Happy New Year!!

GOTT NYTT ÅR!! ♥



Vågigt



Provade min nya vågtång igår.. Blev ett hyffsat resultat med tanke på att jag gjorde slarvvågor;p Hehe.. Men nu har jag iaf testat den;)

Kvällsgöra..



Har varit & klippt Rattis ikväll eftersom att klippmaskinen la av tidigare idag då jag höll på. Hann klippa halva hästen sen dog klippmaskinen.. Men fixade en annan så då åkte jag & fortsatte ikväll:)

Jul i Bollnäs!







På Juldagen va vi till Flät!


















Jul i Rengsjö!

























Har inte orkat fixa till bilderna..

Förkyld..

Less på att vara sjuk hela tiden!! Är det inte magsjuka så är det förkylning som man ska dras med!..

Bilder sen jul kommer nå tag de också;p

Diesel





Har fått på mig ett par nygamla jeans!:) Nu åkte hela påsen fram som va full med alla mina jeans. Allt passade!:) Tjooohooo!;) Nu slipper jag leva i leggings & mysbyxor;p Haha.

Julhelgen är över..

Nu är julen, magsjukan & stormen "Dagmar" över! Vilken helg!

Hade en mysig & trevlig julafton med både min & Tommys familj:) Fick fina julklappar från alla:) Kanon nöjd! Tusen tack!!:)
Stormen orsakade en del el & vattenproblem.. Finns de som fortf. inte fått tillbaka nåt av det än. Vi va utan ca:12-13timmar. Hade varken el eller vatten! Mamma & pappa va utan el till idag på em.
Igår natt small det till! Jag fick magsjuka!.. Dels så va jag i Rengsjö där dom inte hade el så jag fick bo på toa med en ficklampa.. Tur dom hade vatten.. Tur i oturen att ja inte va hemma eftersom vi inte hade vatten eller el. Är på benen nu igen iaf så imorgon blir det jobb som vanligt.
Just ja, blev ju bjuden på mat till Flät också i Söndags!:) Åt god kalkon & drack en massa götta:) Vi hade det såå mysigt där tillsammans:) Vi, Tommys familj, Johanna, Tommie, Kicki & Hasse:) Tusen tack för gott sällskap & den goda maten!:)

Nu ska ja bara överleva nyår också!;)

God Jul!

Snart är det jul:) Hihi. Mysigt! Får önska Er alla en riktigt god jul idag då morgondagen kommer vara fullspäckad:) Jobbar mellan 7-13 sen åker vi till mina föräldrar & äter en massa julmat & öppnar paket:) & på kvällen blir vi hos Tommys föräldrar & fikar lite samt öppnar paket:)

GOD JUL!! ♥

Våran julgran



Nu är granen julpyntad & fin!:)




Fick det fiinaste julkortet från Sörbo också!:D

19:e December

Helgens jobb är över & det innebär att jag har varit ledig idag:) Va på stan på fm & fixade lite julklappar sen åkte jag & red:) Har kommit mkt snö nu & det är så mysigt i skogen med all snö & det är så vitt & fint:) Va ut på en galopprunda i mjuksnön. Underbart!





Nu ikväll va jag till Emma:)
Gjorde sista rycket med julpyssel nu:) Vi gjorde tomtar av granris. Jättesöta! Kollade på julkalendern & drack glögg & åt pepparkakor:) Myyys!

Julpyssel!

Åkte iväg till Lina på fm & tog en fika med henne:) Åt goda saffransbullar som hon hade bakat!;p Mums! Hon fick äntligen sitt paket också;p Hihi. Va iofs ett tag sen hon fyllde (sep), men ja har inte varit dit tidigare.. Fick iaf nån mysig timme tillsammans:) Guld värt! ♥

Sen va det dags för julpyssel med Emma & Bella!:) Vi åkte till Håkes & handlade blommor mm till våra julgrupper sen satt vi hos Emma & fixade till dom:) Drack glögg & åt på deras nybakade lussekatter:) Hade det jättemysigt!:) ♥ Gjorde en blommgrupp till mamma & svärmor sen gjorde jag två till oss:)

Mammas julgrupp:)


Våra!

Julpåse



Fick en julpåse av svärisarna med en massa götta i!;)

Miaträning!

Har varit på träning för Mia ikväll! Har inte ridit för henne på två veckor så vi va lite spända i början. Så Rattis rumpa åkte upp i luften några gånger;p Haha. Men efter en stund då vi fått ordning på grejorna så gick han bra:) Fick rida skänkelvikningar, öppna, sluta, rygga & på slutet fick jag rida med tyglarna helt utsläppt & jobba han i en låg & mjuk form. Han va suuuperfin!!:)

11-12-13

Idag va det Lucia vid två tillfällen på jobbet:) Först kom skolbarnen & sen senare så kom Bollnäs Lucia:)







Hästhoppning på tv

Har kollat på hästhoppningen nyss & detta ekipage va gymt bra!! Dock räckte det bara till en andra plats, men de gjorde en fin runda:)


Rolf-Göran Bengtsson & Casall La Silla

Snickerskaka

Har blivit rätt dåligt med ridningen den här veckan.. Men nu i helgen har jag ridit iaf:) På en PIGG häst! Har väl mig själv att skylla.. Men han har varit pigg på ett bra sätt;p Igår tränade vi övergångar & idag blev det klättring. Mysigt ute i skogen nu med all snö:)

Gjorde en snickerskaka nyss också:) Mums!

Shooter



Blev filmmys igår kväll. Kollade på denna film & när den väl började så märkte vi att vi hade sett den tidigare:p Men vi kikade igenom den ändå då den är rätt bra;)

Kilafors Herrgård!

Igår va vi på julbord på Kilafors Herrgård med Tommys jobb:) God mat & det fanns hur mkt som helst att äta på under kvällen:) Allt va supergott!;) Vi fick 3biljetter också som vi kunde få ut en öl/cider/snaps på;) Så dom utnyttjades väl;P Tommy blev glad då han hade hittat 2 biljetter i fickan så han bjöd en kille på en öl. Sen när jag skulle ta ut en cider då visade det sig att han hade använt mina biljetter;) Haha. Hur va det med minnet;p Rullade hemåt kring elva & vi hade turen att få åka bil med några av gänget som va med under kvällen så vi slapp åka buss!

Fick en öl då vi kom också!;)





Jag Älskar Dig!!

Växbo krog!

Ikväll har jag varit på julbord med jobbet! :) Vi va till mysiga Växbo krog!;) Har ätit så jag spricker nog snart. Guud va man stoppar i sig. Allt va super gott! Åt & provsmakade av det mesta;) Bäst att passa på ju!;p Fick också provsmaka gormerätter som de ska servera nästa år. Skitgott!! Smakade på en kräftsoppa & hjortstek tror ja det va;p Haha. Fanns iaf hur mkt som helst att äta:)


11-12-05

Då var det ny vecka igen.. I helgen har jag jobbat & varit på kalas:) I Lördags va vi hem till Johanna & Tommie & fikade:) Grattis Tommie! Blev kvar ett tag då grabbarna drack öl. En annan skulle ju upp & jobba (som vanligt) så jag fick va kvällens chaffis;p




Idag sov jag till halv tolv!! Inte så himla smart & sova så länge då jag hade en hel del att fixa med idag. Men har hunnit med det mesta som jag tänkte göra iaf;p Men det blev en aningen stressigt!! Kom ut på en kylig ridtur med Rattis. Igår va Ylva snäll & red en sväng:) Har skickat tillbaka sadeln idag så nu hoppas jag att det inte ska bli nå krångel med det! Nu ikväll har jag städat & julpyntat:) Är såå mysigt här hemma nu med alla tomtar & ljus;) Hihi. Vi var ute i mörkret & satte upp de sista ljusnäten också:) Lyser fint ute nu! Kom faktiskt lite snö ikväll också:) Myyys! 

Imorgonkväll ska jag på årets första julbord med jobbet!:) Vi ska iväg & äta på Växbo krog!:) Kommer nog bli mysigt!;) 

"Halv åtta hos mig"

Bilder sen tjejmiddagen hos Bella!:) Bättre sent än aldrig!

Emilia, Emma, Emelie & Bella ♥


Förrätt


Varmrätt


Efterrätt








Fredag=Jobb

Kickar igång denna helg med lite utbildning nu i två timmar sen blir det jobb! Plus resten av helgen blir det jobb..
Imorgon ska vi till Tommie & Johanna på lite födelsedagsfika då Tommie fyller år:)

Måste dra nu! Hööörs då!;)

Regn & rusk..

1:a december & det är plusgrader & regn.. Nu vill jag ha lite snö:p Visst, det är himla lämpligt nu utan snö men det hör liksom till att det ska va snö nu.
Har varit full fart även idag. Pappa ringde & väckte mig runt tio så då satte jag ner fötterna i golvet & klev upp. Åkte & inhandlade lite julklappar sen träffade jag Siw som kikade på sadeln som jag hade köpt med mig hem från Sthlm. Bestämde att hon skulle komma till stallet i em då det va lättare & se när den låg på hästen. Så vi möttes upp i stallet på em. Hon kollade sadeln & sen red jag i den också en sväng, men den passade dock inte.. :/ Den är för vid i manken så jag måste skicka tillbaka den. Trodde jag skulle slippa det.. Jag blir galen på dessa sadlar!!

Har precis kikat klart på en dålig film så tänker inte ens dela med mig av vad den heter;p Haha.

Just ja, igår va jag iväg på tjejmiddag hos Bella!:) Bilder & mer om det kommer! Hade en kanonkväll! ♥

RSS 2.0