Häggesta marknad & mys ute i solen

Värsta bästa vädret ju! ;) Det är slutet på April & det är över 20 grader varmt! Nice! Igår jobbade jag dock hela dagen men idag har jag fått njuta av soolen:) Vi var iaf på Häggesta marknad, men vilket skit. Så dit behöver vi inga fler ggr.. Åkte hem & började fixa iordning utemöblerna på altan. Sen kom Emma förbi så då blev det en premiärfika på altan & Pompe fick påskägg av tanten:) Såå underbart!

Denna dag avslutades med en härlig ridtur & vi fick sällskap av Bella & Cira en sväng också!:) Mys!

Såå härligt när denna värme börjar komma & man får en aningen mer energi också:) Nu hoppas jag att hela familjen blir friska snart då vi fått dagisbaciller.. Vi är förkylda hela högen & Pontus har feber emellanåt..

Härliga Söndagsmorgon! Jag & Pontus nere vid våran brygga :) Underbart! ♥

Vemdalen 2014!

I helgen (tor-sön) var vi till Vemdalen med våra föräldrar. Åt & drack gott. Åkte fyrhjuling/skoter & pulka. Hann få lite sol på oss också. Sen kom det även snöoväder. Vi åkte vessla upp till fjället & det va riktigt lyckat för Pontus tyckte det va kul :) Vi var ute en massa dessa dagar så friskluft har vi fått :)
 
 

Pompemannen!

 

Våran lilla konstnär

 
 

Påskfirande på dagis

Idag hade de flesta barnen målat sig & klätt ut sig när vi kom till dagis. :) Vi va innte & lekte en stund sen gick vi alla ut för att fira påsken!:) Alla barn på hela avdelningen va ute tillsammans & personalen tände en brasa & så sjöng vi. Sen fick alla godis/russin av snälla påskkärringar;) Personalen hade klätt ut sig också. Alla va såå fina! Avslutade denna dag ute så nästa besök blir på Tisdag eftersom det är långhelg nu. Då ska vi vara kvar över lunchen också:)

Glad påsk!

GLAD PÅSK!

 

Goaste killen!

 

Hemma-mys & lekparkshäng!

 

Killingar

Hästarna har fått nya grannar;) Små söta killingar föddes för ett par veckor sen! Dom är såå söööta!
 
 

Livet på en pinne

 

Inskolning på dagis!

I Måndags var jag & Tommy iväg på en infoträff på dagiset som Pontus ska gå på :) Kikade igenom lokalerna & utemiljön. Pratade en massa om upplägget dom hade osv :) Om hur inskolningen gick till mm. Mysig & trevlig miljö för både barn & personal:) Det känns bra såhär långt iaf :)
Igår va vi där ett par timmar så Pontus fick träffa personalen/barnen & se sig omkring :) Han kom igång & lekte på engång nästan :)
Idag har vi varit dit en sväng på fm också & då har vi varit ute nästan hela tiden:) Han hittade en cykel som han satt på hela tiden ;) Slutade med tårar innan vi åkte därifrån då det blev krock med cyklar & han ramla av & sen va det en liten tjej som ville knuffas, men annars gick allt bra!:)
Nya tag imorgon! :)
 
 

Bvc 2014-04-14

När vi va till bvc så fick Pontus även en vaccination. Denna gång fick han sprutan i armen. Gick bra med sprutan, men värre när doktorn skulle klämma & känna på han. Då blev det grin..
Han vägde 13020g & va 88,8cm lång. Stora killen! ♥
 
 

Älskade pojk!

 
RSS 2.0