2012

Idag har jag spenderat några timmar hos Emma:) Blev bjuden på smörgåstårta, fika & mat;P Tack för det!:)
Åkte till stallet sen & tog en ridtur. Idag var det klättring som stod på schemat. Gick jätte bra. Hon kändes riktigt fin idag:)

Nu blir det filmmys i soffan med min lilla plutt;)





Imorgon är det påsk också. Får se hur många påskkärringar/gubbar man kommer att se under dagen;P Hihi.
Puss&kram.

Påskpynt

Det börjar närma sig påsken & jag gillar den inte särskilt mkt. Tänkte inte pynta nå direkt, men det slutade med att jag köpte en påsklilja, tog in ris & satt fjädrar på det & sen fick det även bli lite ris ute vid bron:P Haha. Lite påskmat kan jag gärna stoppa i mig:) Tur vi blir bortbjuden;P I helgen ska vi till mamma & pappa & äta sen är vi även bjuden till Tommys moster;) Får se vad vi får för götta då!;P Sen får jag inte glömma påskgodiset;P Har inhandlat sånt också!;) Ett måste nästan:P

Min fina påsklilja:)


Påskpynt inne :P


Påskpynt ute. Får se hur länge fjädrarna får sitta kvar.. Misstänker nog att Bill & Texas kommer vara nyfinka ;P


Godisäggen ;)





Tycker dagarna är lite sega, vädret är trist & man har egentligen inte lust att göra nått alls. Ligga i soffan under en filt & kika på film:P Det är väl de enda som lockar;)
Var iaf & red en sväng idag. Gick fin fint:) Hon har fått ett sår på benet så det får man hålla på & tvätta & göra rent. Läker lite dåligt, men det börjar gå ihop någorlunda nu iaf. Hon har troligtvis trampat på sig själv med broddarna.. Hon är inte halt, men svullen. Det går ner lite efter man har ridit för då kommer ju cirkulationen igång.
På Fredag ska vi last träna lite med Ylva. Hoppas det kommer gå bra, eftersom vi inte har provat sen i höstas då det inte alls gick nå vidare. Vi kom in men sen gick det lika fort ut igen.. För på Måndag, om det går bra med lastningen, så ska vi iväg till Nytorp & träna för Ylva:)

Nu ska vi försöka sätta ihop gasolgrillen. Önska oss lycka till!;)


Kan berätta en sak också, jag har fått jobb:D Superlycklig! ;) Äntligen en fast plats att vara på, äntligen en fast lön & äntligen kan man planera sitt liv!! ;) Har ju tidigare varit timmis på resursen, sen nu i Mars blev jag inlasad & nu i April nå tag har jag en fast 100% tjänst på Ringshög. :) Nu kan man börja känna sig trygg!

Puss&kram!

Ny vecka!

Veckorna springer iväg & snart är sommaren här hoppas jag! Orkar inte med detta tråkiga väder mer..

Vill ha nå roligt att se fram emot nu! Händer inge roligt i mitt liv just nu. Känns lite tråkigt. & humöret är inte på topp. Irriterad, less, down. Ja.. Men vet egenligen inte varför. Borde egentligen leva livet som om att det var den sista dagen.. Men så kan man inte gå & tänka heller.
För några dagar sen gick jag med ett leende på läpparna, men det varade inte länge. Vad händer härnäst då?!.. Vill känna mig glad igen & att humöret är på topp!  
Var ju nära att man trodde att våren var här, men inte efter denna gråa & trista helg.. Blev ett bakslag när man klev upp imorse också, det SNÖADE!! :(





Försenad förlovningspresent

Nu har mamma, pappa, bror & Siv nyss åkt hem.
Vi åt upp hela smörgåstårtan. Så tyvärr kan jag inte bjuda hit någon som får smaka. Hehe.. Mums vad gott det var;) Inte för man kände så mkt vad det smakade, mina smaklökar strejkar just nu. FÖRKYLD! :(

Tack så hemskt mycket för den fina förlovningspresenten som vi fick av mamma, pappa & Anders:D Den kommer användas flitigt i sommar när vi ska grilla:) Fick nämligen en gasolgrill;D & åter igen ett tack till Siv för presentkortet på Glössbo möbler:)

Nu blir det final på Let´s dance innan sängdags.
Imorgon blir det jobb, delad tur :/ Gäller att bunkra upp med alvedon & nässpray i väskan.

Godnatt!

Förkyld




Uscha, nyser & snorar hela tiden. Lyckades bli sjuk sen vi var på bandyn i helgen..
Har tagit det rätt lugnt idag, fast ändå har jag tvättat & nu på em dammsög jag. :P
Tidigare var jag till stallet & fixade klart med allt där. Orkade varken rida Rosa eller Ratti idag..  

Ikväll får vi främmande. Mamma, pappa, bror & Siv kommer & äter smörgåstårta:) Siv var så gullig & köpte förlovningspresent till oss. Så nu först har vi lyckats hitta en kväll som passar. Bättre sent än aldrig!:) Vi fick presentkort på Glössbo möbler:) Tusen tack!:)



Idag fick jag även lön:D Både för feb-mars:) Wiie!




Ha en trevlig fredagskväll! :)

Partajj!


Bilder sen förra helgen när jag, Lina & Johanna va ut :)













Bilder på Amanda


En liten filur:) Här bjuder hon oss på kaffe:P











Sen bakade vi en sockerkaka;)





Barnfritt

Idag fick vi liiite sovmorgon. Amanda vaknade runt nio, men vi låg kvar i sängen & myste:) I natt låg hon bakom mig & höll om mig, så himla mysigt att känna de små armarna runt mig:P (inte för att hon når runt) ;P
Det blev frukost, sen gick Tommy & Amanda ut en stund. Jag passade på att göra smörgåstårta då eftersom vi får främmande imorgonkväll av mamma, pappa & Siv;)

Annars har dagen varit lugn, vi har kollat på film, bakat sockerkaka & var till stallet nu på em. Sen skjutsade vi hem Amandis. ;P Idag red jag på Rattis:) Nu mer är Ylva ägare till honom så han kommer stanna i stallet:) Det gillar Rosa iaf;P Hon är nog lite kääär;) Hihi.

Förkyld har jag också blivit sen jag var på bandyn i söndags.. :/ Uffa..
Ska lägga mig i soffan nu & mysa ner med Tommy:)

Lina, är så glad för din skull!:) Wiiiieee! Hihi.


Bilder kommer komma;P




Mitt älskade kusinbarn:) ♥

Buspalatset

Full fart hela dagen.

På fm åkte vi & handlade på Ica. Sen hem & åt lite lunch:)
Sen kom höjdpunkten på dagen som Amanda har längtat efter, vi åkte på Buspalatset:) & det var ju roligt där. Haha. Man blev ju som barn på nytt;) Var där nån timme & lekte.o vi tog en fika där tillsammans också. Mysig dag!:)

Nu på em/kvällen har vi varit till stallet. Jag red en sväng. Sen åt vi mat hos mamma & pappa:) Senare åkte vi & tog in hästarna.
Har precis duschat & gett Amanda välling, så förhoppningsvis somnar hon snart. Är lite sura miner här just nu. Hon blev nämligen kvar här en natt till:)

Lillstumpan


När vi kom hem så badade såklart Amanda:) Hihi. Det vill hon alltid göra när hon är hos oss:P Hon har inget badkar hemma så då måste hon passa på när hon är här:P



Sen fick hon välling i sängen & låg & ropade på mig ett tag. Men sen helt plötsligt blev det tyst så nu sover hon;) Jag har precis diskat. Passade på nu då när hon ändå somnade:P
Får se vad det blir för äventyr imorgon, vi har våra planer;)

Säger godnatt nu så hörs vi säkert imorgon:)

Happy face!

Fick ett samtal tidigare idag & nu har jag gått med ett leende på läpparna hela dagen:) Jag är så himla glad nu!:D


Sitter i Rengsjö nu, har varit & ridit sen hjälpt pappa med datan:) Ska åka & ta in hästarna om ett tag. Sen ska jag hämta Amanda:) Hon ska sova hos oss i natt. :)
Hoppas på att jag håller mig frisk då det har börjat svida & irritera i halsen. Vill absolut inte bli sjuk!.. Har gurglat lite whisky som jag fick av pappa. Hoppas det gör susen;P Hihi.

Puss på Er!



Amanda sover så sött i min famn:)   (länge sen)

Amanda


Ikväll hämtar jag denna skitunge;) ♥





När man inte har egna barn får man ringa så man får låna andras;) Hihi!

Puss&kram.

Bandykort

Sm-final mellan Bollnäs & Hammarby! Tyvärr vann Hammarby med 3-1. Men dom kämpade på bra!

Under uppvärmningen






Snöigt värre




Svärmor & Johanna:)


Min snögubbe:P



Min helg 19/3-21/3

Nu är jag uppe alldeles själv, skönt med lite egen tid såhär på morgonen:)

Min helg:

Fredag: På kvällen var några får Rengsjöhästen på en mysig spa-kväll på Aquarena:) Vi åt exotisk planka, drack gott, lekte lekar, basta ångbastu med doft, bubblade, filade fötter, tvättade håret & gjorde ansiktsmask. :) Supermysigt! Kom hem vid halv två tror jag:P

Lördag: Ikväll var jag ut med Lina & Johanna. Först åt vi ost, kex & drack vin hemma hos mig. Mysigt värre:) Hihi. Sen blev det chips, morötter & dipp. Tjockade oss rejält;P Drog ner på tranan sen, men där var det inte alls lika kul.. Åkte på Max sen innan vi åkte hemåt;P

Söndag: Sm-final i bandy! Åkte vid halv elva med hela fam. Säll + ett till par:) Möttes av ett snökaos efter vägen. Inge vidare bandyväder direkt. Väl på plats så hoppade vi oss varma & trängdes med 25.570 st människor:P Men det blev ändå inte så varmt. Snöade exakt hela tiden! Jag blev pissblöt igenom & frös som aldrig förr. Helt värdelöst! Eftersom dom spelade 30x3 så drog jag & Johanna till bilen när tredje halvlek hade börjat. Dom var tvungen att skotta av all snö på isen. Bollen rullade knappt, den var mest i luften;P Hehe..
Hoppade i sängen vid elva på kvällen & det var hur skönt som helst att krypa ner & värma sig :)

Nu har ni fått tagit del av min helg;)

Fullspäckad helg

Min helg har varit fullspäckad, men bara med roligheter;)

Uppdaterar senare när jag får tid;P Ska äta mat nu sen iväg & jobba.
Underbart väder är det:) Nu skulle man ha varit ledig. Hoppas resten av veckan bjuder på sol för då är man ledig:) Hihi.

Puss&kram.


Mys hemma hos mig med Lina & Johanna i Lördags:) 

Spamys

Helgen är nu här. Redan?!;P Veckorna går så himla fort.

Gårdagen jobbade jag delad tur. & jag har även jobbat idag, men bara en liten dagistur till elva;P Haha.
Åkte & mötte upp hovslagaren efter jobbet så nu har Rosa snygga hovar igen;) Men hon är lite groggy fortfarande eftersom hon får lite lugnande medel:P Så hon får stå inne ett tag nu så hon repar på sig:)
Har nyss fått i mig lite mat & nu ska jag nog lägga mig & vila:P Så himla trött.

Ikväll blir det lite spamys på Hällåsen med några från Rengsjöhästen & Lina fick jag med mig:) Vi ska äta exotisk planka, bubbla, basta & bara njuta av att det är Fredag;) Hihi. Såklart blir det cider till också:) Vad trodde ni?!;) Haha! Fredagsmys:)
Har en fullspäckad helg framför mig känns det som, men det är bara roligheter;)






En klick färg..

Nu har jag äntligen varit till frissan:) Klippte & färgade håret. :)
Tog ett bra tag, men nu är det gjort;P Tog 4 timmar... men då hoppa hon mellan mig & en till som skulle klippa & färga sig. Men det blev lite segt. Hehe.

Åkte till stallet sen & red ut & klättrade lite. & som jag trodde så tappade Rosa en sko. Ringde hovslagaren på dirr;) Får se om han hade tid på fredag annars får jag vänta till nästa vecka då.

Ikväll blir vi ett gäng som ska ut & käka på tranan:)
Imorgon är det jobb som väntar igen.

Sm-final!!

Wiiihooo!;) Härligt att Bollnäs tog hem segern;) Var på tiden:P Bra kämpat!
Tommy & jag har kollat på matchen ikväll & det var grymt spännande. Man kunde knappt springa iväg på toa:P  

Tidigare idag var jag & red. Härligt väder ute!:) & svettigt var det:p Hehe.
Annars har jag laga massa mat & varit & handlat.
Följde med Tommy ikväll till Segersta också för han köpte nå skoterdelar som var på annons.

Imorgon ska jag till frissören:) Äntligen! Har en enda stor risbuske just nu till hår.

Hejja Bollnäs!


Vårmys

Haft en kanondag idag!:)

Åkte & hämtade upp Lina & sedan drog vi till A&H, Jysk, Rusta, Dollar & sen ner på stan;) Tog en mysig fika på Roy´s:) Sen kikade vi i lite affärer o det blev lite påsar med hem;P Träffade på Johanna så hon gjorde oss sällskap.
Drog till Statoil sen & köpte oss en glass & myste i solen;) Första vårmyset på statoil;P haha.
Jag & Lina drog till Växbo sen, hem till hennes hästar;) Själv fick mammsen åka & fixa Rosa idag:P

Ikväll blev det filmmys med Lina & Johanna. Kollade på Bröllopsfotografen. Blev lite maxmat & chips & dipp till;) Tjockade oss rejält:P

Haft en härlig dag med brudarna. Tack för det!:)

Nu blir det sängen.
Godnatt!

Lördag

Igår innan jag skulle iväg & jobba så var jag & Sandra ut på en mysig ridtur:) Dock fjantade sig Rosa lite, men det gick bra.
Sen på kvällen hade vi lite Fredagsmys på jobbet, vi åt pizza;)

Idag har jag jobbat hela dagen. Vilken seg & lång dag! Åkte till stallet & pussade lite på Rosa när jag slutade & gav henne lite morötter sen åkte jag hemåt. Slocknade på soffan en stund, sen vaknar jag av att Tommy ropar att det är mat:P
Öppnade en cider & poppade lite popcorn så sitter här för mig själv nu & myser framför tv:n;) Katterna sover så det är lugnt & skönt här:P Haha.
Tommy skulle ut på tranan ikväll (då Mustasch spelar) med sitt grabbgäng;) Så han åkte nyss iväg..

Själv ska jag kika på Melodifestivalen, det är ju final:)



Skål & ha en trevlig Lördagskväll gott folk!:)

Ridtur

Solen skiner, underbart!;)

Vaknade upp till ett strålande solsken & bråkiga katter såklart. :P
Har nyss ätit frukost. Ska dra till Rengsjö om ett tag. Ska till stallet & rida så idag gör Sandra (kusin) mig sällskap på Rosa;) Sen ikväll ska jag iväg & jobba. Så är hos mamma & pappa innan jag ska iväg..

Idag är dom på begravning, på farfars brors begravning. Dom var tre bröder & nu har även han somnat in.. Jag kände att jag inte ville gå.. Lite synd det där med begravningar, annars träffas man inte alls i släkten, kan ta flera år men på en begravning kommer dom flesta av släkten. Så det är väl de enda positiva med att man får träffa alla & att man är tillsammans.

Hejhopp!



En bit påväg

Vipps så var det kväller! :p

Har spenderat min em/kväll hos fam. Säll:)
Nu känns det som om att vi är en bit påväg. Har kikat på resor hela kvällen & diskuterat fram & tillbaka:P Tillslut gick vi över till grannen vid dom & rådfrågade lite;) haha. Så till veckan hoppas vi på att vi ska kunna boka:) Får se hur det slutar & vilka som ska med o så. :) Hoppas det är bestämmt till efter helgen så vi kan gå vidare med våra planer;) Hihi. För som det ser ut nu så åker vi någongång i April. Återkommer när vi vet mera.. :) Hihi.

Kvällens middag bestod av fläskfilé från Esras. ;) Mums!
Imorgon blir det ridning med kusin Sandra;) Så får sällskap även imorgon. Det gillar vi!;)


Har ni kanske några tips på vart man kan åka till värmen & solen nu i April?!
Vi har våra funderingar, men kul att få förslag.
:)

Puss.



Bulgarien, Sunny Beach -06.

Vårstädning

Har hunnit med både ridning & städning & klockan är inte mer än tre snart:)

På fm var jag & Lina till stallet & red ut en sväng. Jag red Rattis & hon red på Rosa;) Plumsade lite i snön & sen kom vi äntligen ut ur skogen & fortsatte rida på vägen. Lagomt när vi var påväg hemåt så kikade solen fram. Men det var trevligt ändå:) Tack för idag gumman!:) & lycka till med tapetseringen nu då:p

Kom hem &  käkade lunch med Tommy:) Sen drog han till garaget. Ovanligt?!, Nej!;P Haha.
Då började jag städa så har precis blivit klar. Dammat, dammsugit & torkat av golven. Mattorna hänger ute på vädring. Ska snart ta in dom bara golvet är torrt!:)

Ska hem till fam. Säll på em för att prata om resan:)

Tjiing!


Sötnosarna ♥

Åh, ge mig sommar!

Film

De senaste mornarna så har vi vaknat jättetiiidigt! & det finns bara två stycken att skylla på, katterna! Dom jamar, busar så det dunsar & är mer knäppa än vanligt;P haha. Är dom ute så ska dom in & är dom inne så ska dom ut. Märks att det är Mars åt dom. Parningstajm:P haha. Men dom har inga kulor kvar. Hihi.

Var iväg på fm & handlade med alla pensionärer idag. Haha;P Sen vidare hem & började med lunchen. Tommy & Hägglund skottade av hela vårat garagetak! Gud så mkt snö alltså. Men nu är det härligt ute! Massa plusgrader & det droppar från taken, det gillar vi;)
Åkte på jobbet & hade APT. (arbetsplatsträff) Därefter åkte jag till stallet som alltid annars nästan:P Hehe..
Red på den "långa" travslingan & det var så himla härligt ute. Mys! Red på lite extra hårt så vi blev trötta & svettiga.
Imorgon ska nämligen Lina komma så vi ska skritta ut på Rosa & Rattis:) Så hoppas på finväder! Ska rida Rattis åt Ylva nu tor-fre.

Har nyss ätit kvällsmat & duschat. Fick med mig en matlåda från mamma;) Slapp göra nå själv ikväll. :P
Så nu blir det film- I Am Legend.





Puss♥

Cupcakes






Ingredienser

100 g smör
2 st ägg
1,5 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
2 dl mjölk 3%
1 st citron, skalet
4 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 nypa salt

Gör såhär:
1.
Sätt ugnen på 175 grader varmluft om du vill göra stora muffins, och 200 grader varmluft om du vill göra små.
2. Smält smöret.
3. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker poröst.
4. Rör ner smält smör, mjölk och rivet citronskal.
5. Blanda vetemjöl, bakpulver och salt och rör ner i smeten.
6. Placera ut pappersformar i en muffinsplåt.
7. Fyll med valfri fyllning (behövs ej, jag hade ingen fyllning)
8. Grädda i mitten av ugnen i cirka 10 minuter eller tills de är gyllenbruna och "torra" inuti. (Provstick med en potatissticka eller tandpetare, den ska vara helt torr när när du dragit ut den)
9. Använd gärna en muffinplåt och sätt muffinsformar i plåten. Annars flyter lätt smeten ut och muffinsen tappar formen.

Cream cheese frosting
60 g mjukt smör
5 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
1 msk färskpressad citron, saften
100 g Philadelphiaost
Några droppar valfri karamellfärg

Rör ihop alla ingredienser och smeta på! Dekorera med strössel eller frukt/bär.



Vaknade tidigt idag så började med att ringa ett samtal till chefen så nu har jag fått svar på mina frågor.. Sen började jag tvätta & därefter började jag baka:) Så nu har jag provat på ett nytt recept. :P
Ska iväg & jobba ikväll, så det blir lugna puckar fram tills dess tror jag. Ska till stallet innan bara. Får se om jag orkar ut & rida :P Haha. Känner inte alls för det idag nämligen.

En dag ute på isen!

Igår blev det en ridtur med Ylva & Rattis efter jobbet. När vi kom tillbaka till stallet "trimmade" vi lite & sen blev jag tvungen att hoppa upp på stora Rattis;P Haha. Ylva ville se honom från backen & han är ju bara så härligt att rida, men hemskt svårriden. Men vilka gångarter/steg killen har! Wooow!:) Sen ville såklart lilla Hanna rida också så hon red både Rosa & Rattis. Lilla Hanna på 2 år vågade sig upp på den älgen;P haha.  

Dagens då.
Tillbringade nån timme på isen med Tommy & Lina:) Vi grillade korv & myste:) Vilket härligt väder det har varit hela dagen. Man får lite vårkänslor när snön börjar tina från taken & massa sand kommer fram:P Hoppas det fortsätter så!:) När vi var nöjda så packade vi ihop & sen åkte jag till Rengsjö & red. Fick även med mig Tommy:P Idag kändes Rosa kanon:) Jättekul! Vi blev skapligt svettiga båda två. Hihi. Så härligt ute i skogen nu när snön börjar försvinna på grusvägarna. ;)
Fick mat hos mamma & pappa. Vilken tur vi har:)

Nu blir det film i soffan med älskling. Ska kika på G.I.JOE The Rise Of Cobra.

Puss.

Ultraljud

Igår efter jobbet åkte jag & red i det härliga vädret:) Rosa var jättefin på slutet. Så kul när det "klickar" rätt;) Sen fäljde jag med bror & hans tjej till Söderhamn. Handlade bra-att-ha saker:) Hittade även muffinsformarna i plåt så nu kommer mina muffins bli så jämna & fina framöver;) Hihi.
På kvällen blev det stormiddag hos mamma & pappa. Haha:) Första gången alla var på middag tillsammans;P (mamma, pappa, jag +Tommy, Anders + Elin) Vi kikade på Småstadsliv 1 & hade lite Fredagsmys med chips & dipp & massa smågodis:)





Idag var jag till stallet & släppte ut alla hästar samt fixade med allt där som ska göras. Blev dock ingen ridning då det var full aktivitet på gården med traktorer.. Så får se om jag rider imorgon efter jobbet på em. Eller så får hon ledigt i helgen :P haha.

Har nyss varit till läkaren för att höra hur min  24-timmars EKG-registrering såg ut. Han hade inte sett nått som såg konstigt ut. Allt var helt ok! Sen gjorde han ultraljud på hjärtat & det såg också bra ut. Häftigt att se! Men det kommer nog vara dubbelt så häftigt när man kikar på magen:P När det är dags för våran tur.. Hihi.

Solen skiner & det är så himla härligt! Hoppas det håller i sig:) Detta sportlov gör nog alla barnen glada då det finns massor av snö:) Har ju hänt att det varit dåligt med snö förr på sportloven.. Men absolut inte i år!




Dags att samla lite krafter till kvällens jobb. Har verkligen ingen lust att jobba. Är så himla trött i kroppen. Man brukar få energi av solen, men det har inte funkat. Iaf inte på mig. Tommy är ute & åker skoter. Är avis då det är så härligt väder. Sitta ute på en sjö nu & grilla korv & bara myyyysa i solen vore inte helt fel:P Men jag jobbar så jag fick hoppa över skoterturen.  :/
Äh, bara imorgon kvar nu sen är jag ledig:) Men ska som sagt upp & släppa ut hästarna före jag börjar jobba också imorgon. Börjar 06.45. Jobbigt!:P


Puss&kram.

Mycket på engång

Vilken fart det är på mig;) Haha.
Har gjort köttfärssås & pasta sen slängde jag ihop en sockerkaka som står i ugn nu & gräddas;) Måste fylla upp frysen lite med fikabröd om man får främmnade ;P Bäst är det att gömma det i frysen också om jag ska få nå kvar annars har jag en som kommer äta upp det väääldigt fort. :P Haha.


Bill myser i solen:)


Sötnos♥




EKG-apparaten som jag hade i 24- timmar.

Frånkopplad

Nu är jag fri från EKG-apparaten. Tog sisådär 2 min så var det klart:P Haha. Snabba ryck!
Så nu sitter jag här & funderar. Ska göra matlådor & rida nå tag. Börjar jobba vid fyra. Startade även en tvätt så ska väl hålla på & tvätta också. Fanns en hel del tvätt i källaren.  
Solen skiner, men det ska då blåsa jämnt tror jag. Det kan väl bli lite mildare ute nu så att snön börjar smälta undan. Vill ha vår:) Sen närmare sommaren börjar alla sommarbilar tina fram & sen är det i full gång;)

//

Min dag

Den har varit helt ok;) Hihi.

Åkte iaf till stallet & ja fick sällskap av Tommy. Mockade & grejade med allt där. Red aldrig, då trasslar man väl in sig i alla kablar:P haha. Var sånt busväder också.  Fikade med pappa en sväng sen. Det blev semlor;P
När vi kom hem igen åkte Tommy & tvättade min bil & jag stannade hos fam. Säll:) Jag & Johanna började prata om resor så vi åkte ner på Resia & hämtade massor av resekataloger;) Sen hämtade vi Max mat till alla oss:) Satt & mumsade & åt, sen kollade vi ännu mer på resor med Carina & Tommy:) Kikade i alla kataloger & på Internet. Kollar om det finns resor i April/Maj. Så hoppas det kommer bli av, men det tror jag. ;P Alla verkar så på & det är ju bara bra. Mest jag & Johanna tror jag;P Hihi. Tommy är exakt som far sin, varför ska man resa när det finns så många fina ställen att åka till häromkring;) Haha. Pappa upp i dan! ;)
Fick även presentkort (500:-) av snälla svärfar också på Max:) Så nu är det bara & handla där. Haha;) Tack!:) Så nu har jag & Tommy ett eget:P Ikväll utnyttjade vi Johannas;) haha. Men han har mååånga fler:P  
Jag & Johanna kollade även på Småstadsliv 1 :) Kung, kung, kung! ;)

Ska iväg imorgonbitti igen för att koppla bort EKG-apparaten. Så det är bara att ställa klockan. Suck!:P

Puss.

EKG- apparat på.

Gårdagen spenderades med sötaste Lina;) Hihi. Vi åkte till stallet så hon fick se hur det såg ut, sen stack jag ut & red & hon åkte hem till sitt stall;P Mötte upp henne i Växbo sen efter ridningen :) Därefter åkte vi till Årbrå (Nytorp) för att hämta våra böcker som låg där & väntade på oss, men såklart var det låst.. Får bli en annan dag då.
Parkerade bilarna hos Lina sen & tog en härlig promenad i solskenet:) Blev kvar en stund sen hos Lina:)
Mötte upp henne till kvällen igen;) Mer om det sen när det kanske blir aktuellt;P Hihi.

Imorse var jag till Mitt Hjärta & fick ett EKG påkopplat. Ska ha det nu i 24 timmar så imorgonbitti ska jag tillbaka för att ta bort det. Var & handlade efter det & nu väntar jag på att matbrödet ska bli klart. Det luktar så gott nu!:) Ska äta lunch nu också, sen blir det en sväng till stallet med Tommy. Om han nu inte har ändrat sig;P Haha. Man vet aldrig! ;)




Känns bra

Nu är denna jobbarhelg över, nu återstår det "bara" två jobbhelger kvar.. Surt!:P
Var riktigt trött idag, men nu är jag ledig :)
Igår var vi som sagt till Emelie & grattade henne, jag & Emma:) Fick fika & kollade in allt fint som födelsedagsbarnet hade fått;P Hehe.

Idag efter jobbet åkte jag & red i snövädret. & efter ridningen kändes det så skönt att jag kom iväg! :) Åkte inte hem med dåligt samvete denna gång.. Red till en travslinga & tog galoppintervaller där. Gick riktigt bra!:)


Håller tummar & tår för Dig nu gumman!;) hihi. I hope you like It!

Puss.

RSS 2.0