13-02-27


Det blev en härlig promenad med familjen idag:) Gick runt vågen & solen värmde bra:) Meeer sol taack!:)
Fick besök av Martina idag också:) Blev en massa prat som vanligt;) Tack för besöket & Pontus tackar igen för sin doppresent ♥

Busfrö


Våran lilla tokis ♥

Mitt gamla åk


Lite slagsida kanske;) Hihi. Men söt ändå!


Laddad inför skoterträffen i Rengsjö imorgon!;) Hihi..

Fortfarande förkylda

Här hemma är vi fortf. förkylda:/ Men jag känner mig bättre iaf. Pontus är feberfri , men han snorar lite än.. Pappa Tommy blev förkyld igår också.. Jäkla förkylningstider! Hoppas grabbarna blir bättre så vi kan åka & bada på Lördag! 

Håller tummarna för dig Lina! ♥

2-års kalas

Idag fyller mitt kusinbarn Josephine 2 år så ska på kalas senare idag.
Grattis sötnos! ♥

Amanda & Josephine ♥

Tre önskningar..

Har tre dyra saker som jag/vi skulle vilja ha:)
-Jag skulle behöva en ny dressyrsadel
-Vi behöver definitivt en ny data!
-Vi vill bygga ut huset..

Lite pengar skulle inte vara fel.. :)

Sjukstuga

Natten som var har varit stökig. Pontus vaknade nästan varannan timme fram till klockan två.. :/ Han har blivit förkyld så han sov oroligt. Knappt någon sömn för mamman & pappan. Klev upp vid 7-tiden eftersom vi egentligen skulle åka på babysim. Ändrade oss ganska fort då vi märkte att Pontus inte alls va pigg.. :( Han hade ingen feber imorse så då åkte vi mot Rengsjö eftersom vi ändå va vaken. Jag kom ut & red vid 9-tiden & det var hur härligt som helst!:)
Vi har varit i Rengsjö hela dagen.. Kom nyligen hem:) Pontus har feber, 38,5 så han fick alvedon & nu sover han:) Lilla vännen då.. ♥ Man blir så hjälplös & det gör ont i mammahjärtat. Hoppas det inte sitter i allt för länge.

Puss!

Partyparty

Igår var vi hem till Helen & Jk & där va det 30-års fest för Jk som fyllt år!:) Där bjöds det på drinkar & smörgåstårta. Tack för en trevlig fest!;) Jag åkte hemåt vid halv nio då Pontus va hungrig & trött. Mamma & pappa var barnvakt under kvällen:) Tack för det!:) Pappa Tommy kom hem vid halv 2.. :p
Säger bara såhär, i sommar då jäklar!;) Haha.

Alla hjärtans dag


Min andra halva kom hem med fina rosor till mig! ♥
-KÄRLEK-

Pontus & Anders


Morbror Anders & Pontus :)

Grattis Emma!!


Igår var vi till Växbo & grattade min fina vän Emma på hennes 25-års dag! ♥

Ridning i snöväder

Jag & Pontus åkte till Rengsjö idag för jag skulle till stallet & min snälla mamma följde med till stallet & hjälpte mig mocka mm så jag kunde rida ut!:) Tack för det! Gick bra trots att det va snöoväder & blåst. Haha. Sen mötte vi en skoter i full fart, men föraren va snäll & stannade så vi kunde gå förbi. Hellre att dom stannar & stänger av skotern än att de bara drar förbi i en jäkla fart utan att bry sig! Men de flesta saktar in & stänger av motorn. Det gillar vi!:) Sen mötte vi en traktor som snöröjde, men det gick också bra. Såg bara ett stort vitt moln:p Ridningen gick super också!:) Är sugen på att komma till Nytorp & trimma lite. Får se hur helgen kommer se ut:)

Babysång

Idag har vi provat på något nytt! Vi har varit iväg på babysång för första gången:) Hela familjen åkte iväg. Mysigt!:) Vi fick hoppa över fikat då Pontus blev jättetrött så vi åkte hem så han kunde sova sin fm tupplur;) Han brukar oftast sova runt den tiden (10.00) då det är babysång. Men nu har vi iaf provat på det också & det gör vi nog fler ggr:)


Årsmöte

Har haft en rätt bra Söndag idag. Annars brukar dom va mest sega & tråkiga;p Haha! Var ut på en ridtur i snövädret på min pigga pållle;) Han ska fjanta & stanna för saker i skogen som inte alls är nå farliga. Tex. en snöhög eller en grankvist kan vara hur läskiga som helst.. Han testar en nästan varje gång vi är ut & rider & jag blir mer & mer irriterad & arg!!.. Han blir som en uppblåst ballong & spänner sig. Men sen när han fått fjanta av sig så är han hur fin som helst att rida:)
Ikväll var jag & mamma iväg på Rengsjöhästens årsmöte & där bjöds det på skumpa & smörgåstårta/fikabröd;) Skålade för att fira att föreningen har funnits i 10 år!:) Sen blev jag invald till styrelsen som ledamot. Blir lite nytt för en annan då:) Men det känns mest kul. Satt med i styrelsen då föreningen startade också.. Så helt nytt är det inte!;p

Stiftelsen!

Igår blev det utgång med Emma & Bella:) Första gången som jag var ut på krogen sen Pontus kom till världen:) Sist jag va ut va på Rosenström i somras & då var jag höggravid. Det var sjukt mycket folk & vi köade ute i kylan i nästan 30min.. En del lämnade jackorna i bilarna så det fanns nog många som frös! Skönt sen när man skulle ut därifrån då det säkert blev lång väntan på att få ut jackorna ur garderoben. Då var det ju bara att gå ut & slippa all kö. Men jag gav mig av hemåt runt ett-tiden så jag slapp all den där väntan & all kö:) Pontus hade iaf sovit sen vi åkte & sov även när jag kom hem:) Tommy var vaken iaf:p

Tack för en grym kväll! Var riktigt roligt att komma ut en kväll med 'gänget' & vara 'partymorsa';) haha.  

2013-02-08

Smakar gröt för första gången:)

LCHF kladdkaka

Har provat göra en lchf kladdkaka nu ikväll så den ska snart smakas av!;)

Bilder från dopet



Bilder fotade av Sara Johansson.

2013-02-06


Gokillen våran ♥

Tränande bebis :)


Nu visar han intresse för babygymmet också!:) Kul! För ett tag sen va det inte nå kul att ligga där..

Är igång igen

Känns så skönt att jag är igång nu igen med ridningen:) Har ridit ett par dagar nu iaf & det känns bra! Var ut en sväng idag också & hann precis hem innan det började snöa:) Idag blev det träning i djupsnön & sen en del trav med lite böjövningar på en travslinga. Ökade & minskade en del också & vi blev svettiga.

4 månaders kontroll

Idag var det dags för ett bvc besök med Pontus. Nu väger han 8395g & är 67,7cm lång. Han börjar plana ut i sin kurva. Annars så har han klättrat uppåt hela tiden, men nu börjar den dala av lite. Han har ju ökat rätt rejält i vikt & längd sen han föddes. Våran lilla klimp ♥
Pratade om att nu kan man börja ge lite smakportioner med gröt också så tänkte jag skulle köpa hem & prova lite:) Nästa besök blir i slutet av Feb.

Dop för Pontus

I Lördags den 2/2 2013 hade vi dop för John PONTUS Erik. Det var en fin & trevlig dag & jag hoppas alla gäster hade en bra dag också:) Tack till Er alla som kom & delade denna fina dag med oss:) Tusen tack för alla fina presenter som Pontus fick. ♥
Hade en tjej (min jobbarkompis) som sjöng också & vi hade valt ut två låtar som hon sjöng, 'Välkommen till jorden' & 'Du är allt'. Sen hade vi två psalmer, 'tryggare kan ingen vara' & 'Gud som haver barnen kär'. Kände tårarna brännde bakom ögonen, men ja lyckades hålla dom inne.. Dom sjöng & spelade himla fint iaf:)

Bilder kommer.. Snälla Lina fotade åt oss!:)
RSS 2.0