Bvc

Halkade oss iväg till bvc idag för läkarundersökning & det vanliga, väga & mäta;) Jag gissade ju på 4750g, bvc-sköterskan gissade på 4800g & läkaren på 4600g. Pontus klådde allas gissningar med att väga 4872g ;)

Förra gången den 24/10-12 vägde han 4576g & va 54,7cm lång.
Idag 29/10-12 vägde han 4872g & va 56,5cm lång. Bvc-sköterskan sa att jag inte hade mjölk utan snarare grädde;) Haha. Han växer så det knakar iaf våran lilla grabb;p

En massa snö!

Hej mitt vinterland..! Nu är det vitt ute & det snöar fortf. Kan tycka att det är lite väl tidigt att snön kommer redan nu i Oktober! Men det är mysigt också på något vis;p Saknar att kunna rida på den första snön nu. Det brukar vara så himla härligt. Det är något speciellt att rida på det fina vita täcket som ligger så fint & orört i skogen:) Meen, förhoppningsvis är jag uppe i sadeln snart:) Hihi.. Ska bli så kuul!

Vi stannar nog hemma idag & myser inne i värmen:) Mamma skulle fixa Rattis. Ska iofs iväg sen i em till bvc. Får se hur mycket Pontus har gått upp sen sist;p Min gissning är att han väger 4750g nu:p Får se hur nära jag är denna gissning då;)
Nu blir det att avnjuta en kopp kaffe & poppa Stiftelsen. Kunde inte hålla mig så har beställt hem deras cd;p Pontus somnade efter att han hade fått i sig lite frukost:) Så det innebär lite egentid till mamman!;)

Min prins!



Provade babygymet ikväll också!:)

Grattis Mormor!

Har varit till mormor & grattat henne idag!:) Hon blir ju gammelmormor till Pontus nu. Sen knäppte vi generationskort också eftersom det blir fyra generationer nu. Jag, mamma, mormor & Pontus:)
 

Från.vä. Pappa, morbror Roger, jag, brorsan, mamma, mormor & Pontus.

Tiden går..

Idag blir Pontus 4 veckor! ♥

På BB.

Catching!

Då va det fixat! Stiftelsen i Februari då!

Fredagsmyset!

Hade en kanonkväll igår med Bella, Emma & Emelie:) Tusen tack för en mysig Fredag!:) Vi åt kött & potatisgratäng. Sen blev det räkor & kex;) Å till sist åt vi kladdkaka med grädde/glass:) Mums!
Firade Bella som hade fyllt år också!:)
 

Hela gänget!

Fredagsmys i Sörbo ikväll

Ikväll ska vi tjejer (Emma, jag, Emelie) iväg på tjejkväll hos Bella:) Fredagsmys!;) Vi ska käka middag & bara mysa på!:) Härliga Fredag! Såklart följer Pontus med också;p
Får se vad jag hittar på nu. Tommy åkte iväg & skulle hjälpa pappa sin på gården & Pontus sover:) Mamma skulle kika förbi efter hon slutat jobba.

Kanske skulle passa på att städa.. Aja, vi får se!;)

Snöig promenad

Igår var jag & Pontus till mitt jobb & hälsade på:) Jag passade på att käka lunch där också:) Vintersoppa & pannkaka. Sen va vi till stallet en vända också. När vi kom hem så åkte vi till Pontus farmor & farfar:) Skulle vara duktig & ta en promenix då ja, men hann bara gå en bit så började det toksnöa & blåsa. Så jag vände & gick hemåt igen. Burr va ja frös!.. Så vi myste ner oss i soffan under filten istället & väntade på att Tommy skulle bli klar med tvättningen av alla sommardäck:) Hihi..

Bvc

Har varit på bvc på f.m med Pontus:) Förra gången vi va dit vägde han 4062g & va 53cm lång. Idag, 1v senare, hade han ökat till 4576g & va 54,7cm lång :) Våran lilla goding! ♥

Han äter & sover mest hela tiden:) Är inte vaken så mycket under dagtid utan det är mest mot kvällen som han är mer vaken. Allt flyter på bra & vi myser på under dagarna:) Denna vecka är ju Tommy hemma också så då är det lite extra mysigt;) Hihi..

Nytt till Rattis


Detta regntäcke fick följa med hem från Hööks till Rattis!

Valbo

Blev en spontantripp till Valbo idag!:) Bilen va rätt full innan vi ens hade shoppat nå;p Haha. Det va jag, Tommy, Pontus, mamma & svärmor som åkte iväg;) Blev ett nytt regntäcke på Hööks till Rattis. Sen blev det massa ljus mm från Ikea såklart;p & sen blev det lite inredningssaker från Köpcentrumet & lite kläder till Pontus. Köpte inge kläder alls till mig själv. Fick med mig ett par gummistövlar som Tommy köpte på Biltema då han fick gasa ut dit vid halv fem.. Dom stängde ju fem så då fick han åka ut dit en snabbis själv då vi inte va klar med alla affärer;p

När vi kom hem packade ja upp allt vi hade shoppat. Fast först fick Pontus äta lite då han va rätt hungrig:p Sen fick jag äta! Dammsugaren åkte fram också en vända sen var det bara att bada unge & sen va det min tur att få duscha. Fullt upp!... Nu landa ja i soffan där ja tänker sitta resten av kvällen med mina grabbar:)

Älskade Du <3

Idag är Pontus 3 veckor! ♥
 
 

Våran årsdag!

Vi fick dubbel barnpassning ikväll:) Mormor, morfar, farmor & farfar va här & passade Pontus medans jag & Tommy va ut & käkade på Strandresturangen:) Han hade varit så snäll så undertiden vi va borta. Det hade gått så bra!  Så det är ju skönt att veta att det funkar:)
Tidigare idag va jag på stan med Lina också så då fick Pontus va hemma med Tommy. Det hade också gått väldigt bra:) Han är så snäll våran lilla grabb!;) Hihi..

Nu blir det lite mys framför tv:n med mina pojkar. ♥

5 år tillsammans <3

Idag gav grabbarna mig lite sovmorgon:) Pontus vaknade vid halv åtta så då åt han sen tog Tommy & gick upp med han så mamman i huset kunde få sova vidare;p Vaknade vid tio så det va skönt!:) Nu sover Tommy på soffan i tvrummet & Pontus sover på kökssoffan. Hihi;)

Ikväll ska jag & Tommy ut & äta tillsammans:) Åren går & idag firar vi 5 år! ♥ Så då kommer Pontus mormor & morfar hit & passar lillprinsen en sväng:)

Nu snart blir det en tur ner på stan för att ta en fika med Lina:) Mys! ♥ Får se om Pontus får va hemma med Tommy eller om han får följa:p

Fredag!

 
Blev en promenad med Johanna idag på fm:) Tog en tur till Dollar, Björkmans & Granngården!:) Härligt väder va det ute idag också!


Har nyss haft Martina här på besök!:) Mys! ♥
 
 
 
 
 
Till veckan kommer pappa Tommy va hemma också:) Han har nu jobbat två veckor så det ska bli skönt att ha han hemma så man får lite avlastning m.m med Pontus:) Men ska inte klaga då han är världens snällaste lilla gosse ♥

LOVE

 
 
 
 
 
 
 

Dagen då Pontus föddes <3

 
Allt började på natten den 30 September. Jag vaknade vid två-tiden & hade lite ont i magen. Fick upp på toa ett par gånger & sen övergick det till att jag fick kräkas också.. Tänkte inte så mycket på det mer & försökte somna om. Men det gick inte. Tog en alvedon runt fyra men den va ner & vände bara.. Gick & la mig på soffan runt halv sex på morgonen. Hade sagt till Tommy innan att jag hade ont i magen på nå konstigt vis. (Han sov hela tiden jag va uppe & stökade) Till en början trodde jag att jag hade fått hans magont eftersom han dagarna innan blev bra i magen då han haft en bakterie i tarmarna.. Haha. Lite roligt såhär efteråt;p Iaf så fick jag ondare & ondare & insåg väl att det kanske va en bebis på g;) Hihi.. Ropade efter han vid halv sju & sa att det är nog ingen magbakterie utan det är nog bebis som vill titta ut;p Han ringde förlossningen i Gävle & vi fick komma in. Han packade in allt i bilen & jag hade fått kraftigare sammandragningar så det va jobbigt att vara uppe & gå. Väl inne i bilen så avtog det lite så det va skönt då ja satt hela resan ner till Gävle. Tommy skulle såklart in i Tönnebro för att köpa frukost. Så vi svängde in dit också. Jag mådde inge vidare av all smärta så jag hoppade över frukosten..

08.52 blev jag inskriven på förlossningen. Fick lägga mig för att dom skulle ta en ctg-kurva. Vid 10.15 fick vi en förlossningssal & då va värkarna intensiva. Fick prova lustgas & det hjälpte. 10.23 pickar dom hål på fosterhinnan så vattnet går. 10.37 har jag riktigta krystvärkar & sen va det bara att trycka på:p 10.53 föddes vår älskade prins! ♥
John PONTUS Erik ♥
 
52cm lång & 3504g. 
 

Jag lever! ;)

Ojoj, nu va det länge sen jag skrev nå. Men har haft datan på lagning & sen har vi äntligen fått våran lilla prins så tiden har inte riktigt räckt till innan:p Men har nu hittat lite rutiner så jag kommer skriva om förlossningen & allt sånt då jag får en lucka;) Samt lägga upp bilder m.m! Håll ut!;)
En liten kort info då.
Den 30 September föddes vår älskade son, John Pontus Erik. Han va 52cm lång & vägde 3504g ♥

Återkommer vid ett annat tillfälle!;)
RSS 2.0