En aktiv dag!

 

Idag har det varit full fart sen vi öppnade upp ögonen.
Jobbigt att aktivera en 4-åring ibland;P Haha. Men det började med att vi åkte & handlade på Ica sen kikade vi i lite affärer:) Sen gick vi in på buspalatset & där tog vi även en fika. Påvägen hem åkte vi in till svärföräldrarna & kikade på alla djur där:)
Känns som om att jag skulle kunna somna vilken minut som helst. Haha;P Men det vankas mat strax & vi ska väl knäppa på grillen för att börja grilla lite:) Mums!;)

I det stora hela har vi haft en mysig dag tillsammans, jag, Tommy & Amanda;) 

Tallåsen




Idag åker jag & Tommy till Tallåsen med svärföräldrarnas merca då den ska dit på lagning. & min bil är också på lagning så den får vi hämta på em. Så får se om vi hinner hem:P

Ikväll hämtar vi Amanda iaf;) Hon ska sova hos oss i natt:)
Här får man ringa till kusin & fråga om dom vill vara barnfri. Haha;P Så får se om det blir en eller två nätter som hon blir här. Hihi.


Igår kväll när vi skulle lägga oss så dök aldrig Måns upp. Blev lite orolig eftersom han alltid brukar komma när man ropar på honom. Men inte igår kväll. Så jag skickade ut Tommy en sista gång med ficklampa, men ingen Måns då heller. Vi lämnade ytterdörren öppen lite i natt, men jag vaknade runt två-tiden & gick upp & kollade om han hade kommit. Men icke sa nicke. Både jag & Tommy hade svårt att sova. Vad var det som hade hänt?!.. Halv sju satt det en katt & skrek så öppnade & kollade, men då var det Bill som kom in:p
Vaknade runt nio & tänkte gå ut & ropa & leta Måns, men hann nog bara tänka den tanken så satt han & skrek utanför dörren:) Så han har kommit till rätta nu! Man kan undra vart han har varit över natten?!.. Det får vi nog aldrig veta heller..

Dags att åka nu strax!
Tjiiingeling!

Bolleberget

Ikväll var jag & Tommy upp till Bolletoppen:)
Köpte med oss lite götta & åkte upp dit & åt & kollade på den fina utsikten:) Myyys!
Sen åkte vi & hyrde film. Kikade på Farsan.













Gick rätt bra att äta ändå utan gaffel. Haha.


Åt potatissalladen med pinnar som kycklingen satt ihop med;p


Min älskade ängel!



Foto: Lina Wallin
Rosang & jag

Ett litet smakprov på ett kort på oss som Lina knäppte i Måndags.
Allt gick så himla bra imorse iaf & hon gick in utan problem i en alldeles ny transport som hon aldrig har åkt i förr. Det va som Ylva sa "Hon visste det här & hon ville hjälpa till. Det var ok för henne" ♥ Djur förmedlar så himla starka känslor till en så det är inte klokt. ;( Uscha, kommer vara en jobbig dag med massor av tårar..
Men nu får du springa på de gröna ängarna utan smärta älskade vän. ♥

Tack för all omtanke som Ni alla har gett mig.

Med gråten i halsen..

Nu är allt fixat tills imorgon med hästtransport, chaffis & lasthjälp ifrån olika håll. Bara den jobbigaste biten kvar nu, att ta farväl ifrån en kär vän

Surströmmingsfest i Sva

Igår var vi i stugan, Sva, för att fira mammsen lite:)
Där åt dom surströmming, dock inte jag & Sara då:P Haha. Men mamma, pappa, Tommy, Pär & Cina mumsade då i sig tre burkar med rutten fisk:P Haha! Blää! Vi fick istället kycklingsallad & paj:) Mycket godare! Men jag smakade iaf en tugga med suring. Huuua säger jag bara!
Som tur var satt vi ute iaf så vi slapp stanken inne i stugan sen:P
Gick in efter ett tag, det började ju bli så kallt.
Där inne eldade vi i öppna spisen:) Myyys! Sen blev det kaffe & glasstårta & senare blev det ost & kex:)
Kom hem runt tio-tiden då vissa (läs Tommy) fick i sig lite för mkt av det goda;) Han dejtade toan ett tag sen iaf;P Haha!

                                   ♥




Pär & Cina














Någon som mår lite dåligt här tror ja;P Haha

Mina gokillar!












Födelsedagsfirande i stugan




Nu på em ska vi till stugan i Sva:) Där kommer vi vara hela kvällen:)
Vi ska gratta mamma som fyller 50 år. Fast det är inte förens på Måndag som hon fyller egentligen. Mamma & pappa kommer bo där i helgen då mamma inte vill bli uppvaktad. Men ikväll kommer Fam. Johanssons dit & vi då för vi ska äta surströmming. Inte jag då:P Finns nog inge värre än det! Blä! Men min gulliga mamma har gjort en massa annat gott också så mig går det nog ingen nöd på;) Sen finns det ju drickbart också ;P Hihi!

Känns som det är höst ute i luften. Vart tog sommarvärmen vägen?!..
Igår när jag var ute & höll på så hade jag en tjocktröja på mig. Var så himla kyligt i luften & det är då inte nå bättre idag. Får väl dricka mig varm ikväll då;) haha.

Ska börja göra mig iordning nu för sen kommer Pelle & Cina & hämtar oss;)


Rosang










Torsdag!

Ännu en till dag som har sprungit förbi.
Tiden går så himla fort.

Var meningen att jag & Lina skulle till stallet så Lina fick ta en massa fina kort på Rosa, men såklart började det regna. Ska ta det till veckan istället om det passar.
Så istället för fotograferingen kom Martina förbi;) Satt & pratade om en massa saker. Sen åkte jag, Tommy & Martina till Bangården & käkade:) Riktigt gott var det!:) Tack för idag gummsan ♥

Ikväll har vi varit & kikat på ett hus & sen åkte vi & besökte Emma & Tommie:) Påvägen hem blev det ett stopp på Max;P Hihi!:)


Nu har vi fått en tid för att köra iväg Rosa till Delsbo slakteri.. Onsdag nästa vecka åker hon.... Det låter brutalt & hemskt, men det är sanningen. Det gör ont i hjärtat, men tids nog kommer det nog kanske ändå kännas ok. Men det är den första tiden som kommer vara hemskt jobbig.. Jobbigt att bara gå & vänta också. När man ändå vet hur allt kommer sluta..  ;(

Personliga smycken

Idag på fm så kom Rosas förra ägare & hälsade på henne i hagen. Hon har inte varit hit förr under den tiden jag haft Rosa, men eftersom hon sa när vi köpte henne att hon gärna ville bli kontaktad om vi skulle sälja henne eller om det skulle bli nå annat. Så hon blev väldigt glad & tacksamm över att vi hade hört av oss.
Så det blev en liten tung & jobbig fm idag.. & jag vet bara att det kommer bli jobbigare längre fram.
Men man gör jobbiga beslut i ens liv, både dumma & de som är bra & detta är ett väldigt jobbigt kapitel i mitt liv just nu som jag måste gå igenom. Detta är det jobbigaste med att ha djur & det spelar ingen roll om det är en liten kanin,katt eller en stor häst. Alltid lika jobbigt! Det känns i hjärtat.
Det jag vill komma fram till är att jag nu ska ta bort Rosa & hon ska få komma till dom gröna ängarna...
Så just nu en period kommer det vara jobbigt för mig. Är redan nu jätte jobbigt att bara åka till betet & kolla till henne. Bara det tar emot nå fruktansvärt mycket eftersom jag vet vad som kommer hända en vacker dag. Men just nu känns det bra också eftersom Rosas förra ägare höll med om våra planer & hon tyckte det var bäst för Rosa & oss också. Så ett steg har jag tagit idag & senare kommer dom jobbigaste stegen att tas.. Men riktigt när vet jag inte ännu. Första ska Lina komma & fota oss tillsammans så jag får bra bilder på oss som är fina.


Annars har jag tillbringat min dag tillsammans med Emma ute i Rengsjö:) Hon har hjälpt mig göra smycken som är till mamma i present:) Blev riktigt nöjd. Tusen tack!:) Blir en liten mer personlig sak när man gör själv;P Men man ska ha tålamod. Gjorde två armband & ett halsband:)
Sen kom Emma & Dilba ut hit. Vi åt lite jordgubbar & vaniljglass ute på altanen. Mums!:) Sen gick vi ner till stranden så Dilba fick bada lite:) Det var superskönt tyckte hon;P hihi.

Ikväll har vi bara tagit det lugnt, fixade lite käk & sen städade jag av golven. Dammet yr nu när lillen springer runt här;P

Bokat & klart!

Nu är det bokat & klart:) Den 9:e September åker mamma, pappa, Anders, jag & Tommy till Grekland, Rethymno Mare Resort i 1 vecka :D
Första dagen på semestern kunde inte bli bättre:) Nu har man nått att se fram emot!

Lite smakprov, men dock hittar jag inge bra bilder. Dessa får duga:)













På min första semesterdag har jag bara tagit det lugnt idag:) Kändes lite konstigt att inte göra nå. Men skönt också!:) Har bara varit hemma & donat. Lilla Måns har fått varit ute på backen & skuttat omkring:P Jobbigt att ha en liten bebis för imorse vaknade jag vid sju.. Haha;P

Godnatt!:)

En ny familjemedlem

Ikväll var vi & hämtade denna sötnos ♥ En liten Måns är det ;p Hihi.









Bill ligger & tokstirrar på Måns. Haha;P Vaktar dörren.
Får hoppas dom blir kompisar snart nog. Än så länge har dom morrat & fräst lite åt varandra. Bill är rädd & reserverad samtidigt som han vill ha koll på den lilla. Hihi. Får ge dom lite tid bara :)

Ledigheten börjar


Nu har jag äntligen SEMESTER!!! :D Ding, ding, ding! Haha:P
Så skååååål på Er!

Nedräkning

Nu är det "bara" ikväll & imorgon kvar sen är det semester!;)
Så ska kämpa på nu dom sista passen på jobbet:P

Är hemma på timmar just nu. Har solat en sväng, men sen tröttnade jag:p Är ensam hemma hos mamma & pappa så är lite uttråkad. Men Emma & jag var & badade med Dilba nyss iaf;)


Igår åkte jag & Tommy till Helen, Jk & bebisen:) Kunde inte hålla mig så vi hörde oss för om vi fick komma & vi var välkommen:) Hon var så himla söt & så himla liten, men ack så go! ♥ En annan blir inte alls nå sugen, nä inte alls;) Hihi


Söderhamn

Idag har jag varit ledig;D
Bara två arbetsdagar kvar nu sen får jag semester!:)

Jag & Emma har varit till Söderhamn & sprungit runt i massa affärer idag i hettan:p
Hittade en klänning som var på rea;) Sen köpte jag en jeans jacka, fast en kort modell. Riktigt nöjd med sakerna;) Sen blev det även lite bebis saker:P Hihi. Så får se om vi kunde komma till Helen & Jk ikväll. Dom väntade främmande nu så dom skulle återkomma :p 


När jag var till frissören häromdagen så blev det en liten förändring med mitt hår;)
Jag gjorde ljusa slingor denna gång & blev sjukt nöjd! Annars har jag varit helbrun i ett par år nu. Så det var lite kul med nå helt nytt;)


Bara att kämpa på nu lördag & söndag med jobbet, sen så!;)

Klipp & färg



Ska till frissören nu snart:) Så där kommer jag tillbringa ett par timmar idag.

Igår sålde vi Audin till Sundsvall också! :) Så nu är mamma lättade att vi fick iväg den:P Hihi.



Bara 1 vecka kvar

Sen har jag SEMESTER!! ;D
Kommer blir så jäkla skönt! Wiiihooo!

Ska strax iväg & jobba. Hann med lite solning på stranden idag iaf;P
Efter jobbet ska jag gå ner på betet med Rosa. Hon är fortf. halt.. Vet inte als vad det kan vara:/ Så himla trist.
Börjar tänka i andra banor nu, men vi får se hur det kommer bli. Det är lätt att tänka, men ännu svårare att göra tankarna verklig. Funderar på om jag ska börja om på ny kula, men vad vill jag egentligen?!.. Man ska nog följa sitt hjärta just nu, inte fundera på vad som händer om ett år. & just nu vill jag ha en häst som jag kan rida på & ha roligt med. Rosa har varit skadad så mkt de senaste åren så varje sommar kan jag inte rida. Då måste hon stå & till hösten brukar hon bli bra igen. Vill kunna ta mig iväg själv på träningar & ta ett större ansvar. Mamma får alltid ställa upp med skjuts osv.. Men än så länge är det bara drömmar & tankar som snurrar runt i mitt lilla huvud. Tankar om att kanske skaffa en ny häst samt en egen transport. Men som sagt, det är lättare att tänka & leka med tankarna än att förverkliga dom. Allt känns så svårt, men ändå känns det som om att jag vet hur jag vill göra.. Åh!

Dags att ta med mig tankarna & fara vidare till jobbet snart..



Skummbad




Ibland måste man försöka ta hand om sig själv lite också så ikväll passade jag på när sambon var iväg på annat:P
Tappade upp ett skummbad & låg där tills jag såg ut som ett russin. Haha;P Men det var hur skönt som helst att få koppla av lite. Det behöver man ibland:)


Nu är Audin ute på blocket också. http://www.blocket.se/gavleborg/Audi_100_2_3_Avant_28399426.htm?ca=5&w=1
Får hoppas på att den blir såld.


Mys på altanen

Hade en kanon trevlig kväll igår här hemma hos mig:) Emma & Emelie dök upp runt halv sju tiden sen höll vi igång till halv tre;P Drack en massa götta & åt så vi nästan sprack;) Haha:P Räkor, ost, kex & massa tillbehör & senare blev det efterrätt;P Jordgubbar & vaniljglass;D Satan i gatan så gott allt var!:) Tusen tack för en lyckad kväll!:)






















Ett stort grattis till H & Jk som fick en liten dotter igår kväll!:) ♥

Black bottle




Jobbade till fyra idag. Men det gick bra. Vet att längre fram blir jag ledig så;P Då är det en annan som jobbar åt mig;P

Sitter & väntar på att Emma & Emelie ska dyka upp nu:)
För här blir det massa götta & prat ikväll:) Mys! ♥

Ha en trevlig kväll allihopa:)

Fick sms av Helen runt lunch idag att hennes vatten hade gått runt halv sex imorse & att hon var öppen 2-3 cm:) Så får se då när bebisen deras kikar ut:) Väntar med spänning! Har inte hört nå mer än iaf..

Valbo tripp

Idag drog jag, mamma, Marianne & Börje till Valbo:) Resan började tiiidigt, redan vid halv nio. Hämtade en släpvagn & lämnade av deras hund hos deras dotter i Söderhamn.
Blev rätt mkt saker ifrån Ikea denna gång:) Nytt överkast till sängen, småburkar, tavla, ljus, handdukar i olika storlekar, skärbrädor m.m. :) Sen efter vi hade gått där så åt vi såklart mat där också, kockarnas klassiker;) Det är standard;P Haha.
Jag & mamma drog vidare till alla affärer sen:) Hittade snygga skor på rean;P & dessutom med klack! Har nog aldrig haft klack förr. Men nu blev det ett par då;) Sen köpte jag leggings & en söt klänning. Hann med Hööks också så Rosa fick sig en ny grimma & jag nya tyglar:) Är jätte nöjd med alla inköp idag!:) Haft en kanondag!  

Imorgon blir det jobb & sen på kvällen kommer Emma & Emelie hit & myser lite:) Dricka lite vin & äta räkor, ost & kex;) Massa götta blir det iaf;P Sen blir det jordgubbar & vaniljglass:) Mums!


Tänker på er Helen & Jk:) Dom är inne på BB i Gävle nu så får se om det kikar ut någon bebis i helgen eller till veckan!:) Spännande & nervöst är det iaf. Ett stort lycka till! ♥

Cykeltur

Pjuu, lika varmt idag också när man jobbade. Att det alltid ska bli sol när man jobbar då. Typiskt det! Men hoppas på massa sol snart när jag har semester iaf:)
Åkte till stallet efter jobbet & vi duschade dom & sen fick dom gå in en stund för att vila lite ifrån värmen. Det tyckte dom var såå skönt!;P Så Ylva skulle släppa ut dom lite senare.

Gjorde en premiär handling på Willys idag. Tommy gillade dock inte korgarna. Haha. Man kunde endast ta kundvagn eller en korg. Fanns inga korgar som dom har på Ica där du kan dra dom på golvet. Ett stort minus tyckte Tommy då som fick släpa runt på den tunga korgen:P haha! Blev en del handling & till kvällsmat blev det potatissallad & grillat;) Mumma!:P

Hann rensa lite rabatter också sen drog jag & Lina iväg på en kvälls cykeltur:) Blev ute i ca: 2 timmar. & det var huuur hääärligt som helst!:) Riktigt mysigt iaf!;) Blev ett stopp på Max där vi köpte en milkshake;) Hihi. Tack för en mysig kväll gumman:)


Långpannekaka




Slängde ihop en långpannekaka & nu står den på kylning i kylskåpet:)
Så om ni är fikasugen någon dag så är det bara att komma förbi;P


Bara över någon timme har helgen blivit full med roligheter;)
Fredag så drar jag till Valbo med mamma, Marianne & Börje:) & på Lördag blir det lite mys här hemma med Emma & Emelie om hon kan:P Då öppnar vi vinflaskorna & det blir nå tilltugg också:) Hoppas på kanonväder till kvällen så vi kan sitta ute på altanen:) Dock ska jag jobba hela dagen först.. Men sen skålar vi!;)
Så jag ser fram emot ledigheten & helgens pysmys med brudarna;) ♥

Ikväll ska jag iväg & jobba.

Tjingeliing!

Sva

Igår var jag ledig:) Så jag åkte till stugan i Sva:) Mamma & hennes bror har fått övertagit mormor & Svens stuga.
Har inte varit där på flera år. När jag var liten var vi nästan där jämnt & jag var alltid där tillsammans med mormor & Sven:) Har massa underbara minnen kvar:) Sen väcks dom också när man är där i den miljön.
Var där & hjälpte mamma & pappa lite. Dom klippte gräset & städade lite. Så vi fikade ute sen & därefter åkte vi hemåt.

Jag, mamma & Tommy åkte till Dollar, Jysk & Coop sen & handlade. Vi köpte en trälåda på Jysk i samma serie som utemöblerna. Vi ska förvara alla stolsdynor i den. Skit bra!;)
Sen käkade vi & åkte mot Rengsjö. Jag åkte till stalle & kollade hur Rosa mådde. Sprang med henne & hon är fortf. lite halt.. :/

Bjuder på lite bilder på stugan;)

Utsikt från stugan

















Hitta gamla teckningar som jag har målat för lääänge sen:)





Vi hittade lite kantareller:)


Måndag

Äntligen ledig efter helgens jobb.
I lördags var vi till Helen & Jk på grillfest:) Grattade Helen som fyllt år;P Blev ett gäng som grillade & drack, dock var en annan nykter eftersom man skulle jobba dagen därpå..
Men hade det trevligt ändå:)
Senare drog Tommy iväg & åkte båt med Mogge & Carro.

Har inte gjort så mycket annat i helgen heller mer än att ja har jobba..
Igår fick mamma & pappa besök ifrån Sthlm. Pappas släkting & hans fru:) Har inte träffat dom på flera, flera år så det var kul att se dom nu:)

Hade hoppats på sol idag så man kunde ligga på någon strand & sola, men verkar inte som så. Får se senare om den vill kika fram mer;P


Eftersom vår lilla Texas är borta så letar vi efter en till katt nu så Bill får sällskap igen.
Letar efter en hane & den ska vara leveransklar nu inom de närmsta veckorna.  
Så om ni vet någon som har kattungar så hör gärna av er:)

Grattis vännen!


Grattis älskade Helen på 23-års dagen!:)





Igår var jag & red på Linas häst Bonett efter jobbet ;) Det var himla kul!:) Hoppas på att Rosa blir bättre nu också. Hovslagaren kom igår & satt dit en sko med en sula. Ska dit ikväll & se om hon fortf. är halt eller inte. Isf bir det en ridtur om hon är bra ;)
Man har känningar idag iaf efter ridningen & premiärturen på cykeln igår;P Haha:) - Träningsverk! 
Cyklade till Lina igår kväll:) Jag, Lina & Johanna kollade på New moon & käkade pizza. Sen blev det cider också. Mys onsdag! ♥

Nu blir det stan med Martina:)

Puss & kram.
RSS 2.0