Hästledig

Blev lite ändrade planer idag då jag kände att jag ville vara hemma & dona lite då det sett förjäkligt ut.
Så min snälla mamma skulle åka & fixa Rattis idag. För jag tänkte åka & rida innan jag skulle iväg & jobba ikväll, men jag kände att just idag ville jag pyssla här hemma:) Har ju varit duktig & ridit sen i helgen så;P En dag måste vi väl få vila;P

Började göra matlådor, köttfärsbiffar m. vitlöksost & sen till det hittade jag en mixpåse i frysen med allt möjligt i bla. klyftpotatis som jag gjorde i ugnen & brunsås till.
Sen började jag putsa fönster, byta gardiner & damma samt byta dukar. Så nu har jag bara tvrummet kvar & golven! Sen är min höststädning gjord!;) Tvättmaskinen har fått gått för fullt också.
Det är på tiden att vi börjar kika efter en ny dammsugare också. Tycker att våran är så dålig, den låter mer än vad den suger upp. Har bytt påsar, men det blir inge bättre. & nu när jag skulle dammsuga så öppnar jag den & allt damm & skräp som ska ligga i påsen ligger runt den & i hela dammsugaren! Suck!.. Blir ett fall för T att fixa det & sen ska vi åka & kika på en ny nått tag. Helst nyss!

Måns ligger & myser i mitt knä nu medans jag sitter vid datan & jäklar vad han fiser illa;P Haha. Dålig i magen?!.. Haha;) Men han åt nyss så det kan väl vara därför:p



Födelsedagsfirande i Rengsjö

GRATTIS på 20-års dagen bror!


Gör oss iordning nu för att åka & fira Anders:) Det blir smörgåstårta, tårta & massa götta:) Vi rullar nog hem ikväll;P Haha. Ja, det gör vi ju iofs också;P Med bilen;P

Har varit till Emelie idag med Emma:) Beställde lite partylite ljus eftersom vi inte kan komma imorgon då vi jobbar då hon ska ha ljusparty. Så nu beställde jag en massa ljus. Usch, blev dyyrt..

Puss & kram

Terry Evans

Den 18 Oktober ska jag på en storseans med Terry Evans! Spännande!
Han kommer hit till Bollnäs, Folkhögskolan.
Bokade biljett idag. Så jag, Bella, hennes mamma & Lena ska gå.


Han har jobbat som medium i många år.

En regnig Lördag

Det har regnat sen igår & hela natten har jag lyssnat på regnet som har blåst emot fönsterrutan. Har inte fått många timmars sömn iaf. Dels så sover jag i Rengsjö & sen låg man vaken & funderade på allt möjligt.. Jaja.. 
Men när klockan ringde så var det bara att kliva upp & åka till stallet för att ta ut hästarna. JÄÄÄÄSP va trött jag var då 05.40. :/

Jag har nyss varit dit & mockat & fixat allt & guuud så blöta de var. Dom fick lite hö att tugga på iaf:) Stackrarna ska vara ute till nio-tiden ikväll då ja slutar så hoppas det slutar regna nån gång!

Hoppas att kvällen går bra på jobbet, men det tror jag säkert!
Nu blir det lite käk snart innan jag sja iväg igen.

Tjingeliing!

Tack älskade Lina!

Nu har Lina varit supergullig & fixat min blogg:) Tack gumman!♥ Blev supernöjd!:)




Är i Rengsjö nu då jag har varit & nattat hästarna & nu snart blir det sängen. Ska upp tiiidigt imorgon & släppa ut dom också sen blir det jobb.
Har ätit Tacopaj hos mamma & pappa ikväll sen har vi kikat på tv.

Godnatt!

Bosätter mig i Rengsjö..

Veckorna går fort! Då var det Fredag & helg igen. Men denna helg jobbar jag & sen har jag stallet att sköta också. Så jag kommer bosätta mig hemma hos mamma & pappa denna helg. Så i helgen bor jag på hotell igen & jag har bokat med all inclusive:) haha:) Man får väl inte va dum;) Haha.

Tittar man ut så regnar det & det är så grått så man skulle kunna krypa ner under täcket med en bra film & ligga framför tv:n hela dagen. Men jag tänkte åka & rida på fm så jag gick ut till bilen, men såklart så regnade det rätt mkt då så då gick jag in igen & bytte om till lite bättre kläder :P Tog bilen ner på stan & fixade med lite saker. Handlade bla. present till brorsan som fyller år till veckan:) Sen har jag tvättat & grejat här hemma.
Åker till Rengsjö nu i em istället. Fixar i stallet & hoppas på nån god mat hos mamma & pappa:) Hihi.

Ola Polmé


Ta mig tillbaka..

Vilken seg & dryg dag. Fm var otroligt seg på jobbet idag. & på em var vi på en föreläsning om demens på Folkhögskolan som Ola Polmé höll i & den var bra. Men gud så trött man blev bara av att sitta & lyssna. Tur att det var lite intressant då iaf;P haha.
Sen kunde jag åka direkt hem & det är ju lite ovanligt eftersom jag oftast brukar åka till stallet. Men idag fixade Ylva Rattis så jag slapp åka tillbaka till Rengsjö.
När Tommy kom hem åkte vi iväg & handlade massa mat. Nu är han i garaget & fixar med MIN bil:) Hör & häpna!;) Haha. Sitter för mig själv med katterna & har tänt en massa ljus nu. Vilken mysfaktor det är!:) Så fint med levande ljus:)


Söndagsmys!

Igår blev det födelsedagsparty hemma hos Lina som fyllde år & det kom massor med folk:) Kände knappt hälften, men det var trevligt & skoj ändå;) Sen kom Tommy & skjutsade ner oss till tranan då vi va ett gäng som var dit:p Men det var dött med folk där & dålig musik som vanligt. Men hade ett bra sällskap med mig iaf & tack för en härlig kväll gott folk!:) Helen, Jk & Lea kom förbi en sväng också till Lina så då passade jag på att gosa lite med lilltjejen:) Hon är bara så himla söt & go:)

Idag har jag stått vid spisen hela fm tror jag. Har slängt ihop en massa mat så vi har fryst in matlådor. Gjorde spaghetti m. köttfärssås, makaroner m. köttbullar o frysta grönsaker som jag kokade & ris & korvstroganoff. Så nu har vi matlådor iaf. :) Nu kan inte Tommyboy klaga;P Haha.
Tog en paus sen & åkte till stallet:) Jag & Ylva red ut. Hon red på My som hon inte har ridit på sen i vintras. Så det blev lite bocksprång & några bakben som sparkade rätt bakåt. Haha. Hon tyckte det var kul tror jag. :) Sen red vi på åkern & då fick jag lite hjälp av Ylva:) Så ridturen är jag supernöjd med:)
Medans jag var där i Rengsjö så bytte Tommy passagerardörren på min bil, backspegeln & båda framsäterna:) Så nu har jag mittenarmsöd också;P Hihi. Tommy & bror min var till Sundsvall igår & köpte lite prylar till Bmw:n ;) 

Nu blir det Söndagsmys med pizza framför tv:n. Imorgon blir det jobb igen efter en lång ledighet. 

Iaf så har jag laddat upp korten sen vi var i Kreta på FB:)
 



Back to Bollnäs


Grattis på 23-års dagen min älskade vän!:) ♥




Nu är vi hemma igen efter en underbar vecka på Kreta:) Kom hem i Fredags vid 05.00 på morgonen.
Det kommer komma bilder här & på FB när jag har tid & ork att lägga upp dom;P

Nu blir det en sväng mot Rengsjö då jag ska åka & rida:) & ikväll blir det lite partajj hos Lina då hon fyller år idag:)


Jag & älsklingen!

Mer bilder kommer, håll utkik!

Mot arlanda..

Hej då Bollnäs, hej Kreta! ;D
Nu är det nära:) Vi åker mot arlanda om ca: 1 timme:)
Jag hoppas på massa sol nu & att vi får det bra:) Äta gott & bara njuta av semestern!








Vi hörs!
Hej då! :)

Imorgon..

Nu längtar jag som en tok!:)

Kreta, Rethymno!




Har nu jobbat min sista dag innan semestern. :) Wiie!
Kan inte fatta att det är imorgon som vi kommer åka. Jag ska bara njuuuuta! Åååh!:)

Nu ikväll blir det att se över packningen & packa ner det sista. Sen ska vi (läs jag) städa av toan & golven. Resten fixade jag igår kväll;P Sen blir det soffläge för gud vad trött jag är.


Puss&kram

Takdropp

Åkte iväg igår kväll på lite paratjj, men inte mådde ja nå vidare bra.
& imorse när man vaknade så kunde man knappt andas igenom näsan så nu är det min tur att bli förkyld. Men hellre att det kom nu än när vi är i Kreta.

Så idag har det inte blivit många knop. Har plockat lite här hemma, börjat packa lite smått & sett över lite vad som ska med osv. Tvättat en massa så nu ser man källargolvet igen;)
Åkte till Rengsjö för ja skulle rida, men Ylva var sugen så då fick hon rida eftersom jag ändå inte är så piggelin. Får vila mig tills imorgon då ja tänkte ut på en tur:)
Så denna helg har det inte blivit nån ridning alls för mig.

Resväskan står på golvet & väntar på att bli full med saker. Jag längtar verkligen nu!

Hästhantering på rid-hia

Helg & jag är ledig!:)

Igår kväll var vi till mamma & pappa & åt en 3-rätters middag:) Fam. Johanssons var där också. Det bjöds på en kantarellpaj som förrätt, hasselbackspotatis & oxfilé till varmrätt & till efterrätt var det björnbärsswiss med lemoncurd:) Super gott!

Idag på fm har jag & mamma tillbringat nån timme på Hia då Maria (Moppen) har jobbat en häst i en rundcorall. Hästhantering visade hon oss! Sen blev det även lite lastning som avslut. Mkt intressant & hon är superduktig! Tummen upp för idag!:) (denna häst är krånglig att lasta, men supermaria lyckas med allt;) )

Ikväll väntas det fest hos Weglin. Känner mig inte ett dugg pepp. Men man hinner kanske ändra sig.

Nu är det nära!;)

RSS 2.0