Min nya hästskötare

Idag tog jag med mig Tommy till Rengsjö & vi åkte till stallet;p Hihi. Så då fick han äran att köra mig & Rattis till ridbanan så jag kunde rida en stund:) Han har fått en rejäl spark på ett bakben & nu är han jättesvullen, men inte halt iaf. Så imorgon blir det Mia träning igen:)




Mina grabbs;) ♥

GRATTIS EMELIE!!


GRATTIS PÅ 23-ÅRS DAGEN GUMMAN!! ♥



Ikväll var jag & Emma hem till denna brud på lite fika!:)

Skoterfest!

Vilken helg:) Har jobbat, haft stallet & varit på en skoterfest som var hur kung som helst;)





I Lördags var det dags för årets skoterfest på RSK i Rengsjö:) På dagen var det en skoterträff på Östersjön & det lockades dit många skotrar & folk. På kvällen va det fest & vi drog dit vid 19-tiden då det var tacobuffé:) Sen ramlade det in hur mkt folk som helst. Tror dom kom fram till att det hade varit 200 personer där den kvällen! Galet!;) Hade sjukt kul! Dansade & åt & drack gott:p Hehe. Pratade med alla möjliga & dansade med alla möjliga;P Haha. Vid ett-tiden gick jag & Tommy hemåt till mamma & pappa. Så hade nära till sovplatsen iaf;p Verkade som alla tyckte det var en grym kväll!;) 

Dagen efter..

..Då tog jag, Tommy, mamma & pappa en promenad ner till lokalen igen för att hämta Anders bil;p Det behövdes lite frisk luft den dagen. Haha. Mådde inte sådär jättebra kanske;p Men hade iaf en bra kväll! Det som räknas;)



Styrde bilen mot Lottefors idag!

Vilken kyla! Fy bubblan!! När man såg graderna va det som om att man ville gå & lägga sig igen. (Hade -28 grader här.) Synd nog så skulle jag jobba då;p hehe. Var egentligen ledig idag, men hoppade in & jobbade mellan 7-11. Så det blev en liten dagis tur. Haha. Åkte till stallet sen & idag fick Rattis stå för Malins bil startade inte & jag hade andra saker för mig. Hehe;p Åkte därefter vidare till staden;p Var & fixade dricka på systemet till helgen. Hem & bytte om & sen åkte jag vidare hem till Helen & Lea:) Jk mötte jag på deras gård när jag skulle åka hemåt så hann prata lite med han också. Lilla Lea hade utvecklats en del sen jag träffade henne sist:) Lilla goungen! ♥ Fick äran att byta blöja & mata henne när det var dags för lite käk;p Hade man inte skeden beredd satt hon & gapade hela tiden nästan så det var bara att skotta in;) Hihi.

♥♥♥





Har varit mycket kring barn nu ett par dagar, men det gör absolut ingenting. Jag Älskar dom!♥

Josephine Nilsson

Josephine ♥




Pappa med lilla J :)




Ikväll var jag & pappa förbi till fam. Nilsson:) Fick äntligen träffa lilla Josephine & pussa på henne ♥ Åh, så söt hon va:) & Amanda va så stolt över henne:) Hihi. Nu hade hon en alldeles egen lillasyster:) Hade köpt med mig lite presenter till hela familjen & Amanda fick bla. tatueringar som hon skulle sätta på kroppen på engång;p Haha. & såklart på samma ställe som mig, i svanken skulle en sitta iaf;p Så jag fick börja med att hjälpa henne få dit dom;p Hehe.

En runda på stan






Idag har jag varit ledig:) Så då sprang jag & Emma på stan & fixade med lite saker;) Sen blev det lunch på Bangården:) Jag åt Thaimat & Emma åt kycklingburgare m. strips & mangoraja sås:) Allt va super gott!;)

Bill & Måns

Tokarna Bill & Måns ;)




Lilla J

Lilla Josephine! ♥

Längtar tills jag får träffa lilla hjärtat:)

Söndagsmys med Lina!

Har varit så himla rastlös idag;p Haha. Tog tag i städningen tidigare. Sen började jag baka & göra mat.
Ikväll var jag hem till Lina. Sista gången man myser i den stugan då tillsammans med henne. Ikväll började flyttlasset för dom;p Vi tjockade i oss Maxmat & sen hjälpte jag henne att färga ögonfransarna. Att det ska va så krångligt hemma. Det kladdar & man får aldrig tillräckligt med färg på fransarna så det täcker. Nästan bättre att göra hos en frissör;) Det sker nog på egen risk om man ska göra hemma;p Haha. Men det gick rätt bra ändå tycker jag;) Haha. Sen fick jag mina älskade bilder på Rosang som hon fotade på oss innan hon fick komma till "de gröna ängarna". Men har fortfarande lite kort kvar som inte fick plats på mitt usb. Så jag ska bråka ännu en gång till;) Haha. 


 

Städsöndag.

En perfekt dag att städa på då jag & katterna är hemma själva;p Tommy åkte tidigt imorse för att hämta Tommies bil låååångt borta. Minns inte vart de skulle. Hehe. Så han klev upp 05.20. Hörde honom så då passade jag på att gå på toa. Till städningen då. Har hunnit diska, mata tvättmaskinen, dammat, dammsugit & torkat golven. Så nu luktar det gott här hemma & dammråttorna är borta;) 
Så får se vad som händer resten av dagen. Vet inte än om jag ska rida eller inte;p 

Vad ska Ni göra en Söndag som denna?!.. :)

Finmiddag :)

Har precis avnjutit en god middag tillsammans med min underbara sambo ♥ Jag fixade iordning en trerätters middag:) Men vi tar efterrätten om ett tag;p Blev så mätta;) Till förrätt åt vi små pizzasnurrar, en liten paj med svamp i & sallad. & till varmrätt blev det kött, bea, sallad & vitlökskroketter:) & till efterrätt ska ja värma på ostkaka med saftsås:) Sen drack vi vitt vin till:) Har tänt ljus i hela huset också så det blev lite myspys stämmning;) Jag tror det uppskattades iaf;) Får se när det är min tur att bli överraskad. Haha.





Tidigare idag så var jag & pappa till Siv & Andreas & hälsade på. Dom hade Amanda hos sig eftersom hennes föräldrar va på BB:) Så nu är hon en stolt storasyster & väntade glatt tills hon skulle få träffa hennes föräldrar samt lillasystern;) ♥ Här ligger Amanda på golvet med Andreas & hunden Zeb efter att de ätit lunch. Det är leksaker överallt;p Haha.

Kramkalas

Myspys;)

Lilla hjärtat!

Teresia & Pärs lilla prinsessa ♥

Några timmar gammal bara:)

GRATTIS!!

Nu har äntligen mitt andra kusinbarn kommit till världen ♥ Teresia & Pär har fått en liten tjej imorse vid 05.13. Hon va 50 cm lång & vägde 3700g ♥ Åh, nu vill jag bara att dom ska komma hem så jag får träffa dom:) Hihi.

Myggfritt!

Fy fasiken vad kallt det ska vara!! Nu när jag klev upp var det -28 grader. BUURRRR!

Värdegrunder inom äldreomsorgen

Idag har jag & ett gäng till från jobbet varit i Arbrå på Ängslunda då vi har varit på utbildning inom värdegrunder i vårt arbete. Dagen har gått rätt fort ändå & det har varit en bra dag. Annars när man är på någon utbildning brukar det kunna va lite segt & ibland ointressant. Sa jag så?;P Haha. Nu är jag hemma & kommer vara ensam tills imorgon då Tommy & hans pappa åkt till Jönköping för att hämta bilen de köpte för ett tag sen.

Blev hästledig idag också då jag satte mamsen på att mocka;p Hehe. Sen är det Malins dag att rida Rattis så hon red ut på honom & det hade gått bra:) Så jag har hunnit tvätta, diskat ett berg av disk & snart blir det en dusch tror jag & resten av kvällen blir de lugnt:) Skönt med lite egen tid också, men lite svårt ibland att veta vad man ska göra;p Hehe. Men andra sidan så är det rätt skönt att inte göra ett skit också;)

- 3 timmar

Idag tog jag ut lite tid & slutade vid ett, istället för fyra.. Inte alla dagar man har chansen till att göra det så de va bäst att passa på;P Haha. Då åkte jag till stallet & red ut en sväng. Gick bra:) De som hörde mig läre väl tro att ja va knäpp. Haha. Pratade & pratade med Rattis, men fick inte så himla bra svar;p Tror min mun gick i ett när jag red. Hehe.. Men han va också lugn då & det åkte många lastbilar & traktorer förbi på vägen då vi befann oss i skogen & sen mötte vi på en tant med spark också. & han skötte sig fint!:) Tror han inte hörde så mycket annat än min röst just då;) Hihi. Vi tog iaf en galopprunda runt travslingorna & svettig blev han. & jag. Haha.

När jag kom hem lagade jag mat & tände en massa ljus;) Myspys här hemma nu & det luktar himla gott från alla ljusen;) Hihi. Resten av kvällen kommer jag nog tillbringa i soffan. Orkar inte så mycket annat. Imorgon ska jag & fler från jobbet infinna oss i Arbrå på Ängslunda & ha en "Värdegrunds" dag. Det är utbildningar hit & dit..

...

Vet inte vart jag ska börja.. Fick ett ganska chockande besked idag på fm då jag pratade med mamma. Hon sa att mormors gubbe, alltså min "plast morfar", hade somnat in ;,( Visste inte vad jag skulle säga, blev så himla förvånad & chockad.. Inget man hade väntat sig. Inte nu iaf. Men sen kom chocken & tårarna. Såklart jobbade jag & visste inte riktigt hur jag skulle göra. Om jag skulla åka hem eller inte. Men det fattades redan folk på jobbet så jag stannade kvar ändå.. Kändes lite jobbigt & timmarna gick sakta. Men nu är han en fin ängel & alla fina minnen finns kvar tillsammans med honom ♥ Har tänt ett ljus för Dig nu i skrivandes stund. Vila i frid älskade Sven.


Nu till något annat..
Hovslagaren kom idag på e.m så nu är Rattis fin om hovarna igen;) Nu ikväll har vi varit iväg på träning igen & jag är skit nöjd!:) Gick så jäkla bra! Bästa passet hittills;) Red på rätt långa tyglar & snyggingen gick i form av sig själv nästan & var hur läcker som helst;) ♥ Jag bara älskar honom!;) Det är så kul att rida nu & att vi är igång!:)

Alla hjärtans dag

Det firade vi med en lunch på Bangården tillsammans med Tommys föräldrar! ♥
Fanns massa gott att äta, men jag provade lite Thaimat & wook från buffeén:) Jättegott! Sen blev det en liten godbit med teh;p Svärfar som bjöd;) Hihi. Tack för den goda maten!;)

Nu ikväll ska vi åka & gratta Emma som fyllde år igår:) Så det blir ännu mer götta kan ja tänka mig;p Haha.

GRATTIS EMMA!!


GRATTIS GUMMAN!! ♥

Söndag!

Nu har jag gjort helg!:) Då de flesta andra ska iväg & jobba imorgon. Hihi.

Jobbet flöt på bra idag & ikväll har jag ätit mat hemma hos mamma & pappa. Anders & Elin var också där & åt. Sen drog jag & mamma iväg på Rengsjöhästens årsmöte. (Hästnördar som vi är;p ) Haha. Pratade igenom det gågna året samt lite nya saker som ska bli av i år;) & alla andra dryga punkter som man alltid måste gå igenom. Hehe. Kom fram till att nästa år har föreningen funnits i 10 år & vart har dessa 10 år tagit vägen??!!.. Går sjukt fort. Kom så väl ihåg då den startade & jag satt med i styrelsen med en massa andra småtjejer;p (ja vi va liten på den tiden) haha. Då vi red i hockeyrinken på IP i Rengsjö, sen hade vi en tillfällig ridbanan nere i byn. Haha. Men nu har vi två superfina ridbanor på IP;) (rid-hia)  Tiden går & vi utvecklas mer & mer..

Nu ikväll kikade vi på Solsidan. Dom är ju helknäpp alltså. Haha;) Älskar den serien. Den är så himla rolig. Sen handlade vi lite mat inför veckan & nu hamnade jag här;p Ska nog snart hoppa i säng känns det som.
Vi hörs!

Movie


Idag har jag jobbat delad tur:/ Men dagen har gått bra:) På timmarna så åkte jag till stallet för att möta upp Malin. Hon ska hjälpa mig att rida Rattis ibland under veckorna:) Det är guld värt!:) Så idag var dom ut på en tur tillsammans & det hade gått bra:) Såg nå kort på fb & dom ser ut att ha haft en mysig ridtur;p Hehe.
Jag åkte till mamma & pappa innan jag skulle iväg till jobbet sen igen. Så där åt ja lite Tacos & kikade på film på mig & Rattis sen vi var med på ridlägret i somras;) Roligt att se skillnad på allt.. :) 



Ny dag imorgon som ska spenderas på jobbet.. Sen på kvällen ska jag & mamma på årsmöte inom Rengsjöhästen;p Nu väntar sängen! Godnatt!

Snyggt badrum!






Gillar detta badrum så himla mycket;) Får flörta med Tommy att ja också vill ha såhär;p Hihi. Han protesterade inte direkt. Vi tyckte det va snyggt båda två & det va ju bra att vi va överens iaf;) Hehe..   

Snökaos!

Våran gård just nu!






Rakt fram där är våran väg, totalt översnöad.

Ännu mer snö!

På min lediga dag idag så har jag inte gjort så himla mycket. Skönt det med;p På f.m tog jag tag i kaoset på toan & skurade hela badrummet sen åkte snabeldraken fram så jag matade den lite också;p Hehe.. Tommy & jag åkte iväg & kikade lite på Dollar, behövde bla presentpapper;) Sen bjöd vi hit mamma & pappa på lite lunch, båda hade slutat jobba runt halv två så det passade ju perfekt då vi tänkte ta & äta;) 

Sen åkte jag, mamma & pappa till Rengsjö. Ja var till stallet & mockade & matade Rattis med lite morötter;p Malin skulle komma & rida idag egentligen, men det blev ju sånt skitväder:/ Så får se ifall hon va sugen att rida i helgen istället. Hon red & hjälpte Ylva med Rattis innan jag köpte honom.

Nu ikväll har jag, Tommy & mamma varit till Söderhamn & kikat på fyrhjulingar. Tommys pappa som tänkt skaffa sig en;p Eller så är det Tommy som vill ha en. Tror det är mer åt det hållet;) Haha. Sen åkte vi hem till bekanta där, Börje & Marianne. Fikade & kikade på deras snygga badrum. Är helt kär i det:) Totalt nyrenoverat & fräscht! Kikar & hoppas vi får lite ideér för vi är sugen på att börja med nått här hemma;p Får se när det blir av.. Bra att ha lite bilder med sig iaf så man vet hur man vill ha det sen:) Hehe.
På hemvägen så blev det ett stopp på Max för mig & Tommy;)

Han är grym!


Har varit iväg på träning ikväll igen för Mia:) & det har gått så himla bra:) Tommy körde oss igen, tack hjärtat!:) Sen följde mamsen med & filmade oss;p Så ska kika på det så fort jag får tid. Lite kul också att se, men hatar verkligen att bli filmad. Men det är "nyttigt" också:) Lärorikt att se sig själv när man rider. Rattis va så himla läcker ikväll, gud vilken häst jag har:) ♥ Blir så glad & det är så kul när det flyter på & allt går som en dans när vi rider för Mia;) Hehe.. Detta ridpass lever jag på tills nästa gång vi ska iväg på träning!:) På´t igen ba!


Roy´s!



Igår så sprang jag & Tommy på stan en sväng & det blev lite lunch på Roy´s också;) Mumsigt! Jag skulle iväg & jobba på kvällen så hann inte med så mycket mer;p Tommy va snäll & monterade dit mina extra lysen på bilen iaf så nu ser jag bra;) Fick dom i julklapp så det va på tiden;p Hehe..

Korvgrillning på isen!

Försöker få upp eld;p


Hanna, Carro & Mogge


Tommie, Carro & Tommy


Heeela gänget;) & hunden Ella;)






Har haft det mysigt ute på isen med korvgrillning i solen med goda vänners sällskap!;)

Stalltjänst

Imorse var jag & tog ut hästarna sen så åkte jag till ridbanan för ett pass med Rattis:) Gick även bra idag:) Så kul att vi är igång igen;) & det är så skönt att ha en egen transport!

Tog med mig Elvira till stallet sen så hon fick borsta lite på Devil:) Hade köpt lite borstar till henne så hon blev verkligen super lycklig;) Sen att komma hem & lukta häst va ju ännu bättre;) Hihi.






Dom är så söta tillsammans! ♥

Planka

Sitter nu här proppmätt efter en mysig kväll på Take Off med gääänget;) Hehe.. Det va jag, Tommy, Helen, Jk, Hanna, Carro, Mogge, Tommie & Johanna :) Det blev plankstek med oxfilé för mig ;) Riktigt gott va det!:)
Tänkte äta ostkaka som jag tagit upp idag, men vi va så himla mätta när vi kom hem så det äter vi nog imorgon istället;p
Tack för en trevlig kväll allihopa;)

Take Off!

Ledig idag, men blev inte så lång sovmorgon;p Vaknade då Tommy stack iväg. Han är & åker skoter idag med ett gäng grabbar. Så då pallrade jag mig upp & åkte till Rengsjö. Tog med mig mamma så vi åkte till ridhia & jag red ett svettigt, men roligt ridpass med Rattis:) Gick kanoooon;) Har inte hunnit med så mkt annat heller. Dammsög när jag kom hem & nu sitter jag här & väntar på att klockan ska gå så ja kan börja göra mig klar tills ikväll:) Åker till Take Off i goda vänners sällskap & firar Jk som fyllde år igår;D

Imorgon ska jag upp tidigt för ska släppa ut hästarna & fixa stallet. Så de blir lugnt ikväll iaf;P

Ha en trevlig kväll gott folk!;)

Knight And Day

Nu har jag helg:) Wiihoo!

Helt slut efter jobbet idag. Hem & gjorde mat sen handlade vi & hyrde film, Knight and Day:) Fredagsmys med lite cider, film & naturgodis:) Hihi. Behövs lite myspys ibland;p
Dags att gå & lägga sig nu känns det som. Imorgon ska vi ut ett gäng & käka på Take Off & fira Jk som fyller år idag:) Grattis!

Natti natti!


Tooorsdag!



Nu blir det film med Tommy:)

Ett dressyr-pass

Nu har jag ett stort leende på mina läppar då träningen för Mia ikväll gick super bra:D Så himla kul att börja rida "på riktigt" igen;) Hehe. Han skötte sig fint & allt gick bra med lastning & ridning:) Tommy följde med nu första gången & körde oss:) Tack plutten;) ♥ Sen följde mamma med också då hon tycker det är roligt att kika på oss när vi rider;p Troligtvis så åker jag nästa vecka igen:) Uffa, vi blev så himla svettiga både jag & Rattis;p Jobbigt att komma igång sen i höstas. Har en del att ta igen;)

Har precis duschat & ätit lite kvällsfika. Va lite duktig också & åt massa frukt då Tommy köpte Max mat;P Haha. De ni!;) 

Ett Zumba-pass



Har precis tränat lite Zumba:) & tvättmaskinen matade jag i tidigare också så den går för fullt.  Ska ta & äta lunch snart bara T kommer hem från Sörängsskroten. Har donat lite här hemma bara med lite allt möjligt. Tagit det lite lugnt:) Bäddat rent i sängen & plockat undan en massa ren disk. Var ut tidigare en sväng & det va jätte skönt ute:) Det kan väl bli lite plusgrader så snön smälter någongång nu;p Ge mig vår! :)

Ny månad

Den 1 Februari 2011.
Vet inte riktigt vad som händer idag. Tommy är & klipper håret nu iaf, gud vilket lurv han hade;P Haha. Ja ska iväg & träna för Mia ikväll iaf:) Är taggad!;)

RSS 2.0