Kärlek

Så älskad från första stund ♥
 
 

Hoppla..

Har varit dåligt med ridningen nu de senaste dagarna.. & ikväll skulle jag iväg & rida, men då ville Ylva låna Rattis då hon & en kompis till henne skulle rida ut. Men imorgon är det min tur;) Då blir det ett dressyrpass för Mia & jag känner mig riktigt taggad! :)
 
Jag & Rattis på ridläger för två år sen.. Nästa helg är det dags igen!!:)

Rättvik 2013

I Söndags åkte vi till Rättvik på Classic Car Week :) Var där tillsammans med Tommys familj & deras vänner. Bodde i Vikarbyn i ett stort hus så alla får plats under samma tak:) Mycket snygga & fina bilar har vi sett & massor av människor. Ätit gott & på Söndagkväll var vi ute & gled i Plymouthen;) Pontus första cruising! Har tyvärr varit dålig på att fota, men några kort knäppte vi iaf:p
På måndagmorgon var vi nere vid vattnet för Johanna & Tommie tog sig ett morgondopp & tvätta håret;p Pompe badade fötterna & blev alldeles tokig när han va & plaskade i vattnet med fötterna:) Haha.
Åkte hem på Måndagkväll för vi skulle till verkstaden med min bil..

Tommy fick inte nog så han åkte tillbaka nu ikväll & kommer hem på Fredag. Sen på Fredag & Lördag är det min tur att roa mig;) Haha.
 
Resan till Rättvik sov Pontus nästan hela vägen:)
 
 

10 månader

 
Om två månader blir du 1 år :) Kan inte fatta att det gått så himla fort. Du är det bästa som hänt oss ♥

Kalas i Sva

Grattis älskade mamma på födelsedagen!:)
Har varit till sommarstugan & firat henne ikväll:) Fick gofika & vi satt ute på gräsmattan & myste!
 
 

Minnen

Har gjort en storbeställning på ca 400 kort nu på fujidirekt!
 
 

Hjortron-skogen

Ikväll bar jag & Lina iväg till skogen för att leta efter guldet;) Hittade på några myrar efter en tids felåkning lite här & där:p Men det blev iaf 2 liter var på ca: 1 tim & 20min:p Härlig kväll i skogen med sol & fint sällskap:)
 
Hämta upp Lina på jobbet så fick åka med i lastbilen några meter;) 
 
 

Älgsafari med brudsen!

Igår kväll stack jag, Emma & Emelie iväg på lite älgsafari igen:) Prat & mys i stugan först med gofika som Emelies snälla mamma hade ordnat till oss, sen bar det iväg ut i skogen runt halv tolv för att se om vi skulle stöta på något djur:p Meen, endast en räv visade sig denna gång.. Vi gav upp efter ett tag & väl hemma skuttade jag i säng halv två.. :)
 
 

Fest i Rengsjö

I Lördags blev det partaj i Rengsjö. Först grillmys i Sörbo hos Bella & Jocke:) Sen bar det av på rock-kväll på byggdegården i v.höle;) Härlig kväll med gänget!;)
 
 
 

Snabba cash 2


Dags för lite filmmys ikväll:)

Årsmodell 2013

Nya åket!
 
 
Nöjd kille!
 

Såhär ser man ut efter att ha ätit blodpudding ;p Skitgris, mamma & pappa Älskar Dig! ♥

Nya stolen

Här är Pontus nya bilbarnstol.
 
 
Nu sitter han som en kung!

Sjukstuga

Pontus har blivit förkyld+ att jag tror att tänderna spökar.. Allmänt gnällig & vill helst bli buren eller sitta i knä. Snorig & nyser hela tiden.. Han har feber också. Hoppas på att han blir bra snart!..
 
 

Barnvakt

Igår var jag barnvakt till mina kusinbarn Amanda & Josephine:) Föräldrarna va på Växbo krog & avnjöt en grillbuff'e tillsammans med goda vänner. Vi var till hästarna & kollade till dom då de går på bete alldeles i närheten & deras hund Bosse fick följa med också. Sen blev det mys i soffan innan jag stoppade de små i säng:) Jag själv kom i säng halv ett.. Men fick sovmorgon idag till nio så ska inte klaga;)
 
 

Svedja-mys ikväll

Ikväll ska jag passa mina goa kusinbarn så föräldrarna får lite egentid på Växbo krog!:)
 

3-års kalas

Va på Leas 3-års kalas i Söndags också!:) Massa goa människor va där & Helen hade bakat & bjöd oss på gofika:)
 
Grattis gulliga Lea! ♥

Älgsafari

I Måndags kom Emma hit & myste med oss:) Sen åkte jag & Pontus iväg till Lina & hämta kort som hon varit snäll & knäppt på Pompe:) Sen fixa hon lite med min data & mobil. Teknik är inget för mig;p Haha. Fattar noll ja!

På kvällen åkte jag, Emma, Bella, Emelie & Emilia till Römmis där Emelies familj har stuga. Lååångt bort i skogen. Fikade där & skrämmde upp oss själva där ett tag;) Haha. Vi skulle ut på älgsafari. När mörkret kom begav vi oss ut på skogsvägarna.. Fick iaf se nån tjäderhöna, hare, räv, & två älgar! Så vi åkte inte i onödan iaf;) Kom hem runt två-tiden & däckade direkt;)

Tack för en toppenmysig Måndag! Otroligt vilka fina vänner man kan ha ♥ Love!

Kalas i Vik

Igår va vi på kalas då svärfar fyllde år! Grattis, grattis!:)
Massa gofika & mys på altan i Vik :)
 
 

9,5 månad

Hinner inte riktigt med här:p Händer saker hela tiden med lille man;) Han är nu 9,5 månad. Så himla roligt att se från dag till dag vad som händer & sker i hans utveckling:) För någon dag sen när vi hälsade på tant Lina så satte han sig själv från liggandes så nu kan han det:) Han kryper inte än utan han mer snurrar runt & ålar sig fram. Drar sig fram & sparkar på med fötterna i golvet:p Han kan visa hur stor han är, klappa händerna, göra high 5, spela på mun. Äter lite plockmat själv. Dricker välling själv:) Finns massor, men detta är väl det nyaste han gör nu:) Hehe.. Roligt för en annan att gå tillbaka & läsa sen så skriver mkt för min egen skull:)
Han har fått en lära-gå-vagn så den övar vi med flitigt. & en bobby-car fick han också samma dag så nu har han att göra. Den klarar han av att åka baklänges på. Han har fått fler tänder. Han har tre st uppe & två st nere så totalt fem st små gaddar:) Tokar & busar på om dagarna :)
 
Här va han 1 månad ♥

Fredagsmys hela dan!

Altanhäng heeela dagen med sötaste sällskapet ♥
 

Otur bra nog!

Bra tajming på första semesterdagen..
 
Kryckor 2-4 veckor..

Fyra små gaddar

Inom loppet av en vecka så har Pompe fått två nya tänder i överkäken. Så nu har han fyra små risgryn:) Han har också kommit på hur man gnisslar tänder.. Låter iiinte så trevligt. Huua.

 

Varpen

Klagar inte direkt på våran utsikt från altan:)
 
 

Badning på altan

Killen som ääälskar att bada ♥
 
 

7:e Juli 2013

Vilken härlig sommardag! ♥
 
 

Bokat & klart!

Trodde jag skulle klara mig från att må dåligt idag, men icke sa nicke:p Haha. Lite skallebank har man haft, men rättade till sig efter lite bakismat (maxmat) & fika med Emma & Bella:)
Nu är det bokat & klart! Nu ska även jag få uppleva Ullared med Emma & Bella i höst!:D Wiiiee!!

Fredagsmys i Söräng

Vinkväll med fina vänner ♥
 
 

Vinmys i Söräng

 
Ikväll blir det vin med brudarna! Härligt med massa prat & mys & framförallt, att få egentid! ♥

Bus i Lottefors

Har spenderat några timmar idag med Helen & våra barn ♥ Fick gofika, barnen lekte & vi mammor fick en liten pratstund med varandra:) Tack för idag!:) Alltid lika trevligt & mysigt:)
 
Trött kille efter en massa bus ♥

Bvc 9 månader

Igår var jag till bvc med Pontus. Glömde skriva de igår;p
Han har nu passerat 10kg iaf:) Han väger 10250g & är 76,4cm lång. Han har dragit iväg lite på längden sen sist, men följde sin kurva fint:)
 
 

Magi

Bästa ridpasset ever! Guuud så bra det gick!:) Ändå gjorde vi inga svåra övningar utan 'han bara gick där';) Känslan av att nästan inte behöva göra nå utan att hästen 'bara' går av sig själv är magisk ♥ Han gick riktigt fint igenom hela ridpasset, vilket inte händer så ofta. Både jag & tränaren tyckte lika:) Fina Rattis.. :)
 
Rattis 2011

Mys i Rengsjö

Ännu en dag med sol & värme! Lovely!:)
Var & red på fm innan det blev så varmt. Sen hängde jag & Pompe i Rengsjö till em. Myste ute på gräsmattan i solen & Pontus satt under hans soltält & han badade även i sin lilla pool:) Hihi.. Härlig dag ute i solen:)

Nu ikväll var jag & Pontus till faster Johanna & Tommie:) Grattis till husköpet fina ni! Snart blir ni Rengsjöbor på heltid;)
 
 
RSS 2.0