9 månader!

Älskade Pontus blir 9 månader idag! ♥
Firade det med lite badning hos mormor & morfar.
 

Han gurglar & låter hela dagarna:) Skriker & skrattar:) Hihi.. Han kan klappa händerna, göra high 5, frågar man vart lampan är så kollar han på den, visa hur stooor han är;p (sträcker upp armarna i luften) Hans tredje tand är påväg. (En tand i ö.k) Han rullar runt för fullt. Har inte börjat krypa ännu, men han drar upp bena & kan stå på alla fyra.. Sen blir det magläge igen;p Haha. Springer runt i gåstolen för fullt & går stadigt om vi håller i händerna:) Älskar det mesta han får äta:) Gröt är fortf. en favorit:) Plockar i sig 'plockmat' själv. Finns en massa att berätta, men detta fick bli en kort version;)

Altanmys

Idag har man mått rätt kasst efter gårdagens festande! Haha. Bodde på altan hela fm för att försöka bli lite piggare;p Både jag & Tommy satt/låg där & klagade över bakfyllan. Haha.  Kom igång efter lunch & då blev det full fart:p
Tommy åkte & kikade på en merca i Hedemora & jag åkte till Rengsjö för att rida & hämta hem Pontus:)
Ridningen gick kanon. Härligt väder & en härlig häst som var lagomt pigg. Red två galoppvarv runt en travslinga sen var vi svettiga både jag & Rattis!

Mys i solen med polarn Cavve!
Haha! Snyggingar!;)
 
 
 

Grillfest!

Åååh vad det är härligt med sommaren!!:) Igår kväll va vi till Helen & Jk på grillfest:) Firade finaste Helen som fyller år imorgon. (Måndag) Grillade & drack gott. Vi satt ute & efter maten blev det lite kubbspel:) Fick gofika även här:) Jordgubbstårta! Mums! Senare under kvällen blev det sing star & massa andra godingar som vi lyssnade på!:) Tack för en härlig kväll med gänget!;)
 

 
 

Grattis faster Johanna!

Igår fyllde söta Johanna år!:) Grattis gumman ♥ Vi var dit & firade henne på dagen & fick gofika!:)
 
Pompe med bästaste faster ♥
 
 

Fredagsmys!

 
Har haft Fredagsmys med Johanna & Tommie ikväll!:) Dom kom & åt tacos med mig & Pompe:) Satt ute på altan & myste. Det är såå hääärligt med sommar & värme!:) Pappa Tommy är på firmafest. Dom skulle bada tunna & äta/dricka gott!;)

Äggfrukost

 
Sådär lagomt glad.. ;) Hihi..

Badning ute

Pontus plaskade i badbaljan på altan i Rengsjö :)
 
 

Midsommarbilder

På midsommar var vi i Lenninge & myste ute i solen:) Lövade traktorer med vagnar körde alla barn/vuxna som ville åka, gofika fick man handla & barnen dansade runt midsommarstången:) Nästa år kan Pompe traska runt den också till 'små grodorna' ;) Hihi.. Satt ute på gräsmattan sen efter vi hade fikat & pratade med lite folk som man träffade på:) Myyysigt!
På midsommarkvällen hade vi grillfest:) Det var vi, Emma, Johanna, Tommie, Martina & Niclas som skålade tillsammans:) Bella kom förbi en sväng också;p Hade dukat på altan, men eftersom det blev kallare till kvällen så fick vi flytta in & fika inne. Gick det å! Men är väl typiskt för på midsommar vill man vara ute.. ;) Hör liksom till!..

Hoppas Ni alla hade en härlig midsommar!:)
 
 
 

Olycksdrabbad dag..

Fick sovmorgon idag. Lilla Pompe slog upp sina blå halv nio:) Hääärligt!
Packade oss iväg vid lunch för att åka på 40-års kalas i Sörbo:) Ylva fyller år idag så det blev gofika ute i solen:)
Resan dit va mindre kul.. Det var nära att vi krocka.. Gick bra som tur var! Änglavakt!.. & med en lånad bil dessutom. Föraren i den andra bilen skulle ha stannat & lämnat mig företräde. Istället kör personen rätt ut framför mig & jag får tvärnita & trodde ett tag att jag skulle stampa bromsen igenom golvet.. Slänger mig på tutan i samma sekund.. Fick stopp, men det var inte långt kvar tills det skulle ha smällt.. Fy fan.. Hade Pontus med mig också & mamma.. Vågar inte tänka på hur det har kunnat sluta.. Vissa ska bara inte köra bil!...
Under kalaset får jag en het kaffekokare på axeln så jag blir bränd.. Olycksdrabbad dag minst sagt! Även denna gång gick det bra.. Blev röd & det svider.. Men med lite salva så blir det bra.

Åkte & kollade till hästarna på betet då jag kände att det inte va någon idé att rida.. Då har jag väl ramlat av.. Haha;p Så åkte & kikade på Patrik-träning istället på ridbanan.

Hoppas på att morgondagen blir lite bättre.. :)

Triangelövning

Träningen för Mia ikväll gick superbra!:) Rattis va kanonfin!! Gjorde en övning över bommar som låg i en triangel. Är himla nöjd! Vilken fin häst jag har:)
 
 

Bytt ägare!

Idag blev min Golf såld så just nu kommer jag/vi vara billös.. Får se vad det blir för bil nu då. Bara börja letandet..

19:e Juni

Vilket kanonväder det har varit idag! :) Hoppas på sol & värme på midsommar också. Vore riktigt nice:)
Idag har jag & Pontus haft besök av Martina:) Vi satt ute på altan & myste:) Tack för besöket vännen! ♥
Därefter var jag & handlade blommor & sånt på Granngården så nu är det lite midsommarfint här också;) Hihi.. I land, amplar & krukor:)

Dagen avslutades på hästryggen!:) Var ut på en tur med min fina häst i kvälls solen:) Red galoppträning i backe. Han var riktigt fin & han jobbade på bra. Lyssnade bra på hjälperna & gjorde det jag bad honom göra:) Fin fina Rattis!.. 

Ny stol

Igår va vi till barnenshus & köpte en ny bilbarnstol till Pontus. Det blev en Britax hi-way.
 
 

Pontus

 

Hästarna på grönbete

Hann ut på en ridtur innan regnet kom. Tog en galopptur i skogen :) Sen släppte vi hästarna på bete:) Snacka om att några blev väldigt lyckliga;) Dom hoppade, skuttade & sprang runt & såg ut att vara väldigt nöjda & glada att få komma till grönbetet:)

Min ögonsten, mitt allt!

Du är mitt liv ♥


Älskar Dig!
 

Ska börjas i tid :)


Undra vart denna unge kommer få 'hänga' mest, i garaget med mamma eller i stallet med pappa;) haha! ( & ja, jag vände på det medvetet) ;)

Rattis & Cavve

Fina Rattis fick komma ut på en lugn skogstur idag :) Hästarna har också fått börjat sova ute om nätterna. (skönt att slippa mocka ett tag.. ;) ) Ska fixa sommarhagen nu nå tag framöver också så vi kan släppa dom på bete:)
 


 

Lurvpösarna

Idag blir Bill 5 år:)
 
Och eftersom vi inte vet när Måns föddes så säger vi att han fyller idag också;p Hihi. Han blir 3 år!;P
 

Helgen..

I Fredags kom Johanna & Tommie förbi på kvällen så vi grillade & eftersom det var så varmt & fint väder så kunde vi sitta ute på altan:) Underbart med sommarvärme!;) Åt gott & när kvällen kom blev det lite kallare så då kom filtarna fram så vi höll ut till ett-tiden sen gav vi upp & gick & la oss:)

På Lördag fm var det dags för den årliga stallstädningen. Vi skurade stallet med högtryckstvätt & skurade boxarna med rotborste & såpa! Nu är det rent & fräscht!
På kvällen åkte jag till Växbo på vinkväll med brudarna:) Det var jag, Emma, Bella & Emelie som korkade upp flaskorna & myste ute på Emmas lilla altan:) Vi åt lite ost, kex & massa annat götta;) Höll ut lite längre denna gång;p Halv 2 packade vi oss hem. Haha;) Har man trevligt så rullar tiden iväg i en jäkla fart vilket den gjorde denna kväll;) Hade det supertrevligt!;)

Söndag = bakisdag.. Seg, trött, mått illa & jag har inte gjort ett skit. Har varit hos Tommys föräldrar efter lunch & vi åt Thaimat tillsammans med dom & Johanna & Tommie:) Nu på kvällskvisten har vi bara varit hemma. Mamma & pappa kom förbi en sväng med kladdkaka;) Suupersmarrigt efter en dag som denna då man mått piss. Haha.

Haft en toppenhelg! Tack till er alla som gjort den kuuung på ett eller annat vis ♥
 
 
Med lite vin i kroppen händer det mycket tok;) Haha!

Nationaldagen

 
Myser ute i solen hos mormor & morfar ♥

Rattis


Red ett svettigt pass på ridbanan idag! Jisses va varmt det var. Undra om de va jag eller hästen som svettades mest:p Han kändes mjuk & fin med tanke på att jag red sist i Lördags..

Bildbomb

 

5:e Juni 2013

Vissa dagar gör man ingenting & vissa dagar ska man försöka hinna med så mycket som möjligt;p Haha.
Vi började dagen med att åka på Horse Tack där jag beställde nya ridstövlar. Sen hem en vända då Pontus skulle sova så då passade jag på att läsa lite skvallertidningar &' bara vara' en stund:) Vi stökade sen undan lunchen för att sedan åka till mitt jobb & hälsa på:) Levererade lite fika dit:p
Åkte till stallet sen då hovslagaren skulle komma. Avslutade kvällen hos kusin min som fyllde år & där bjöds det på smörgåstårta & fika:) Mums!

Nya tag imorgon :) & pappa Tommy är hemma med oss! :)

Sommarskor

Nu äntligen har Rattis fått sommarsulor!:) Har haft broddarna kvar tills nu då ja inte har fått ur dom tidigare..
 

Bvc 3:e Juni 2013

Igår var vi till bvc på en 8 månaders kontroll. Vägning & mätning som vanligt & sen gjordes en synkontroll. Allt såg bra ut:) Trodde Pontus skulle ha passerat 10kg, men inte riktigt än;p Han vägde 9810g & va 74.1cm lång ♥
 
1 dag gammal ♥

Grattis pappa!

 
Ikväll har vi varit i Rengsjö & grattat min pappa som fyller år:)

Leva livet fullt ut

Livet är för kort för att strulas bort.. Ta vara på livet ♥

Fint & starkt skrivet av min tremänning.
Leva livet fullt ut
RSS 2.0