VACKERT



Godnatt!
Imorgon är jag ledig, får se vad det blir för bus då!;)

FRYSEN

Burr så frysen jag är. Då har man packat i sig lite mat & pussat hejdå till Tommy som drog till Stockholm nyss. Han ska iväg & köpa någon byggställning. Fast det är ju bra för då kanske vi kan måla klart vårat hus någongång!:P Men skulle inte förvåna mig om det blir ett projekt till sommaren igen..
Tog mig en kopp te nu för att få upp värmen innan jag ska åka mot jobbet. Har ingen lust alls att åka & jobba. Men bara imorgon kvar, sen är jag ledig på torsdag :D



Någon som vet något gott te får gärna ge mig tips!;)


Nu du Lina har det blivit mååånga inlägg idag;P haha. Nu ligger jag i lä iaf;) Haha!

 

YES

Det finns sååå många olika sorter/märken av diskmedel!:P Men jag tycker iaf att YES är det bästa märket :) & eftersom vi inte har någon diskmaskin vill man ha lite exklusivare känns det som;P haha! Men iaf, vi brukar alltid köpa Yes orginal eller med citrondoft. :P Men så när vi va på affären sist kollade vi & det skillde typ 1kr mellan det vi brukade köpa förr & med det nya som vi köpte då;) Har hittat mitt favoritdiskmedel;) haha!
Den lila Yes flaskan!;) Med silke & orkidé doft:) Mmmm, så gott den luktar alltså! ;P & löddrar bra gör den också;P Haha!

Var till massören tidigare & min rygg känns ändå inte riktigt hundra.. Men ja får avvakta någon dag eftersom det kan ju inte bli bra på engång! När jag kom hem var det en gubbe här & kollade på värmepannan iaf:) Så hoppas det blir fixat! Har tänt lite ljus nu för det är så himla ruggigt.
Blir till att slappa nu & bara vänta på att få åka iväg & jobba. Äta lite lunch så fort Tommy kommer hem. :) Börjar bli lite smått hungrig nu.




Min nya favorit!

DUNTÄCKE

Jääääsp!:P Hade egentligen sovmorgon idag, men ska snart iväg för att kolla ryggen hos en massör/kotknackare. Så det var bara att kliva upp.. Har så himla ont & har nog haft det i en vecka.. Så skönt att få komma iväg & rätta till om något ligger fel.

Burr, vilka kallar dagar det är nu. & blåsiga! Sen blir det inte bättre när våran värmepump krånglar! Imorse var det inte alls nå varmt så då åkte sommartäcket ut & jag bäddade nytt med duntäcke:D Myyys! Så ikväll somnar man nog gott:) Hihi.

Ska iväg & jobba till ett så det blir inte mkt gjort idag. Tvättar lite nu, sen ska jag fixa lite käk. Blir lunch med Tommy iaf :) Om han nu kan slita sig från garaget/förrådet där han & två grabbar från byggprogramet håller på & snickrar :P 

Kram!  

FUNKTIONÄR

Jaaa, imorse ringde klockan sju:/ Huuuaaaa! Jobbigt att kliva upp när man är ledig:P Haha! Åkte till Rengsjö & jobbade som banbyggare mm när Rengsjöhästen hade hopptävling för ponny. Rullade hemåt vid två tiden. Hem & gjorde mig iordning för jag/vi skulle till Rengsjö igen, fast då skulle Tommy & Johanna med :) Vi åkte & firade brorsan som fyller år ;) Men det är imorgon som han fyller egentligen!:P Där blev det smörgåstårta & fika:)

Nu har jag precis gjort matlåda inför morgondagen. Ska jobba hela dagen..
Ska hjälpa Tommy lite nu med hans Cv som han sitter & försöker skriva ihop;P haha!

Bror & jag..
 



Kramis!

EN KVÄLL..

I garaget med Tommy :P Haha. Inte ofta man tillbringar sina kvällar där direkt. Missförstå mig inte nu ;P haha. Vi har donat med min bil. Har jävlas med att tona den. & tillslut gick det vägen. Tommys humör svängde lite upp & ner där ett tag så det var bäst att passa sig;P haha. Men nu har vi bara två rutor kvar, men dom tar vi imorgon kanske eller en annan dag för nu orkade vi inge mer! Men det kommer bli snyggt!;)

Imorgon ska jag vara & jobba på hopptävling i Rengsjö så ingen sovmorgon där inte..
& på em/kvällen ska vi fira bror som fyller år på Måndag, men eftersom han går i skolan i Ljusdal så tar vi det imorgon när han är hemma:)

Mitt nya åk :P


Älskling strävar med toningen :)


Pimpen :)


Heeeetnos!


Bara Mercedes som gäller här verkar det som;) haha. Hos svärföräldrarna :P



Det var vad min Lördag kväll hade att bjuda på det! ;)
Vad gör ni en kväll som denna?!;)

/A.

RECEPT

Fick en förfrågan om att lägga upp receptet på pajen som jag bjöd på igår :) & självklart fixar jag det!;) Så här kommer det! :)

SOMMARPAJ

Pajdegen:
5 dl vetemjöl
200 g smält margarin
½ tsk bakpulver
Gräddas i ugn i 15-20 min. 200 grader
Ska vara kall innan man lägger i fyllningen.

Fyllning:
3 dl creme fraich
1 msk vaniljsocker
1 dl florsocker
Detta blandas ihop & fördelas ut jämnt på pajdegen.

Garnering:
Bananer & vindruvor- skivas & läggs på som ett mönstrer.

Översta glasyren:
2 dl aprikosmarmelad
1-2 msk vatten
Detta hettas upp på spisen & sedan häller man över det på pajen.

LYCKA TILL!!:)



VÄLDIGT GOD! :)

PARTYLITE

Igår kväll hade jag en värdinna här som visade & demostrerade om partylite:) (ljusparty) Det var så mysigt med alla ljuslyktor, ljus & allt folk som var här;) Tack för att ni kom!:) Handlade en del ljus & en liten kattunge som man kan ha ljus i:P Sen eftersom jag var värdinna fick jag ihop en stor summa med pengar så då fick jag välja precis vad jag ville ha för pengarna:) Så då tog jag en stor ljuslykta som man kan ha upphängd eller ha på ett bord samt tre fat som var som höstlöv:) Leveransen kommer om 2-3 veckor!:) Jag vill ha sakerna nu, nu, nu!!;) haha! Rätt period att ha ljusparty nu när mörkret & kylan kommer. Så mysigt att tända massa ljus:D En riktig mysfaktor ;)

Den lilla katten som jag köpte;)
 

Massa olika ljus;)


:)


Fina lyktor:)



//A.

GOOODMORGON

Inte alla gånger man hinner slänga in ett inlägg såhär på fm;P haha. Fast vet inte om jag har tid nu heller, men tog mig lite tid;) Har ätit frukost & betalat lite räkningar. Lönen försvinner fort :/ Måste försöka spara en del nu då jag har fått frågan om att följa med till ULLARED;) Har bussplats & allt, men tvekar hit & dit. ;P Man vill känna att man har pengar att spendera om man åker ända dit iaf!:P Då ska man inte snåla;) Haha! Resan är i November & om tiden går såhär fort så är vi snart där.

Vad står på listan nu då?!:P Jo, stan, stallet, städa av golven- tvätta, fixa med bilen. & det tillkommer saker heeela tiden :P Haha!
Ikväll kommer det massa gäster ;) hihi
. Har ljusparty & här är mina goooda pajjer som jag slet med igår kväll. Seeeent! ;)




MUMS!! ;)

TORSDAG

Jaaa, & nu är jag ledig!:D Skööönt!
Jobbade till fyra idag & det gick bra. Sen åkte jag till sallet & red på stubbåkern:) Myyys! Men idag var hon riktigt vrång & bråkig. Knaaaas bruuud!;P haha! Men jag gav mig inte, jag vann tillslut;P Envisa hästj*kel!

Nu sitter jag & väntar på att mina pajbottnar ska svalna så jag kan göra dom klara tills imorgon:) Ska ha ljusparty så måste bjuda på något gott;P Blev en aaaaning stressig kväll, men det får man väl ta igen i helgen. Vila upp sig lite:) hehe. Men då brukar man vilja fixa med allt man inte hinner med när man jobbar :P Svårt det där! ;)
& imorgon ser det fullspäckat ut också. Får se hur mkt man hinner..  Eftersom vi inte hann göra mat heller så blev det Max!;) Uuuupps! :p



VARMA MACKOR

Nu äääääntligen är jag hemma från jobbet!;) Men det flöt på bra ändå fast det är segt att börja ett. Hela dagen är liksom förstörd. Jaja.
Blir duschen nu sen krypa ner i sängs:) Har nyss ätit varma mackor & sallad så nu är man mätt. Mums!;)
Ska jobba imorgon också, sen är jag ledig!:)

Vad hittar Ni på i helgen?!;)

Godnatt, vi hörs! ;p

BILDS SEN LINAS FEST

                                                                          
 





Haha!









Puss snygging! ;p




Systrarna Wallin;)


Linas söööta strumpor!;P


Gaaalen Liiina;)



Nöjd nu då Lina?!;) haha!;P Nu blir det att fixa sig klar sen åka till jobbet. Börjar ett idag:/ & Lina som ville busa idag;P Haha. Typiskt att jag ska jobba.. 


                

JAG LEVER..

Haha, känns som om att jag inte har hunnit med att blogga nu. Varken bdb eller bloggen har hunnits med, har haft fullt upp sen i helgen;P I Lördags var det fest hos Lina & jag hade sjukt kul. Blev tranan för mig, Helen & Lina framåt tolv tiden :) Vi shakade loss ordentligt;) Helen & jag var till och med upp på lådorna & sjuka oss;P haha. Men det bjuder vi på, iaf jag;P haha! Taaaack för den kvällen boy's and girl's!;)

I Söndags va vi lite småseg. Framåt em åkte vi till stallet & ja fota hästarna lite :P Sen på kvällen åkte vi till Leksand, nästan ända dit iaf;P Vi var & köpte en bil till mig!:D Äntligen hittade vi en! Det är en kombi!;) En Audi 100 2,3 :) Hihi;) Så nu äger man en Åååådi;P Hihi.

Jobb igår & idag. Nu ikväll ska vi till fam. Nilsson:) Ska gratta Teresia som fyller år idag!:) GRATTIS till henne!;)

My & hennes föl:)


Sötnos


Mina älsklingar<3



Bilder sen helgen kommer i ett annat inlägg :) Hinner inte nu för ska åka till Teresia, Pär & Amanda nu!;)
Hörs!

PARTY IKVÄLL

Vill först & främst säga grattis här till LINA som fyllt 22 år igår :)
& det är dit vi ska ikväll, till Lina & Niclas på fest!;) Riktigt trevligt! :)

Älskade vän!



Tidigare idag drog jag till Rengsjö, sen åkte jag & mammi till stallet. Tog en tur i skogen idag ;) Riktigt mysigt, men inget klår stubbåkrarna nu!;) Så himla härligt att rida på dom! :)
Nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan ta plats framför spegeln & göra mig klar inför kvällens fest!;)




SKÅÅÅÅL! ;)

HÖST STÄDNING

Började min dag med att åka till stallet för jag tänkte rida, men så blev det inte då det regnade. Tog en tripp till A&H samt Karlssons för att leta lila dukar. Eftersom jag ska ha lila i vardagsrummet nu till hösten;P Hihi. Fann väl några men det fattas fortfarande någon duk.

Kom hem & vände upp & ner på hela huset tror jag. Haha. Tur inte T va hemma:P Haha.  Började städa, riva ner gardiner, dammsuga & putsa fönster. Började fan överallt. ;P Sen kom snälla mamma & sydde upp några gardiner åt mig. Sen bjöd jag henne på mat & då kom även T hem. Lagade iordning renskavsgryta. Så himla gott!:)
Så nu är hela huset nystädat!:) Nya gardiner, dukar & mattor:) Bilder kommer :P

Ikväll kom Lina förbi så jag bjöd på paj & popcorn till Idol;) hihi! Myyyys!
Tack gumman för ikväll!;) Ses i helgen!;) RÖÖÖÖJ blir det då! :D Haha.

Godnatt, imorgon blir det jobb..


KOMPISDAG

Kanon dag med mina brudar, fast vid olika tillfällen;)

Först var jag på stan med Martina:) Vi hann uträtta mycket på kort tid;P Stress, stress! Haha;) Det finns alltid med när jag finns i närheten tror jag. Det är liksom jag, stress-Anna. Haha;) Var på Albert & Herbert, stan & tog en fika samt kika in nån affär. Sen vidare till Dollar där det blev en heel del shopping för min del. Nu ska hösten in i huset. Hihi:) Ska nämligen ha lila i vardagsrummet så det blir ett projekt inför morgondagen;) Då ska det bytas gardiner, dukar, kuddar & städas! Sen kikade vi in på Jysk. Så jag kom hem med rätt många kassar & i nån påse klirrade det i med;P Systemet så klart;) Handlat för festen i helgen! :) & ja, där var den shoppingrundan slut.

Hann hem, sen kom Emma innanför dörren:) Vi skickade T att köpa kebab & sen bänkade vi oss framför tv:n för att se på Idol så klart!:) Sen blev det någon film, men den hängde vi inte alls med på. Pratade en massa, om allt möjligt! :)
Så min dag har varit helt underbar!<3 Tack bruds!
Om man inte tänker på dom stressiga stunderna givetvis! :P



Old picture

BRÖLLOPS FESTEN

Här kommer lite bilder på kvällen efter bröllopet i växbo kapell;) Fler bilder på min bdb.


Jag & Lina:)


Våra fina frissyrer som Lina gjorde på oss:)


Gumman & jag;P <3


Jag & Carro:)


Mogge & Tommy ;)



Lina är galen;) Haha


Puss min vän!<3



/A.

BRÖLLOPS BILDER











Det kommer mera;)
Festen efter bröllopet kommer i ett annat inlägg!:P
Mer bilder sen heeela bröllopet finns på min bdb.

ETT TAG SEN SIST.

..Men jag återkommer imorgon eller så när jag har tid. Haha. :P Helgen har bestått av bröllop & jobb.



TILLBAKA PÅ HÄSTRYGGEN!

Både igår & idag var jag ute & red:) Efter 2 månaders vila. Så himla mysigt nu när hösten börjar komma smygandes. Alla fina färger ute i naturen:) Myyys!
Lina kom på besök igår kväll. Den fröken lånade datan då deras är trasig.. Jaja;)  Sen kikad vi på Idol & tog en fika:)

Idag har det hänt saker hela tiden tycker jag. Började med att jag & Tommy var ner på stan & fixade lite saker som vi behövde inför bröllopet imorgon :) Sen fyller svärmor år idag med, grattis till henne!:) Så vi fixade med present osv. När vi kom hem åkte jag till Rengsjö för att rida som sagt;)
Och efter det tog jag reda på lingon som min kära pappa hade plockat åt oss igår. Så dom har jag rensat nu ikväll. Det var 15 L (7-8kg) så det blev en heeel del! Så en vuxenpoäng där då!;) haha! :P
Nu ikväll ska vi iväg på kalas till svärmor då:) Äta lite tårta. Mums!

Just ja, hämtade ut mitt paket från Gina tricot idag med:D Men så klart måste jag skicka tillbaka en tröja. Såg ut som om att jag hade en skatetröja på mig. Haha;P Får se om jag tar en mindre storlek eller om jag skiter i det:P



Bild från möhippan.

 

GLADA HUDDIK

Var till veterinären med Rosa idag. Men först jobbade jag till ett. Stressade hem & till stallet med mamma & Tommy. Han fick köra transporten;P Hihi. Fick göra lite böjprover samt longera henne & sedan gjorde dom ett ultraljud på henne. Näe, hon är inte med föl;P Haha! Man vill inte ha en till galning;) Haha! Dom gjorde det på frambenet. När vi longerade henne såg man att hon var lite, lite halt. & det visade sig på ultraljudet också. Men nu får jag ääääntligen hoppa upp på henne & börja på lite smått att rida!;) Ska skritta i ett par veckor nu & sen sätta igång i trav. Så det kommer väl ta sin tid också då, men huvudsaken är att det går åt rätt håll med allt!:)

Ja det var allt om hästen, annars då?!;) haha. Vi åt middag i Rengsjö iaf sen åkte vi hem för att kolla på Idol:D & fasiken vad kul det är att se alla pinsamma, dåliga, knäppa, duktiga & modiga personer som vågar ställa upp;P Haha:) Så jag kommer iaf följa det, någon mer som tänker kika?! :)
Imorgon är det jobb igen, heeela dagen! Suck.. Men sen är jag ledig iaf;) & på Fredag blir det bröllop!:) Då gifter sig Helen & Johan (jk) :)




Natti natti!

GODNATT

Nu blir det sängen, som bilden visar på lilla sötaste Texas;) hihi.
Natti natti.



Back to work tomorrow. Jobbar till ett, sen åker jag, Tommy & mamma till Huddik med Rosang.

/A.

NY VECKA..

.. Nya möjligheter. Ja då var det Måndag igen & jag ska jobba, börjar ett idag.. Tråktur. Hela dagen är förstörd! Ska iaf åka till stallet innan jag börjar.
Hade besök av Lina på fm också:) Trevligt, trevligt. Dock blev det ett snabb besök då jag måste iväg..
Sen är hon en ängel:) Nu fixade hon det där jag skrev om i förra inlägget, om att bilderna vände & roterade på sig som dom ville. Haha. Så nu är det fixat!:) & gud så glad jag blev;P Tack gums:)

Gårdagens båttur:)



Måste kila nu!
/A.

ANIMALS





MIN KVÄLL I BILDER..

Vi grillade ikväll:)                                                                                        
      
 

Texas soooover!:) Sötnos!;P   


Bill ute när jag grillade :P                                        

    

Båttur:)


Fåglisar


                                  ♥


Fiiint:)


Vågor efter båten ;P




Det var dom bilderna det:P Har flera också, men dom är felvänd & när man roterar dom så ändrar dom sig igen när man lägger upp dom. Så då ligger dom åt fel håll i alla fall:s Vettefan vad som är problemet!! :/ Är ganska så irriterad på det just nu!.. vad är det som är fel?! Någon som vet?!.. Annars kanske min back up har svaret;) haha! Liiiinaaa?!;)



FIXAT EN MASSA

Heldag i stallet kan man säga med Ylva. Idag har vi donat med en massa saker så nu är vi typ klar iaf:) Så man tillbringade många timmar där idag & det var länge sen.
Ikväll blir det "en-hemma-mys-kväll" med en hyrfilm!:)
Det är ju sånt väder ute så det är tillåtet!:)
Myyyys!;)

KLICKAT HEM

Har beställt lite kläder från Gina tricot nu!:) Så hoppas allt passar nu bara så man slipper skicka tillbaka. Dock blev det ingen bild på sakerna jag beställde utan Ni kan få se kläderna sen:)
Idag vid lunch ska jag & Ylva träffas i stalle & fixa klart lite saker. Sen nu i helgen ska jag göra ett besök till Karslund för att beställa lite Partylite ljus av en som jobbar där:P


Olika doftljus


Den här har jag, tycker den är så fin:)




Hörs senare idag!

ICE COLD

Cider & popcorn nu framför tv:n! :)
& jag fick sällskap!:)


FREDAG!

.. Och det innebär HELG!:D Jobbardagen idag gick snabbt vilket var skönt:) Åkte direkt till min brud för att fixa med mat mm tills kvällen. Imorgon ska jag & Ylva greja i stallet så det blir klart någongång. Det har börjats på olika håll  inget blir riktigt klart. Sånt hatar jag. Oreda är det värsta! Ordning & reda, då är jag nöjd!;) Spelar ingen roll vart det är, om det är hemma, stallet eller jobbet. Bara det är snyggt!;) Haha!

Annars är det trökväder ute, regn & rusk. Då ska man bädda ner sig i soffan & kika på någon bra film:) Med sällskap vore trevligt bara det att mitt sällskap knappt är hemma.. Just nu är han borta på vift:P Tur jag har katterna ;)

TRÖTT

Hej på Er! :) Varit på jobbet idag också, men slutade två:) Riktigt skönt! Men imorgon bli det delad tur:/ Huaaa! Gruvar mig för är så trött. Somnade idag på em när jag kom hem från stalle så hoppas ja kan sova ikväll då. Annars så har det inte hänt så mycket:P hehe. Var & handlade lite käk på Ica ikväll med Tommyboy;) Var rätt så tomt i kylskåpet men nu är det fyllt med massa saker ;P


Min sötnosar sover så sött;) 

ÖNSKAN

Fick en förfrågan av sandra om att lägga upp bilder på vårat hus och självklart gör jag det;) Annars har jag jobbat hela dagen idag, men imorgon blir det kortdag iaf. Är så himla trött. Blev en promenad ikväll med:) Här kommer lite bilds.. 


KÖKET




VARDAGSRUMMET



Där crosstrainern står har vi en liten bokhylla nu.

SOVRUMMET


TOALETTEN





HUSET knäppt från gräsmattan


Utsikt från altan:)


Hade bara ett vinterkort knäppt från gårdsplanen;)



/A.

RSS 2.0