Stor & liten..


Lite skillnad på storleken här:p Var ut på en riktigt härlig ridtur i helgen med Ingrid & Arramis! Galopp i nysnö & solen sken! Uuunderbart!

Afterskoter 2014!

Helgens skoterfest var grym! Det va ett jäkla drag på dansgolvet & vi dansade till Slimfit! Riktigt bra band:) Kika in på deras sida här!
 
 

Våran solstråle!

Livet leker här hemma ♥ Dagarna rullar på & Pontus är nu 1 år & (snart) 5 månader. Det är full fart från det att han slår upp sina blå tills han somnar till kvällen igen:) Han är full med energi & sprider sådan glädje & kärlek ♥ Älskade unge!
Han gör sig förstådd med sina olika ljud & kroppsspråk så vi kommunicerar riktigt bra:) Några nya ord kommer lite då & då, men dom är få än så länge. Mamma & pappa kan han säga & det är ju viktigast.. ;) Hihi..
 
Vi har även sökt dagis åt han till April så får se när han får plats. Liten blir stor ♥
 
 
 

Söderhamn med Bella!

Blev en tur till Söderhamn med Bella idag!:) Shoppade loss åt mig & Pontus:) Pontus var med farmor då pappan va på språng också.
Han är på språng nu med.. Han åkte till Östersund i em för att kika på en bil till mig, men det blev inget köp. Däremot en dyr resa ändå! Han åkte på fortkörningsböter!.. Såå himla onödigt!
 
 

Skoterträff i Rengsjö 2014 med afterskoter!

 
 

Kalas i Växbo!

Nu på em/kvällskvisten har vi varit på kalas till tant Emma ♥ GRATTIS! Hon bjöd på massor med gofika & Pontus busade runt med alla som var där:) Hans blyghet försvinner lite mer & mer:) När han blir 'varm i kläderna' så blir det full fart! Hihi.. Sötnosen våran!:)
 
 
 
Pompe fick träffa hela tantgänget ikväll ;)

Topp till Tå

Blev en tiidig morgon imorse då Pontus vaknade 05.15!.. Sen vägrade han somna om. Han har vaknat vid 06-tiden flera dagar nu. Undra varför, han som sovit till halv åtta-åtta förr;) (Vi har varit bortskämda) Så det blev bus & lek tidigt idag;p Sen gjorde jag mig iordning för skulle på fotvård på Topp till Tå!:) Fötterna är såå mycket mjukare & dit ska jag verkligen gå fler gånger. Supermysigt ställe & man blev så himla bra omhändertagen & bra bemött! :)

Senare åkte hela familjen till Sörängsskroten & sen blev det ett spontanbesök hos Emelie & Simon :) Emelie jobbade när vi kom så hon blev överraskad då hon inte visste att vi va där;) Hihi.. Fikade där & Pontus busade med Rochie & den 'kåta' katten:) Haha..

Vårat busfrö!

 

P & J

 
Bus med tremänningen Josephine!

Rättvik 2013

 
Badar fötterna för första gången i Rättvik när vi var där sommaren 2013 :)

Lillplutten

 
Bara älskar denna bild! ;)

2014-02-02

Idag är det 1 år sen Pontus döptes ♥
 
 

Party i Lottefors!

Igår var vi på husfest hos Helen & Jk! :) Trevlig kväll med ett fint gäng! Herr Säll blev det lite för mkt för så då passade vi på att göra lite bus. Haha. Snöpulning & ansiktsmålning. Så går det när man däckar;)
 
 

Mysig ridtur!


Ljuvligt!
RSS 2.0