Shopping i Söderhamn!

Igår drog jag & Lina till Söderhamn för att shoppa;) Började med en thailunch & efterrätt:) Mumma! Blev en del kläder för mig & Pontus inne på hm. Så nu finns lite nytt i våra garderober. :) Kikade in på öb, skokanonen & childrens house också. :)
Tack fina Du för shoppingstunden!

28:e Januari 2014

Har avverkat 2 veckor på jobbet nu & det har gått bra. Lite ovant i början & en del nytt, men nu är jag med igen;) Var lite jobbigt i början att vara ifrån Pontus eftersom vi varit tillsammans varje dag förr (förutom när jag varit bortrest) Men det är skönt att 'andas' ibland!.. Till & med att man får gå på toa ifred nu & det är lyx! & att kunna äta utan att ha någon yrboll runt fötterna;) haha.. Men det är såklart helt underbart också med de små liven ♥ Älskar att vara mamma & absolut inget jag ångrar. Snarare att man ångrar att man inte valde att bli det tidigare. ♥
 
 

Första jobbdagen efter mammaledigheten

Första jobbpasset är avklarat & det gick faktiskt bra:) När jag kom hem hade Tommy sålt min bil också så denna dag har flytit på bra! Både på jobbet & hemma;)

Back to work!

Imorgon börjar allvaret igen!.. Klockan ringer tiiidigt så dags att hoppa i säng.
Godnatt!

Andra natten

Pontus sov snällt hela natten i sitt rum & han vaknade sin vanliga tid imorse (07.45). Alla har sovit gott:) Fast jag har vaknat av mig själv & kommit på mig att Pontus sover ju inte med oss längre.. Undra vem som har det jobbigast;) Han va lite ledssen även ikväll vid läggningen, men det var han tidigare också även när han låg inne hos oss. Han har varit så enkel mest hela tiden så jag tror det kommer fortsätta att gå bra:) Han somnade sött efter lite strykningar på ryggen. Mamma & pappas gohjärta ♥
 
 
 
Pontus fick denna söta spark av tant Emma & tant Bella i julklapp! :)
 

Glössbo möbler

När jag & Tommy förlovade oss för 4 år sen fick vi ett presentkort på Glössbo Möbler:) Idag kom det till användning när jag & mamma va dit:) Den som spar, han/hon har.. ;) Fick med mig lite smått & gott hem iaf!
 
Ikväll rök de sista spåren av julen iaf. Va ju inte det lättaste att försöka klä av granen med Pompe iaf;p När mamman plockade ner kulorna i lådan så tog Pontus upp dom igen & jag hade nog kulor över hela golvet ett tag. Haha. Fick upp nya gardiner & lite dukar iaf:)

Stupade ner i soffan med en kall öl & chips efter det!:) Lördagsmys!;)
 

Klättring

Vilken kyla! Man är inte van denna hemska kyla. Huua. Men vilket väder sätter stopp för lite ridning,, ;p Var det inte för att jag hade bestämt med Ingrid att vi skulle rida så hade nog jag hoppat över det idag.. Haha. Men vi trottsade kylan & begav oss ut med Ingrid & Arramis:) Blev klättring idag & en del galopp. Solen sken & man var alldeles rödrosig om kinderna när man kom in i värmen. Blev iaf en härlig ridtur & hästarna va pigga & glada:)

Fredagsmys!

Fick finfrämmande av bästa 'tant' Martina idag! Mycket prat & kaffe blev det:) Sen en massa bus med Pompe;)
 
 
Tack för idag gumman ♥

Eget sovrum!

Idag gjorde jag ett ryck med Pontus rum eftersom jag vill ha in han i sitt rum innan jag börjar jobba. Så flyttade om en massa & nu sover han i sitt rum!:) Han som annars somnar efter ca10-20min så tog denna läggning 30min. Han skrek & grina konstant hela tiden så nog märkte han att det va nå nytt.. Men han somnade tillslut när jag satt med han & strök han på ryggen ♥ Lillplutten som vill känna närhet & gillar inte att somna själv.. Kommer kännas konstigt att inte ha han vid min sida. Han som sovit bredvid mig sen han föddes. (I sin egen säng)
Liten blir stor ♥
 
 

Det nya året..

Nästan två veckor har gått på det nya året & jag börjar snart jobba.. Shit, allt har gått så fort. Tyckte vi nyss kom hem från bb med lilla Pompe & man satt & skämta att 'tänk när jag börjar jobba' osv. & nu är man redan där! Skrämmande egentligen vad fort tiden går & den går ännu fortare sen man fick barn. Tro mig.
På Måndag morgon kl 07.00 ska jag infinna mig på jobbet igen!.. Har liite ångest för det, men det ska väl gå bra hoppas jag. Kommer sakna min lilla grabb så otroligt mycket, men det är nog nyttigt för alla oss. Blir en del nya rutiner, men vi tar dagarna som dom kommer :)
 
 
 
 
Kan inte beskriva med ord hur mycket vi älskar Dig! ♥

Nyår i Stocksätter 2013

Nyår firades hos oss i goda vänners sällskap ♥ Bella, Jocke, Johanna & Tommie var här hela kvällen & Emma kom förbi efter jobbet. Vi åt tre-rätters & drack drinkar, öl, vin & skålade med champange vid tolv-slaget!:) Under kvällens gång hann vi med att spela en del spel & det blev mycket skratt & tok;) Hade en toppenkväll med trevligt gäng! Vi fick nattgäster också så det var mysigt. Hade bäddat åt Johannna & Tommie som sov kvar:)
 
 

Julafton i Rengsjö 2013

 

Julafton i Vik 2013

 

Julafton hos oss!

Vi var hemma & myste tillsammans på julaftonsmorgonen:) Pontus fick öppna lite paket & se granen för första gången. Vi klädde den kvällen före då han sov. Så den blev genast intressant!
Vid 13-tiden åkte vi till Vik & åt jullunch & fika:) Kollade på Kalle Anka & delade ut julklapparna:) Sen åkte vi vidare till Rengsjö där vi sedan sov kvar:) Jultomten kom även dit & det blev paketöppning igen:) Proppmätta var vi, men lite götta gick ändå ner;p Vi alla hade varit riktigt snälla i år för vi fick måånga paket & någon som badade i paket va lilla Pompe ♥
 
 
♥♥♥

En kväll i December

 
Var ut på Tuppenz när The Sounds spelade. Förfest i Runemo hos Lina & Ante:) Blev en aaaningen för mkt av det goda för min del så resan till Bollnäs var lååång! Eftersom det blev några stopp efter vägen. Huuaa.. En trevlig kväll med ett fint gäng!

2-års kalas

Ska på kalas idag då sötaste Ellie fyller 2 år! Grattis till prinsessan ♥
 
 

Valbo för tredje gången!

Igår åkte jag, Emma & Bella till Valbo! För mig va det tredje gången på bara några veckor.. Haha. Åkte tidigt & kom hem sent. En heldag med shopping med andra ord!:) Fick med mig det jag hade tänkt iaf & lite till;p Blev lunch på Ikea & en fika på donken innan vi for hemåt.
Hemresan slutade med lite felkörning & skogsbilväg. Haha. Men vi kom hem tillslut iaf;) Vi fick se en ny del av Söderhamn, Dåbo.. Inte så mkt att se då de knappt fanns nå hus där & vem vill bo där mitt i skogen?.. Tur vi hitta hem!:)
 
 

Gamla bilder på Pontus

Hitta lite bilder från Tommys mobil på Pontus ♥
Hörselskydd på när mamman körde med elvispen;p Haha. & när han rattar Lancian, första doppet i en sjö med fötterna i Rättvik, myser i en fotölj, sitter på en pall hemma hos farmor/farfar & busar ute hos oss:)
 
 

Nya möbler

Eftersom vi bor mycket större nu så behövs det en hel del nya möbler! Så vi har shoppat en del på Ikea de senaste gångerna vi varit dit. Och vi har varit dit en gång före jul, en gång efter jul & jag ska dit för tredje gången imorgon!. Haha. Hänger med Emma & Bella då:) Egentid med vännerna gör gott ♥
 
Denna Expedit-hylla ska Pompe ha i sitt nya rum:)
 
Hemnes-byrå som vi har i hallen på övervåningen. (Julklapp)
 
 
Hemnes-byrå som också ska stå i hallen uppe eller i vårat sovrum. (Ska inhandlas imorgon)
 
Sen har vi köpt en garderob+sittbänk att ha i hallen & det var från serien Stuva. (En serie som man kan kombinera ihop själv) Det har blivit många sena kvällar med skruvmejsel & hammare då vi har satt ihop dessa efter att Pontus har somnat. Men det är kul med allt nytt! :) & förhoppningsvis så får vi bort de sista kartongerna snart..

2014-01-01

Då har jag dammat av bloggen lite med lite inlägg!:) Får se när korten sen jul & nyår kommer komma upp..
Kan bara säga att hade en härlig & bra jul med familjerna & nyår skålades in i goda vänners sällskap ♥ Mer om det kommer som sagt! :)

Nyklippt!

I Måndags blev Rattis av med lite päls & han skötte sig bra under klippningen. Min pärla!
Rider när jag kan & har lust just nu. Är inte i någon riktig träningsform just nu, varken han eller jag.. Nytt nyårslöfte kanske?!.. ;) Hehe.. Att komma i en bättre form;)

1 år & 3 månader

Den 30/12 blev Pontus 1 år & 3 månader ♥ Vår lilla goding! Men han är inte så liten längre. Växer så det knakar tror ja:p Har fått gått över till storlek 92 på hans kläder nu. Blir en lång kille det här tror ja:) Jul & nyår har passerat men mer om det i ett annat inlägg. Pontus sovrutiner har ändrats lite de senaste veckorna. Förr sov han 2ggr/dag & nu sover han 1 gång & det sker efter lunch. Provade senast idag att lägga han vid elva för han verkade så trött, men icke. Väl uppe i sängen blev han busig & pigg.. Haha. Så vi tar en dag i taget. Beror lite på när han vaknar också på morgon. Oftast vaknar han mellan 7-8 tiden.. Han verkar klara sig med att sova en gång per dag nu & då sover han mellan 1½-2 timmar.. Lägger sig fortf. vid 19.30-20 tiden. Äter bra vid de tillfällen det ges frukost, mat mm :) Har en matglad kille! Fått mer vilja & uttrycker sig mer så man förstår vad han vill & menar:) Kan säga mamma, pappa, tack, ljus så man förstår;) Hihi.. Brummar åt bilar, traktorer mm. Muar åt kossor/hästar. (kan ej skillnaden på dom än) Haha. Härmar fåglar & katter:) Finns ju hur mkt som helst att skriva egentligen, men detta är iaf en liten, liten del i hans utveckling & det är främst för min egen del som jag skriver så jag kan gå tillbaka & kika.. :)

(April 2012)
Mamma & pappas cooling! ♥

Förlovade i 4 år!

 
2010-01-01, dagen för 4 år sen då vi förlovade oss ♥

Ont i skrattmusklerna..


Var på bio med Tommy & pappa häromkvällen. Vi kikade på '100-åringen som klev ut genom fönstret & försvann'.. Helt klart sevärd! Haha.
 
RSS 2.0