Han lever!


Igår när man kom hem från jobbet fick man inte så trevligt bemötande.. Lilla Måns hade blivit påkörd:( Men han hade klarat sig! :o :´) Väldigt stel, mörbultad & öm så klarade han sig igenom natten. Vi levde på hoppet ♥ & idag åkte Tommy till veterinären med honom som kollade igenom han & röntgade honom. Han hade inga brutna ben eller så, allt såg bra ut trotts det som hänt. Han ska äta nå pencellin i 1vecka nu mot infektionsrisken så vi får vänta & se när han blir piggelin igen. Just nu sover han mest & skriker då vi försöker flytta han.

Ikväll var jag iväg på hoppträning för Jessica:) Var superkul men jäklar vad jobbigt det va;p haha.

Rattis!


Min snygging! ♥


Redo för träning!


Igår var vi & tränade för Mia & det gick jättebra! Red över bommar & tränade på att öka & minska steglängden mellan bommarna. Det va jobbigt för oss båda;p Haha. Red mycket på böjt spår & han gick jättefint på slutet:) Imorgon ska jag rida för Jessica vilket jag inte gjort på länge. Va några år sen tror ja.. Ska rida markarbete/hoppning. Vi får se hur vi lägger upp det eftersom jag inte hoppat på länge.

Ska iväg till stallet om ett tag sen vidare till jobbet. Jobbar mellan 13.30-21.15 ikväll. Några av personalen är på brandutbildnng så då jobbar jag extra. Skulle egentligen ha börjat 15.45. Imorgon är det min tur att gå på utbildningen.

Huset & utsikten


Den 25:e April hemma hos oss:)




Denna kväll var det otroligt fint på sjön!:)

Tisdag!

Påskhelgen är över & alla som varit långlediga återgår till vardagen igen. Jag jobbade dock hela helgen, men man får ju en liten peng extra eftersom det var storhelg:) Alltid något! Vi åt påskmat i Rengsjö i Fredags & i söndags blev det även grillat i Rengsjö:) Igår åt vi grillat hemma hos Tommys föräldrar:) & då kunde även jag ta mig en öl, ja hör, en öl drack jag;p Haha. Dricker aldrig öl annars, men då fanns det inget annat hemma & då tog jag det som fanns bara för att fira att jag var ledig;) haha. Dock bara 1 dag..

Idag när man änligen är ledig & tänkte njuta av solen & värmen, ja då är det mulet & grått ute. Såå typiskt.. Men jag fick iaf något gjort inne idag. Jag har städat! :) Dammat, dammsugit & skurat golven:) Tvättmaskinen har gått för fullt också. Åkte till svärmor också som hjälpte mig att deklarera sen åkte vi & handlade:) Tommy är & jobbar idag. Första dagen sen han blev arbetslös i dec-jan?.. Så nu kommer vi båda att åka till jobben under veckorna;p Känns skönt att han fått börjat jobba igen;) Fusk att han fått varit hemma så länge;p Haha.

Ikväll ska jag åka & rida på Nytorp:) Var två veckor sen vi va iväg nu, men har tränat hemma också. Nu går det riktigt bra fakstiskt!:) Det är så kul när man kommit igång. På Torsdag ska vi iväg & hoppa också;p Lite nervöst eftersom jag inte har hoppat sen i höstas med honom;p

22:a April

Vilket väder!;) Denna påsk får vi det kanonfint ute:) Härligt! Synd att man ska jobba bara.. Men det går det med. Är man inställd på det så går det mesta;p

Idag var jag & red på fm. Åkte till ridbanorna & trimmade lite dressyr. Gick kanonbra;) Har lite dressyr & hoppträningar inbokade nu! Så nu är vi igång igen vilket känns skit bra!;) Svängde in på Granngården när jag åkte hem & inhandlade lite saker. Så nu har jag precis oljat klart ute på altanen:) Nu är det bara utemöblerna som ska ställas fram sen är det mesta fixat;p Snart kan man sitta där ute & bara njuuuta;)

Ikväll ska vi till Rengsjö på påskmat:) Sen blir jag kvar där över helgen eftersom jag jobbar & har stallet.

Glad påsk!


Önskar er alla där ute en glad påsk & hoppas på att ni får fin helg med mycket godis & massa god mat;p Jag ska tillbringa min helg på jobbet & i stallet.. Har både stallet & jobbet att sköta;p Men imorgon blir det lite påskmat i Rengsjö iaf & då är jag ledig;)

Underbart väder

Vilket vårväder det har varit idag!:) & jag hade turen att vara ledig, men är dock förkyld..

På f.m åkte jag & Tommy till Rengsjö för jag skulle iväg & rida samt provrida i en annan sadel & se vad jag tyckte om den. Måste börja leta en annan till Rattis. Så en som håller på med sadlar ska komma något tag & kolla ut vad som skulle kunna passa honom & mig osv. Red i en Morris and Nolan & gud så skön den var!;) I vanliga fall rider jag i min Henri di rivel. Medan jag red så skulle Tommy hjälpa pappa med deras brokvist för den har börjat ruttna sönder.. Men de behövdes en del grejor så dom kom inte så långt iaf. Istället så hjälpte han mig med transporten så vi bytte däck & tvättade av den:)

Har hunnit med lite hemma också:) Har passat på att varit ute i det fina vädret. Krattade en del av gräsmattan, bytte ut nå grejs runt en rabatt som också hade gått sönder & var helt ruttet. Så då satte vi dit nå trägrejs runt rabatten. Samma som förr, men nu är det helt & nytt:) Hihi. Nu fattas det bara lite blommor & lite annat så kommer det se fint ut;) Ska väl ta fram utemöblerna nå tag också & göra de fint på altanen:) 
Ska åka till mamma & pappa nu ikväll igen & äta grillat;) Mums!  

Muuums!




Ett besök hos mamma & pappa. Då bjöds det på brownies dessert;) Suuper gott!

Hade tidigare varit till stallet & donat. Men innan dess så var jag på ansiktsbehandlingLotta´s. Aj, aj, aj.. Men den som vill bli fin får lida pin. Haha. Hon rengjorde min hy med en massa olika produkter, fick lite ansiktsmassage & sen tog hon på sig sina "klämmhandskar" sa hon. Då började tortyren. Fy bubblan vad ont det gjorde då hon tröck ut en massa äckelpäck! Men nu känns ansiktet fräschare, men är lite röd efter behandlingen & lite svälld på olika ställen. Men det blir nog bättre sen.
Just ja, jag & mamma va ju in på Kavalleri hästsport också & la undan en ridjacka åt mig:) En som jag kan ha nu  i vår & rida i. Ska brodera in mitt namn & ev. en logga på den så jag skulle få hämta den om ett par dagar;p
 
Så det är vad jag har pysslat med idag på min lediga dag;) Hihi.

Partybilder

Knyckte lite bilder ifrån Helen sen helgens party hos Lina & Andreas;)


















Tommys nya pärla


Tommys nya objekt.



Var & hälsade på han i förrådet idag när han var där & mekade med bilen.

Shopping!

Var ner på stan med Martina & gjorde några fynd!;)

Blev en ny väska, parfym & en sjal :)

Provade mitt nya lack också by H&M;)

Midnight Passion

Nysnaggad!


Nu har även Svinto varit till frissan;) Haha.


Hemklickat

Kommer med posten!





Ännu fler kort som kommer ta plats i plånboken;p

Sundsvall-Birsta

Igår styrde jag & Lina bilen mot Sundsvall;) Sprang på köpis & Ikea:) Handlade inte så värst mycket, Lina va värre;) Haha. Åt tacos & fikade innan vi rullade hemåt!:) Hade en kanondag där iaf!;)
På kvällen köpte jag & Tommy Kina mat & hyrde film. Slutade med att vi båda somnade i soffan. Haha. Så imorse fick vi se klart på filmen;p Va ändå regnväder så då myste vi i soffan & det va inte helt fel:)

Ingen ridning idag. Varken för mig eller Malin. Inge kul att rida i regnet heller. Så då åkte jag & hälsade på fam. Nilsson:) Busade med Amanda & myste med Josephine;) Stannade till hos mamma & pappa också för där bjöds det på smörgåstårta:) Mums!! Imorgon är det jobb som gäller igen..

Lina ♥


Min shopping


1:a April

April, april din dumma sill. Undra hur många det är som har blivit lurade idag eller som har lurat andra!;) Pappa lurade mig iaf med att mamma hade fått en halvtids anställning på Bull Olles & jag lurade Tommy med att jag hade fått punka när jag skulle hem ifrån Rengsjö;p Hihi. Jag trodde stenhårt på vad pappa sa & lika så Tommy trodde på mig;p Denna busiga dag får man luras;)
Slutade iaf tre idag! Denna timme gör mycket än att gå till fyra. Så då åkte jag & red med Ylva. Men vi hann inte så långt då hon fick vända. Malvina va halt så jag & Rattis fick fortsätta själva:)

Imorgon åker jag & Lina till Sundsvall-Birsta!:D

RSS 2.0