Dop för Ellie!

I Lördags, 26/5-12 va vi på dop:) Lilla Ellie döptes ♥








Tack för att vi fick ta del av Ellies dop:) Allt va så himla fint ordnat! :)

Födelsedagsfirande & båttur!



I Fredags kom det lite folk hit & fikade då jag hade kalas:) Blev lite öldrickande för Tommy & Tommie också;p Hehe.. Avslutade kvällen med ett premiäråk med Mogges båt:) Där va det full fart & musiken spelades högt!:) Alla va fulla & glada;P Haha. Inte jag & Johanna då, men glada va vi;) Hihi. Åkte mot Långnäs & tuffade runt lite där. Rolig kväll med härligt folk! Runt ett-tiden la jag ner huvudet på kudden:)

Min nya 'kontorsplats' ;)






Njuter av det fina vädret & våran fina utsikt!:)

GRATTIS till oss!!



Idag fyller både jag & min kära häst år så grattis till oss!;) Hihi..

V.23

Har nu gått in i v.23:) Tycker det går fort. Vips så är det en ny vecka:) Men inte mig emot:)

Igår var jag & Emma till Söderhamn & shoppade en hel del:) Hittade såklart lite bebiskläder & sängskydd på rea till spjälsängen:) Blev Nalle Puh motiv:)

På kvällen belv det kalas igen:) Mycket kalasande denna månad;p Igår var det Tommys farmor som fyllde 86 år:) & på Fredag är det min tur att ha kalas;) Har nyss bakat en snickerskaka! Sen ligger resten av fikabrödet i frysen redan så det mesta är klart:) Snälla mamma ska göra smörgåstårta till mig då ja jobbar så himla mycket denna vecka så kommer inte hinna göra nån annars.. Tur jag har mamma:) Hihi.

Bebisknuffar

Den senaste veckan har jag nu börjat känna tydliga buffar & att det rör sig i magen:) Riktigt mysigt! ♥
Till & med att Tommy har hunnit med att känna bebisen:)

Rengsjö hela långa helgen

Denna helg kommer jag bosätta mig i Rengsjö då jag ska jobba hela helgen & sen ska jag sköta om hästarna! Så from. ikväll checkar jag in på Rengsjöhotellet;) Haha!

Banhoppning på Hia

Idag har det varit hästar hela em nästan:) Fick assistera hästskötare åt Ylva då hon skulle iväg på Hia & hoppa bana med Rattis:) Sen ville ju såklart hennes dotter Hanna hoppa också så hon va på plats med sin ponnyrumpa också;) Ylva hoppade en bana på 90cm sen på framridningen blev det 1m också:) Så farbror Rattis skötte sig fint med tanke på att han inte har hoppat på ett bra tag. Dock va han en aningen pigg, men det är fullt förståligt. Han tyckte det va kul iaf:)

Hanna & Devil











Söta lurvpösar



Syskonkärlek ♥

Lottefors mys!

Jobbade kortpass idag, 7-13:) Skynda till stallet sen & fixade med allt där. OM man blev sugen på att rida då i finvädret!:) Men jaja, det får vänta!

Åkte hem & bytte om för att sedan bege mig hem till Helen & barnen:) Fikade & pratade på som vanligt:) Myste med sötnosarna Lea & Ellie:) Lea hade blivit så duktig på att prata, men mycket av det fick Helen översätta;p Söthöna!:) Dom fällde även en stor björk på deras gård så det var vi ute & tittade på! Lea höll låda hela tiden:) Tack för idag gumman!:)

Vilken djungel



NIKON D5100/18-55VR

Såg denna systemkamera i reklambladet från Expert så blev lite sugen.. Ska ner på stan imorgon & höra mig för lite. Erbjudandet på denna kamera gick ut imorgon.

Ni som knäpper med en systemkamera, vad har ni för märke??..

V.22







V.22 ♥

Grattis <3

GRATTIS ÄLSKLING PÅ 29-ÅRS DAGEN!! ♥



Ikväll har det varit kalas för Tommy:)

Bakning/städning

Vi åkte & storhandlade idag på fm. Eller så fort Tommy hade klivit upp ur sängen. Tror han va lite trötter då han kom hem halv 4 imorse.. Jag var pigg vid nio så då slängde jag ner bena & gick upp:) Efter handlingen slängde jag ihop två smörgåstårtor & rullade negerbollar:) Är snart klar med städningen också. Har bara golven kvar! Sen kan jag kanske ta lite ledigt också.. Kvällen är ju inte slut än;)

Imorgon blir det kalas:)

V.21

Är i v.21 nu med magen ♥ Det knallar på.. ;)

Baka, baka liten kaka..

Vi är ju två stycken som fyller år här hemma snart så då har jag passat på att baka lite idag då Tommy ändå drog till Borlänge för att köra folk race;) Dom va ett gäng grabbar som åkte idag på fm.

Är bjuden hem till mamma & pappa på mat ikväll:) Det vankas rådjur!:) Mums!!

Grattis Martina!!

Grattis gumman på 25-års dagen! ;)



Har varit & grattat denna brud idag! ♥

Torsdag!

Ska bli så himla skönt med helg! Jobbar imorgon bara sen får ja lite ledigt:) Är så trött & less på att jobba nu.. Blä!
Svänge in på Majas Café efter jobbet & kikade lite där:) Finns sååå mkt fint där! Sen åkte jag till stallet i vanlig ordning.
Hann hem & äta sen somnade jag en sväng på soffan. Vaknade upp som en ny & pigg människa:) Jag tog tag i disk & matlagning & Tommy åkte & handlade. Har kikat på Let´s dance nu & snart blir det att hoppa i sängen för att orka med morgondagen:)

Kalas imorgonkväll då Pär har fyllt år så då gör vi ett besök i Svedja:)

Natti natti!

8:e Maj

Tog en shoppingtur & en lunch på Roy´s med Johanna igår:) Handlade present till Tommy som fyller år till veckan:) Sen blev det lite bebiskläder också;) Hihi.

Idag har jag jobbat hela dagen.. Sen blev det en tur till stallet:) Får nöja mig med att åka & borsta & mocka ja:p Haha. Tog en liten promenix idag så han fick äta lite grönt gräs:) Han va som en dammsugare. Haha. :P Alla gröna strån sög han i sig;) Haha.

Annars så rullar dagarna förbi & dagar blir till veckor.. Går himla fort nu tycker jag:) Men inte klagar ja inte;) Magen växer & snart har jag klart med alla papper ang. havandeskapspenningen. Inte 'bara' att skaffa barn inte. Hihi;P Mycket som ska ordnas. Både före & efter.

Halvtid <3








Vecka 20 ♥
K-Ä-R-L-E-K

Effektiv morgon!

Diska
Tvätta
Banken
Barnmorskan
Handla
Betala räkningar

Nu tar jag en paus:) Ska ner på stan & träffa Lina bara hon har slutat ♥

2012-05-01

Hur kul har det varit att jobba i detta finväder idag då?!... Riktigt tråkigt!! En annan jobbar & sliter medans Ni andra har varit lediga & glassat i solen idag;) Haha. Jaja, min tur snart;)
Avslutade denna fina & soliga dag/kväll med en liten promenad & en tur ner till våran strand med T i detta finväder♥ Mys!

Älskar Dig! ♥




Såklart hade vi sällskap av Måns som snällt följde med oss:)

RSS 2.0