Härliga höstmorgon!

Fast nu är det ju vid lunch, men ja va uppe tidigt imorse & njöt av den fina morgonen!:)
Var i stallet vid åtta & släppte ut hästarna & mockade m.m. :) Ylva har varit borta Tor-Fre så då har jag & Magnus fixat stallet tillsammans!;p Red ut i det underbara vädret också & det gick jättebra:) Tränade en del galoppfattningar & ökade & minskade galoppen. Han bar sig fint & gick i en låg & fin form!:) Min snygging!

Har hunnit med att plocka med en massa här hemma också.
Diskat, dammsugit, vattnat blommorna, tvättar gör jag nu, städat & röjt lite i källaren & sen skurade jag hela toan!! Effektiv dag hittills tycker jag!;)

Ikväll ska vi köra hö till stallet sen blir det Tacos i Rengsjö!:)
Mums!;) Fredagsmyyys!;) Sen ska ja kika på Idol. Har missat det flera gånger nu under veckan..

Partylite


Ikväll ska jag & Emma på ljusparty hos Emelie!:) Kolla in höstens/vinterns nya dofter & ljuslyktor;)

Hann med att rida en sväng efter jag slutade jobba också. Så det va ju bra;) Tog en sväng på stubbåkern. Låg på en åtta i trav & han blev riktigt mjuk & fin:) Sen blev det lite förvänd galopp & nu sitter det för oss;) Hade lite problem med det sist då ja red för Ylva förra veckan.. Hann rida ett par steg sen bytte han galopp & jag var för svag att orka hålla igång han i rätt galopp. Men nu har vi övat & övat så nu går det bra:) Kan rida rakt fram & även på en stor volt & han håller den galopp jag väljer;) Smygtränade lite på det i Tisdags då jag red för Mia också;) Hihi. Då va han riktigt fin!:) Ibland tror jag att både häst & ryttare behöver vila sig lite ifrån träningarna för att tänka igenom allt & låta allt landa.. Det har iaf gett oss ett bra resultat nu:)

Shopping i Söderhamn!

Har varit till S-hamn med Emma idag! ♥ Sprang på stan, Ö&B & Dollar. Sen blev det en fika på Donken också;) Det där med presenter är svårt.. Alltid lika klurigt att veta vad man ska köpa till en person.

Tack för idag gumman!:)

En rejäl sovmorgon!

Nu är vi mitt i veckan & idag har jag varit ledig!:) Sov till elva! Då flög jag upp ur sängen. Haha. Skottade i mig lite frukost & åkte sen iväg till Albert & Herbert, Rusta & Dollar. Letar efter en regnponcho som jag har fått i uppdrag att köpa in till jobbet. Hittade iaf paraplyn som jag också skulle fixa! Så är det någon som vet vart man kan köpa regnponcho till ett bra pris så hojta till!

Var iväg & red nu i em också. Ut i skogen & det är så himla härligt!:) Igår red ja också ut & sen avslutade jag ritten på stubbåkern:) Myyys!;) Imorgon ska jag rida för Ylva. Har inte ridit lektion på länge nu pga att jag varit så sjuk. Men är fortf. rätt förkyld :s Känns som jag kanske börjar få bihålsinflammation.. Men vet inte heller.

En bil mindre..



Nu är min bmw såld!

GRATTIS LINA!


GRATTIS GUMMAN PÅ 24-ÅRS DAGEN!! ♥

En ny bil till samlingen..





Tommys nygamla åk! Va för ett tag sen till Älvdalen & köpte denna bil. Bilen som Tommys föräldrar haft förr.. Haha! Nu köpte Tommy tillbaka den;p För den va ju egentligen väldigt bra & fin enligt han. Dock så gick den sönder på hemvägen & nu står den uppe på billyften för reparation. -Så bra va den!..
Varnade han förr att om han skulle köpe en till bil så skulle jag flytta.. Än är jag kvar;p Haha
Men vi har iaf Supran & min bmw ute på annons & ev. ska Tommys Merca combi väck också. Än så länge har vi inte fått något napp.

17:e September



En dos av kaffe & finsk Tupla kanske gör susen idag. Kan ju hoppas iaf;p Kände ingen smak av vare sig kaffet eller chokladen så tur man vet hur det smakar då;) Jäkla förkylning!

Sitter framför tv:n nu & kikar på repris från Idol audition. Blir inte många knop idag. Tommy är lite piggare så han är iväg & grejsar med lite allt möjligt:p

Sjuk-Sjukare-Sjukast

Hatar att vara sjuk!! :( Knarkar alvedon så ja ska orka stå på bena.. Men nu är det helg iaf & det innebär ledighet:D Dock fick vi boka av en myskväll i Runemo hos Lina & Andreas då vi alla som skulle dit är sjuka.. :s Riktigt trist. Vi hostar, snorar & har feber.. Får ta det en annan gång då vi alla är friska & glada:)  Hoppas man är piggelinus på Söndag iaf så man kan åka & gratta födelsedagsbarnet;) Hihi.

Så denna fredagskväll kommer jag att tillbringa i soffan framför tv:n tillsammans med min sjuke sambo.

Klagomuren

Kan någon ge mig lite energi?!..
Är tokförkyld & hostar & nyser om vart annat. Skitjobbigt!
Ska släpa mig till stallet snart sen till jobbet. Har inte ridit på flera dagar. Får så dåligt samvete.. Har inte någon lust eller ork till nått av det egentligen. Sen det här jäkla vädret som är då, regn-regn-regn!.. Ge oss lite sol & fina höstdagar. Saknar det.

Tur det är helg snart så man kan vila upp sig lite förhoppningsvis.

Isigt värre


(lånad bild från google)

Idag kom min snälla mamma & hjälpte mig att frosta av frysen. Det va väldigt välbehövligt kan man säga!! Har liksom inte gjort det på 3 år.. Så då tyckte vi att de va dags:) Eller de va väl mest mamma som tryckte på lite där;p Haha! Men nu är det gjort iaf, har bara en kvar nu då.. :) Den minsta så det borde gå rätt fort med den. Tog typ 2timmar med den stora som vi har i källaren.

Vilket pissväder det är nu hela tiden:/ Vart är det fina höstvädret?!..

GRATTIS CARINA!

GRATTIS TILL SVÄRMOR som fyller år idag!:) Har varit där nu ikväll & firat henne:) Hon bjöd alla oss (jag,Tommy,Johanna,Tommie,Inga-lill & nisse) på mat! ;D Hasselbackspotatis, kalkon, sallad & sås;) Mums!! En supergod paj till efterrätt;) Sen blev det även fikabröd & tårta!;) 

Nu blir det sängen för imorgon är det jobb igen! 

jobbjobbjobb...

Snart inleds denna jobbarhelg också.. Jobbar fre-mån:/ Bara för att jag är snäll & byter jobbdag så därför jobbar jag även mån. Men ledig på Tis då iaf!:) Dit lääängtar jag!;)
Så har precis gjort mat nu så ja ska slippa det över helgen förhoppningsvis. Har gjort ris & kebabgryta, potatismos & renskavsgryta:)

Imorgon blir det lite kalas också för svärmor fyller år!:)

Josephines dop

Igår va vi på dop i Rengsjö kyrka:) Lilla Josephine Ingrid Maria döptes♥ Efter dopet va det fika hos fam. Nilsson;)  








En kväll i Rengsjö..

En kräftkväll i Rengsjö!





Vi åt en massa götta:) Rökta räkor, vanliga räkor, kräftor & hummer:) Sen åt vi ost & kex också;p

Upphängdochnersläppt..

Bara en dag kvar nu till ledigheten:) Som det kändes i natt & imorse så va ja sååå nära att stanna hemma imorse:/ Hade jordens huvudvärk. Har frossa om vart annat, svettas ihjäl ibland & sen nästa sekund så fryser man som en liten lort. Hostar & hostar fortf..  Huua! Ryggvärken är inge bättre heller! Började blö näsblod utan förvarning när jag va hemma hos mamma & pappa efter jobbet också. Vad har jag gjort för ont eftersom allt ska drabba mig nu!.. Kroppen kanske börjar ge mig varningssignaler till att ta det easy. Vad vet jag..

Nu blir det soffan innan ja ska krama kudden;)

Tiden går fort..

Idag är det den 1:a September & du har varit min precis 1 år idag! ♥


Rattis :)

RSS 2.0