Bollnäsnytt

Pompe va med i Bollnäsnytt också:)

Kika här!

Pontus 1-års kalas

Idag fyller Pontus 1 år! ♥ Kan inte fatta att han redan är 1 år!.. Hjälp, vart tar tiden vägen.?!.. Detta år har varit helt underbart som mamma & fler underbara år blir det:)
Har haft kalas hela helgen & han har fått så otroligt fina presenter så vill tacka så hemskt mycket för att ni som kom ville komma & fira dessa dagar tillsammans med oss:) Pontus fick såå mycket fint. Vi är lyckliga över att ha så fina människor runt om oss & tusen tack för allt fina ni! ♥
 
Några timmar gammal.. :)
6 månader
 

Mycket som händer på ett år.. :)
 
 

1-års kontroll

Har varit på bvc nu på fm. Vi va lite tidiga så vi passade på att gå på öppna förskolan också:) Har bara varit där en gång förr på babysång så nu va det lite större barn där. Men även små bebisar & barn i Pontus ålder:) Va iaf supermysigt! Måste nog försöka åka dit lite mer då Pontus verkade tycka det va kul också med alla barn & leksaker;)
Men åter till saken.. :) Va på 1-års kontroll hos Lisa & läkaren var där och kollade ögon, hals & kände & klämmde lite. Allt såg bra ut:) Han fick även en spruta i varje lår & han sa inte ett ljud. Såå duktig! Inga tårar alls:) Vi alla blev lite smått förvånade.. Jag hade väntat mig krokodiltårar.. Mammas duktiga pojk! ♥
Han väger 10845g & är 80,1cm lång:)
 
 

Dags igen!

Imorgon är det dags för ett bvc-besök. 1 årskontroll:)
Spännande! Mindre kul är att han ska få spruta..
 
Han är nog inne i en mamma-fas/utvecklings-fas nu också då det bara är jag som duger vid tex. nattning. Han skriker, grinar & gör allt för att jag ska komma. Fast Tommy är i sovrummet med han så är han jätteledssen.. När jag går in till han så blir han tyst & försöker komma till ro. Hinner jag gå innan han sover så blir det skrik & grin.. Så nu ett par kvällar har han varit stökig att lägga. Har tagit 30min-1tim innan han somnat.. Vilket inte hänt på väääldigt länge då han somnat inom 10-20min förr. Så hoppas det blir som förr snart igen! Jobbigt för oss alla.. 
 
 

Bakning

Har bakat hela kvällen inför Pontus kalas. Blev tre olika bakverk:p Satte mig på arselet nu:) Haha.. + att jag nyss har gjort klart morgondagens matlåda till Tommy & våran lunch;p

En vecka kvar..

Idag är det bara en vecka kvar tills våran älskade unge fyller 1 år ♥
 
 

Kalas i Runemo

Efter badet idag så åkte jag & Pontus till Lina & grattade henne:) Tommy åkte & oljebesprutade bilar.. Fick en massa gofika & Pontus träffade en liten tjej också;p Lilla Bonnie:) Gud vilken söt prinsessa! Hihi.. Att ungar är så goa på varandra. Dom va så himla söta!:) ♥
 
 

Grillat i Rengsjö

Avslutade denna fina höstdag på hästryggen i solskenet & det gick riktigt bra med ridningen:) Han skötte sig fint & gjorde precis det jag bad honom om! Blev mycket galopp, ökade & minskade. Gjorde många övergångar & även många galoppfattningar från både skritt & trav. Är så nöjd! Fina hästen!:)

Sen blev det grillat hos mamma & pappa:) Mums!
Myste ner mig i soffan när vi kom hem med en kall öl & kikade på Idol.
Freedagsmyyys...!

Shopping med Pompe

Vet inte när jag var på stan sist, men idag så va jag ner en sväng med Pontus:) Kikade lite i affärer, träffade på många jag kände & det blev lite handling också:p
Solen värmde & det var så härligt ute. En riktigt fin höstdag! Måste införskaffa lite mer höstkläder till lilleman & ett par rejälare skor nu när han börjat gå lite på backen så han kan få bra stöd. Så det får bli en tripp till på stan med pappa Tommy. Pappa betalar, eller hur va det?!.... ;) Hahaha!..
 
 

Newbody

Säljer newbody kläder åt Rengsjöhästen! Kika in hemsidan genom att klicka här. Säljer från katalog 7. Om man vill beställa så säg till mig så hjälper jag dig. Det finns strumpor, trosor/kallingar, underställ, sportbh, linnen mm. Man kan beställa tom nästa fredag!

Mysig Torsdag

I detta höst & ruskväder fick vi mysigt sällskap idag av tant Emma:) Pompe fick söta strumpor av henne. Tacktack!:) Vi fikade & Pompe passade på att busa en hel del med Emma:) Man blir så varm i hjärtat när man hör han skratta & när man ser hur han tokar sig;) Hihi.. Sötnosen våran!

Ikväll var svärmor barnvakt då jag skulle iväg & rida för Mia & Tommy skulle hjälpa Mogge att lyfta in nå gips i deras hus med lastmaskinen. Det gick bra för oss alla!;) Farmor & Pontus hade lekt & myst:) Att få in gipset gick bra då dom va många 'gubbar' som hjälptes åt:p Min ridning gick som en dans också:) Vilken häst jag har!!:) Fick höra av Mia att hon tyckte att Rattis hade blivit så fin & att under dessa tre år som jag haft han att det hade hänt otroligt mycket. Med oss båda!:) Jättekul att höra! Man blir bara mer peppad..!
 
 

Nytt till tvrummet

Igår när Tommy kom hem från jobbet åkte vi till Valbo en sväng. Köpte ett nytt soffbord & en fotölj till Pompe som han ska få när han fyller år:) Vårat andra soffbord va lite farligt då det va en vass stålskiva under.. Eftersom han är & kryper överallt & ställer sig & går runt bord mm så köpte vi ett nytt billigt bord som vi kan ha nu tillsvidare:)
 
 

Galopp

Kom iväg & red ikväll. Åkte själv till ridbanan & trimmade lite på gammeln.. ;P Ja han är ju ändå 18 år! Men snygg & fin för sin ålder:) Blev en hel del galopp på rakt spår & volter, stora som små. Åkte därifrån svettiga & nöjda! Imorgon kör vi ett pass för Mia också & hoppas vädret håller uppe. Dom har ju lovat regn..

Bobby car

 
Åka biilen är kuligt!

Utanför sovrummet

 

18:e September 2013

Uscha.. nu är hösten här..!

Tiden går..

Snart fyller vår lilla älskling 1 år! Kan inte fatta att han redan blir 1 år om ett par dagar.. Jag kom ju nyss hem från BB med en sådan liten plutt ♥
 
 

En dag i stallet..

Häromdagen fick jag hjälp i stallet;) 
 
 
 

Grattis Lina!

Idag fyller min fina vän Lina år! GRATTIS GUMMAN!! ♥

 

14:e September 2013

Denna Lördag har det varit full fart:) Först på fm va vi i Söderala & badade. Sen blev det en tur in till Söderhamn då Tommy beställde en bensindunk till båten. (de två förra har någon/några snott från båten!!) Sen blev det hem till mamma & pappa på lunch & träffa dom då de kom hem från Kreta igår!:) Pontus somnade en sväng så då passade jag på att åka & rida & Tommy åkte en bit bortanför Ånge & skulle kika på en bil.. :p Som även fick följa med hem så äntligen har vi två bilar!
Sen följde jag med mamma & pappa till en bekant i Arbrå & där fick vi fika. Sen hälsade vi på min faster Karin & Roger i deras stuga:) Hur härligt ställe som helst vid vattnet:) Där var jag & lekte mycket med mina kusiner när vi var små:)
Avslutade kvällen med en pizza hos mamma & pappa innan vi begav oss hemåt:)

Nu inväntar jag Tommy som snart skulle komma hem:)

Imorgon blir det klubbmästerskap i hoppning i Rengsjö så ska vara där & hjälpa till.

Grattis Carina!

 
Ikväll blir det kalas! Ska fira bästa mamma/svärmor & farmor ♥

Våran Söndag!

Blev ett besök på Granngården & dom hade inga barnanpassade kundvagnar så då löste vi det på bästa sätt;) Haha.
 
 
Sen parkerade vi bilen inne i stan & gick ut till Långnäs. Kollade på alla fåglar & sen blev det en fika på campingen!:) Underbar Söndag med underbart höstväder! Me like!:)
 
 
Väl hemma somnade Pontus & Tommy & Bill göttade sig i solen dom också!
Ikväll var vi bjudna hem till Johanna & Tommie på middag! Hemmagjord pizza & chokladbollar & kaffe! Bra avslut på denna fina Söndag! :)

Gopojken!

 

Ullared 2013!

Imorgon är det 1 vecka sen vi rullade ca: 70 mil enkel resa till Ullared! Vad fort det gått! (Har inte ens packat upp alla påsar än) Det blev en massa shopping, tror jag fick med mig 10-11 påsar hem. Haha! Bodde i en fin stuga bara några minuter ifrån Gekås! Perfa!;) På dagarna shoppade vi & på kvällarna drack vi vin;p Himla kul att få komma dit engång, men man längtade hem till Pontus. Så det var så underbart att få träffa han på Torsdagsmorgonen då jag inte hade träffat han sen Söndagen.. :) Allt flöt på så bra, resan både dit & hem hade jag & Emma chaffis;) Bella körde våra rövar. Tusen tack!:)
 
 

Stalltjänst!

Denna helg har jag haft stallet. Så då har jag ridit tidigt. Igår red jag ut vid åtta & idag kom jag iväg vid nio.. :) Så skönt att ha det gjort tidigt på morgonen för då har man hela dagen fri sen till annat!:) Igår trimmade jag på stubbåkern & imorse blev det mycket galopp på travslingorna:) Härligt väder har det varit också! Lovely..!:)
 
 

Three years

 
För 3 år sedan blev du min!

Resfeber?..

Är nervös, pirrig, förväntansfull & väldigt shoppingsugen! Haha;) Imorgon den här tiden sitter vi förhoppningsvis i stugan & myser med ett glas vin & snackar en massa skit. :)
Tjoohoooo!!!
Hann med det mesta idag & ridningen hoppade jag över då jag valde att mysa med familjen istället:) Framförallt med Pontus ♥ Men va & pussa på fina Rattis också ändå & mötet jag var på gick bra.
Nu blir det tv innan läggdags, klockan ringer tiidigt imorgon.
 
Vi hörs när jag kommit hem igen!
Tjingeling!..

1:a September!

Imorgonbitti rullar vi iväg mot Ullared!:) Emma & Bella hämtar upp mig vid 06.00-tiden.. Sen blir det åka bil i mååånga timmar. Men tur man har fint sällskap:) Så det blir nog en rolig bilresa!;p Hoppas på att vi kommer dit & hem utan nå problem. Haha.
Så idag blir det packa, fixa med lite här hemma, rida & ikväll blir det RH-möte. Fullspäckad dag & sen en massa mys med familjen:) Kommer sakna ihjäl mig efter Pompe.. Uscha, kommer nog kännas på i mamma-hjärtat.. Men han & pappa Tommy får mysa på lite extra nu iaf när jag åker bort:p Nyttigt för alla!
 
Puss!
RSS 2.0