...

 

Den vanliga vardagen..

Första jobbarveckan är nu gjord efter semestern! Har börjat med en mjukstart så ska inte klaga:) Den vanliga vardagen är igång igen & det finns lite mer rutin nu på dagarna. På både gott & ont..
I Torsdagskväll hängde jag med Lina igen & åkte lastbil:) Riktigt kul!
 
Nu laddar jag för den årliga kräftskivan som blir ikväll!:)
 
 
 

2014-08-18

Vilken grå dag! Regn & regn.. Tur man har en solstråle hemma som lyser upp vardagen, Älskade unge! ♥ Men mellan skurarna hann vi ut & leka en sväng iaf!
 
 

Sista semesterdagen..

Jahapp, då är semestern snart slut.. Sista dagen idag. Har varit ledig i sex veckor! Har haft riktigt kanonväder så det ska man då inte klaga på. Har verkligen njutit! Har haft det kanon!:) Denna sommar har verkligen bjudit på fint väder, bad, massa sol, båtåkning, umgänge med fina vänner, olika festligheter, marknader, classic car week, mys med familjen, ride and wine & såå mycket mer!!♥ Imorgon är det dags för jobb & dagis igen & lite andra rutiner.
 
 

Stugmys!

Igår åkte vi & hälsade på mamma & pappa som var i stugan:) Tommy hjälpte pappa med veden & Pompe plockade blåbär med momme. Vi stannade kvar på lunch så vi grillade korv i öppna spisen & sen blev det fika:)
Mysigt!
 
 
 
 
 

Städfix

I Lördags fixade/städade jag lite i Pontus rum. Bytte gardiner/dukar & det kom upp lite tavlor. (Dock kom tavlorna upp efter jag tog detta kort ;p )

 
Sen åkte pappan på cruising & vi myste ner oss i soffan framför Emil i Lönneberga :)
 
 
Sen blev det tack & godnatt ♥

Tacos i Växbo!

Att bli bjuden på mat är inte helt fel en Söndag. Jag & Pompemannen drar till Växboskogarna för lite Söndagsmys:) Tant Emma & tant Bella bjuder oss på tacomys! Mums!
 
 

Words

 

Våran tuffing!

 

'Bonde på byn'

Jag & Pontus åkte till Kilafors på fm & kikade in 'Bonden på byn' :) Va som en liten marknad kan man säga.. Fanns en massa djur där, loppisar, försäljningar av lite allt möjligt & sen det bästa tyckte Pompe, traktorerna!!:) Brorsan hade sitt ekipage där så den va han kring hela tiden :) Sen kom även mamma & pappa förbi så då åt vi alla lunch tillsammans. Har haft en mysig Lördag än så länge! :)
 
 

Fredagsmys i Växbo!

Spenaderade min Fredagskväll i Växbo hos bästa Emma ♥ Med lite götta & en rulle! Heelt perfa!  

Mitt Allt!

 
Älskar Dig mest av allt!

Kvällspromenad i Stocksätter!

 
Sommaren börjar sakta men säkert övergå till höst..

Skogsmaskinsåkning!

Idag var jag & Pontus till skogen & hälsade på morbror 'Ass' (Anders) som han säger!:) Åkte med en stund sen fikade vi utanför maskinen. Pontus tyckte det var jättekul att sitta med Anders i skördaren! Vi klämde faktiskt in oss alla tre!;) Haha. Liite trångt, men det gick.
 
 

Kvällstur med Lina!

Följde med Lina en kväll när hon jobbade! Riktigt kul var det & lätt att jag vill hänga på fler gånger :) Om hon orkar med den dryga praktikantern igen.. ;) Haha.. Har sagt det förr & säger det igen, Lina du är grym!!
 
 

Strandhäng!

 
Att ha tillgång till egen badstrand är inte så tokigt!

Party!

Vi följer en tradition! ;) Utgång på parken i Lördags där Rosenström spelade :)
 
 
RSS 2.0