POWER WALK

Dagen började med att åka till jobbet då som vanligt kan man säga :P Haha. Slutade vid fyra så då åkte jag hem till mamma & pappa  :) Tog med mig pappsen till stallet. Idag fick han assistera mig;P Känns så tråkigt att åka dit & bara mocka & fixa allt som ska göras innan dom får komma in till kvällen. Var evigheter sen jag red kändes det som & ja får bara dåligt samvete att se henne i hagen utan att få röra på sig. Men hon får för den delen inte göra det heller.. Så hoppas hon är bra i benet när vi ska till Huddik nästa vecka & göra ett ultraljud. Hoppas, hoppas!!

När jag kom hem så började jag & Tommy med maten, ja ni läste rätt:P Jag & Tommy:) Hihi. Annars brukar det oftast vara en annan som hamnar framför spisen. Dags att ändra på det tror jag;P Sen tog jag mig i kragen & gick en power walk!;) Riiiktigt skönt var det ute, småduggade lite & blåste men det var så varma vindar. Dom riktigt kalla höstvindarna har inte kommit ännu. 
Blev en snabbdusch & sen hamnade jag här:P Men det blir sängen snart för är så himla trött.  
Min morgon började inte som andras kan jag tänka mig:P haha!

Hade fått sms av Lina i natt & jag läste det med halvöppna ögon imorse;
Jag har sett nakenbilder på dig på nätet :O
Tankarna bara rusade iväg & jag var tvungen att väcka Tommy & berätta.
Magen knöt sig & jag åkte till jobbet & tankarna bara snurrade & snurrade. Hur f*n kunde någon hittat såna & vart kom dom ifrån?!! Kunde inte släppa det jag hade läst. Skickade till Lina & till slut fick jag svar;
Men Anna, scrolla ner ;P Haha!
Då kände man sig lagomt dum!;P haha!
Snacka om att vara trött & inte se att man kunde scrolla ner.
Hela sms:et löd;
Jag har sett nakenbilder på did på nätet:O


En smart person läser hela sms:et. Skicka vidare & se alla roliga reaktioner..
HAHA!!

Godnatt!

Toyota Supra

Ja, idag fick jag ääääntligen ut & glida lite i supran:) Har inte gjort det på heeela sommaren då den ej har starta. Var till Rengsjö på em & åt god mat :) Sen blev det ett besök till stallet hos bruuuden;) Tommy fick följa med & assistera mig lite:P Hihi.




Tränade en sväng hemma också när jag kom hem från mina föräldrar:) Vore bra om man fick in det som rutin att träna lite varje dag, eller iaf oftare;)





Imorgon väntar jobb & heeela veckan framåt :/ Nu blir det tv:n innan sängdags.

/A.

ÄLSKAR DIG!





<3

Söndag morgon

Vi började skrapa vitfärg idag för vi är inte klar med målningen av huset än. Suck! & nu väntas gräsklippning samt lunch :P Sen får ni ha överseende med att allt inte kanske blir rätt till en början för jag är nybörjare i den här världen;) hihi. Men gör så gott jag kan, annars är Lina min back up;) haha!

Bjuder på lite bilder också:)



Rosang

Älskade vän


Texas & Bill





Lördag kväll

.. och vi är hemma. Orkade inte dra iväg åt nå håll. Är iofs cruising i Gävle, men inte ens det lockade. Så vi blev hemma då.. Var & köpte maaat:) Det blev lite fläskfilé med strips. Mums! Så nu blir det väl tv:n & senare sängen.



Äntligen!

Hej på er!
Nu har jag äntligen hittat hit med hjälp av Lina :)
Så nu väntar jag på att hon ska ha tid att designa bloggen! :P

Här kommer ni kunna läsa om mitt liv & allt som händer runt omkring  mig:)

Enjoy! 

RSS 2.0