Bulan i v.15



31/3-12

Mammas stora & fina liljor!





Älskar dessa blommor!

Ridbanorna är öppen!

Har varit & provridit på Hia nu på fm & banan va fin att rida på:) Härligt att man kan åka dit nu! Om ca: 2 veckor ska jag rida för Mia då hon har en tvådagars träning på Hia:) Får se sen hur länge till jag kommer rida. Har ev. sagt April ut..

Ikväll blir det grabbfest hemma hos oss. Så då flyr jag & Johanna till Lina för lite mys:)

Smart där!

Miaträning igår & det gick så jäkla bra! Wow vilken häst jag har! Mamma skulle filma, men man hör från läktaren att det inte gick. Det va nå fel på kameran & bilden va alldeles suddig. Jaha tänkte jag.. Jäkla skit då. För detta ridpass skulle jag vilja haft filmat:) Men det blir väl fler gånger! När vi sitter i bilen påväg hem så kollade jag på kameran. Det va som jag trodde! Hon hade ju knäppt på kameran då det va full zom på den.. Åååh! Smarta morsan!;) Haha. Inte undra på att det va en suddig bild. Jaja, får försöka filma vid nästa ridpass:)

V.15 (14+3)

Om 1 månad ska vi på UL i Gävle ♥ Mys!

För övrigt har jag gått in i v.15 (14+3) nu:) Får se om jag får till nån magbild denna vecka;p

Måndag=Ledig

Har varit ledig idag så har hunnit gjort många bra saker:)
Började dagen med att jag & Tommy åkte till stallet för att släppa ut hästarna. Han va snäll & följde med eftersom jag skulle till Nytorp & rida sen:) Så då fick han va chaffis;) Hade turen att få rida själv i ridhuset & det gick bra:) Tränade mkt på att rida på rakt spår eftersom man oftast rider runt på böjt spår för att få hästen mer mjuk & följsam. Men började med det ändå & sen övergick jag till rakt spår & gjorde olika övningar på det raka spåret;p Kan då säga att det är svårt att rida rakt i galopp mitt i ridhuset. Man har ingen vägg eller så att ta stöd av. Gäller att man sitter rakt upp & ner & att man även får hästen att gå rakt. Men den där jäkla bakdelen är det inte alltid lätt att hålla reda på;p Haha. Men i det stora hela så är jag väldigt nöjd!:) Lite mer träning på det så kommer nog även det funka bättre sen.

När vi kom hem va det lunchdags. Vilade lite på maten för jag tänkte städa sen. Men då räddade söta Lina mig ifrån det;p Åkte ner på stan & fikade med henne istället:) Mkt trevligare! Städningen kan ju vänta:) Pratade bort nån timme inne på Krokanen;) Tack för idag gumman! Alltid lika mysigt! ♥

Har varit ute & grejsat lite också, men det är så blött i backen än så krattning m.m får nog vänta ett par veckor till. Längtar tills man kan börja plantera lite vårblommor & göra vår ute:) Myyys! Men fortsätter det att vara såhär varmt om dagarna så dröjer det nog inte så länge till hoppas jag:)

Fin blomma!



En stor & fin blommande Orkidé hos en kund på jobbet!:) Förstår inte hur dom lyckas få den så fin. Mina kommer det bara några blommor på sen vissnar dom & dör.. Har nog inga gröna fingrar tror ja;p Haha.

Trött misse





Mamma & pappas myskatt Svinto:)

:)

Kom på att jag inte har skrivit nå om min graviditet såhär långt:p Bara uppdaterat med lite bilder & så.
Men iaf så har jag mått bra hela tiden & gör det fortfarande:) Inget illamående eller kräkningar. Så hoppas att det håller i sig så jag slipper den biten. Är bara extremt trött. Kan lägga mig mellan 21-22 på kvällarna. Är helt slut då. Får gå upp på toa mellan 1-2ggr under natten också. Men somnar om lika fort igen:) Så jag har väl inget att klaga på!;)

Ljusparty



Va på Partylite igår kväll hos Emelies syster i Alfta:) Köpte två nya dofter- Äppelblomning & bergsvatten:)

Mys i Lottefors

Igår (Torsdag) var jag till Helen & ungarna en sväng & hälsade på dom ♥ Båda barnen va vaken så jag kunde mysa & busa med båda:) Hihi. Vi drack kaffe & surrade bort nån timme:)

Lea målade med sina kritor:)






Goungar! ♥

GRATTIS!!

Stort grattis till Carro & Mogge som blev föräldrar i natt till en liten Melizza ♥

Så söta!

Igår så red Ylva ut på Rattis & det hade gått bra:) Så då hjälpte jag Hanna så hon fick rida på sin ponny;)

Devil & Hanna:)

V.14 (13+0)

♥ Mina första magbilder ♥





Discobowling!

Igår var jag, Tommy, Emma, Bella, Jocke, Emelie & Simon till Edsbyn & bowla:) Hade hyrt två banor så vi spelade tjejerna mot killarna & vi tjejer vann!;) Haha! Gick dåligt för mig i början, men på slutet fick jag till 4 strikear;) Det va iaf jättekul! & mysigt att spela när dom hade disco-tema:) Sen beställde vi mat & åt efterrätt:) Mums!! Har ätit årets första mjukglass:D Fanns spelmaskiner också som nästan alla spelade på;p






Shopping i Valbo!

Blev en del shopping idag i Valbo:) Alla kom hem med påsar i handen:) Blev mkt saker från Ikea, en del kläder & sen hästprylar också;p Käkade såklart på Ikea:) Muuums! Där gjorde man en fin entré i kön.. Svimmade & där låg jag mitt på golvet. Piiinsamt.. Men det gick bra & jag kom på fötter igen efter att Tommy hade slitit upp en degklump från golvet. Hehe.. Fick i mig lite mat & sen mådde jag bättre:) Sen va det bara att fortsätta shoppa!;p

Nu laddar vi om till ikväll. Ska på discobowling i Edsbyn:)

Valbo!

Idag blir det en sväng till Valbo med Tommy & mamma:)

Mys fredag!

Åh vilken bra Fredag jag har haft & kommer att ha ikväll:) Hihi.
Började med att jag åkte till Nytorp & red ett pass på Rattis. Det fanns hinder uppställda också så då kunde jag inte låta bli att ta nått skutt över. Både han & jag tyckte nog att det va riktigt kul!:) Man blir såå sugen på att börja hoppa, men det får jag nog överlåta till Ylva eller så de kommande månaderna;p Om det blir högre höjder..
Åkte sen ner på stan & mötte upp Lina:) Vi kikade i lite affärer sen blev det såklart en fika på Krokanen:) Blev en lååångfika;)) Mkt prat & fniss;p Tack för det gumman! ♥

Nu ikväll ska vi till Johanna & Tommie på lite mat & mys:)

Varit mkt Fredagsmys idag!:) Hihi. Inte klagar ja e!

14:e Mars



Detta snygga förkläde fick Simon av oss när han fyllde år!;) Haha!

Ny kategori

Sagt & gjort! :)

Dressyrpass för bästa Mia!

Slut som människa. Tur man får sovmorgon imorgon:) Jobbade extra idag mellan 7-13. Ett kortpass så det gick bra:p
Va iväg & red för Mia nu i em. Tommy fick följa med denna gång:) Red skänkelvikningar snett igenom, öppna & sluta efter långsidorna. Fick vända rätt upp från kortsidorna & rida i galopp över medellinjen & lägga små volter. Han kändes riktigt fin & nu är vi ett steg längre i ridningen:) Har hänt lite de senaste gångerna! Så himla kul! Nu är vi pågång igen;)


Dags att göra en ny kategori kanske.. ;)

25-års fest!!

Min jobbarhelg blev lite splittad. Jobbade extra igår, idag är jag ledig då jag fått bort kvällsturen eftersom vi ska på 25-års fest!:) Men va uppe tidigt ändå eftersom jag har hästarna denna helg. Så när jag fixat undan alla sysslor i stallet så åkte jag till Nytorp & red:) Tog fram lite bommar & gjorde lite travövningar över dom sen blev det fokus på galoppen. Stegade upp 21,5m & la en bom i vardera ände. Tränade på att få olika galoppsprång mellan bommarna. Så red på 5,7 & 8 galoppsprång:) Han kändes superfin!:) Dock så hade dom precis sladdat där inne & det va massa avgaser från en traktor kvar som ej hade försvunnit så jag började må illa & få ont i huvudet. Så fick avbryta ridningen tidigare än vad jag hade tänkt, men han hade gått så bra innan så jag är nöjd ändå!:)

Åkte ner på stan en snabbis & fixade present tills ikväll & sen kom även Martina & Nemi förbi en sväng:) Uppdaterade henne lite om allt som hänt & sen då hon åkte tog jag tag i ett diskberg som Tommy egentligen skulle ha gjort igår;p Han hade lovat. Haha;) Slängde ut mattorna sen & rev även ur sängen. Nu är det renbäddat & golven är rena:) Nu luktar det fräscht här;p Hade ju fullt med katt-tassar över hela golven då dom kom in inatt & va leriga om sina små tassar :/ :p

Man kanske skulle ha hoppat in i duschen & börja göra sig iordning till festen ikväll!!;)
Ha en bra kväll!

9:e Mars

Fredagsmyyys!:)
Jobbade mellan 7-16 idag sen vidare mot stallet. Åkte till Nytorp & red:) Känns att vi är på rätt spår nu igen:) Allt går så himla bra igen & han va superfin! Gjorde lite olika övningar som jag har fått göra då ja ridit för Mia & faktiskt så gick det riktigt bra!:D
När jag kom hem så blev det mys i soffan framför tv:n med god mat & götta efter det;)) Ding ding ding..!!

Ska strax lägga mig då jag ska släppa ut hästarna imorgon & sen blir det att ladda om inför lite fest på kvällen:)

2012-03-07

Tur man är ledig imorgon så man kan samla ihop lite ny energi & ork. Lite dåligt med det just nu.. Har varit mkt jobb & skötsel av hästarna nu nån dag.. Men får sovmorgon imorgon iaf:) Det är välbehövligt!

Va så dåligt med orken ikväll så vi tjockade oss med lite Sibylla mat;p

Lina, glad att du mår rätt bra trots det som hänt! ♥

Skoterfest!

Igår på dagen va vi i Rengsjö på skoterträff. Men det va inte så himla mycket skotrar i farten utan det va mest fyrhjulingar. Vi åkte dit på fyrhjuling & kikade en sväng:) Åt kålbullar & korv:) En  mysig dag ute i solen:)

En gullig liten björn:)



På kvällen va det After skoter på Rsk :) Många Rengsjöbor kom på festen & vi åt kärlknöl & potatisgratäng. Riktigt gott! Framåt tolv så åkte vi hemåt efter att ha kört hem lite folk från festen. Hämtade även Johanna & Tommie också från Tuppz & körde hem dom:) Dom fick väl en mindra bra resa hem då Tommy såklart spydde ut från bilen då vi åkte så den blev ju mindre fräsch!.. Hela sidan+ att det kom in i bilen. Så i natt åkte jag till garaget & torkade bort det värsta invändigt. Resten får han då fixa nu idag!

Vårkänslor

Den 1:a Mars va det strålande sol & jag satt ute & åt en god lunch i Rengsjö!:)



Soffmys



I September är det dags..





Nu kan ja inte hålla mig längre! ;) Hihi..

RSS 2.0