1 år & 6 månader

Igår blev Pontus 1år & 6månader ♥ Mycket som händer. En massa nya ord bubblar ut, men sen förstår man inte riktigt allt heller;) Han växer & växer. Väntar på att få komma in till bvc snart för va dit i Dec. sist. & det har hänt lite sen sist:) Han har storlek 92 på kläder & 98 på vissa bara.. Köpte gympaskor idag & på sina små fossingar har han storlek 24. Sen blev det en hel del med kläder, mössa, vantar mm. Måste bunkra upp lite nu när det snart är dags för dagis! :) Liten blir stor. ♥ Vi ska på en infoträff om ca2 veckor sen börjar inskolningen. Då börjar den riktiga vardagen. Hämta/lämna på dagis, jobba & hem för att fixa käk & sen va det dags för sängen.. Tyyp;p Får hoppas att allt kommer gå bra. Känns bra att han har haft möjlighet att vara hemma såhär pass länge ändå:)
 
 

Sommarskor

För nästan precis 1v. sen tappade Rattis en sko & hovslagaren kom först idag så det har blivit en ofrivillig vila pga. det. Men nu är sommarskorna på så nu ska vi ut i skogarna igen :) & sen är ridbanorna öppen så nu kan vi börja träna mer på allvar;) Härlig tid nu!

Kalas i Böle

 Grattis Melizza på 2-års dagen ♥
 
 
Har varit på kalas idag hos Melizza:) Det bjöds på massa gofika & bus med alla barn:)

Pontus

 

Spontan vinkväll!

Hade Fredagsmys i Växbo igår med Emma & Bella :) Känns idag om man säger så :p Haha.. Grabbarna skickade jag iväg så nu är man solo. Ovant med denna tystnad.
 
Tack för igår brudar! ♥

Mitt nya åk!

 

Det går bra nu!

 
Fick Tommys bil såld i veckan samt mina fälgar! Nu rullar pengarna in ;)

Kalas i Söräng

Igår fyllde Emelie år så vi ska åka iväg & gratta henne idag ♥
 
 
Grattis gumman! ♥
RSS 2.0