Gaah!

Varför ska allt bara krångla & inte funka då jag ska använda saker?!.. Blir galen!
Tommy kom & bytte bil med mig ikväll på jobbet för han skulle tvätta min för den ska till Norell imorgon. Äntligen kommer jag få en motorvärmare:)
Men till saken. Fick ta Tommys Merca hem & vad händer?! Jo, värmen slutade funka så fläkthelvete la av! Åkte till stallet i en iskall bil & tog in hästarna. Satte mig iskall i bilen för att bege mig hemåt igen. Trodde jag skulle frysa ihjäl innan jag va hemma ikväll! Jävlahelvetesbilar! Finns det nån bil han har köpt som har funkat?!! Jag kräks på dessa bilar snart! Gaaah!. Alltid ska det jävlas med nått!

Har jobbat delad tur idag iaf så på mina 3 lediga timmar var jag & red & det gick bra:) 
Nu blir det sängen & mysa ner sig under täcket för att försöka bli varm!
Godnatt! 

Första advent!



Nu är det första ljuset tänt i staken.

Idag började jag med att åka till Rengsjö för att rida. Rattis har nästan stått hela veckan pga. det dåliga vädret som varit & fortf. är. Men idag har det varit lite bättre iaf så jag kunde rida ut en sväng:) Sen gjorde jag & mamma oss klara så vi åkte ner på julskyltningen. :) Handlade lite julklappar iaf & träffade på lite bekanta som vi språkade med;p 
Har precis ätit lite mat nu & kvällen blir nog lugn. Tommy kom nyss hem. Han har varit borta hela dagen så vi har inte träffats så spec. mkt denna helg eller hittat på nå tillsammans. Men det är som vanligt det..

 


Bakis är bara förnamnet!

Igår var det party med arbetskompisarna:) Vi åt god mat & badade tunna:) Galen kväll, men gud så kul vi hade!:) Haha. Kom i säng vid fyra-tiden tror ja. Så de blev en seeen kväll:) Tommy va chaffis åt oss flesta. Tack för det älskling♥

Har inte mått så vidare bra idag kan jag ju säga. Huua! Mått illa & sov bort halva dagen. Pallrade mig till stallet iaf, men så mkt mer blev det inte. Åt mat i Rengsjö. Lyckades få i mig lite iaf. Skulle egentligen varit på julbord med Tommys familj ikväll. Men jag var inte ett dugg pigg & mådde inte alls så bra. Så jag hoppade över det. Trodde ju aldrig att jag skulle må så här dåligt. Att man aldrig lär sig;) hihi. Hamnade i soffan i stället så jag har kollat på Globen Horse Show!:P Ska ta & lägga mig nu. Hoppas på att jag kan sova eftersom jag har legat i soffan mest hela dagen;P 

Godnatt!  

Snöigt värre!




Nu har jag satt upp ljusstakarna, julgardinerna samt lagt på juldukarna:) Så nu är det klart inför 1:a advent som är på Söndag!:) Hihi. Har pysslat med det idag eftersom det är storm ute & jag tänker inte ut & rida i detta väder. Så jag har haft att göra ändå;P Ska iväg & jobba ikväll. Ska fixa det sista nu sen är jag klar:)

Promenix!

Känner mig såhär trötter nu.

Sötis Bill:)

Idag så har jag varit ledig
& jag har nog haft nått att göra hela tiden tror ja:P Var & red så fort jag hade ätit frukost & idag var han pigg som vanligt;P Hihi. Det är ju sååå kul att springa ju!
Åkte ner på stan sen & gick där för mig själv & kikade i lite affärer. Kom hem med lite julklappar också:)
När Tommy kom hem från jobbet så åt vi, sen slappade jag på soffan framför tv:n & han somnade på kökssoffan;P Haha. Ryckte upp mig & tog en promenad med Lina:) Riktigt skönt var det! Konstigt det där, det är alltid skönare att gå ut & gå på vintern än vad det är på sommaren?!.. :) Hihi.

Hästarna i stallet!

Cavve & Kung Bore


Rattis & Malvina


Malvina


Mysisar:)


Min pärla ♥

Lina & Bonett

Var & hjälpte Lina i Fredags då hon lånade klippmaskinen & skulle klippa Bonett:) Med en gammal maskin & med en tjock päls på hästen så blev resultatet bra ändå;) Ding, ding, ding! Haha! ;)


Bruden var duktig medans Lina höll på:)

Rengsjö!

Har bosatt mig i Rengsjö i helgen;)

Igår hjälpte jag Lina att klippa Bonett så nu slipper hon bli så svettig iaf. Dock så funka ju klippmaskinen som den gjorde, men resultatet blev helt ok ändå;) Även fast vi fick nöta lite;P Hon hade riktigt tjock päls också. Men nu så är bruden klippt;) Hihi. Jag åkte iaf & jobbade efter ja varit i Växbo. Sen tog jag in hästarna till kvällen.

Idag har jag jobbat hela dagen & ikväll var jag & fixade med allt i stallet eftersom det är min helg att ta hand om dom:p Har snöat en massa idag så dom tyckte nog det var rätt skönt att få komma in:) Tommy kom förbi ikväll också & åt mat med oss:) Sen gjorde pappa varma mackor som vi nyss har ätit av. Mums!:) Sover här ännu en natt, men imorgon så får jag sova i min säng iaf;)
Ska upp imorgonbitti också & ta ut pållarna samt ta in dom till kvällen. Sen är denna arbetshelg över;)

Godnatt!

19:e November 2010

Nu är det slut på denna vecka snart också. Redan Fredag. Veckorna går så himla fort nu. Vips så är det jul;P
Jag jobbar hela helgen & jag har även stallet att sköta denna helg så jag kommer bosätta mig i Rengsjö! ;) Hihi.
Är fortfarande förkyld. Har börjat hosta på nätterna nu så måste upp & ta hostmedicin. Tummen upp för Cocilana. Det gör susen iaf! Man får iaf sova resten av natten om man tagit en hutt av det. :)

Ska bege mig till Växbo om ett tag då jag ska hjälpa Lina klippa Bonett:) Även hennes brud blir svettig för hon har också mkt päls;P Men det ska vi ordna idag!;) Hihi. Sen ska jag åka & pussa på min kille & kolla till han. Idag får han vila. Sen ska jag iväg & jobba ikväll..

Vad ska ni andra hitta på denna helg då?!;)

Mys på stan med Martina!

Nu är de första julklapparna handlade!:)

Idag var jag & red på fm sen hem & gjorde mig iordning då jag skulle träffa Martina:)
Vi var på Dollar, A&H & stan såklart:) Hittade rätt mkt som jag handlade så nu är de första julklapparna inslagna & klara;) Men det fattas en del fortfarande;P Men har iaf börjat nu då!:) Satte på lite julmusik & slog in alla julklappar & det var lite mysigt faktiskt;P Hihi. Fick en liten julkänsla iaf ♥
Vi tog en paus från all handling & tog en fika på Krokanen:) Myspys!;)
Tack för idag gumman! ♥

Min caffe latte med nå mintchoklad smak


Underbara Martina! ♥


Gjorde även ett fynd på Deichmann;) De skulle ha kostat 250kr med fick dom för 125kr! ;D


En del av julklapparna;)


Onsdagsmys!




Igår myste vi lite framför tv:n med vaniljglass, varm hjortronsylt & med en chokladbit på toppen;) ♥

Jag hann!

Idag slutade jag vid tre så åkte direkt till stallet då för att rida. Burr!.. Det var kallt. Tog två galoppvarv runt en travslinga så jag fick upp värmen rätt fort ändå:) Hann rida i ljuset också! Men fick skyyynda mig;P Haha.
Åt mat hos mamma så ikväll gjorde jag henne sällskap;P Hon bjöd på kalopps. Mums!:)
Imorgon så är jag L E D I G !  :D

Blir bara lugnt ikväll med lite tv tittande o så;P Tommy kommer strax hem också då han är i garaget.. Inga fler kommentarer om det!..

Tomtegröt


Burr, nu ikväll har det blivit kallt! Så jag har tänt en massa ljus & myser för mig själv:) Tommy åkte till Uppsala direkt efter jobbet med sin far. Han skulle dit & kolla på nån bil. Den var väl inte i lika fint skick som han fått höra så det blev inget bilköp. :) Jag bjöd hit mamma på lite mat så slapp jag äta själv:P Så vi åt tomtegröt!:) Hihi.

Imorgon är det jobb som gäller också.. Sen på Torsdag hoppas jag på en träff med Martina:) Var på tok för längesen nu.. Då blir det stan & jaga lite julklappar;p  

Ska återgå till mitt tv-tittande nu & vänta på att T ska komma hem!;)

Farsdag som var igår..

Igår kom 3-åriga Elvira (min tremännings barn) & red på Rattis:) Pappa fick vara med & hjälpa till då hennes farmor & farfar kom med henne:) Tänk vad hon tyckte det var kul & hon hade ett stort leende på läpparna hela tiden:) Dessa få minuter som hon red lever hon länge på;) ♥







Det var även farsdag igår & pappa fick en bukett med blåa rosor av mig & en sockerkaka som jag slängde ihop innan jag skulle dit:) Hih. Svärfar fick också likadana blommor samt trisslotter:) men dock ingen vinst. Jag fikade i Rengsjö på dagen då jag ändå var & red sen på kvällen åkte vi & fikade hos svärföräldrarna:)



Lea´s dop!

Igår var vi på dop då lilla Lea döptes:)

Prästen, Jk, Lea, Helen & hennes syskon :)








Hela familjen:)


Lea ♥


Presentöppning:)




Tack för att vi fick ta del av denna fantastiska dag!:) ♥

The Blind Side




Igår kväll kom Emma hit så vi bjöd henne på lite mat:) Sen hade vi hyrt denna film som vi kollade på:) Den var jätte bra! Sen pratade vi oss igenom resten av kvällen;P Hade en trevlig Lördagskväll:)

Fredagsmys i Rengsjö

Wiiee, nu är det äntligen helg!:) Dock är ja förkyld:s
Vi är i Rengsjö nu & har ätit mat hos mamma & pappa. Vi fick Tacos:) Mums!;)
Senare blir det lite Idolmys:)

Imorgon ska vi på Lea´s dop i Arbrå kyrka:) Men först ska jag ut på en ridtur med Ylva vid nio-tiden.

Ha en trevlig kväll gott folk!:)

På rymmen..

Snart är det helg! Men ska jobba imorgon sen så;P Hoppas på att jag orkar komma upp då jag är rejält förkyld.. Men pallrade mig iväg imorse iaf!

När jag kom till stallet ikväll så var Rattis & Malvina på rymmen. Suck.. Men eftersom Trosten hade börjat med att försöka fånga in dom så gick det rätt smidigt & bra:) Dom fick komma in då & äta mat.
När jag kom hem så åkte vi iväg & storhandlade samt hämtade lite mat från Max;P Vi orkade verkligen inte göra mat. Vi va lite lata;) Haha.

Ska hoppa in i duschen nu sen blir det nog sängen.

Snöööö!



Åh, vad det har snöat i natt!:) + att det snöar nu också! Mysigt!
Har varit ute & skottat gården nu. Eller ja, traktorn var här imorse & tog det mesta:) Men alla gångar som vi brukar skotta upp har jag varit ute & fixat med nu;P
Ska åka till Rengsjö & rida innan jag börjar jobba tänkte ja:) Det är så härligt att sitta på hästryggen & plumsa runt i all snö;) Hihi.

Ledig

Skönt med en ledig dag. Men ska iväg imorgon igen. Jaja, bara att försöka njuta av denna dag:)
Var & red i blåsten tidigare idag. Hua, vad det blåste! Känner mig fortf. inte helt hundra. Det är nån förkylning som spökar i kroppen. Halsen har blivit bättre iaf, men nu sitter det i näsan istället. Har inte tid att vara sjuk nu..
Ikväll blir det nog hemmagjord pizza med Tommy:) Mums!

♥♥♥

Rattis & jag!

Min stora kille! ♥

Var iväg på travbanan & veterinärbes. Rattis. Här har han fått syn på travisarna som springer på banan. Han höjde sitt huvud rejält så jag kunde stå under;P Lite häftigt ändå;P Eftersom jag är 1,80cm.

Kids

Lite bilder sen jag var barnvakt förra helgen:) När Ylva & hennes kompis var ute & red. Då passade jag barnen deras:)

Hanna




Philip 5år, Wilmer 3år, Hanna 3år & Daniel 7år






En kväll i stallet

Igår kväll så klippte jag & Ylva Rattis:) Så nu slipper han bli så himla svettig när jag rider.



Lördag+Söndag!

Jobbarhelgen är snart över. Bara imorgon kvar nu!

Hade delad tur idag & på timmarna var jag ute & red med Ylva:) Vi red & klättrade med dom & gud så svettiga dom blev.. Skulle egentligen ha klippt Rattis ikväll, men det blev ändrat. Så imorgon (förhoppningsvis) så ska Ylva hjälpa mig:)

Idag har jag jobbat hela dagen. Slutade vid fyra. Hela dagen har varit så lååång & seg. Trött i kropp & knopp. Börjar känna att det svider i halsen så hoppas det inte blir värre bara.. Åkte hem till mamma & pappa en sväng då jag slutade. Ledig från stallet idag också:P
Mamma & pappa följde med hem till mig en sväng ikväll också & fikade:) Höll mig lite sällskap;P Tommy har varit till Järvsö med min reservdelsbil som vi fick såld så fick lite extra kasch där då;) Sen åkte han vidare mot Sundsvall & hämtade en grävskopa åt nån. Igår var han & Johan (hans bror) iväg & köpte en ny merca jeep till svärfar. Ännu en till & ny bil! :p Så snaaart är han hemma iaf.

Hejsvejs!

Fredagsmys & Fredagskul!

Idag har jag varit ledig:) Så på fm vid halv tio brassade jag mot Rengsjö för att passa Ylvas kids + två kompisar till dom. Ylva & hennes väninna skulle ut & rida på Rattis & Malvina:) Så då ställde jag upp som barnvakt ;)
Åkte hem runt lunch & donade lite. Nu har vi iaf duntäcken i sängen & renbäddat:) Myyys!
När Tommy slutade så åkte vi & handla. Eftersom det är röddag imorgon så kom han hem vid två-tiden:)

Ikväll var vi & åt på Spicy Cow:) Jäkligt gott va det!;) Sen åkte vi till folkan & kollade på SMÅSTADSLIV! ;) Haha. Det var kuuung!;) Gud så kul. Vi skrattade nog under heeeela föreställningen! ;P

Så jag har haft en kanon bra Fredag:)
Tack älskling för en mysig kväll! ♥

Ny ägare!

Till en Sony Ericsson W995 :)




2:a November

Ge mig hellre lite snö än detta pissväder!.. Allt är så mörkt & grått nu. Man jäääspar sig igenom dagarna känns det som;P Äh, nu får det komma lite snö så vi kan ut & åka skoter;) Hihi.



Mobiltelefon!




Jag skulle behöva en ny mobil! Helst nyss! Haha. Blev ändå lite sugen på denna Sony Ericsson W995 som Bella hade köpt. ;) Så vi får väl se när jag slår till & om;P

RSS 2.0