SJUKHUSET

Idag fick jag äntligen komma till sjukhuset så jag fick en hel påse med mig hem med massa saker som jag ska proppa i mig. Så hoppas nu bara att denna jäkla förkylning kommer vända snart! Fick två olika hostmediciner, antibiotika & nässpray. Allt på recept så hoppas det är bra grejer! :P Nu är det bara vänta & se om det hjälper.

Har bara varit hemma idag, pappa kom förbi en sväng så vi åt julgröt tillsammans:) Sen hjälpte han mig med en ljusstake för behövde skarva lite :P Började lite smått att städa också idag. Sen tog jag fram julsakerna:) Så har fått upp lite julgardiner & nån tomte:P Hehe. Får ta lite imorgon med. Sen måste ja vila för det sa doktorn :P Skulle ta det lugnt & försöka vila. Rastlösa jag :P

Imorgon ska hästarna skos, men det skulle Ylva fixa. Så nu åker vintersulorna på! Så nu kan det börja snöa för sen är vi utrustad;) Haha! Nu ikväll blir det tv från Ullared!;)



                                 ♥

1:a ADVENT

Det är advent & inge snö alls, så mina julkänslor har inte kommit än. Hoppas på snö nuuu!
Kanske när man har julpyntat & gjort det mysigt hemma så får man kanske en annan känsla:) Kan ju hoppas!:) För just nu har jag inga julkänslor alls.

Har bara tagit det lugnt idag & varit hemma med Tommy:) Han mådde inte så bra imorse, men han har bara sig själv att skylla :P haha! Fyllo där ;) Ja när han kom på benen gick vi ut en sväng på gården & grejade lite :P Gav våra fåglar lite mat iaf;) hihi. Sen donade han med sin bil. Har även tvättat lite idag & handlat mat.
Åkte till stallet på em & sen fick vi mat hos mamma & pappa:) Renytterfilé med pommes:) Gud så gott! Eller jag inbillade mig att det smakade bra för jag har ingen smak pga förkylningen. Mina smaklökar är förkylda:P
Sen bar det av hemåt till en varm dusch & sen har vi bara kollat på tv:n & jag slog in en jullapp:)

Imorgon ska jag ringa HC iaf & jäklar om jag inte får komma in & få nån medicin!! Orkar inte gå såhär längre. Snart åker alla som ska med till Ullared iväg. Jag stannar hemma. Hade ändå inte orkat med att resa dit nu & shoppa i det tempot som dom gör :P Då hade jag väl svimmat. Haha. Det får helt enkelt bli en annan gång.

Vi hörs!
Godnatt.

HORSE SHOW

Har nu kollat på Stockholm Horse Show :) Gud så duktiga alla är alltså! Fransmannen som hade sex lösa hästar inne i Globen är så himla fascinerande, han använde sitt kroppsspråk & röst för att utföra sina trick & hela sitt nummer. Himla lydiga & lyhörda hästar. :) Det var maffigt!

Kolla bilderna:

 







Heeeelt otroligt att man kan utföra detta med dessa djur! Obeskrivligt vilken tillit hästarna har till mannen:)

EN KVÄLL HEMMA..

Det blev ingen fest för mig ikväll. Åkte dit med presenten bara & dom hade gjort det så fint i lokalen :) Synd att man inte kan vara med. Hade nog varit skoj!:P Åkte & tog in hästarna & nu är jag hemma, nerkurad i soffan. Det blir en Lördagkväll hemma för mig. Tommy fick nyss hämtning & drog till Alfta med boysen;)

Nu kom mamma & pappa så ska vara lite social med dom!;P

ALLT RINNER UT I SANDEN

Vilken morgon! Jag har suttit i telefonkö hela morgonen & ringt massa samtal. Ringt rådgivningen & avbokat saker..  För nu har jag tagit beslutet att stanna hemma från Ullared resan imorgon. Känns himla surt! Är inte pigg alls, hostar än & har troligtvis bihålsinflammation. Helt orkeslös & utmattad :/ Trodde jag kunde få komma in idag, men knappast. Ska ta kontakt med HC på Måndag.
Känns så tråkigt, jag som har handlat saker tills vi ska iväg & planerat, bytt turer på jobbet & fixat så jag är ledig. Det blir aldrig som man har tänkt sig.. & ikväll ska jag kanske iväg på 50-års fest om jag har den orken. Bara dit & äta & överlämna presenten. Men vi får se hur det blir. För har mått illa tidigare..
Annars får jag väl gratta Lage (Emmas pappa) en annan gång :P
Tommy ska iväg med grabbarna till Weglin i Alfta. Där ska dom basta & dricka öl.

Vi har iaf satt upp ljusnäten ute nu på våra buskar så nu lyser det så fint :) Bara det kan komma lite snö då..

ROSANG BERÄTTAR..

Rosang känns rejält energifylld. Hon har härliga energier men det kan nog bli för mycket. Hon känns tittig och skvittig. Får en känsla av att hon är så i gasen just nu och det påverkar eran ridning. Vid uteritter mm så kan hon flyga i luften osv.

Får också en känsla av att hon har blivit lite extra hormonell nu… brunstar kraftigare.

(munkpeppar är bra åt brunstiga ston)

 

Hon känns beroende av sina kompisar och hon känns extra beroende av dom nu mot för tidigare. ( Innan flytten hit)

 

Får ett tryck, en spändhet i bakhuvudet och den är hon besvärad av emellanåt… massage/kinesiologi ? Kanske kan hjälpa henne.

 

Hon kan gå riktigt bra när hon sätter den sidan till  och hon har mycket fin sida med fina rörelser…

 

Hon säger att det är ovant här, det är mycket lugnare. Här är det andra rutiner också. Hon saknar det andra stället, men det blir nog bra det här också kanske säger hon.

Hon är inte riktigt van ljudet i stallet. Får en känsla av att hon blir orolig av ljudet. Känns som det ska blåsa rakt igenom. Ibland luktar det avgaser och rök. Det är obehagligt för man kan inte gå undan om man är inne… man får dra i sig det…  obehagligt.

 

Vi känner varandra väl säger hon men nu känner de inte igen mig. Jag har nog skrämt dom. Det är inte meningen säger hon och blir lite nedstämd.

 

Det finns fina ridvägar häromkring men en del på väg, inte alltid så kul vid möte av bil mm

 

Får en känsla av att hon gillar att ta i, att spänna musklerna och jobba. Dressyr visar hon mig=kats. När allt fungerar så går hon så bra.

 

Hon gillar sitt folk. De är raka, ärliga och inte rädd för att ta i. De ställer alltid upp.

 

Hon känns lite understimulerad för tillfället,.. hon är extra energifull…

Det är mycket som far runt i både kroppen och huvudet på henne. Hon har svårt att hålla sig i skinnet.

 

Det killar i öronen på henne, speciellt i det högra. Få också ett lite konstigt tryck också.

Annars känns hon ok i kroppen just nu.

 

Hon säger att flocken är mycket viktigare här en på det gamla stället. Hon var mera trygg där borta. Hon vill ha koll och kontroll.

 

Nu till era frågor:

 

Vad tycker du om stallet? ( se även tidigare svar)

Hon känner sig inte lika trygg här, det är mycket känslor inom henne. Flocken är så mycket viktigare.

 

Lasta och skoning?

Hon är så spänd nu, understimulerad och otrygg. Hon kan inte kontrollera sig och det blir konstiga felbeteenden. (Djur tänker ju inte logiskt som vi utan handlar instinktivs, de bara reagerar)

 

Trivs med ”mattarna” ?

Hon trivs mycket bra med sina mattar. Hon är ledsen över att förtroendet är knäckt. Men hon kan inte kontrollera sig.

 

Trivs med nya miljön?
Det kanske kan bli bra men nu känner hon sig inte trygg. Det både luktar och låter konstigt/ illa.

Hon känns lite kär också. Någon i flocken hon gillar.

 

Känns som någon eller något? Inte vill att vi ska vara här !

Vem frågar jag=kats… men får inget svar…

( får en känsla av att det finns något övernaturligt i eller runtomkring byggnaden)

 

Biter vid sadling?

Hon känns besvärad över gjorden… det är alltid besvärligt först. Måste röra sig ett tag och slappna av…

(ett lite typiskt stoigt beteende)

 

Lite tips hur du kan tänka och säga till henne.

 

All fokus på matte. Bry dig bara om att vara lyhörd mot henne när ni rider.

Du får all trygghet du behöver.

Du får all kärlek du behöver.

Njut av livet, njut och var trygg.

Lugn och fin, alla 4 hovarna i marken, lugna tunga steg.

 

Trä på henne ett trygghetshalsband/halsring… antigen på riktigt eller visualisera…

Försök att finna känslan i orden, i tankarna. Säg bara sådana saker som du vill att hon ska göra…. Bara positiva bilder… Fokusera på rätt beteende.

Se er i en härlig trygghets bubbla när ni är ute och rider och där inne är ni hur säkra som helst. Ni är ett team. Känn hur otroligt härligt det är att vara i den bubblan…

Bubblan kan vara i en färg om det är lättare för dig att ”tänka” /se… Grön färg är alltid en bra färg… vitt eller rosa går också bra.

 

LUSSEKATTER

Igår var jag i Rengjö hela dagen! Började med att jag åkte till stallet & red. Det gick bra. Tränade lite dressyr. Sen började jag & mamma baka lussekatter :) Tog några timmar då degen skulle jäsa & sen skulle dom jäsa innan dom skulle in i ugnen. Men nu är frysen full med lussekatter inför jul ;)







När vi äntligen var klar så skulle mamma vara barnvakt till Hanna & Daniel. För Ylva skulle iväg & hoppa. Så då följde jag med henne till Nytorps nya ridhus:) Hon tränade för Mia & OM JAG BLEV SUGEN på att hoppa!!;) När man står på sidan om & kollar när ngn annan rider så kommer "suget" :P Då längtar man & tänker tillbaka på tiden när jag & Rosa var i farten ;)

Daniel
 

Hanna




Idag har jag sprungit på stan med Emma.
Uträttat bla. lite saker till helgen. Köpte 50-års present, nya mysbyxor & fixade lite saker åt pappa. Framkallade hans kort från USA:) Sen blev det stalle, men dock ingen ridning. Orkade helt enkelt inte då jag är så himla orkeslös. Är så förkyld & det känns som om att hela kroppen är sjuk! :/ Vädret gör inte allt bättre heller!
Gjorde ett besök hos Johanna & fixade lite ny musik innan jag kom hem!:) Nu behöver vi bara fixa basen i min bil så går det att poppa ;) haha! Men det blir Tommys uppgift. :P
Ska gå & ta reda på tvätten nu som jag har tvättat ikväll, sen blir det Bonde söker fru!
Imorgon blir det jobba & även fredag. Sen ska vi ta hand om hästarna också då Ylva rest bort. Så jag kommer sova hos mamma  & pappa :P

/A.S

MYS I FÖNSTREN

Dags att skriva någon rad kanske :P
Har jobbat & sovit i Rengsjö så har varken haft tid eller lust.
Men nu är jag då ledig :)
Har blivit förkyld igen :/ Så nu går man & snorar hela tiden.. Suck! & humöret blir inte bättre av det. Det ligger nog nere på botten nu.

Ikväll gjorde jag ett ryck fast jag är så trött & helt slut. Satte upp adventsstakarna;) För kommer inte hinna i helgen så dom åkte upp ikväll. Det är så mysigt :) Så nu har jag en sak mindre att göra imorgon! :P Bra va?!;) Haha.
Är för tillfället less på jobbet! & miljön runt om det. Men hoppas det ordnar sig nu efter jag pratat med chefen. Hon ska ta tag i saken imorgon. Det blev inte så bättre av det nya schemat jag fått. Ska jobba hela jävla julen & nyår! Så kul ska jag ha det! Fyyy faaaan! Bra nog less på skiten!!

Nu blir det duscha, tv & sängen!

Gud så jag klagar :P

NATTI NATTI

Nu är det inte långt kvar tills ja ska sova. Guuud så trött jag är.
Har jobbat hela dagen/kvällen. Hade delad tur så var & red när jag var ledig nån timme. & det gick bra idag :) Hade Ylva som hjälpte mig :)

Är förkyld igen.. Jäkla förkylning som aldrig ger sig! Får bara massa nya baciller. :/
Idag fick vi hem griskött. Så mamma var snäll & packeterade det åt mig då jag jobbade. Så nu har vi massa mat i frysen ;) Sen kom kära pappa hem också från USA. Men har inte hunnit höra hur han haft det riktigt. Fullt upp :P

Ikväll blev det mys framför tv:n & Max mat ;)

GODNATT!

TEARS

En dag med mycket känslor! :/ :)

Ikväll blir det Idol hos Emma:) & helgen består av jobb! :/

Återkommer!





Återkommer & berättar om "djurprataren".






DARK

Nu blev det mörkt, men det kommer tvättas ur lite också.






Sockerkakan står & svalnar nu så vi får väl fika på den efter maten :) Nu kommer mammsen snart!:) Då drar vi till Kilafors.

KLIPP & FÄRG

Ja imorse var man hos frissören vid nio-tiden:) & nu känns verkligen håret fräscht igen!;) Nyklippt & nyfärgat! Svärmor fick köra mig för min bil tog Tommy imorse till jobbet då hans inte startade. Så min dag blev inte som jag hade tänkt mig iaf :P Blev ingen ridning & jag är isolerad hemma;P Haha! Men har fått undan lite då iaf. Pratat skit i telefon med Emma & Martina, vilket blev ett lååångt samtal på sisådär en timme :P haha! Men alltid lika trevligt att snacka av sig med massa "skit" bara;P haha! Även fast samtalet inte blir så seriöst. Det är då det är roligast;) Jaja.. Åt en supergod lunch som mamma hade gjort. Hon hade varit snäll & gjort kinagryta;) Jäkligt gott! Mätt i magen & med ny energi så började jag tvätta & dammsuga:) Men hamnade här en sväng nu :P haha! Måste pusta ut. Väntar bara på att mamma ska sluta nu så åker vi & hälsar på mormor & Sven. Sen blir det middag hos oss & mammsen ska göra oss sällskap!;) Trevligt.

Längtar tills imorgon, är så hoppfull & det kommer bli sååå spännande! :) Djurprataren ska komma till Rosa. :)
& på Lördag kommer pappsen hem från USA med;) Längtar & få höra hur han haft det. Eller kanske inte, då blir man väl bara avis;P

Ska gå & slänga ihop en sockerkaka nu tänkte jag!
Vi hörs!

ÄCKELVÄDER

Wiiiieee, imorgon är jag ledig!:) Men får ändå inte sova ut för ska till frissören!;) Det är sååå behövligt nu så det ska bli så skönt att fräscha upp håret igen!;) Annars kommer jag åka & rida om vädret tillåter;P Sen på em åker jag nog med mamma & hälsar på mormor & Sven. Sen kommer mamma på middag ;) Men dagen kan ju ändras, men just nu ser det ut sådär ;P

Snart bir det sängen.
Godnatt!

BILLIS

Jaa, Bill är en liten knäppis han;) Haha. Sötisen våran;) Tror han kan gömma sig bakom gardinen ;P














Sen blev det myyyys i soffan ;) Hihi

"DJURPRATARE"

Ja kom ni ihåg att jag skrev för ett tag sen att vi funderade på att ta hit en "djurpratare" till Rosang?!:) & nu har vi fått tag på henne & fått en tid :) Så på Fredag fm kommer hon!:D Jag är väääldigt hoppfull & nyfiken på vad Rosa kommer förtälja :) Sen finns det ju folk som tror på detta eller inte alls. Men det jag hört från henne så tror jag det fungerar! (Mammas arbetskompis har haft henne på sin häst) Så jag hoppas man får veta mkt nu & vad som snurrar runt i Rosas lilla hjärna:P Eller vad hon nu vill förmedla. Men jag tycker det ska bli jättekul & häftigt! En sån där wow känsla ;) Berättar mer sen hur det gick!;P Om ni vill veta?!;)

Dagen har bestått av jobb till kl 13. En kortisdag :P Hur skönt som helst! Sen brassade jag till stallet & red & fixade med alla sysslor i stallet. För senare var jag & mamma & tog in hästarna. Dom va dyblöta! Uscha, jäkla skitväder! Blir så less!. & mitt humör blir helt upp & ner. Bättre väder tack!
Imorgon ska vi ha APT (arbetsplatsträff) så det innebär att jag kommer jobba i vården till kl 13 & sen mellan 13-16 har vi möte då. Så det blir en skön em, men seg :P Sitta still & bara lyssna. Hehe. Meen vi får ju fika;) haha!

Ska återgå till tv:n & slappa lite innan det blir kväller. Är rätt så trött.
Ska smaska lite på naturgodiset som jag köpte när vi nyss var & handlade. :)

Kramkram!:)

ÄRENDEN

Denna dag började inte som alla andra :P Hade lite saker att fixa nu på fm!;P
Fick börja med att ringa HC & sedan vänta i evigheter på att dom skulle ringa upp! Men efter ett bra tag så hörde dom av sig. Ringde dit pga. min hosta & att jag har så ont på höger sida när jag hostar. Men hon trodde att jag hade hostat sönder mig & fick tips om en hostmedicin. Om jag skulle få feber skulle jag återkomma för då kunde man ha fått lunginflammation. Så jag åkte direkt ner på Apoteket & köpte med mig hostmedicin hem. Dricker bara sånt nu tycker :P
Kikade även in på Dollar & fynda lite där också som vanligt. Julklappar då förstås;) Sen kollade jag även in nya Kappahl!;) & kom ut med lite påsar därifrån med som innehöll julklappar:)

Annars är det en fruktansvärt mörk & dyster dag. En dag då man vill krypa ner i soffan & mysa med en film:) Men jag ska iväg & jobba mellan fyra & nio ikväll. Sen sover jag hos mamma då vi ska ta in hästarna ikväll & imorgon börjar jag tiiidigt. :P Så då kan jag lika gärna sova där. Hinner bara hem & vända annars känns det som..

Ska göra mig iordning lite smått & stoppa nått i magen för att bege mig såsmåningom.

TILL SALU

Ja nu har jag bestämt mig för att sälja min crosstrainer.
Så lite info om den & om du är intresserad så kan du höra av dig här på bloggen!:)

Jag köpte den i Januari -09 från Team sportia.
Är hemskt lite använd.  
Märket är en Extreme fit CT 471.
Funktioner:
- magnetbromsat svänghjul
- handpuls
- 8 manuella motståndsnivåer
- dator med 7 funktioner
- 7 kg svänghjulsvikt
- 115 kg är max användarvikt
Mått: L:94 cm, B:52cm, H:150cm.

Jag har alla papper & kvitton kvar på den så garantin gäller fortfarande!

PRIS: 900:-

Vore det inte en perfekt julklapp?! :)

Bilder kommer här:











09-11-15

Tog mig en liten sovmorgon idag ;P Det var behövligt! Åkte nästan hem till Rengsjö på engång bara jag hade gjort undan morgonbestyren. Åkte till stallet & träffade på Ylva där så vi tog en tur tillsammans:) Men jag kunde nästan inte rida, för har så fruktansvärt ont på höger sida under bröstet. Vid revbenen. Ständig värk & smärta. Har fått ont från min hosta som jag fortfarande har. Ringde rådgivningen & hörde så det inte var lunginflammation. Men jag har ingen feber så kunde utesluta det. Så hon jag pratade med trodde jag kunde ha hostat sönder nå så jag ska ringa HC imorgon. Får se då om jag får någon tid så dom kan kika på mig.. Kan knappt köra bil, att ratta bilen gör skit ont! Att vända sig i sängen är ett helt företag att utföra:P Haha! Ja men ni fattar ;) Ont har jag iaf!!

Sen jag kom hem har jag väl inte gjort så stor ansträngning. Gjorde lite matlådor iaf :) Blev Lasange, så nu är det påfyllt i frysen. & nu väntar jag på att middagen ska bli klar:) Vi har gjort iordnng fisk:) Regnbåge i ugn:) Mums! Äter upp sista fisken som vi fiskade i somras när vi va på Classic car week ;P
Har tänt massa ljus också så det luktar så gott här nu ;) Massa ljus från partylite! Tur att jag beställde massa ljus hos Emelie för nu börjar det ta slut :P Hehe.

Vilket Novemberväder vi har då, massa regn! Tänk om allt detta kunde vara snö istället. Så blev det ljusare & mkt mysigare :) Hoppas på snö snart! Detta väder gör bara en deppig & orkeslös. Får ingen energi alls av det!.
Ska ta hand om hästarna nu några dagar också då Ylva ska bort med jobbet. Men det kommer gå galet bra!;P haha!

Kram på Er!

LÖRDAGSMYS!

Blev så himla sugen på cider så öppnade en sådan & det blir chips & dipp till ;) Hihi. Väntar bara på att filmen ska börja nu, Die hard 4.0 :) Myspys Lördag ;)


Skål!;)

RIKTIGT IRRITERAD!

Har en lugn stund över nu så jag kan blogga lite :) Hihi.
Dagen började med att jag skulle åka & rida på ridbanan. Så jag & mamma åkte till stallet. (tar då hästtransporten) Men hästf*n ville inte riktigt som vi ville när vi skulle lasta. Hon gick in till slut, men kom ut lika fort! Så höll hon på 3-4 ggr. Gick in & slängde sig ut på engång! Jag tror jag kan bli tokig & mitt humör va inte att leka med just då!! Gaaaah! Blev irriterad, Arg, sur, ledssen & riktigt förbannad på henne! Då hade jag kunnat skickat henne direkt till de gröna ängarna! Fyyyf***n!! Så jag slängde in henne i stallet & av med alla transportsaker & på med sadeln! Det blev en skrittur i skogen i regnvädret istället då. Riktigt besviken. Ännu en sak hon börjat med för att "försöka" komma undan.

Sov ju som sagt i Rengsjö natten som var så efter jag kom hem till Bollnäs igen så började jag & Tommy städa i källaren. Plocka undan massa tvätt, dammsög där nere & startade några maskiner med tvätt i :P Sen fortsatte jag städa & plocka undan. Dammtorkade överallt & skurade toan ordenltigt! Samt dammsög hela huset;P Så nu är det fiiint!;) Ett tag då;P Hehe.
Var & handlade lite på Ica också. Kylen behövdes fyllas på! Träffade Mogge & Carro där också så det tog ett tag att handla ikväll;) Man blir liksom ståendes & pratar. Haha;)

Ikväll va vi lite lata så vi beställde lite Kina mat!;) Mums!
Blir bara lugnt ikväll. Har tänt massa ljus nu så det är så mysigt!;) Hihi.
Blir nog att vi kikar på Die hard 4.0 som går på tv:n ikväll :)

Lyckades även fota hästarna lite, men med mobilkameran..

Rosas nya täcke :)


Ratata (Rattis)



ROSANG

FREDAG!!

& helg!:D Gud så underbart! :) Jag är ledig också :) Skööönt!!
Har jobbat sen i Tisdags nu & det har gått bra. Jobbigt med min hosta bara, men käkar lite hostmedicin i tablettform & det gör susen;P haha! Jaja. Vad har jag hunnit med dessa dagar då jag inte hunnit blogga då:P Jobbat, ridit lite & i Onsdags var jag på ljusparty hos Emelie :) Blev lite fattigare då;P Köpte lite ljus såklart! Så nu har jag så jag klarar mig ett tag ;) Tommy jobbar så vi hinner knappt med varandra nu. Vi går liksom om varandra. Kommer han hem så ska jag iväg & jobba.. & nu imorgon ska han till Sundsvall vid sju på morgonen!. Hämta Weglins trasiga bil där. Så där går den dagen. Suck!
Ikväll blev det pizza med mamma, bror & Oskar :) Tommy åkte hem då han skulle lägga om lite däck på släpvagnen mm. Måste göra mammsen lite sällskap i natt också för pappa är nu i USA!! ;) & jag har sms:at han. Dom satt just då på en bar & drack öl i solen:) 27 grader varmt! Inte nå avis;P Så då sover jag här i natt. För imorgon på fm nå tag när ja vaknat åker ja direkt till stalet så rider jag då :P Skönt att ha det gjort så är dagen liksom fri sen ;P Haha!

Nu blir det Idol iaf!;)

HALVFART

Tillbaka på jobbet & man går på halvfart. Är inte helt hundra än. :/ Hostar mig igenom dagarna & nu så fort man hostar hugger det till i revbenen. :/ Kan det aldrig vända?!
Dagen gick iaf bra, bättre än vad jag trodde.
Blev ett snabbesök i stallet & hos Teresia:) Amanda var på dagis så henne träffade jag aldrig. Men jag överlämnade en chokladkalender som Amanda ska börja öppna 1:a December;) Hihi ;)
Sen blev det ett snabbstopp hos mamma & pappa. Snart åker pappa och Börje också till USA! :) Imorgon natt, fan vad avis jag är!

Hem & fixade käk & duscha. Nu slappar jag i soffan. Vilket jag ska göra resten av kvällen :)

UTANFÖR HUSET

Har precis kommit hem från stan. Johanna gjorde mig sällskap & körde mig då min bil är i Rengsjö. Tack för det!:)
Vi var till Expert då jag fixade med lite julklappar:) Sen vidare till Ica för att fylla på kylen ;P & sen på hemvägen blev det Dollar. Så idag har jag varit utanför dörren lääänge & mött massa folk:P haha! Väntar på att Tommy ska komma hem nu snart, vilket han gör :) För då ska vi köra höbalar till stallet & jag ska prova Rosas täcke & sen äter vi middag hos mamma & pappa:) Köpte med mig lite choklad till pappa. (försenad farsdags present) Hihi;) Sen är det bara att förbereda sig inför morgondagen då jag ska jobba.. Ska fan ta med mig hela flaskan med hostmedicin  så jag kan häva i mig allt så kanske jag slutar hosta;P haha!

MÅNDAG MORGON!

Godmorgon! Inte alla gånger jag skriver just vid den här tiden ;P Brukar oftast sova då eller jobba:) Haha! Men natten har varit hemsk! Hostat mig igenom den & stackars Tommy som skulle upp vid 05.20:/ Har sovit uruselt & vaknade tiiidigt nu imorse också! Ska försöka vakna till lite så får vi se vad dagen bjuder på. Inte allt för mkt :P Sitter & försöker få i mig lite av c-vitamin brusen som jag blandade iordning. Smak av nå tropiskt, så det smakar rätt ok:P  Katterna roar sig iaf, leker & busar med varandra:) Dom blev lite busig nu när mamma kastade fram lite leksaker;P hihi! ;P
Imorgon ska jag iaf iväg & jobba samt resten av veckan!

"P.S. I Love You"

Ja, ännu en till film har jag sett :) "P.S. I Love You" Högen börjar minska, saaakta!:P Hehe.
Börjar bli en aning rastlös. :P Satte nyss Tommy på att dammsuga. Gud vad killar kan försöka dra till med nå bara för att slippa. Varför inte bara göra det så slipper det alltid bli en diskussion varje gång.. Men nu är det gjort iaf :P  & hur ofta gör dom det annars?!! Det brukar alltid vara en annan som får ge sig & ta tag i det!

Nu kikar jag på hoppning på tv:n medans jag skriver & gud vad sugen man blir! :) Lina, vi får ta tag i det till våren/sommaren!:D
Annars blir det bara slappa framför tv:n ikväll:) Samla nya krafter tills imorgon! Älskling var iaf och handlade hostmedicin åt mig & det hjälper efter en stund :) Skönt, då kanske man får sova lugnt i natt då.



PAKET!

Börjar känna mig lite bättre, men har fortfarande en besvärlig hosta. :/ Vill aldrig ge sig. Har kollat på film på fm. Kikade på "The perfect man". Den var väl helt ok. :P Tommy stack iväg för han är sååå rädd att bli smittad. Stackarn! Haha! ;P Visar väl sig om han kommer klara sig eller inte. Pappa klarade sig då inte när han var hit på besök i Fredags & det var då jag var sjukast. Då hade jag dom värsta bacillerna i kroppen & smittades som värst! Så nu ligger han nerbäddad också. :/

Mamma kom förbi idag med lite dunderkurer så nu ska jag proppa i mig allt sånt! Hehe :P Hon tog även med sig regntäcket & benreflexerna som jag skickade efter till Rosang. &  det ska nog passa fin fint!:) Var så nyfiken på paketet så kunde inte vänta:P Börjar klättra på  väggarna också. Hehe. Man börjar få tillbaka lite ork, men man blir nästan lika slut på engång. Var & tog en nypa frisk luft med mamma. Gick till postlådan & vände. Sen diskade jag lite. Men pju, det var svettigt:P haha! Får ta det lugnt tills imorgon iaf, för på Tisdag tänkte jag jobba... 



Rosas nya regntäcke!  


De nya benreflexerna!

TV/FILM

Sjuuuker fortfarande :/ & tv:n suger! Så tur att Johanna har filmer ;) Så hon kom hit med en hel påse :P Så nu har jag att göra iaf om dagarna;) hihi! Kikade på dessa idag:





Det är ju film & tv väder ändå, men det har ju varit mysigare om man varit frisk:) Jäkla rusk väder. Uscha! Det får då hellre snöa iaf :) Så min kväll kommer då se lika ut som annars idag, soffläge!;P

Kram från sjuklingen! ;)

FORTFARANDE DÄCKAD!

Nu är jag sjukskriven hela helgen! Blev så ändå. Så hoppas jag piggnar på mig! Mår verkligen skit.
Pappa var nyss hit på kaffe då han ville se hur jag mådde. Men fikat fick han fixa själv:P Ligger helt däckad i soffan. Tur att Tommy kommer hem om ett tag så ja kan köra med han;P
Ikväll blir det iaf nå bra på tv, Idol!:D Kvällen är räddad :P Haha!

Tack för alla gulliga kommentarer! :)

INGET JOBB

Blir inget jobb för mig ikväll. Ska stanna hemma & försöka krya på mig. Pratade med dom på jobbet om vad som hänt så dom tyckte jag skulle vara hemma. Men sover i Rengsjö ikväll så det blir mamma som hämtar mig efter hon slutat att jobba. Min bil är ju i Rengsjö så måste ha hämtning :P Får se om jag kan jobba i helgen..

Ligger nerbäddad i soffan & det finns inte ett skit att titta på! Bara massa skit på tv:n! Tur att man har data ;) hihi!



Tur att katterna håller mig sällskap iaf ;)

OTÄCKT!

Igår var jag & Emma till Söderhamn på jakt efter lite julklappar ;) Iaf jag ;P haha! Vi kikade in heeela stan tror jag :P Denna gång blev det bara julklappar tror jag. Annars brukar alltid jag hitta nå till mig också;P Men denna gång va det Emma som shoppade loss;) Haha. Till saken, när vi var inne på Expert & skulle framkalla kort började jag känna mig hemskt varm, började se suddigt & jag såg svarta fläckar när jag kollade runt. Hann inte mer säga det till Emma att jag svimmar nog så ramlade jag bara ihop & låg där mitt på golvet.. Ring ambulansen hörde jag folk sa & det blev ett jäkla pådrag. Kvicknade till & jag fick prata med ambulanskillarna över hur jag mådde mm. Dom ställde lite frågor & så. Men jag fick välja om jag ville följa med till sjukhuset, men jag gjorde inte det. Vi gick & åt en korv m bröd & drack en cola. Tänkte att ja inte hade ätit på ett tag så det var därför jag svimmade. Sen är jag fortfarande förkyld & har hosta. Mkt som kan ha spelat in.. Resten av tiden när vi gick på stan mådde jag illa, frös & hade ont i skallen. Kände mig inge pigg alls.

Väl hemma så tog jag ett varmt bad för jag frös så jag kroppen hoppade. Gick & la mig vid åtta tiden med kläder på! Sen i natt har jag sovit som en kratta. Vaknat heela tiden. Frysit, svettas & mått illa. Känner mig fortfarande knepig i kroppen.. Uscha! & sen ska man jobba hela helgen också. Så typiskt! Får se hur det kommer bli..
Väntar på att pappa ska hämta mig nå tag för jag lämnade min bil i Rengsjö igår kväll. Han skulle ändå in & fixa lite saker så då liftar jag med han :P


TRÖTTIS

Vilken dag! Jobbade först till fyra & sen åkte jag hem till mamma & pappa en sväng :)
Sen hem & åt med älskling som faktiskt hade gjort mat ;) Fast mitt förslag :P Hihi! Sen åkte jag & hämtade Johanna & vi åkte & simmade!:) & det blev bastun efteråt:P Mysigt!;)

Sitter i soffan nu & är huuuuur trött & slut som helst! Tur att man är ledig imorgon iaf ;) Känns som dagen ändå är fullspäckad! :P Nu ska jag fortsätta kika på 'Bonde söker fru' & stoppa något i magen!

Kram!

RENGSJÖ

Idag börjar jag jobba vid fyra så har hunnit med en heeel del känns det som nu ;P

Jag & Johanna var iväg & simmade vid tio tiden :) Det var så skönt! Hann dock inte med att basta idag då ja hade lite bråttomt :P Åkte hem sen & fixade lunch & packade med mig lite saker sen åkte jag till Rengsjö:) & jag sitter här nu :P
Var & red bruden en sväng iaf & idag blev hon riiktigt svettig! Ska ta & äta nå nu snart för att sedan bege mig till jobbet..

Bjuder på ett kort på Greger Borken!:) (kort på Helens häst sen vi var till Tyskland)

BORKA

Snygging!

SÖNDAGSMYS

Nu ska jag & älskling mysa ner oss i soffan & kolla på film:) Har nyss lagat massa mat så nu har iaf Tommy matlådor till veckan! Jag lyckades få en tills imorgon med:P Vi ska iaf kolla på Mamma Mia så nu blir det film sen sängen & krama kudden ;P
Godnatt med er!!


Mys Texas ;)

09-11-01

Guuud vad veckorna springer iväg. Nu är det redan 1:a November! Tiden går så fruktansvärt fort.
Igår kväll kom iaf Amanda så vi var bara hemma på kvällen :) Vi åt Max mat. Amanda fick välja & hon ville ha 'burger' sa hon;P hihi! & vi protesterade inte direkt. ;) Efter maten ville hon bada så då tappade jag upp ett skumbad till henne. :) Sen kollade vi på tv & myste med godis :P Hihi. La mig vid tio då jag var så himla trött. Amanda hade redan somnat då. Sötnosen min!;)

Idag var vi till stallet & jag red. Det gick bra med ryggen så hoppas det fortsätter att gå bra!
Sen åkte vi hem med Amanda så nu är det tyst här hemma kan man säga:P haha. Annars hör man hela tiden: Anna,Anna, Annna eller ropar hon på Tommy, Tommy, Tommy!;P haha! Våra namn hör man ständigt!:P

Har nyss tagit mig en varm dusch & hamnade nu här vid datan. Ska ta & göra matlådor sen när Tommy kommer hemåt :)

Amanda med sin docka:)


:)


Amanda i badet :)



RSS 2.0