Rättvik nästa!



Snart bär det av mot Rättvik!:) I år ska vi prova på det riktiga campinglivet med Johanna & Tommie:p

Tiden går fort..




Älskade ängel, idag är det 2 år sen du fick komma till de gröna ängarna.. ♥

Fina Sva!

Målar & målar.. Gör en paus & följer med mamma & pappa till deras smultronställe en sväng!



Jobbigt läge!

Var iväg till frissan igår & klippte/färgade håret:) Så nu är det fräääscht igen! Tyvärr kommer min frissör sluta jobba om 4veckor då hon kommit in på en utbildning i Falun så hon kommer bosätta sig där i 3år!! Vem ska man nu gå & fixa sig hos?!!.... Har varit hennes kund i flera, flera år! Hatar att behöva byta frissör. Hon vet ju precis hur jag vill ha det & jag blir lika nöjd varje gång jag går därifrån. Jobbigt läge!..





Mums!

Gofika i Rengsjö ikväll!:) Grattis mamma:)

Stackars..



En kväll då Ylva kom till hästarna så såg Rattis ut såhär.. :/ Stackarn har haft en flughuva på sig & sen kliat sönder sig rejält!

Så numer har jag en häst med en liten konstig bläs.



Sötnos! ♥

Besök hos bm

Var till bm vid lunchtid & eftersom Tommy har semester så kunde även han följa med:) Så nu fick han också lyssna på hjärtljuden:) Det är så mysigt att höra de små slagen ♥ H♥n hade hicka också;p

I em var jag hem till Lina & fikade:) Har fått lånat hem hennes toutch-mobil så får se om jag blir med en sån eller inte;p Har pillat lite med den nu ikväll & man lär sig fortare än vad man tror!

Halv åtta hos Emilia!

Lite bilder sen middagen med tjejerna kommer nuuu!:)
























Tack för en fin kväll tillsammans med Er! ♥

Hemgång!

Nu är våran lilla mini-semester slut!:) Rullar hemåt om ett tag från Värmland. Har träffat släkten, ätit god mat, sovit i husvagn, kikat på en massa kort-fina minnen!:) Ja vi har haft det så bra hos mammas moster:)

Trerätters!

Ikväll är det dags för tjejmiddag igen:) Denna gång är det Emilia som är värdinna. Hennes tema är 'Hardrock Hallelujah'. Så jag ska borra in skallen i garderoben & se vad jag hittar att ha på mig;p Det mesta börjar bli för kort eller sitter rätt tajt nu.. :p Men nå kläder ska jag väl kunna hitta!

19:e Juli

Uppe med tuppen idag.. Vaknade redan vid sex & kunde knappt somna om då det va så ljust i sovrummet. Jag tog ju bort dörren in dit igår så jag får väl stå mitt kast själv;p Den ska också få sig en uppfräschning! Så just nu sover vi utan dörr & kommer göra det de närmsta dagarna..
Har fått tillbaka allt i köksfönstren iaf efter målningen:) När jag ändå höll på så putsade jag rutorna också;p
Har även grundmålat garderobsluckorna en sväng då det finns några kvar som inte är klara.. Har blivit mycket målande de sista veckorna:p Sen kom Mamma hit & hjälpte mig att plantera om alla blommor inne:) Tacktack!

Ikväll ska vi till brorsan & Elin :) Blev bjuden dit på smörgåstårta för att fira deras förlovning i efterskott! Kvällsmaten fixad! Kaaatchiiing!;) Haha.

Just ja, igår var jag & pappa hem till Teresia, Pär & barnen såklart:) Va ett tag sen man träffade på dom. Nu kunde även Josephine gå alldeles själv:) Hon va så söt när hon sprang runt på gräsmattan;p

V.31






Magen i v.31 (30+2)


Tycker veckorna springer iväg nu då jag håller på & donar här hemma med målning m.m:) Vill försöka få klart det mesta av mina ideér innan det är dags;p Sen ska vi ju montera ihop bebissängen & vagnen ska bäddas också:p Hihi. Så det finns lite att pyssla med. För övrigt så mår jag & kulan bara bra:) Det är full fart där inne mellan gångerna & nu syns det tydligt på utsidan också om det kommer en spark eller när han/hon vänder sig runt:) Allt är så himla mysigt & häftigt på samma gång!:) Ska till bm nästa vecka igen:)

Part two

Fortsättning med bilder från Norrtälje!


























Köksfönster

När man en gång har börjat så kan man inte sluta.. Nu har jag gjort ett ingrepp i köket med lite målning:p Fast det är dock bara fönstren som ska få sig en uppfräschning:) Har slipat & grundmålat nu så imorgon kan jag fortsätta måla allt klart hoppas jag:)
Känns att jag hållt på idag då ryggen/svanken värker. Får bli soffläge sen framför Skansen:)

Norrtälje-Räfsnäs

I Fredags drog jag, Tommy, Johanna & Tommie iväg i Tommies Plymouth ner till Norrtälje;) Bodde i Räfsnäs i ett fint sommarhus nära havet/hamnen:) Var gångavstånd till hamnen & alla båtarna:) Vi va där mellan fre-sön. Åkte båt på havet & solade på en stenhäll:) Åt god mat, gled runt & kikade med bilen:) Blev mysiga dagar där fast det regnade en hel del..


























Fler bilder kommer.. :)

Äntligen på plats igen!

Nu är sovrummet klart! Har städat & flyttat in grejor heeela dagen.. Blev himla bra! Är skitnöjd!:) Tog & städade av de övriga rummen också. Blir rätt skitigt efter allt slipdamm & efter allt kaos man bott i. Men nu så är det rent:)

Imorgon tar vi semester & drar till Norrtälje Fre-Sön med Johanna & Tommie:) Ska på American Car Show! ;)

Tapetsering





Ikväll blev det tapetsering!!:) Tusen tack för all hjälp Tommie!:)

Tisdag

Smet iväg till Rengsjö nu ikväll då Tommy började måla sovrumstaket:) Behövde komma iväg från allt målande & kaos ett tag:p Hehe.. Så jag tog med mig mamma så åkte vi till hästarna:) Såklart hade Rattis tappat en sko så måste ringa hovslagaren..

Tar på krafterna att hålla på hela dagarna.. Tur vi åker på lite semester i helgen då:)

10:e Juli

Det går sakta men säkert framåt!:)
Har målat fönsterlist & dörrlist nu & slipat väggarna. Tommy ska måla taklist & tak nu bara. Så imorgon blir det nog tapetsering:) Wiie!

Fick påhälsning av Norge-Tobias & Marte idag också då dom va här på en liten igenomresa. Roligt att se dom då det va nått år sen sist. :)

Slit & släp

Det är ju bra väder för att hålla på inne iaf.. Meen det har ju varit trevligare med soool!!
Vi sliter på med sovrummet än. Blev rätt så mkt att göra så om vi visste det har vi nog fixat nån som har gjort allt åt oss. Men man lär sig av sina misstag:) Haha. Kan inte riktigt erkänna för Tommy heller att det här va riktigt drygt eftersom det va min idé från början.. ;) Hihi.. Men jag hoppas vi får på spacklet på väggarna idag.



kaos.se

Kaoset fortsätter.. Har prylar överallt & nu har vi tömt sovrummet helt iaf. Så nu inatt & nån natt framöver får vi sova i tv-rummet. 'Äntligen tv i sovrummet!';p haha! Kläderna får man leta lite överallt. I gäststugan, källaren, toa, & tv-rummet. Haha. Utspritt överallt.. 

Men nu är det dags att slipa väggar & spackla. Var till Colorama idag & fixade de sista prylarna. Så nu är tapeter inhandlade också:) Kommer bli vita/ljusa tapeter & det blir även en fondvägg med blommrankor på:) Kommer nog bli himla bra tillslut!:p

Dags att återgå till sysslorna..

Härlig sommarkväll!

Igår på em kom Lina förbi så vi gick ner till stranden & solade:) Myste med lite fika i solen först innan vi drog ut med båten sen:) Hur häääärligt som helst! Tommy hade kommit hem från jobbet tidigare också så då fick han köra oss en sväng;p Solade & myste från båten innan vi åkte i land för att sedan åka vidare på Max & hämta hem lite käk som vi åt på altan hos oss:) Brände mig ganska rejält så jag såg mer eller mindre ut som en kräfta:p Haha.

Vill ha fler härliga sommarkvällar i sommar ♥

Träff nr. 4

Det går framåt med sovrummet iaf. Jag har målat golvlisterna & börjat riva lite tapeter nu. Har maskerat runt & i fönstren också. Nu ikväll har Tommy börjat att slipa på garderobsdörrarna. Dom ska också målas om!:) Mycket förarbete som tar en himla tid innan man kan tapetsera.. Var & inhandlade lite saker på Colorama nu i e.m också. Penslar, slippapper, tapetskrapa m.m. Ska ta & kika lite mer på tapeter närmare helgen då vi får göra ett ryck då så det mesta är klart till veckan då dom förhoppningsvis ska börja tapetsera:)

Var iväg på sista föräldrarutb. idag också! Vi pratade om hemkomsten & tiden efter förlossningen. Fick göra utvärdering & sen fikade vi såklart!;) Hihi.. 

 Nu blir det en lugn stund i soffan bland allt kaos & lite kvällsfika tror ja:p

Renovering på g..





Sovrummet just nu!! Här ska göras om! :)

2012-07-03

Har precis varit till bm:) Allt såg bra ut! Fick lyssna på de små hjärtljuden & det är ju sååå mysigt :)



V.29

-



Fiiin blomma som mamma har gjort till mig!

GRATTIS HELEN!

GRATTIS GUMMAN PÅ 25-ÅRS DAGEN!! ♥


(
Knyckte denna härliga bild från Helen;) )


Har varit & grattat Helen idag & hon bjöd på gofika:) Lea busade runt & pratade en massa & lilla Ellie satt nöjd i våra famnar & myste:) Hihi.

RSS 2.0