Fortf. hemma

Ingen bebis än.. Tyvärr! Men nu då Tommy blivit bättre idag & han har faktiskt varit på benen hela dagen så får bebis gärna kika ut nu:) Hihi.. Vi längtar såå! ♥ Om det skulle vara så att vi inte fått innan Torsdag så har jag en tid i Gävle då för att göra ett ul. Men förhoppningsvis så har bebis kommit innan! Håller tummarna för det iaf!;)

Grattis!

Åker & fikar hos bror som fyller år idag! Grattis grattis!!:)

Lina kom förbi på en fika tidigare också:) & nu har vi blivit med SYSTEMKAMERA!!:D Tack tack Lina!;p

Massage

Va till stallet idag & masserade Rattis. Det tyckte han va skönt. + att jag smörjde han med linement på vissa delar av kroppen. Efter att jag haft Anna där som har gjort akupunktur & använt laser på han så har det blivit skillnad iaf! Ömmar inte alls lika mkt på vissa ställen nu som han gjorde innan. Så nu ska jag försöka hålla i det så han ska få behandling 1 gång i månaden!:)

Annars så tar jag hand om min sjuka sambo. Han fick tillbaka bakterierna i magen som han hade tidigare.. Så nu käkar han medicin igen! Är allmänt klen i kroppen, äter dåligt, spyr, får springa på toa, sover/vilar mest sig igenom dagarna. Kan ju hoppas på att det vänder snarast då vi inte har tid till detta nu då vi när som helst kan få åka in på bb.

Håll ut!

V.41

 
V.41. 4 dagar övertid! Längtar så efter att få träffa Dig! ♥

Stammis

Vi åker väl till sjukhuset igen då! Dock inte min tur denna gång heller.. Tommy som är dålig igen! :/

Promenix

I hopp om att det kanske skulle hända nå idag i magen så va jag, Emma & Bella ute på en skogspromenad med hundarna deras:)



Men inte har jag känt av nå..

Helgen!

I helgen blev det lite kalasande:) I Fredags va vi till Lina & firade henne:) Hon hade bakat en massa götta:) Sen i Lördags firade vi Teresia:) Dom bjöd på kolbullar & fika!:) Satt ute i ladan där hon hade dukat fint & tänt en massa ljus!:) Jättemysigt hade vi fast det regnade..

Söndagen spenderade vi i garaget hela dagen då Tommy monterade dit extralysen på min bil. Har varit där en sväng ikväll också.. Men nu är dom på plats iaf & lyser bra!
 
 
 

23:e September 2012

Den 23:e September, dagen som vi har väntat länge på är nu här! ♥ Men bebis verkar inte göra nå tecken på att vilja komma idag:p Men det hinner ju ändra sig än.. :)

Bm-besök v.40

Har varit till bm nu på fm. Fick göra det vanliga & allt såg bra ut!:) Inga fler besök inbokade hos henne nu utan om jag går över till nästa helg ska jag ringa & boka en tid för att göra ett ultraljud i Gävle. Men jag hoppas bebis vill kika ut tidigare!;)
Efter bm-besöket åkte jag & hälsade på Emma:) Fick gofika & förhoppningsvis va det sista gången hon såg mig med magen;) Haha. Kan ju alltid hoppas på att nästa gång vi ses har bebis kommit;) Hihi..

När Tommy kommer hem ska vi åka & fira Lina som fyllt år!:) Blir ännu mer gofika idag då!;)

2012-09-20

Nu är det den 20:e sep. & om 3 ynkapynka dagar har jag bf ♥
Nu är det galet nära & otroligt spännande! Men det känns som om att jag kommer gå över då jag inte haft nån känning alls.. Men det hinner ju ändra sig än.. ;)

Love

 
4 år & 11 månader! ♥

Min modell!

Har fått lånat Johanna & Tommies systemkamera då jag ville ha en bra kamera med oss till bb:D Så Bill fick va min testkanin;p Tror jag är kääär! Hihi. Dags för oss att ta & köpa en också!

Sista veckan..

4 dagar kvar till bf.. ♥

Gofika i Lottefors!

Igår var jag till Helen & småtjejerna!:) Smaskade i oss kladdkaka & kaffe! Pratade av oss & jag fick mysa med gotjejerna ♥ Kom precis då de skulle äta lunch. Så då matade jag lilla Ellie som inte alls va så sugen på att äta;p Hihi. Fick mata henne med välling senare & då hade hon en storasyster som gärna också ville hjälpa till:) Sötnosar!
 
 

Grattis Lina!

GRATTIS GUMMAN PÅ 25-ÅRS DAGEN!! ♥
 

V.40 <3

Går in i v.40 idag!:) Har inte känt av nå alls. Allt är som vanligt:) Så får se när den lilla krabaten bestämmer sig för att komma ut! ;) ♥

Helgen..


Har varit full fart i helgen tycker jag:) Men det gillas!;) Tommy är betydligt bättre iaf så idag är han & jobbar.
I Lördags va vi tjejer (jag, Emma, Bella & Emilia) till Emelie på kvällsfika:) Mumsade paj & göttade oss i soffan sen! Dom hade gjort en gullig överraskning till mig ♥ Blev jätteglad! Tusen tack söta Ni!
 
Häftig tårta!;)
Babyshower hade dom skrivit & hängt upp:) Sen va det en massa ballonger också!;p
 
 

14:e September

Då var det Fredag!:) Vad har hänt idag? Inte mycket.. Riktigt trökväder är det! Tommy är på benen även idag så vi tog en åktur i hans nya bmw till skroten & sen blev det en sväng in & handla på Ica. Ikväll ska vi till Rengsjö:) Vi är bjuden på mat & sen ska jag till stallet & fixa in alla hästar. Har börjat haft dom inne på nätterna nu sen kanske 1v tillbaka. Så i helgen är det min tur att ha stallet.
 
Ha en mysig Fredag!:)
 

Räknar ner..

Nu är det nääära!;) Hihi. 10 dagar kvar till bf ♥ Va härligt det känns att man äntligen ska få träffa bebis inom de kommande dagarna/veckorna!:) Förr va det månader av väntan & nu är det förhoppningsvis bara dagar:)
 
Kan tillägga lite snabbt också att Tommy är betydligt piggare. Men ej helt återställd. Tar nog ett tag innan han är tillbaka helt. Han har varit utanför dörren en sväng idag iaf & varit på benen hela dagen utan någon smärta! Det går sakta men säkert framåt!:)

I väntans tider..

11 dagar kvar.. ♥

Sjukan, vilket skämt!

Vilken natt! Sovit dåligt & sen har Tommy haft så himla ont i magen stackarn.. :/ Ringde hc idag igen då han har kräkts både igår & idag.. Dom ringde upp vid halv tolv. Men sen skulle hon som satt i växeln rådfråga & prata med läkaren så hon skulle återkomma.. Vid halv tre hade vi lessnat på att vänta så då ringer jag & får en ny tid dom ska ringa upp. Alltså ringde dom vid tre-tiden.. Men bara för att säga att läkaren kommer att ta kontakt med Tommy senare.. Jaha hur lång tid ska det ta!!... Men vid fyra tror ja de va så ringde läkaren upp iaf. Eftersom Tommy inte tål de smärtstillande tabletterna så kunde han sluta med dom & ta typ alvedon/Ipren istället. Men ska fortsätta äta tabletterna mot bakterien som han har i tarmen/magen. Om du inte är bättre om 1v så kom in igen sa läkaren. Men då tog det hus i helvete!! Om inte Tommy är bättre till Fredag så gör vi ännu ett besök på hc!! Gaaahh! Dagens jäkla sjukvård!! & det konstiga är att när han tog alvedon/ipren i em så har han inte alls haft ont i magen. Han har till och med kunnat äta liiiite. Dom där morfintabletterna kan slänga sig i väggen! Så hoppas det här kan vara en vändning nu! Vore så himla skönt:)
Bebis håller sig inne än iaf;p Hihi.. Nu i em kom mamma & pappa förbi. Pappsen hade med sig åkgräsklipparen igen så han klippte gräset åt oss!:) Tacktack!

V.39

Kulan i v.39 ♥
Va till bm nu i em & allt såg bra ut:) Bebis är som sagt fixerad & den låg bra & stabilt med huvudet tyckte hon. Bokade in en tid till nästa vecka. Så får se ifall ja fött innan dess eller inte;p Är ju sjukt nära nu! Men jag själv hoppas att bebisen stannar inne ett tag till så att Tommy hinner bli frisk igen! Han äter morfintabletter så vi har klurat på en plan b ifall det skulle sätta igång tidigare då han inte får köra på de piller han stoppar i sig nu..

Sjukan igen!..

När ska det vända?!....
Fick upp på sjukan med Tommy idag då han haft otroliga magsmärtor sen i Torsdags.. En lååång väntan på Hc innan vi fick träffa en jourläkare. Togs en massa prover.. Väääääääänta!... Misstänkte blindtarmen så fick åka på röntgen. Återigen vänta. Tillslut så hade läkaren kommit fram till att han hade en bakterie i tarmarna/magen. Så nu fick han andra piller mot det så kan hoppas att detta ska vända nu då han varit dålig till & från i 3 veckors tid! Däremellan har han haft harpest också. Nästa gång vi ska till sjukhuset är det förhoppningsvis min tur att föda!:)

Rosang

 


Tider med dig som är förbi.. ♥

Svårt att sova

Godmorgon!
Har varit vaken sen 04.15... Försökte somna om men det var omöjligt så jag klev upp då Tommy åkte till jobbet vid 6.30. Kan ju hoppas att man kan somna en stund sen:) Annars blir detta en lååång dag..

V.38

Magen i v.38 ♥

2012-09-05

18 dagar kvar! ♥

Höstfint

Nu har jag gjort höst här hemma! Har bytt dukar & gardiner idag:) Tog fram mina höstlöv från Partylite också:)
 


Har tänt en massa ljus nu & det doftar himla gott då jag har tänt lite doftljus:) Nu blir det duschen & sen soffan resten av kvällen då jag har hållt igång hela dagen. Både jag & Tommy är lite smått förkylda också.. :/

Full fräs!

Har grejsat runt hela dagen hittills. Känns i ben & mage. Började min morgon med att måla våran toadörr. (En strykning till så är den klar!) Åkte därefter ner på stan för att leta present till svärmor & jag kom hem med lite av varje:) Kom lagomt hem till lunch så käkade lite rester som vi hade:p Sen va det dags att tvätta & dammsuga..
Nu tänker jag lägga mig i soffan med en bok & där tänker jag ligga tills sambon kommer hem! ♥

2 år tillsammans!

 

 
Åkte till stallet & motionerade Rattis lite idag! Tror han va lite pigg då det blev många skutt & sparkar i luften.. :)
Iaf så har han varit min i 2 år idag! ♥ Åren går fort..

Månaden som vi har väntat på..

Äntligen är September månad här! ♥

Ljusdal

Åkte till Ljusdal igår fram & tillbaka. Va & kikade på en bil till Tommys moster. Blev dock inget bilköp.
Tjockade i oss lite Maxmat när vi kom hem igen & sen åkte vi till Johanna & Tommie:) Vi åkte & hyrde en film & myste ner oss i soffan!:)
 
RSS 2.0