Firmafest med M.Krantz

Ja man får väl ta & tacka Tommys chef för igår!:) Vi träffades på Strandresturangen & där blev det lite fördrinkar innan vi begav oss ut i regnvädret för att spela mini-golf:) Vi va olika par som spelade emot andra par & de som vann fick presentkort för att äta där på Strand:) Trots regnet så hade vi det jättekul där ute på golfbanan;) Haha!
När vi spelade klart gick vi in för att käka. Magnus (Tommys chef) hade förbeställt mat. Man hade tidigare fått välja mellan kött eller fisk. Så Tommy hade beställt kött åt oss:) Det va klyftpotatis i en större modell, fläskfilé fylld med mozarellaost & svampsås/beasås:) Riktigt gott var det!! Till dessert va det en stor bit chokladtårta med grädde:) Jättesmarrigt! & det bästa av allt är att allt va gratis:D Hihi.. En riktigt bra kväll!:)
Vid tio-tiden drog sig alla iväg då en del skulle på parken. Vi tog nått varv på stan & sen körde vi hem min kusin till Rengsjö:p Blev ett stopp hos mamma & pappa också då han skulle in & ta en whiskey där. :)

Tack M.Krantz!

GRATTIS!!

GRATTIS JOHANNA!! ♥



Ska iväg på kalas nu ikväll:) Sen drar jag & Tommy vidare på firmafest med Tommys jobb!:) Får se vad hans chef har för planer inför kvällen:) Vet bara att vi skulle komma hungriga;p

Stan



När Tommy kom hem från jobbet igår va vi ner på stan en sväng:) Det slutade med att vi käkade på Roy´s;) Gottgott!

Underbar plats







Igår följde jag ju med mamma till stugan:) Hon klippte gräset & jag satt ute i en stol & myste i solen:) Sen fikade vi innan vi åkte hemåt igen. Älskar att vara där. Har sprungit där på gräsmattan så länge som jag kan minnas eftersom det var mormor & Sven som ägde stugan förr:) Finns många fina minnen därifrån:) Hoppas på att kunna tillbringa fler dagar där i sommar!

Sva



Följer med mamma till stugan i Sva:) Här kan man verkligen koppla av & bara vara:)

Tidig morgon..

Inte nog med att liten i magen höll mig vaken till strax efter tolv inatt utan h♥n tyckte minsann att jag kunde kliva upp tiiidigt imorse också;p Jääääsp! Kunde absolut inte somna om efter att Tommy hade åkt till jobbet. Det var full fart i magen:) Så det var bara att pallra sig upp det & äta frukost.

Nu, full fart mot denna dag! ;)

Barnvagn

Här är vagnen som vi var iväg & köpte:) Det blev en Emmaljunga mondial duo i färgen creme leatrerette:)





Bara jag vaken..

Alla sover här hemma utom jag:P Någon håller mig vaken:p Gick & la mig vid tio-tiden, men har nu fått gått upp då bebis lyckas hålla mig vaken:p Hihi. Är en himla aktivitet där inne & inte kan jag somna heller. Har precis ätit lite fil då jag blev lite hungrig. Får hoppas jag blir trött snart & att bebis somnar så jag kan gå & försöka på nytt att somna:) Men det är ju såklart en himla mysig känsla också att få känna av bebis såhär pass mycket ♥




Love ♥

Träff nr.3

Nu har jag gjort det fint här hemma med en massa nyplanterade blommor ute i rabatterna:) Tog med mig mamma till Håkes idag & inhandlade lite nya sommarblommor!:)
Var & kikade till hästarna på betet också en sväng:) Dom går mest med huvudet nere i backen & bara stoppar i sig;p Tycker nog att Rattis har fått sig en liten kula. Hihi. Förra sommaren syntes det inte så mycket att han åt en massa gräs då jag red en hel del & tränade en massa:) Men i år blir det lite mer semester för han & det är han värd!

Jag & Tommy har varit iväg på den tredje föräldrarutb. också. Idag pratade bm om själva förlossningen & smärtlindring. Fick se en förlossningsfilm också. Blev lite nervös då kan jag säga;p Tänk, om nån månad är det min tur!.. :) Hihi. Pirrigt. ;p

En massa matlagning

Vilket pissväder!.. Har roat mig med att göra en massa matlådor till Tommy & sen middagsmat till idag.
Bara Tommy kommer hem ska vi dra vidare mot Timrå:) Ska bli med barnvagn;) Mer om det sen!:p

Annars då.. Dagarna rullar på & jag får sova ut på morgonen!;) Det är nog det bästa;p Haha.





Fiina Du..♥

K-Ä-R-L-E-K





Är lite seg att lägga upp bilder.. Magen i v.27 ♥

Har gått in i v.28 nu:)

Midsommarrally!








I Lördags då vi åkte midsommarsvängen med tipsrunda & fika i Mo:)

Midsommarpartaj hos Bella!

Grillmästarna!;)








Midsommar i Sva

Stugan i Sva




















Midsommarhelgen!!

Har haft en riktigt bra midsommar!:) Började i Torsdags då jag, Johanna & Helen va & hälsade på kära Lina i Edsbyn:) Fick gofika & kikade in hennes nya lya. Blev en massa prat & mys:) Love You girls! ♥
På kvällen hade det anlänt lite Stockholmsgäster hos oss då det va Johans kompisar som skulle sova i våran gäststuga över midsommarhelgen. Så då blev det mys på altan med öl & snaps för de som kan dricka då;p Kom i säng rätt sent, jag orkade inte va uppa så jag gick & la mig runt ett-tiden. Sen hörde jag de andra höll igång till två..

På självaste midsommarafton va vi till stugan i Sva där mamma & pappa hade dukat & gjort det så mysigt för vi skulle äta där:) Anders & Elin kom också förbi & dom hade förlovat sig tidigare under dagen så grattis till er!:) Mamma hade gjort en massa god 'plock-mat' som vi mumsade i oss ute i solen:) På e.m åkte jag & Tommy vidare hem till Bella då det skulle bli grillpartaj där;) Så det va jag, Tommy, Bella, Jocke, Emma, Johanna, Tommie, Bellas syster Bea & hennes kille Jocke som skulle umgås under hela kvällen!:) Åt & drack gott, spelade kubb & 'jag har aldrig..' Hade en kanonkväll & även då kom vi i säng sent. Tror jag la huvudet på kudden runt tre-tiden. Men det är ju bara midsommar en gång om år så;p Hihi.

På Lördagen va vi trötta & sega, men vi fick lite gjort under dagen iaf innan det va dags för middag hos Tommys föräldrar:) Sen åkte vi vidare & hämtade upp mamma & pappa som skulle åka med oss till Mobygdegård där det var bilrally;p Massor av gamla bilar & mopeder hade samlats där för att åka på en tipsrunda som tog typ 1,5tim. Fanns 7 stopp efter vägen där vi skulle gissa oss på frågor m.m. Då vi kom i mål va det fika & prisutdelning:) Vi åkte i svärfars Dodge:) När denna 'midsommarsväng' va avklarad åkte jag, Tommy, mamma, pappa, Tommie & Johanna vidare hem till mamma & pappa:) Där dukade vi upp ost,kex & vin:) Mums! Blev där ett tag & sen fortsatte kvällen ner på stan en sväng. Men där va det dött som vanligt:p Innan sängdags blev det lite filmtittning då Johan & hans kompisar va här hos oss & kollade på film, så kom i säng runt två igen;p

Igår (Söndag) va det ingen större aktiviteter som hände iaf;p Tog en tur med Dodgen hem till Rengsjö & hämtade upp mamma & pappa & sen åkte vi vidare till Söderala & hälsade på mammas bror. På kvällen blev det hemmagjord pizza & mys i soffan!:) Trötta & slitna kom vi i säng runt elva eftersom Tommy skulle upp & jobba. 

Tusen tack för en trevlig midsommarhelg!!  ♥

(Bilder kommer i ett annat inlägg)

Del 2.

Idag på föräldraträffen pratades det om amning & hur viktigt det var för barnet att få känna närhet m.m. Allra helst i början, men även senare i livet också såklart:) Fick även se en bra film om amning. Har kommit i en bra grupp tycker jag så får hoppas man kan ses lite sen efter att alla fått barn också:)



Ikväll fixade jag iordning i bebisgarderoben:p Har ju tvättat allt så ikväll ställde jag upp strykbrädan framför tvn & strök alla bebiskläder/sängkläder:)

När började Ni göra iordning vagnen/sängen/vaggan, skötbordet m.m? :)


Längtar så himla mycket efter Dig.. ♥

Träff nr.2

Idag ska vi på den andra föräldragruppsträffen:)
Inväntar Tommy som kommer hem om en stund bara & käkar lunch med mig. Lite tråkigt att sitta inne nu i nån timme då solen äntligen skiner!!

'Lea rida nest'

Har haft en mysig stund med Helen & Lea idag då vi va till stallet:) Lea skulle nämligen rida på Devil:) Hihi. Men hon vågade inte riktigt borsta & klappa han, men rida det gick bra;p Dock började det regna & det blåste väldigt mycket. Men vi fick det mysigt ändå & fika gjorde vi i bilen;)



Sjukhusbesök..

Spelar ingen roll vad det gäller då man ska till sjukhuset, hatar det lika mycket ändå. Men igår var jag iaf dit för att träffa en läkare ang. min foglossning/onda rygg. Så jag fick ett intyg av henne för att vara sjukskriven, men sen ska ju försäkringskassan godkänna skiten också. Så det är ju bara att hoppas på att dom gör det. Handlar om typ 5veckor. Sen går jag över på havandeskapspenning. Men har ej hört nå ifrån det heller.

Så nu kommer jag va hemma lääänge & bara njuta.. :)

Trolldalen 2012-06-18.

Igår hade vi grillfest i Trolldalen med jobbet:) Hur mysigt & roligt som helst! Härligt gäng man jobbar med!;) En del skålade för semester då den började igår!:p












<3



Myspojkarna! ♥

Föräldrarutbildning!

Idag på em var jag & Tommy iväg på den första föräldrarutbildningen:) Kände igen ett par sen tidigare som ska ha tvillingar så det va kul att vi hamnade i samma grupp:) Kommer träffas tre gånger till & nu den första gången va mest info om allt möjligt & presentation av oss som va med:) Så man har lite "kläm" på varandra;p Fick se två filmer & sen fikade vi också:) Det kändes bra tyckte jag & jag hoppas det är en bra & givande utbildning då man har hört lite olika:)


Nu ikväll har Emma, Bella & Emelie varit hit & fikat:) Har blivit mycket fika dag;p Hehe. Fick lite bebiskläder sen Emma & Bella varit i Ullared sen hade dom köpt med sig ett babygym hem till mig med nyckelpigor på:) Det va jättefint!;) Sen fick jag present i efterskott av Bella också:) Tacktack!

Mysig dag på stan med Helen & barnen:)

Idag blev det stan med Helen & hennes underbara ungar:) Kikade lite på rean på Lindex & Kappahl. Sen blev det en lunch/fika på Krokanen:) Tack för idag gumman! ♥




Foglossningsbälte

(Lånade bilder)





Har fått låna ett foglossningsbälte nu då jag har så himla ont. Ska se ifall detta kan hjälpa lite. Har fått så ont så jag sjukskrev mig själv nu i 1vecka. Får se om det kommer bli bättre eller inte. Ska till sjukhuset till veckan & prata med en läkare. Vi får se hur läget ser ut då om jag blir fortsatt sjukskriven eller inte.. Beror på hur ont jag har. Om jag har så ont som jag har nu så kommer jag nog inte kunna fortsätta jobba iaf. Men ska ge det en vecka nu så får jag känna efter.

Nu blir det vila, vila, vila!...

Grönbete








Igår släppte vi våra hästar på grönbete!:) Gissa om dom blev glada;)

Dagens..



Kulan i v.26 :)

Regnbåge X2



Fint med regnbågar:)

Ponnyhopptävling i Rengsjö!

Idag va det ponnyhoppning som gällde på Hia. Har varit bosatt i domartornet hela dagen. Tagit tid på alla fina & duktiga ekipage:) Blev nån avåkning, men ryttarna va på fötterna fort efter avramlingen. Kom nån liten regnskur på oss, men inte alls så mycket. När allt va slut öppnade sig himlen så vi hade en himla tur!:)

Nu blir det inte många knop.. Helt slut i kropp & knopp.

Hopptävling i Rengsjö!

Första dagen på hopptävlingen (stor häst) har gått bra! Imorgon är det ponnyhoppning. Var många fina & duktiga ekipage som var med & tävlade:) Vi hade vädergudarna med oss:) Så hoppas på lika bra väder imorgon. Har varit med i domartornet hela dagen & tagit tid på alla.. Så nog är man mör i kroppen även fast man fick sitta still:p & jag tror jag avlider snart.. Min svank gör så förbannat ont!.. Men vet ju inte riktigt vad det är. Foglosning, något som ligger fel & i kläm, ischias(stavas??).. Kanske nån slags kombo av allt?... :/ Jaja. Bara att ta en dag i taget. Ska jobba på tävlingen imorgon också men då tar det säkert nån timme längre eftersom det brukar krylla av ponnyrumpor;) Haha.

Hopptävlingar!

I helgen är det hopptävlingar på Hia ( vid Rengsjö IP) som Rengsjöhästen annordnar!:) Så kom & titta vettja;) Finns mat/fika att köpa!

VÄLKOMMEN!


Läsning



Ska unna mig lite läsning nu tänkte ja:) Köpte denna & Hänt Extra. Nu blir det ryggläge ett tag;)

BM-besök. V25

Har varit till bm nu på fm & mätt magen & lyssnat på barnets hjärtljud:) Det va mysigt! ♥
Eftersom jag har fått så ont i svanken så trodde hon att det kunde va foglossning.. :/ Kommer bli en pina att jobba de sista veckorna känns det som. Får göra så gott jag kan & om det skulle bli värre kunde jag ta kontakt med en sjukgymnast. Eller har Ni där ute några bra övningar som man kan göra??!..

BRIO

Igår va vi till Barnenshus & köpte en bilbarnstol+bas till:) Blev denna Brio!



Kikade även på lite barnvagnar & det finns ju en djungel av dom..

Gravidsmycke!


Fick detta bola smycke av Teresia m.familj igår!:) En liten försenad födelsedags-present;p

Hej å hå!..

Helgen är nu förbi & det innebär att jag är ledig idag eftersom jag har jobbat lör-mån:) Har varit en tung & jobbig helg då min rygg har ballat ur.. :/ Är lite bättre idag iaf. Har ont på höger sida om svanken. Får hoppas det onda släpper.

Igår va det kalas för pappa:) Så då tillbringade vi hela kvällen ute i Rengsjö!:) Åt smörgåstårta & annan tårta:) Gottiligott! Ikväll fyller kusin år så då åker vi ev. dit också & fikar:)

Har dammsugit, diskat, duschat & stoppat in mat i ugnen nu på fm. Så har hinnit mycket på denna 1,5timme som jag varit vaken;) Hihi. Inväntar nu Emelie som skulle komma förbi & gratta mig lite i efterskott:)

Härliga Fredag!

Man hinner mycket då man kliver upp tidigt! Sov i Rengsjö natten till idag då jag skulle upp & släppa ut hästarna. De går ute nu annars om nätterna, men de va så blött & det blev ju kallt under natten så då fick dom sova inne:) Annars har de gått ute hela veckan nu.. När jag var klar i stallet så åkte jag & handlade på Ica & sen blev det en snabbdusch då jag skulle käka lunch med Tommy på Sibylla:) Lite mysigt att kunna luncha ihop sådär då den ena jobbar. Jag åkte ner på stan sen för att leta present åt min kära far som fyller år på Måndag!:) Kom även hem med 2st pyamas åt bullen i ugn;p

Ikväll kommer Helen, Jk & barnen hit på tacos;) Freeeedagsmyyys!!!:)

Vecka 24 <3

Veckorna rullar på & jag är nu i v.24 :) Har börjat känna av mer & mer rörelser i magen nu & det är så himla mysigt! ♥ Känner mest då jag sitter/ligger:) Det är mest till kvällen det börjar på när man tar det lugnt framför tv:n;) Hihi. Det är iaf en härlig känsla som inte går att beskriva ♥

Har tagit ur min navelpiercing för ett tag sen.. Därav alla hål:p




RSS 2.0