Happy!

Roligt då man skriver en massa & sen försvinner det!..

Iaf, har varit & ridit för Mia ikväll:) Gick skitbra. Wow vilken häst jag har!:) Han va så himla fin att rida. Länge sen han gick sådär bra, det tyckte både jag & Mia. Skulle vilja haft det på film. Roligt att plocka fram & titta på då vi har våra perioder då det inte går så himla bra jämnt.. Då blir man lite peppad & känner att vi kan vi också!;)

Godnatt!

Längtar..



























Ge mig sommar!!

Klipp & färg!



Ska äntligen till frissan & färga bort den hemska utväxten & sen klippa lite toppar!:)

I en svacka..

Snart har man gjort denna jobbarhelg också! Bara imorgon kvar & då är det hårdkörning. Jobbar delad tur, 07.00-13.00-- 16.00-21.00. Sen gör jag helg en dag:)

Ridningen går lite sisådär just nu.. Vet inte vart vi är riktigt. Oftast händer det saker då vi är ute i skogen & rider.. Sen gör ju inte saken det bättre att Rattis är super pigg. Men energin ska väl ut på nå vis den också & den kommer då vi rider. Lite olämpligt ibland. Men men.. Han har börjat fjanta & stanna & sen vänder han håll. Vägrar gå framåt & när jag väl går på & trycker fram han så hopar han på stället & går på sidan. Men med ett rapp med tygeln & sporrarna i magen så brukar han tillslut slyga framåt igen.. Men först ska det ju tjaffsas en stund. Händer oftast precis i början av ridningen & kan återkomma minst 1gång till under ridningen. En aaaningen drygt & jag blir bara så förbannad!! Ingen rädsla finns hos mig iaf & det är ju bra. Blir bara sååå tokig!! Sen när vi har med Ylva & Cavve som håller på & lär sig skogen, ja då ska det såklart bli några stopp också. Tur att Cavve är rätt cool iaf & bryr sig inte så mkt:) Men på´t igen ba!

Bokat & klart!



I April åker vi till Vemdalen!:)

Lill-lördag

Ikväll va vi på Spicy Cow & åt jättegod mat:) Sen åkte vi hem till Tommys föräldrar & fikade på vaniljsemlor:) Mums!

Ledig imorgon. Underbart! Behövs verkligen. Ladda batterierna lite känns det som. Måste dock passa hovslagaren som kommer för att sko Rattis.

Ja det blev en liten update iaf;)
Godnatt!

Halv åtta hos Emma

I Lördags va det trerätters middag hos Emma -"The wild west":) Hon bjöd på en massa götta & som vanligt så hade vi en trevlig kväll tillsammans:) Som alltid! ♥

Emmas fina dukning:)






Förrätten:)




Varmrätten:)




Efterrätten:)





Angling-Hästar-Middag

Vilket härligt gäng jag jobbar med! Haha! Har varit ute på isen idag & anglat. Dom startade redan vid sju, men jag tog lite sovmorgon & dök upp vid nio;p Var full fart när jag kom ut på isen! Fyllkärringar!;) haha. Hade så jäääkla kul!












Efter att jag hade varit på sjön i ett par timmar så åkte jag & klippte en häst åt en som mamma jobbar med. En liten ponny som testade mig lite till en början, men kunde klippa klart iaf & det gick bra tillslut också:)

Nu laddar jag för en tjejmiddag hos Emma:) Kommer bli en trevlig kväll med brudarna!!:)

Ja må hon leva..

GRATTIS GUMMAN!! ♥



Ikväll har vi varit till Emma & grattat henne:)

Freeedaaag!...

Fredag igen då! Dags för min jobbarhelg + att jag har stallet. Har blivit förkyld igen också:/ Tror jag blir med kattungar snart!!.. Gaah! Får aldrig vara frisk tror jag!

Ska ut & rida med Ylva & Cavve i e.m:) Sen hoppas jag på lite mat hos föräldrarna:) Hihi. Kommer spendera min helg i Rengsjö på jobbet, i stallet & hos mamma & pappa. Men snart är det Måndag & då får jag ledigt sen:)

Blir kalas på Måndagkväll iaf:) Emmapemma fyller år!!:D

Puss & kram!

Torsdagsmys!


Torsdagsmys framför en film!:) Kikade på Eclips:)

Ridning på Hia!



I Onsdags brummade jag iväg med Ratts till Hia. Rätt mkt snö men tog mig runt där iaf med bilen & släpet:) Tur jag har fyrhjulsdrift:) Är väldigt tacksam för att jag har det! Red inne på banan & värmde upp. Sen avlutade jag ridningen i skogen & det är så himla fint & mysigt där i skogen:) Red alltid där förr med Rosa. Älskar ridvägarna där! Va en del snö i skogen också så då fick han plumsa lite. Han va superhärlig att rida:) Längtar tills det är sommar nu så man kan åka till Hia oftare:) & till alla träningar drar igång igen!!:)

2012-02-05

Söndagsmys! Har inte gjort så många vettiga saker idag;p Va meningen att jag skulle rida med Ylva, men hennes dotter Hanna va sjuk så då blev det inget. Har ju kunnat åkt iväg själv & rida, men ja hoppade över det:s ;P Igår kväll hade vi -29 grader!! & när vi vaknade imorse va det rätt kallt också. Så då kände jag att ja lika gärna kunde strunta i att rida.. Men blev lite mildare senare under dagen iaf.

Åkte till fam. K istället på lite fika eftersom Jk fyllde år igår! Grattis!:) Där bjöds det på kaffe, tårtor & kladdkakemuffins:D Smarrigt värre!;) H hjälpte mig att beställa lite saker från Dermalogica så nu har jag ansiktsrengöring & lotion:) Tacktack! Busade även med Lea som sprang runt & va glad hela tiden:) Den tjejen har bara ett ända stort leénde på sina läppar hela tiden:) Så himla söt! Gogumman!:) Hihi. Snusade även på lilla som sov hela tiden då vi va där:) Sötunge!;) Båda tjejerna är helt underbara! ♥









Kylig ridtur..

Jag & Ylva trotsade kylan idag & va ut på en ridtur. Dock en kortis, men hästarna fick röra på sig iaf;) Hade två pigga herrar som bara ville springa. Haha. Cavve blev lite tröttis på slutet så han hamnade lite efter. Hoppas på mildare väder imorgon för då tänkte vi ut igen!.
Va så himla fint & mysigt i skogen nu med all snö & solen som lyste. Hatar denna kyla bara! Hoppas det vänder snart.. Burr..

Ikväll lät det som om att vi skulle till Tommys föräldrar & äta:)

"Halv åtta hos mig"

Igår va det min tur att hålla i en trerätters middag!:) Jag var värdinna för kvällen & jag tycker att det blev en riktigt lyckad kväll:) Hade det supermysigt!

I mitt tema ingick rött, vitt & silver:)


Till förrätt bjöd jag på en kräftstjärtssoppa:)


Till varmrätt serverade jag hasselbackspot. & en filé gryta:)






Till efterrätt bjöd jag på en citronmousse:)




Tack för en supertrevlig kväll tjejer!! ♥

Förberedelser..

Har gjort en massa förberedelser inför middagen imorgon som jag ska ha!:) Då är det tjejkväll & jag är värdinna denna gång;p Känner mig riktigt taggad & jag hoppas på att allt går vägen!;) Har förberett förrätten & varmrätten nu ikväll:) Återstår lite fix som jag gör imorgon innan gästerna kommer:) Hihi. Har även städat av lite ikväll. Tog det värsta, toan & golven:p Haha!

Men innan kvällen kommer så blir det en ridtur med Ylva & Cavve!:) Hoppas på att vädret blir bättre bara. Nu behöver det inte snöa mer!;p  

RSS 2.0