Grattis Emelie!

GRATTIS på födelsedagen gumman!:) <3




Ska ta & göra mat nu sen göra mig iordning för att åka till Emelie med Emma! :)
Snart har jag jobbat min helg, bara morgondagen kvar.. Är så trött. Men bara att bita ihop & köra på!



Massa djupsnö

Fredag & jag är ledig:D
Men har inte känt mig så speciellt ledig;P Haha.
Imorse efter att Tommy väckte mig vid tio-tiden så började jag tvätta, dammsuga, diska ett bärg av disk & torka ur kylskåpet. Tråkigt, men det ska väl göras. 

Blev en snabblunch hemma med Tommy innan jag drog till Rengsjö. 
Red ut med Ylva & det var en härlig ridtur:) Red i djupsnön & klättrade i en låååång backe. Rosa blev en aning trött. Hon har ju inte kondis för sånt egentligen, men det var himla mysigt:) Någon som kanske kommer få träningsverk imorgon mån tro. :P Dags att börja träna på lite mer nu så att hon & jag får upp kondisen igen inför våren & sommarens träningar:)

Har nyss ätit kebab m pitabröd, sallad & sås:) Jätte gott! Sen blev den en kall cider till det. Mums!
Nu lbir det duschen & sedan tv.
I helgen blir det jobb när alla andra ska ha roligt på Tuppenz... Vill också på småstadsliv 3, men ja får väl vänta tills den kommer ut så man kan hyra den.

Fredagsmys♥


,
Hinner snart inte med mig själv längre.. Därför mina kära vänner/familj hamnar lite i "klämm" Hoppas på lite lugnare tider framöver.

Onsdag!

Har jobbat nu mån-ons, men igår var jag på förflyttningsutbildning. Ska även jobba imorgon fast på k-lund & hela dagen såklart. Där sprack mina planer för dagen.. Suck.. Är så himla trött så det skulle ju ha varit skönt att få ha sovit imorgon, men icke. Hoppas dagen går fort:)
Efter jobbet ska jag & Emma träffas för att fixa det sista till en present:P Hihi.

Fick även veta igår att jag nu from 1 Mars är inlasad dvs att jag har en tillsvidareanställning i kommunen.
Så nu får jag månadslön & ingen kan "putta" bort mig om jag har vik. När man var timmis så hände det & man var aldrig säker egentligen.. Men nu kommer man vara det!:) Är en början på något kanske..

Min stackars häst har fått lida denna vecka igen. Ingen ridning har det blivit pga det extremt dåliga vädret & jag har jobbat.. Höll igång så bra förra veckan!. Men har varit dit iaf så hon har fått massor av morötter;) Hihi. Måtte detta jäkla väder vända snart så man kan vara ute utan att hålla på att frysa ihjäl!

Vill även säga grattis till Helen & Jk som väntar en dotter!:) Så glad för eran skull!:)

Nu blir det tv:n en stund innan jag lägger mig.
Godnatt!




Inspiration & visionsdag

Lika kallt & jäkligt även idag.
Har varit på Inspiration & visionsdag med Rengsjöhästen hela dagen så har varit inne iaf:)
Har snackat massa om hästar (såklart) & tagit fram olika ideér som vi ska göra i framtiden med föreningen. Vi blickar framåt;) Så nu är det massor av "små" grupper som ska annordna olika aktiviteter, med eller utan häst:) Tex: trivselträffar, resor, fester, spa, ridläger mm:) Så detta år kommer nog blir riktigt bra! Kämpa på!
År 2020 har vi ridhus, uteboxar, terrängbana mm. I våra drömmar!;) & det är dom som vi ska uppnå framöver! ;P

Har nyss ätit kött o strips med bea från Esras:) Gottgott!
Sen har jag en snäll mamma & en snäll svärmor så ja fick matlåda av dom;) Så då slapp jag stå & göra massa mat/matlådor ikväll.  
Nu blir det duschen sen slappa i soffan resten av kvällen till nån film som gick på tv:n. :)

Jobba imorgon, men har sovmorgon;) Hihi. Börjar ett.

Puss hej!

Heldag hos Säll

Vilket jäkla väder. Man får då inte dåligt samvete om man har varit inne hela dagen iaf;P
Hade tråkigt på fm så då bakad jag muffins. Måste sysselsätta sig med nått. Hihi.
Åt lunch (tacos) med Tommy sen åkte vi hem till hans föräldrar.
Har varit där större delen av dagen. Tommy har grejat med bilar & plogat snö.
Jag höll mig inne med svärmor & Johanna:) Hihi. Fick massa ny musik av Johanna. Wiiiie! Tack!:D
Sen kollade vi en sväng på film sen dom var liten. Så söta;) Vi åt även middag där, en köttgryta. Jättegott!:)

Har kikat en sväng på melodifestivalen & nu kollar vi på nån film på tv:n.
Imorgon ska jag & mamma på en träff med Rengsjöhästen. Dock hela dagen mellan tio & tre. Men vad gör det när vädret ändå är skit & man gör ändå inge speciellt. Hehe.


Tacos+bio

Samma skitväder idag! Suck..
Jobbade till elva, idag kamperade jag & Emma ihop;P
Åkte till stallet sen & där höll Ylva & Magnus på med hagen så hästarna fick gå in en stund. Blev då ingen ridning. Var full aktivitet där, men sen lockade det ändå inte så mycket med tanke på vädret.

Åkte & lämnade Linas brev så han småprata lite med henne :)
Sen iväg & handla & sen hem:) Har varit duktig & dammsugit & dammat toan.
Har nyss kommit ut ur duschen. :)

Ikväll kommer Emma & äter tacos med oss, sen ska vi på bio:) Snabba Cash. 
Vi blir ett litet gäng. Jag, Tommy, Emma, Bella? & Johanna! :)

Vill också säga GRATTIS till min kusin Sandra som fyller år idag! :)








Remiss

Sitter i soffan nu & bloggar:) Brukar annars sitta i köket, men nu har jag datan i knät :P
Blev en väldigt slapp kväll. Har inte alls gjort nå vettigt. Hehe. Har tv:n på nu som visar OS.

Fick post idag & nu har jag fått tid för att koppla på mitt 24-timmars EKG. Den 3 Mars ska jag iväg om jag inte minns helt fel. Om jag nu får fortsätta på mitt vik så var jag som tur ledig då:) Annars har det varit lite jobbigt om jag ska ha EKGapparaten på mig. Alla sladdar & den lilla dosan fastnar man väl i annars:P Haha. Sen ska jag tillbaka dagen efter & ta bort dosan. & sen kommer det gå två dagar så ska jag tillbaka & träffa läkaren. Vi får väl se vart detta kommer leda till. Om dom får fram nå svar varför jag svimmar helt plötsligt... Bara vänta & se!

Carpe Diem- Fånga dagen ♥

Underbara häst!


Pizzan som vi gjorde igår blev jättegod!;) Mums! Smakade riktigt bra med lite pizza & cider;)




Idag var jag uppe rätt tidigt också. Skulle träffa Lilian i stallet halv elva. Jag kom dit vid tio så då passade jag på att mocka & dona med allt som ska göras innan hon kom:P
Sen blev det en ridtur, härligthärligt!;) Tog det lite 'lugnare' idag & körde skritt o trav bara. Gick finfint! Nu har jag varit duktig & ridit hela veckan:) Känns riktigt bra! Så himla mysigt när man väl kommer upp på hästryggen. Alla tankar & funderingar flyger liksom bort, vilken är skönt. Man koncentrerar sig bara på själva ridningen :) Man slutar 'tänka' känns det som. Haha;P Min snygging var riktigt duktig idag;) Skönt när alla 'spärrar' börjar släppa. Får se om det blir ett litet dressyrpass imorgon efter jag slutat jobba. Beror lite på vad det blir för väder.. Har en dagistur mellan sju & elva bara;) Hihi.




Minnen!♥ Jag vann på KM -07. :)


Är bara hemma nu, håller på & tvättar. Har tänt en massa ljus & myser;) Tommy är ute & skottar en massa snö med traktorn. Kommer väl senare. Tänkte baka, men såklart fattas det grejer & jag är för lat för att åka & handla nu. :P Får bli en annan dag. Men typiskt när man är sugen på att baka då finns det aldrig saker hemma;P Haha. Om det kunde sluta snöa då, nu räcker det. Vill inte ha nå mer snö! Är så less på all jäkla snö & kylan! Men snart har hela Februari gått & då är vi inne i Mars:) En månad närmare våren;P Hihi. Längtar! :)

Puss hej!

Hemmagjord pizza!


Imorse åkte jag & Tommy iväg med min bil. Det skulle bytas nå grejs på den. :P Så då var man uppe vid åtta. Sen blev det en sväng till förrådet då han gjorde klart rödmercan som han hade påbörjat med häromdagen.
Kallt & snöigt var det. Huua!..
Hem & åt lunch sen åkte jag till stallet då jag & Lilian red ut en sväng:) Mysigt, även fast det snöade så mkt ett tag. Mockade & fixade allt, sen kom Emma förbi & kikade hur stallet såg ut:)

Hem för att hämta bilen som var klar vid fyra. Därefter åkte jag & Tommy o handlade+ hyrde film;)
Nu blir det hemmagjord pizza, cider & "Baksmällan" :) Med min älskling♥






Min fina tjej! ♥

Fettisdagen




Vad har denna dag bjudit på?! Jag var till stallet såklart & där blev det lite dressyrträning:) Riktigt kul var det. Var hemskt länge sen jag tränade på det viset så både jag & Rosa blev svettiga & trötta. Haha:P Hur var det med kondisen?! Tur det blir vår snart då det kommer bli mer ridning för min del, saknar tiderna då vi var igång för fullt. :) Minnen! ♥
Åt lite lunch hos mamma & pappa sen åkte jag hemåt igen.. Till ensamheten. Börjar bli van. Tråkigt är det.

Gjorde iordning lite te & åt min vaniljsemla framför Twilight & sen tände jag massa ljus så har haft en liten mysstund för mig själv:)
Nu ska jag strax börja med maten. Tommy var tydligen påväg hemåt också. Bättre sent än aldrig! Hmm..





Underbaraste Du ♥

Strålande sol!

Alla hjärtansdag: Vill börja med att tacka alla för en otroligt trevlig kväll hos Emma:) (Lördag) Åt massor med smörgåstårta, vi var fyra stycken som delade på en hel tårta;) Haha. Sen var vi tre stycken som delade på en tre liters vindunk;P & den blev tom!;P Haha.

Åter till alla<3 dagen, vaknade & hade ont i skallen. Var så himla seg. Somnade om & sov till tolv! Sen flög jag upp ur sängen & försökte känna efter hur jag mådde. :P Var väl lite bättre iaf! Så var ut på gården för att ta luft, hopp om att jag skulle bli pigg;P Funkade lite! Hihi. :P
Skulle ju jobba på kvällen så innan jag åkte till jobbet fick jag lite paket av älskling:) Blev lite förvånad över det jag fick;) Jätte gulligt iaf! :P Eftersom standard är ju blommor;) Men denna gång fick jag detta! :)


Istället för blommor så fick jag choklad sa han;P Haha. Sen en ful-fin/kul grej som är gjort av massa metall & muttrar. Haha. Det var enligt Tommy, han & jag. Hihi. & sen fick jag även en röd glasmun som står på en platta med lyse så då lyser hela glasmunnen rött!:) Jättefin!








Idag var vi & storhandla, jättetomt i kylen.
Sen blev det lunch & därefter drog jag till stallet för att kolla om Rosa fortf. var halt. Hon har vilat i över 1 vecka. Så när jag kom dit var Lilian & Linnea där & skulle ut & rida. (Ylva har ju Pilgrim hos sig på träning, Lilians häst) Så då gjorde jag dom sällskap:) Jättemysigt! Rosa var inte halt längre iaf:)
Stannade hos mamma & pappa en stund också. Men nu är jag hemma. Tommy kommer snart hem & då ska vi göra mat.



Grattis Emma!

'Idag är det ingen vanlig dag, för det är Emmas födelsedag idag! Hurra, hurra, hurra, hurra!;)'
Grattis gumman!:) <3




Jobbade mellan 6.45-16.00 idag & dagen har gått rätt fort också eftersom man har sett fram emot ikväll!;)
Hämtade upp Emma & Lena imorse. Fy f*an vad kallt det har varit idag, men härligt med solen:) Det har varit så himla fint!:P

Nu ska jag ta & hoppa in i duschen för att sedan göra mig klar:) Ikväll ska vi till Emma & gratta henne! Äta smörgåstårta & dricka vin som jag ska ha med mig!:D

Skååål!:)

Fredagsmys på jobbet!

Kvällen på jobbet gick bara bra. Vi myste till de lite & köpte pizza;) Mums!:)
Ibland ska man unna sig lita götta på jobbet;P

När jag kom hem hade minsann Tommy tänt massa ljus så det var så mysigt att komma hem!:) Luktade så himla gott från alla doftljus:) Dom kan bara dom vill! :p
Blev en snabbdusch & nu sitter jag här & nördar. Haha.
Dags att krypa i säng, börjar kvart i sju imorgonbitti. Ska hämta upp Lena & Emma också.

Godnatt! :)

Jobba ikväll!

Nu har det blivit helg igen, veckorna går så himla fort!
Men denna helg ska jag jobba, men har bra pass. Så det är ju skönt! :P

Idag tänkte jag åka till stallet, men eftersom min bror ligger i magsjuka hos mamma &  pappa så ville jag inte åka dit. Måste ju hem till dom för att byta om så idag hade Ylva fixat stallet :) Då passade jag på att grejsa med massa hemma:P
Har bakat en sockerkaka, städat massa skåp, diskat ett bärg av disk, gjort pölsa & fläsk till lunch!:)
Nu ska ja snart bege mig till jobbet.

Imorgon ska jag & Tommy till Emma för hon fyller år!:) Då blir det smörgåstårta!:)
Sen har jag köpt en vindunk (Black Tower) så vi ska pimpla vin!;) Gottgott! ;P


Tranan

Var inte så värst jobbigt att jobba idag;P Eftersom jag hade kortpass mellan ett & fyra:) Haha.
Åkte till stallet sen för att kolla om Rosang fortfarande var halt. Longerade & sprang med henne & jag kunde då inte se nå.. Men ska kika imorgon igen, annars blir det en ridtur imorgon:) Hoppas på sol & härligt väder!

Snart kommer Emma & Bella & hämtar upp mig sen så åker vi hem till Emelie:)
Ikväll blir det käk på Tranan iaf!:)

Första semlan

Var bara tvungen att köpa en semla ikväll när jag jobbade!:) Gott var det!:P

Jobbade som sagt en delad tur idag så på timmarna när jag var ledig så åkte jag till stallet. Rosa hade 'slaktat' sitt vintertäcke. Suck! & det nyaste också såklart. Hoppas mamma kan lappa ihop det på nå vis. :)
Men hela dagen & kvällen har flytit på bra & hela passet gick snabbt!:) Annars är det lite segt att jobba mellan 7.00-13.00 rast & sen börja 16.00-21.15.

Har nyss ätit lite kvällsfika & duschat! :)
Blir sängen nu snart. Jobbar en sväng imorgon på em också. Kortpass!:)

Puss&kram!

(Går inte att ladda upp bilder heller. Dumma blogg.se! Gaaah!)

Gröna fingrar?!

Vilken härlig dag med massa solsken & sen har jag fått undan en hel del saker som jag tänkte göra också;P

Sov inte så himla länge, men efter ett toabesök så myste jag ner i sängen igen. Så skönt att kunna gå & lägga sig igen & veta att man kan ligga kvar hur länge man vill;) Katterna åkte ut, sen blev det lugnt!;P

Har varit på stan med Lina idag & uträttat lite saker:) Present till Emma är nu fixat & även alla hjärtansdag present till Tommy:) Sen blev det även Dollar för mig x2 idag:P Haha. Inhandlade nya krukor mm.
Åkte hem med alla saker & sen vidare till stallet för att se hur min lilla tjej mådde med tanke på att hon är halt. Longerade henne idag & hon är fortfarande halt. Så nu blir det vila igen, men ska skritta henne så hon får röra på sig lite & inte bli allt för stel.
Åkte & mötte upp mamma på Ica sen. Jag storhandla & sen åkte vi hem till mig:)
Vi hjälptes åt & planterade om mina blommor så nu är det gjort!:) Gud vad det är tråkigt, men skönt nu när det är fixat! Sen åkte dammsugaren fram & tvättmaskinen har gått för fullt idag med. Har hunnit med massor tycker jag!:) Härligt med sådana dagar då man får mycket gjort!

Har nyss ätit mat, strips & stekt kött m. sallad & mangosås:) Nu blir det duschen för att sedan slappa & invänta Tommy som kommer hem ikväll:)
Imorgon ska jag jobba, delad tur!  :/

Skadad igen!

Rengsjö hela dagen!
Packade mina saker & åkte till mamma & pappa så fort jag vaknade. Tommy hade redan åkt iväg en "sväng" då. Åkte sen till stallet & red, fick även sällskap av Ylva & Pilgrim:) Tog två trav/galopprundor runt en travslinga. Gick bra & båda skötte sig så bra:) Härligt väder var det också, så himla mysigt! Påvägen hem kändes Rosa halt & mycket riktigt var hon det. :/ På vänster fram där hon hade skadan i somras, gaffelbandsinflammation. Jag hoppas hon bara sträckte sig så det inte är samma fel som i somras... Det ska alltid hända nå! :( Suck!..
Sen sprang vi med henne på rakt spår & då syntes det inget, men sen longerade vi henne på böjt spår & i vänster varv så var hon halt.
Käkade lunch sen med mamma & därefter gjorde vi ett besök hos Ingrid & Lars m. familj:) Kikade på världens sötaste föl:) En liten gul, tjock sak:P En liten fjordning på 8 månader. Guuud så gullig!:) Den ville man ta hem!;P

Ikväll har jag ätit mat hos mamma & pappa. (igen) ;) Sen gjorde jag en fruktsallad i ugn, supergott!:)
Är bara hemma nu & det blir väl sängen snart.. Katterna sover redan:P Hihi. Tommy är i Luleå typ & köper bil. Så nu är han ägare till ännu en merca. Han & svärfar kommer hem imorgon..

Nya tag imorgon!
Känns som jag har en hel del att göra:P
Plantera om massa blommor, handla mat, leta present+ till alla <3 dag, åka till stallet, tvätta & dona hemma. Men säger inte att jag måste hinna med allt imorgon:P Haha! Får se hur mkt jag orkar göra;P

Godnatt! Hoppas på att man vaknar upp till en gladare människa imorgon & piggare!

Söderhamn

Var & red Rosa en sväng idag. Gick bra, men guuud så mkt snö!
Nu hade inga skotrat kört där vi red så hon hade snö ända upp till magen & jag kunde ha mina fötter släpandes i snön från hästryggen. Mysigt!:) Så det blev lite jobbig för henne. Men bra motion iaf!

Följde med mamma & pappa till Söderhamn sen. Vi var på Dollar & Ö&B :)
Sen svängde vi in & hälsade på mammas kusin & hans familj:) Var länge sen vi var dit så vi fkade & kikade runt på allt fint som dom har gjort. :)
När vi kom hem igen så åkte jag & hälsade på Amanda;) Hon blev så glad när jag kom!:)
Har nyss fått lite mat hos mamma & pappa. Blir nog här resten av kvällen. Tommy är & kollar på nån bil. Spyr på biljävlarna snart! I mitt nästa liv kanske jag ska bli en bil, för gud vad omskött & ompysslad jag skulle blivit då... Att det ska vara sån stor skillnad?!!!....

Åksjuketabletter!

Ja nu var det helg!:) Härligt!:)
Känns mer speciellt att vara ledig på en helg;P För är ju annars ledig mitt i veckan ibland också! Men inte samma sak;P Haha!
Klarade av dagens pass galant. Gick smärtfritt igenom hela dagen. Iofs är den inte slut än;P
Åkte till stallet & longerade stela Rosa lite. Eftersom hon stått i 1 veckan nu kanske.. Pga att jag varit sjuk/dålig. Men hon rörde sig fint & det var inga som helst problem. ;P Massa morötter & en del borstning så var hon nöjd!;)
Fick besök av Tommy, Mogge, Mattias & Weglin när jag var i stallet också:P Dom kom på skotrarna. :)
Sen när jag kom till pappa så var dom där & fikade;P Haha!

Ikväll blir det Spicy Cow & bowling efter det!:) Vi är ett härligt gäng som ska ut & fira Jk som fyllde 27 år igår, GRATTIS Gubbe!;) Haha! Så hoppas på en kul & trevlig kväll. :)
Det blir iaf jag, Tommy, Mogge, Carro, Helen & Jk, Tommie, Emma, Sandberg & Hanna. :)

Åksjukepillren funkar prima!:) Så nu kan jag till & med äta & jobba utan att vara illamående.. :) Haha. Idag har jag inte känt av nå, så skönt! Men om det blir värre eller om det kommer fortsätta så måste jag kontakta Hc igen på Måndag.. Rådgivningen tyckte absolut att jag skulle kontakta dom efter ett samtal med dom igår.. Magvirus? magsår? magkatarr? gravid?! Ja det finns många spekulationer!..

Ha en riktigt trevlig kväll! Det ska jag ha!:)
Kram på Er!

Besked

Kvinnan från Hc ringde mig nu för ett tag sen & proverna visade inget iaf. (?!) Dom såg bra ut.
Ska dock få ha ett EKG på mig i 24h, så dom skulle skicka iväg en remiss på det.

Pratade med Ylva också & hon hade sett på Rosa att hon såg hängig ut i hagen. Sen såg hon att Rosa låg i hagen & det brukar hon absolut inte göra. Händer nog aldrig! Hon hade sett spår på flera ställen där hon hade legat. Så Ylva hade tempat henne (37,6) & det är normalt.. Hon var ute & gick med henne också, sen bajsade hon & åt som vanligt. Kanske en koliksväng?! Men hon skulle kolla till henne flera gånger ikväll. Om det blev värre skulle hon höra av sig! Måtte det inte vara nå! Orkar inte.. Så imorgon efter skoningen måste jag ut & gå en sväng med henne eller rida.

Blåsigt värre ute nu iaf. Fyyyya!

Sjukhusbesök

Vid elva idag hade jag tid på Hc så Tommy var snäll & körde mig dit & gjorde mig sällskap.
Fick ta massa prover & hon ska återkomma när alla svaren kommit. Så hoppas hon hör av sig idag!
Men dom visste inte vad det kunde vara så därför fick jag ta vissa prover så dom kunde utesluta endel saker.

Har nyss fått i mig lite mat, blodpudding. Måste passa på att äta när jag är hungrig, annars mår jag mest illa av allt. Imorse kunde jag inte ens vara i köket när Tommy höll på att äta sin frukost. Så jag satte mig framför tv:n sålänge.. Med ett glas juice & en banan som jag bara fick i mig lite av. Det som känns & är jobbigast är att jag mår illa till & från hela tiden. Speciellt på morgonen, då är det som jobbigast..

Imorgon ska Rosa & Rattis skos iaf & hoppas jag mår hyffsat då för hovslagaren kommer på morgonen.. :/



 
Ge mig sommar!! :)

Nummer 6


Ikväll har vi sett den sista filmen av Johan Falk- De fredlösa. :)



Nu blir det lite tv tittande innan läggdags.
Imorgon blir det sjukhuset & sen får vi se hur dagen kommer se ut.


Buskatter!

Man är inte direkt poppis nu när man har försökt proppat i katterna avmaskningsmedel. Texas gick det bra med, men Bill var galen. Haha;) Fast det brukar inte vara nå problem att ge dom, men idag ville inte Bill alls. Haha.
Slutade med att han gick & spottade ut lite & han till & med morra, tror aldrig han gjort det förr;P Han var för söt!;) Vägde dom också, 5kg! Bjässar!;)

Tjockisen Bill;)


Lekstuga :p










Sitter upp!;P






Pappa kom förbi hos oss också då han ändå var in till Bollnäs & fixade nå. :)
Har även lyckats få i mig lite mat & känner inte alls av nå illamående. Inte än iaf.


Tisdagen den 2:a Februari

Imorse ringde sötaste Lina & hörde hur det var med mig:) Tack till Er alla som hör av sig & hör hur jag mår:) Mina godingar!<3
Klev upp efter jag hade pratat med Lina & tänkte känna efter hur jag mådde. Men blir samtidigt lite rädd eftersom man vet inte alls vad det är & kan vara. Om det ens är nått?!... Men såklart började jag må illa så fick i mig lite vatten & sen satt jag & skrapade med en sked från en banan. Haha. Så åt lite av den sen var det kört.
Bad Tommy åka till apoteket & köpa gravtest så man kan utesluta nått iaf. Många som tror jag är gravid ;P Haha. Men stickan visade inget så då kan man vara lugn.. :) Hihi.
Sen var han gullig & ringde till HC & jag fick en tid imorgon vid elva.

Orkar inte göra nå heller.. Känner inte för nått. Har varit ut på gården en sväng & matat fåglarna:P Annars ligger jag i soffan eller sitter här;P Haha. Har faktiskt läst lite. Är inte på humör alls..
Snälla pappa åkte & fixade stallet åt mig iaf!:)

Föll pladask

Imorse när jag klev upp kände jag mig knepig. Fick inte i mig nå att äta då jag mådde illa & hade ont i huvudet.
Har vakna flera gånger i natt också & haft frossa.. Men jag klädde på mig & åkte till jobbet..
Var i valet & kvalet att ringa för att stanna hemma imorse, men jag åkte. Måste ju prova! Men kom inte så långt.
Hann komma in genom dörrarna & in i omklädningsrummet på jobbet, då svimmade jag!.. Hörde Lena (Emmas mamma) så när jag vaknade ropade jag på henne & helt plöstligt var det flera personer runt om mig. Låg där på golvet ett tag för att sedan försöka sätta mig upp i en stol. Sen kom pappa & hämtade mig så jag har varit i Rengsjö hela dagen. Sovit i fleeeera timmar, nästan hela dagen alltså! På em kom Tommy så vi åt lite mat & sen åkte vi hem. Fick i mig liiite mat ikväll. Men sen mådde jag illa igen & tillslut somnade jag på soffan. IGEN!

Undra vad det kan vara.. Mår illa till & från, ont i huvudet, känner mig orkeslös & trött & jag svimmade. Har även hänt förr.. Måste kanske kollas upp..



RSS 2.0