Älskade Texas..


Fick ett jobbigt besked av Tommy när jag kom hem ifrån jobbet ikväll :(
Texas hade blivit påkörd ute på stora vägen.. ;,(
Känns så tomt, en familjemedlem har gått bort. Dom är ju en av familjen dom också.
Lilla vännen..

Hade fått ett brev i postlådan också av tjejen på hunddagiset vid oss. Hon hade hört smällen..

Till kattägaren!
Röd katt blev påkörd av en blå pickupp imorse vid 06.05 när jag kom till hunddagiset.
Jag vill att ni ska veta det så slipper man tanken om vad som har hänt..

Så Tommy har pratat med henne & fått veta det mesta vad som hade hänt osv.
Nu ligger han begravd i skogen, våran lilla Ängel. ♥




Texas & Bill






R.I.P
2008-06-10 * 2010-06-28     

Midsommar helgen!

I Fredags så åkte vi med min familj till Hamrånger på 50-års fest. Mammas halvkusin fyllde år!
Så vi var där hela kvällen & åt god mat & lekte lekar tillsammans med alla andra:) Vi hade det hur bra som helst!:)

I Lördags så blev det lite midsommarmat hemma hos mamma & pappa. Vi var där ett tag sen åkte vi med dom till fam. Johanssons där vi tillbringade resten av kvällen. När vi styrde bilen mot Bollnäs så stannade vi till på Max & käkade med Lina som också var ute & åkte bil;P

Idag har vi solat & åkt båt hela dagen!:) Hur underbart härligt som helst!:)
Svider lite här & var nu kan jag säga. Gud vad jag har bränt mig. :/
Började med att jag & Johanna gick ner till stranden & solade. Sen kom Tommy efter att han hade kört lite traktor på åkern. Sen slutade det med att Mogge, Carro, Anna & Philip kom med båten. Sen tog vi en tur tillsammans & sen stannade vi & solade :) Sååå härligt!;)

Min helg har varit kanonbra! :)

Förrätten som vi fick på festen


Varmrätten


Sen bjöds det på kalvdans & till kaffet var det jordgubbstårta:)
Allt smakade så himla gott:)

Tommy skjuter med luftgevär, det va en av lekarna:P


Christina som fyllde 50 år!





Lite bilder sen vi var hos mamma & pappa igår kväll:)







Prova på ridning

Måndag förra veckan tog jag med mig Amanda till "hia" så hon fick provrida:) Till en början var det läskigt & hon var rädd, men innan vi åkte därifrån så hade hon ridit på alla hästarna som var där:)















Älskade hästar..

Känner mig såå stressad! Har precis kommit ut ur duschen & nu sitter jag här & försöker ta det lugnt:P

Har jobbat idag & det kändes mkt surt eftersom vi haft kanon väder idag! Det var en aningen svettigt ibland:P haha. Vi blev bjuden på jordgubbstårta på jobbet & jäklar vad gott det va;) Mums! Smakade sommar! ;P
Skyndade mig hem sen för att äta sen åkte jag till Lina som var i Växbo. Har följt med henne när hon tränade dressyr för Birgitta:) & gud vad sugen man blir på att rida när man står på sidan om & tittar på andra:) Dom var jätte duktiga, så stiliga så!:) Är så mkt roligare att åka med en kompis sådär & hjälpa till än att ha morsorna med;P Haha:) Sorry, men så är det faktiskt!;) Till veckan ska vi se ut en dag då jag ska följa med Lina så ska jag rida på Bonett. Vi har haft häst i så många år & ridit tillsammans & än har jag inte provridit hennes häst, men hon har ridit Rosa i vintras:P Bara Rosa blir bra får vi ta tag i att träna tillsammans:) Hihi.

Sen åkte jag till min älskling som fortf. står inne.. Gud, hon har massa energi nu & hon har då inte nerver för att stå inne sådär. Haha. Hon kommer vara jätte piggelin när jag ska ut på första ridturen:P Bara imorgon kvar, sen ska vi göra en liten mindre hage så hon får va ute på dagarna om vädret tillåter:) Så på Lördag är det tänkt att vi ska fixa hagen.

Imorgon är det midsommarafton & vad händer då gott folk?!;)
Har plockat in lite blommor ja så nu luktar det så gott här:)
Har plocka med en massa sen jag kom hem så nu blir det kika runt lite på internet sen ska jag hoppa i säng:)
Jobbar imorgon också, men sen är jag ledig i helgen!:D

Puss&kram

Shoppingtur i Huddik!

Idag har jag, svärmor & Johanna varit till Huddik:)

Eftersom Carina skulle till sjukhuset så passade vi på att springa på stan före:)
Blev en hel del påsar & jag är jätte nöjd med alla saker:) Tack för en mysig & trevlig dag tillsammans med er!:)




När vi kom hem hoppa jag i bilen igen för att åka till stallet.
Min lilla fröken gnäggade när jag & mamma kom. Snuttan då! ♥
Hon har ju stått inne sen igår em & måste fortf. göra det ett par dagar till.
Men vi mockade och grejade sen tog vi ut henne en stund så hon fick röra på sig & äta lite gräs. Det var mys tyckte hon:) Hon gick mkt bättre idag iaf & hon haltade inte alls lika som hon har gjort förr. Så det kanske börjar gå åt rätt håll iaf!
Påvägen hem blev det ett stopp på Ica för att handla matlådor:P Visste att ja inte skulle hinna göra nå mat ikväll heller! ;P haha! Träffade på Erika där & det var lääänge sen sist så nu bestämde vi att vi skulle ses!:) Får ta tag i det också, inte bara prata om det som det oftast brukar bli.. Saknar tiderna tillsammans med dig!
Hem med alla saker sen blev det en kvällspromenad med Lina & Johanna. Hur skönt som helst var det ute också!:) Underbart!

Hästdoktor

Igår efter jobbet åkte jag & hämtade Amanda:) Min goa lilla unge! ♥
Jag tog med henne på ponnyridning på "Hia". Det var fyra hästar där & hon red på alla & till och med så travade hon:) Hon var sååå duktig! :) (Kommer kort sen)

Idag har jag varit ledig!:) Underbart!
Har varit kanonväder till lunch så då satt jag ute & solade:) Blev lite röd så solen tog iaf då;P haha.
Har väntat på veterinären hela dagen i flera timmar, men på em kom han äntligen.
Han konstaterade hovböld iaf så nu ska hon stå inne på box i ett par dagar. Hon fick en gipsad hov & sen ska hon äta pencillin i 5 dagar. Lilla vännen min ♥ Han kommer på återbesök till veckan. Får se vad han säger då. Nu är det bara en evig väntan på att allt ska läka & bli bra. Den jobbigaste biten innan man får börja rida igen. Tiden får utvisa hur det kommer bli..

Ikväll blev det en promenix med Johanna sen åt vi alla jordgubbar & mjölk hos svärisarna:)
Imorgon följer jag med Carina & Johanna till Huddik:) Då blir det shopping!:)

Godnatt!

Helg igen..

.. och man jobbar då såklart! Trist när alla är ledig & man själv ska iväg & jobba. Tar emot liiite då kanske!
Har jobbat delad tur, nu återstår bara två heldagar kvar.. Inte så bara.

Alla skriver om bröllopet och jag orkar inte engagera mig i det så mkt känns det som. Kollade faktiskt på vigseln på jobbet idag & dom var verkligen fina. Det kan jag hålla med om! :) Vad dom har ordnat med allt runt omkring & det ska vara så "pampigt". Visst, man hade väl inte klagat om man fick gifta sig sådär heller:P

Åkte till stallet (betet) på mina lediga timmar. Åkte med tårarna i ögonen därifrån..
Känns som om att det inte är meningen att jag ska hålla på att rida längre & allt bara rasar känns det som..
Nu är hon super halt på ett framben också + att hon fortfarande är halt på ett bakben. Är så himla less så det finns inte! Hinner bara komma igång med min ridning på våren & en bit in på försommaren, sen blir hon halt eller får nå typ av sår så hon måste ha pencillin osv.. Allt känns så hopplöst just nu. Hur länge ska man behöva vänta på att hon ska bli bra. Men jag är van, förra året vilade hon i 3 månader efter en skada.. Men det är så himla tråkigt & ledssamt. :/ 
Ja nu har jag fått "lipa" av mig lite.  

Sitter här för mig själv gör jag också då Tommy är i Ljusdal på Cruising med Weglin, Lina & Johanna.
Såklart ska det hända nå kul när en annan jobbar & då går det så bra att åka iväg på nå men inte annars.. Så är lite putt på att sitta ensam här. Hade ju kunnat följt med, men ska upp tidigt imorgon & jobba. Men kommer ändå inte typ kunna somna när dom har rövat med honom dit:P Tur att han kör denna gång då så han är "städad" när han kommer hem;P

Jaja, ska sluta gnälla nu det leder ändå ingen vart..
Godnatt!

Förändring

Igår kväll innan vi gick & la oss så möblerade vi om i sovrummet:P
Vred på sängen lite för vi vill ha plats med en tv. Blev inte så tokigt ändå. Är på prov än så länge;P Men jag sov lika bra som jag brukar göra annars så;)  Så nu kan vi välja om vi vill ha en tv på väggen eller kanske på en liten byrå eller nå. Får klura lite på det där;)

Idag är jag ledig & naturligtvis så ska det vara dåligt väder..
Har inget spec. på tapeten idag. Bara att hovslagaren kommer runt lunch.
Sen ska jag köra mamma & pappa till Scandic ikväll för de ska ut & åka med Warpen med deras gamla jobb:) Mysigt, de ska på en räktur:P Mums vad gott!


Tjingeliing!

Fyndat!



Rea på Intersport!:) Jag fynda dessa!


Ääääntligen ledig imorgon!:)

Är så trött..
Slutade ett idag så då blev det en sväng till hästarna sen åkte jag till Lina som var i Växbo:) Vi tog en promenad & slogs med alla myggor som fanns i skogen. Stora & bråkiga är dom:P haha.
Pratade en massa så svich så hade vi kommit tillbaka där vi startade;P haha:) Riktigt skönt va det, men svettigt. Var ju så varmt. Men ska inte klaga;)

Åkte hem & slängde mig i duschen för jag blev så himla varm. Åkte ner på stan & mötte upp Martina:)
Gick först till umbo för att få nytt recept. Fan vad det är dyrt med p-piller nu. I alla år jag ätit p-piller har jag endast betalat 100:- för ett helt år & nu får man betala 600:- för ett helt år!! Helt sjukt! Bara för att landstinget har slutat med ungdomsrabatten!... Därefter blev det  Intersport! Hann med rean jag också;) Haha!
Köpte träningsskorna för halva priset:) Dom hade kostat 600:- & jag köpte dom för 300:- så jag är nöjd!:) Nu kanske jag slipper få ont i mina fötter:P 


Puss!

Bränslet börjar ta slut..

Har varit & jobbat hela dagen lång, sen blev det stallet.
Pappa följde med så vi hämtade hem hästarna ifrån betet. Guuud så brunstig min brud är. Ojoj! & alla killar är galen;P Haha. Longerade henne & kollade igenom henne. Hon är fortfarande halt:/ Less, less, less..

Är galet trött så jag vet inte alls vart jag har fått min energi & ork ifrån ikväll.. Har dammat, dammsugit & torkat golven. + att alla mattor åkte ut på vädring & det är inte ofta dom gör det om man säger så! Duktiga jag!;)
Men nu sitter jag som en säck potatis & är sjukt trött & slut i kroppen.
Bara en jobbardag till, sen är jag ledig en dag iaf:) Slutar ett imorgon också! Händer en gång på sex veckor..

Imorgon ska jag uträtta lite saker på stan sen träffa Martina:) ♥

Puss & kläm!

Måndag den 14:e Juni

Ny vecka med nya möjligheter!

Började dagen med en promenad med Johanna efter frukosten:) Riktigt skönt att man kom iväg:)
Sen har jag ringt lite samtal & fixat saker. Men en sak kan jag dela med mig av & det är att till veckan ska jag till frissan:) Äntligen!;) Var sisådär tre månader sen sist..

Ska till och fixa lite lunch nu tänkte jag sen ska jag vidare till dom fyrbenta djuren som är på betet & äter sig tjocka;) Haha. Kolla till dom lite hur dom har det.
Sen jobbar jag ikväll.. & resten av veckan :/ Dryyyg vecka! + att jag jobbar helgen.



Pyssel ute i trädgården

Slänger in lite bilder som jag har knäppt idag när vi har hållt på ute i trädgården. Blev lite kort på utsikten våran & på blommor & så;P Har rensat lite i landen & frisserat häckarna våra. Haha. Så nu är dom jämna & fina!
Nu ikväll har vi tvättat & städat båda våra bilar också:) Så nu är dom tipp topp! Mamma & pappa kom förbi & hämtade Audin också. Så nu är det hon som kommer åka runt i den:P














Nysnaggade buskar









Knasmissar

Texas & Bill på råttjakt. Haha!










Dom såg sååå roliga ut när dom satt & spanade in nått i gräset;P Haha. Sötnosarna!;)
De satt alldeles stilla & reagerade inte alls på när jag ropade på dom. Haha.
Tillslut dök de ner i det höga gräset & buskarna så det var endast rumporna man såg;P

13:e Juni

Min kära älskling är fortf. halt än :/ Har hon varit i typ 2 veckor nu.. :(
Måste väl ta tag i saken till veckan, får se om det får bli ett veterinärbesök eller om skadan kan självläka.
Tommy ( typ kotknackare till hästar) var & rättade till allt som låg fel förra veckan, men det kan ju ha "hoppat" tillbaka.




Igår var det ett riktigt surväder, men idag är det skönt ute & inge regn iaf!
Gjorde inte alls mkt igår, vi fixade med bilarna på kvällen, var till mamma & pappa & åt lite mat som blev över sen studenten;P Sen åkte vi & handlade mat samt hyrde film:) Kollade på A Perfect Getaway. Inte alls någon film att rekomendera..

Har inte hunnit med så mkt idag heller. Plockat lite med tvätten & tvättar för fullt, dammsugit & så. Tommy är i förrådet & grejsar med Johannas Epa.. 
Tommie & Emma kom förbi en sväng & jag vill säga grattis till er!:) Lilla Yolina ska bli storasyster:)




:)




Tommy sitter & håller i 1 veckas gammal bebis:)
Så gulligt!;) Albert heter han:)
Åh, jag är så kär i den lilla knodden:) & i Tommy också så klart ♥

Studentfirande!

Igår var vi till Ljusdal för att se när brorsan gick ut på trappan:)
Grattis till studenten!:)
Sen åkte vi till mamma & pappa för att invänta alla gäster som kom.
Blev där hela kvällen & vi åt & drack gott:) Mamma hade gjort det jätte fint & allt smakade så himla bra:)

En glad student:)


Anders med hans tjej Elin:)


Anders klass åkte runt med denna i stan ;P


Massa götta;)








Anders & Tommy:)


Amanda & jag :)


Elvira smaskar i sig efterrätten:)

Blommor..











Mitt nya åk!






Nu glider jag runt i denna bmw;)
Finns lite att fixa med, men tur jag har en sambo som gillar att hålla på med bilar;P Haha. Jag fattar defenitivt ingenting!
Hämtade den igår kväll så bara vi har flyttat över lite saker ifrån Audin så får mamma ta den.

Bal

Igår var vi & kollade på när Anders & hans tjej Elin tog balen:) Men egentligen är det bara Anders som går ut, men man får ta med sig respektive på balen om man vill.
Dom var såå fina!:)





Svärfar körde dom:)







På kvällen åkte vi till min kusin som fyllde år:) Gud vilken härlig kväll! haha;)
Alla skrattade & hade så himla skoj! Var länge sen jag skrattade så mycket, det lever jag ett tag på;) Haha.
Tror alla blev lite på lyset också;) haha. Sen fick jag snusa bäbis också:) En liten pojk som bara är 1 vecka gammal. Åh, va kär jag blev! ♥ 

Bilaffärer!

Lika härlig dag idag också, massa sol & värme:) Underbart! ♥
Jag har semester också så det gillas!:)
Ska åka & kika på när bror tar balen i Järvsö:) Dom har verkligen tur med vädret:) Blir nog lite varmt för killarna med deras varma kostymer. Dom får svalka sig genom att dricka något då;P Haha.

Jag & Tommy har hunnit med att åka & kolla på en bil också nu på fm:) Eller ja, runt elva var väl klockan;P Haha.
Den fanns iaf i Edstuga så det var ju inte direkt långt bort heller. Så vi chansade att åka dit iaf & kika.
Så på Måndag blir det affärer, eller det har vi redan avklarat & skakat hand på men ska dit & betala osv. & hämta bilarna så klart!:) Fick med en reservdelsbil på köpet så det var ju bra! Eftersom det fanns saker vi kunde plocka från den & använda till den vi köpte:P Egentligen kollade vi på bilen åt mamma, men eftersom vi letade en sån där bmw till mig förr innan jag köpte Audin så får nog hon överta min tror jag;) Så får jag ta bmw:n ;D Men vi får se, men jag tror nog det blir så!;P Haha.

Ska börja göra mig iordning nu så ska vi åka & käka grillat hos mamma & pappa, sen drar vi till Järvsö:)
& ikväll ska vi på kalas! :) Ha en trevlig dag/kväll allihopa. Vet ett gäng som ska ut på partajj så ha det så kul ikväll!:)

Puss & kram!

Grattis pappa!

En mor & dotter dag!

Fick soooova imorse, gud så skönt det var!:)
Utsövd & pigg åkte jag till mamma & pappa.
Jag & mamma åkte till Håkes blommor & köpte massa blommor som jag ska ha på altanen:) & lika så hon;P Fast på sin då;) Haha!
Sen vidare in till Bollnäs för att kika ut någon present till pappa som fyller år idag! GRATTIS PAPPA!:) Blev lite kläder & lite från bolaget;) Brukar gillas det!;) Haha.
Mamma & jag hjälptes åt att planetra mina blommor & rensade det sista i rabatterna som jag hade kvar. Tusen tack för hjälpen med allt!:)
Vi väntade hos oss tills Tommy kom hem sen åkte vi till Rengsjö där det blev pizza & tårta:) En lugn & skön kväll med andra ord. Tog mig lite cider också ;P Gött som fan, allt smakade så himla bra!:)
Har hängt ihop med mamma hela dagen:) Hihi. ♥

Imorgon ska vi ev. åka & kika på en bil till mig eller mamma;P Haha. Det är iaf en bmw 525 ix.
Sen ska vi åka & kolla på när bror tar balen i Ljusdal;) & därefter åker vi nog till kusin Andreas som fyller år & där blir det smörgåstårta:) Mumma!

Har haft en super härlig dag iaf!:) Hunnit med en hel del känns det som & umgåtts med familjen:)
Godnatt!





Förra årets blommning

En tur med båten




Idag åkte jag direkt hem efter jobbet för Helen & Josef samt hans brorsdotter skulle komma & åka båt med oss:) Vi tog en tur & det var hur härligt som helst:) Dock blåste det så lite småkallt blev det. Men vi åkte väl runt i 1 timme sen var dom nöjda:) Sista gången vi sågs nu innan dom åker hem på Fredag.. Så nu tar det väl ett år eller så innan vi kommer ses igen. Tråkigt.
Tommy & jag skrev ihop en handlingsnota & åkte iväg & handlade en hel del sen efter att dom hade åkt. Sen köpte vi med oss sallad hem & åt ikväll. Gott! Blir gott när man får välja själv nu vad man vill ha;P
Sen lurade jag med Tommy ut på en promenix!;) Så hann även med det ikväll. Hur skönt som helst ute nu:) Myyys!

Sitter här nu & är hur trött som helst alltså. Har lite träningsverk sen jag & Lina var ute & sprang igår, ja ni läste rätt. Vi SPRANG! Haha. Skönt va det efteråt!
Tur jag får sova imorgonbitti, jobbar kväll då.

Puss & hej!
RSS 2.0