Mys på stan!

Blev en tur ner på stan med Helen & hennes lilla Ellie ♥ Tog oss en lunch & fika på Krokanen efter att vi hade kikat runt i lite affärer:) Tack för idag gumman!:)

Filmmys

Hyrde ännu en film igår!

Bort med bacillerna

Har städat & donat hela dagen för att få bort alla harpest-baciller. Haha. Tommy är på benen iaf & är mkt piggare, men kroppen behöver vänjas lite nu innan han sätter iväg i full fart.. ;p Han måste ta det lugnt!..  Första dagen på 9dagar som han är feberfri!:) Medicinen gjorde nog sitt till ändå. Hoppas hans värden ser bra ut på Fredag då han ska till Hc då & se så det går åt rätt håll.

Tog tag i saken & var iväg med vattenprov till Folktandvården idag också. Så dom skulle höra av sig om värdena skulle vara för höga. Annars så hjälpte mamma mig att handla då hon fick vara min bärhjälp då Tommy fick va hemma & kurera sig:)
Pappa & mamma kom förbi en sväng ikväll då han hjälpte oss att klippa gräset:) Tusen tack för det! Gick smidigt & fort då han hade med sig sin åkgräsklippare! Sen bjöd jag dom på mat, korv med bröd;) Haha.

Nu blir det soffmys!

Movie

 
Hyrde denna film häromkvällen & den va faktiskt bra!

Kalas!

Grattis Amanda på 6-års dagen! ♥
Va till mitt kusinbarn nu ikväll & firade henne:) Hon fick en ridhjälm & ett par ridbyxor. Dessa ridstövlar fick hon förra året;)
 


Deras söta kattunge somnade på min mage:) Myyys!
 
 
 

Fixerad

 
V.37 (36+1)
 
Va till bm idag också! Nu är bebben fixerad:) ♥ Hihi..
Allt såg bra ut iaf:)

Nya sulor

Idag kom hovslagaren på f.m & skodde Rattis!

Akuten

I Söndags tillbringade vi hela dagen på akuten. Tommy har haft feber, frossa & ont i huvudet sen förra Söndagen. (över 1v nu) Fick en tid igenom sjukvårdsrådgivningen så vid halv tio fick vi komma in på akuten. Väl där inne så togs det massa blodprover & andra prover. Han fick ligga med dropp också. Läkaren trodde att det va en kraftig virusinfektion. Fick åka hem vid fyra & han skulle fortsätta äta Ipren/Alvedon..

Igår (Måndag) fick han jättehög feber igen så idag ringde han hc & fick komma in! Läkaren trodde mer på harpest så han fick medicin mot det nu & på Fredag ska han in igen & kolla snabbsänkan då den låg på 153 nu!!.. Vilket är högt! Önskar bara att det kan vända nu så han får bli bra igen. Är inne på 2:a veckan nu som han är dålig.. Men förhoppningsvis ska det bli bättre nu då han äter medicin. Bara att hålla tummarna!
 

Dop för Melizza!

I Lördags va vi på dop. Mogge & Carros lilla Melizza döptes i Bollnäs kyrka:) Allt va jättefint i kyrkan & fikat va riktigt smarrigt;) Tack för att vi fick komma!:)
 
 
 

Bara att tacka & ta emot..

Nya blogg.se kom som ett brev på posten!..

Nya åket!

Nybilen!:)



Longering

När man är gravid & inte kan rida får man motionera hästen på annat vis. Idag provade jag att longera Rattis & det gick riktigt bra:)



12-08-23



1 månad kvar till bf! ♥

Såld!



Nu är det slut med mysturerna i denna pärla! Blev med ny bil istället, en bmw. Kommer ändå sakna denna bil, men Tommy är nöjd över att den blev såld iaf & det är ju huvudsaken:)

Ny katalog!

Ikväll har jag varit hos Emma på partylite!:) Höstens & vinterns nya katalog är här med en massa fina saker!!:) Blev såklart ett köp av votivljus med dofterna honungsmelon & jordgubbsrabarber:) Tyvärr va de nya dofterna en liten besvikelse då de inte luktade särskilt gott.. Men det fanns andra superfina saker man skulle vilja ha.. ;) Blev lite partyn inbokade nu i höst så man kanske har turen att få gå på dom!;p

BB-väskan

Tänkte börja se över & packa bb-väskan;) Är liksom bara den kvar nu att fixa med:p

Tar gärna emot tips på vad man ska ha med sig!! :) Så skriv gärna en kommentar!;)

Bröllopsbilder!

I Lördags va vi på Johan & Irénes bröllop! Grattis till er & lycka till!:) Bjuder på lite bilder sen den fina dagen!:)

























Avslutade kvällen med detta:


Söndagsmys!

Igår var vi till Böle & hälsade på Mogge, Carro & lilla Melizza:) Fikade & pratade en del. Blev mkt bebissnack & om förlossningen;) Hihi. Tack för gofikat & för att vi fick träffa er!:)
På kvällen blev det pizzakäk hos svärisarna:) En riktig slapp-söndag!


Bröllop!

Idag gifter sig Johan & Iréne! Stort grattis till Er!
Vi har fått äran att få vara med på deras stora dag!:) Så vi kommer tillbringa våran em/kväll i Voxna.

Dags att sätta lite fart nu då kanske.. ;)

Sadlar hit & sadlar dit..

Var till S-hamn i em/kväll & hämtade hem en sadel som jag skulle prova på Rattis. Men såklart passade den inte så det var bara att lämna tillbaka den. Men jag satt upp & red på han & det va inte igår! :) Längtar tillbaka till hästryggen!;) Vilken härlig känsla det var att sitta där uppe igen :) Får ta & kläcka ur mig nu så jag kan börja rida igen.. ;p Hihi..

MAM-Manual Breast Pump



Införskaffade mig denna idag.

Före & efter

Tänkte visa lite kort på hur vårat sovrum blev efter renoveringen:) Sen kommer vi få bo lite halvtrångt nu då bebis kommer, men det går nog!;) Så därför står inte våran säng helt i mitten av rummet & sängborden kommer vi få ta bort..

FÖRE:




EFTER:










Blev himla bra tycker jag!;) Ljust & fräscht!

Lottefors bus!

Åkte & hälsade på Helen & flickorna idag också!:) Fikade & myste ute med dom i solen:) Johanna kom & gjorde oss sällskap också. Tack för idag alla tjejer!;) ♥














V.35 (34+2)

Va till bm idag på fm:) Mätte magen, tog prover, vägde mig & lyssnade på bebis hjärtljud:) Sen kände hon hur h♥n låg. Bebis låg med huvudet neråt. Nästa gång ska ja dit om 2v & då skulle vi prata om förlossningen & om jag hade nå spec. önskemål om den. Blir tätate å tätare kontroller nu också:p

Besöket gick snabbt så efter det åkte jag hem & målade!

Rengsjö bya-brännboll!

Igår var jag & kollade på när Rengsjö bya-brännboll gick av stapeln för i år!;) Det va väl typ 10-12 lag med & vädret va bra då dom slapp undan regnet. Löten & v.höle möttes i finalen & det va v.höle som kammade hem segern i år! Grattis till dom!:) Jag hängde med Elin & hennes söta barn där hela dagen;)

Tänkte knycka korten på mig & Elin, men det blev visst alla;p




Tack för en mysig dag Elin!:)

Kräftskivan i bilder:)

Gårdagens kräftskiva!






















Kräftkalas :)



Vi ska snart ta & bege oss över till grannarna (Lotta & Micke) på den årliga kräftskivan!:)

...



Att unna sig lite 'egentid' är aldrig fel.

En kväll i Sva..



Igår kväll åkte jag & Tommy till Sva & hälsade på mamma & pappa som var där i stugan:) Myste framför brasan & fikade kladdkaka med grädde & blåbär & smultron:) Riiiktigt smarrigt!

Kräftskiva..



Mums med kräftor! Imorgon ska vi på kräftskiva!;D

Vaccination

Igår var jag & mamma till travbanan med Rattis då vi skulle träffa veterinären. Han fick sin årliga vaccination.

Bakning!

Nu har jag bunkrat upp i frysen iaf:) Har gjort en havrekaka med nougat & philadelphiaostfyllda hallonmuffins nu på f.m :) Ska ta & göra iordning en fläslfilé gryta också strax som vi ska äta till middag. Men tar en välbehövlig paus nu innan jag fortsätter;) Har hållt på & donat hela dagen hittills:p

Mera bakning idag!



Bakade ju denna kaka tidigare idag & nu ikväll slängde jag ihop en smet med negerbollar!:) Var & handlade lite ingredienser så får se ifall jag bakar nå mer imorgon..

<3





Har gått in i v.34 nu. (v.33+2)

Om 1vecka ska jag till bm också:) Spännande & se hur mkt magen växt! Mår bara bra annars, har lite halsbränna emellan åt bara. Får sova på nätterna, eller är upp 1-2ggr på toa bara. Inte så mkt annat annorlunda som hänt de senaste veckorna. Har ju haft turen att må bra hela graviditeten hittills så varför ska de komma krämpor nu?.. ;)
Det börjar närma sig nu.. :) Hihi.

Baka en liten kaka..

I brist på annat så har jag satt igång & bakat. Tomt i frysen på kakfronten & man lär väl inte få så mycket tid till det sen antar jag.. ;) Såklart tog vissa ingredienser slut så måste ta & handla meeera. Typiskt det då man väl satt igång. Men fick ihop en långpannekaka iaf:) Alltid något!

Fika!

Trevligt fikasällkap man har då!;)



Shopping!

Nytt till kulan & nytt till den gravida mamman:)





Fynda lite saker idag då jag va på stan med Martina!:) Vi kikade runt lite i affärerna sen blev det en gofika på Krokanen & såklart en massa prat:) Tack för idag Gumman! ♥

6:e Augusti


Plockade hem hästarna från betet idag då det knappt finns nå mat kvar där.. Så nu får dom gå hemma ett tag & äta hö.


Annars så följde jag med mamma till mormor tidigare idag & hälsade på:) Sen blev det montering av spjälsäng & muffinsbak!





Nu väntar sängen! Godnatt!!

Nokia N8

Är ny ägare till denna också!:)

Mjaaauuu





Måns

Pyssel

Även fast Tommy inte mår så bra idag så fick vi iaf upp hyllan i sovrummet!;)




Nu är kärran bäddad också;)



Bara sängen & skötbordet som ska fixas sen:)

Parken

Hade en grymt trevlig kväll igår! Började med lite förfest hos oss sen begav vi oss ner på parken för att lyssna på Rosenström som i år levererade många av sina 'äldre' låtar :D Det är dom man kan innan & utan så nu hängde man med hela kvällen & sjöng!;) Otroligt mycket folk var ute på parken igår, men träffade bara nån enstaka som man kände. Kom i säng runt halv tre & Tommy stöp i säng efter ett tag han också. Behövde tydligen lite extra friskluft;p hihi.. Han mår som han förtjänar idag han. Skapligt runt under fötterna igår & innan jag fick med han hem i bilen.. Haha. Det är sååå kul att vara nykter bland en massa fyllisar:p Not! Men jag överlevde, dom hade kul iaf!;) TACK FÖR IGÅR ALLA SOM VAR MED!!

Bella & Emma


Emelie får håret fixat!


Varpen kom förbi & tutade


E,B,E


Emilia, Jonas & Göran


Grabbarna


Björnen;)






Björnen

Laddar inför Björn Rosenström på parken ikväll med brudarna!! ;)

CCW-Rättvik!

Bilder sen vi va i Rättvik på CCW!:)
Har haft det bra de dagar som vi har varit i Rättvik:) Det va mysigt att campa iaf;) Så nu har man provat på det 'livet' också;p Har sett en massa fina bilar, folket är överallt:p , myst i husvagnen, ätit god mat & varit på backtävling då det var bilar som körde full gas uppför en grusbacke. Hann ligga på stranden en dag också, men dock så försvann solen ganska så snabbt bara vi hade kommit dit.





























V.33

Veckorna går.. Är i v.33 nu ♥



Nytt!



Köpte ett nytt tyg på Ikea då vi va dit för ett tag sen så nu har kökssoffan fått sig en uppfräschning också!

RSS 2.0