Shopping i Söderhamn!

Tjohej vad jag har åkt runt idag & fixat en massa saker!

Började med att jag ringde hovslagaren så imorgon kommer han. Bra bra! 
Fixade även försäkring på Rattis så det blev ett samtal till Agria också. 
Åkte iväg till Granngåden & fixade kraft sen havre hämtade jag hos en i Rengsjö. Åkte ner på banken & fixade så jag betalade hästen till Ylva;) Blir mkt handlande & fixande med allt möjligt såhär på engång nu när man är tillbaka i hästvärlden;)  Hihi.

Åkte hem till Emma sen & vi åkte vidare till Söderhamn & sprang där i en massa affärer & såklart åt vi Thaimat. Så himla gott!:) Mums! Fick med ett par leggings hem, en tunika & en bikini:) Sen lite duschprylar från Dollar;p Tack för idag!

Fortsatte hem till mamma & pappa sen. Egentligen skulle Ylva åka iväg & hoppa ikväll på Rattis, men hon fick förhinder. Så då åkte jag & red. Red ut i skogen & galoppa:) Blev en mysig runda. Hihi. Men ovan är man. Haha. Får väl ont i alla kroppsdelar antar jag;P
Sist men inte minst innan jag kom hem så åkte jag & handlade på Ica & snackade lite med kusin där;)

Men nu snart blir det sängen!
Natti natti!

I´m back!

Nu är jag hästägare igen till en stooor kille:)

Killigrews Ratata "Rattis" :)


Ylva & Rattis på hopptävling i Söderhamn i Lördags:) Knyckte bilden ifrån Malin.

Hästägare

Snart är jag en lycklig hästägare igen! ;D



Idag är jag ledig,men har helgen framför mig som innebär en massa jobb. Imorgon ska vi iaf på 4-års kalas då Amanda fyller år!;) Sötungen min!



Uppe med tuppen!

Imorse så var jag uppe vid sju! Skulle till tandläkaren kvart över åtta.. Fick komma tillbaka för dom skulle ta bort lite tandsten som jag hade. Peppar, peppar så har jag aldrig haft hål eller nå andra stora bekymmer utan varje gång jag kommit på årskontrollen så har det sett så bra ut. Men inte denna gång då. Men det gick rätt fort & det var en liten obehaglig känsla. Finns det nått jag hatar så är det tandläkare & sjukhus.
Gick sedan och solade i solariumet då jag vill försöka få lite färg tills vi ska iväg;)
Åkte hem & slängde i tvättmaskinen så den fick jobba lite:p
Gjorde mig iordning för att åka ner på stan igen då alla affärer hade öppnat. Lämnade in mamma & pappas data. Äntligen säger jag bara! Kikade även på presenter så jag kom iaf hem med paket till 3 barn;) I helgen blir det lite barnkalas & en massa jobb.

Fortsatte med att laga en massa mat när jag kom hem & tvättade ännu mer.
Slog in alla paket:) Hihi. Så nu är det fixat! 

När man börjar ta det lugnt så känner man att tröttheten kryper inpå en. Men ingen vila här inte. Ska iväg & jobba nu ikväll också.. :/  

Det var min dag det! Ibland önskar man att det fanns mer timmar på en dag så dagarna var längre & ljusare. :)

Datorer

Hade en trevlig kväll igår hos Micke & Lotta:) Vi, Tommys familj & en till familj var hemma hos dom & åt kräftor:) Sååå himla gott! Åt & drack gott hela kvällen:) Lilla svärmor var lite dålig idag ;P Haha:) Tack för en kanon mysig kväll!:)

Idag har det inte hännt mycket. Hjälpte Tommy kratta gräset efter att han hade klippt det häromdagen. Sen åkte vi hem till Säll. Mamma hämtade upp mig där & nu sitter jag hemma hos mamma & pappa:)
Hjälper dom med datan. Sparar alla bilder & musik för nu ska deras data in på en lagning! En data ska bara funka för mig, jag hatar en massa krångel & sega datorer!! Tog bara 1 år för mig att komma till skott med detta.. Men det finns en anledning också. Haha. Dom ska tapetsera & måla i hela hallen nere & uppe så därför gör jag detta nu på samma gång;P OM inte dom skulle gjort detta så kanske det har tagit ytterligare ett år?!!.. Haha;) Bättre sent än aldrig!;)

Väntar på att Tommy ska komma nu sen ska vi äta grillat här med dom:) Mums!

Mor & dotter dag!

Idag har jag & mamma varit i Huddik & sprungit på alla gator;)
Dock till min besvikelse så var det väldigt utplockat i klädväg & jag som letade bikini kom hem utan.
Så jag får göra en nödlösning när vi åker iväg. Handlar kanske något där eller så tar jag med mig en svart tub-bh så då slipper jag alla snören iaf & vita streck;P Haha. Men hittade väggord (fånga dagen) som fick följa med hem, bh & lite andra småsaker. Sen åt vi Thai mat. Gudomligt gott!:) Hade iaf en mysig dag med min mor!:)

Nu laddar vi för kräftskivan ikväll hos grannarna i deras sommarstuga:) Tommys familj + en till familj ska också komma:) Skål på Er!:)

Kom med förslag!

Längtar ihjäl mig!
Om typ 3 veckor åker vi ;D

Tänkte höra med Er där ute om ni har nå bra förslag/tips eller nå som ni brukar ta med er när ni är ute & reser?!:) Alltså om det finns nått som ni absolut inte kan åka utan. Kan vara nå läkemedel som är super bra att ha med eller vad som helst:) Man kommer ju på saker hela tiden som man får skriva ner;P Kom med förslag!:)

Galopp på stubbåkern!

Veckorna går fort. Det är redan Torsdag & jag är ledig ända till Måndag nu:) Skööönt!:)

Ikväll var jag till stallet. Att man kan sakna att vara där, det trodde jag då inte. Men har man haft häst i mååånga år så förstår man. Det blir en del av sitt liv liksom:) Någonting saknas om man är därifrån ett tag, tro mig.. Känns som om att nått fattas i ens liv. Även om en annan har funderat fram & tillbaka på att skaffa häst igen. Men tankarna ägnar jag åt framtiden också:) Men om allt går som det ska nu till veckan så blir jag hästägare igen:) Men till ämnet jag höll på med;P Haha. Jag var iaf & red ikväll på stubbåkern & det är ju så himla härligt. Alla årstider gör sitt när man har häst. Våren är mysig då man ser hur det spricker upp överallt när man rider & då är sommaren nääära;P Sommaren är mysig också då man kan rida sent på kvällarna & bara njuta av att det är sommar. Hihi:) Man slipper klä både sig själv & hästen. På hösten är det så himla fint med alla färger & att man kan rida på stubbåkrar;D Det finns inge härligare!:) Sen är det mysigt med vintern också när man rider i massa djupsnö & hör hur hästarna jobbar:) Hihi:) Ja, alla årstider har sina "mys" faktorer:)

Vänner, barn & hästar

Kvällen är redan här & gud så mörkt det blir redan..
Hösten närmar sig..

Efter morgonbestyren så åkte jag & handlade massa mat på Ica sen hem & gjorde iordning en massa mat :P
Efter lunch åkte jag ner på stan för att möta upp Martina:)
Som vanligt shoppar vi loss lite & unnar oss saker när vi gör stan tillsammans;) Har haft en super mysig dag på stan med dig gumman:) Tack för sällskapet & pratstunden:) ♥
Lite saker som fick följa med mig hem var Schampoo/Balsam, after sun-lotion (tills vi åker utomlands), nya leggings, ett par skor (som jag har letat efter dom), hårspänne, massa kort som jag har frammkallat & sen blev det systemet & en fika:) Bokade även tid till att färga ögonfransarna innan vi åker. :)

Kvällen har jag tillbringat på ridbanan i blåsten. Burr.. Känns att det är höst i luften. Inge vidare sommarvärme direkt. Passade Hanna medans Ylva hoppade på Rattis & Lilians häst Pilgrim;)
Hon är bara för go den ungen!:) 

Imorgon ska jag jobba igen..

Godnatt!

Hoppar

Jag & Rattis på ridlägret:)
Gillar Dig mer & mer.


Lite av varje

Har hunnit med en del nu innan jag ska iväg & jobba ikväll.

Har städat hela huset, tvättat, plockat in färskpotatis ifrån landet:) Slängde ihop en sockerkaka som står i ugnen nu:) Så då kan Tommy ta sig en fika när han kommer hem;) Kakmonster!;P
Har fixat & lagt in kort på usb som jag ska frammkalla. Men det tar jag imorgon då jag ska leka med Martina:)







Vad tiden går fort, om ca:3 veckor åker vi till Kreta!:) Vipps så är vi där. Gud vad jag ska njuta då!
Emma & Bella bokade även sin resa igår också så vi kommer vara utomlands samtidigt fast dom åker till Egypten!:) Då kan vi skåla på beachen tillsammans;) Haha!

Puss hej!

Kort om helgen

Dagarna går & det var ett tag sen jag skrev nu.

I helgen har jag jobbat men innan så var jag på ridläger:) Mellan tor-fre!:)
Har haft det super kul & det har varit full fart;P
Torsdag var det ett dressyr pass kan man säga. Det gick väldigt bra. Jag har lånat Ylvas häst Rattis under dessa dagar. & på Fredagen var det bommövningar på fm & på em hoppade vi bana:) Är otroligt nöjd med mina dagar då jag fick otroligt bra hjälp av bästa Ylva som var vår instruktör;) Sen bodde vi hos Kerstin så det var ju nära till ridbanan:) Åt & drack gott:) Så har inget att klaga på, bara sömnen då jag sov med en som snarkade hemskt mkt. Haha;P Men den sömnen får man ta igen en annan gång;)

Idag har jag varit ute i skogen med Rattis:) Hur härligt som helst!:) Sen finns det en hel stubbåker vid stallet att rida på nu också!:) Så där ska vi ut nån dag & galoppera:)
När jag kom tillbaka sa Ylva att dom sett björnar igår alldeles bortanför stallet i skogen där.. HJÄLP!!

Bilder sen ridlägret kommer en annan dag. Nu blir det duschen & sen sängen :)


4 år!

Idag är det 4 år sen jag fick mitt körkort! ;D Tiden går fort..

Taggad!

Nu är jag taggad inför imorgon då ridlägret börjar!:)
Så idag efter jobbet åkte jag till stallet & smörjde all utrustning till Rattis:) Ska prova honom nu under dessa dagar & känna efter om han skulle kunna passa mig.
Så imorgon drar det igång med ride and wine;) Haha! Tur jag rider först så kan jag börja skåla sen;) Hihi;P
Får se om man kan gå efter alla ridpass. Haha. Kommer nog få en jäkla träningsverk! Man är inte van.. :P

Dags att packa iordning mina saker nu då eftersom hästens saker är fixade!;)


Ännu en omgång på hästryggen!




Åh, varför måste helgerna gå så himla fort för.. :/
Imorgon blir det jobb igen & typ resten av veckan. Blä!
Men har ju snart semester & ligger på stranden i Kreta så ska nog inte klaga;P Några veckor till får jag kämpa på! 

Ikväll har jag varit & ridit på Rattis. Ylva var snäll & hjälpte mig på ridbanan så jag provade på både dressyr & hoppning. Var super kul! Man känner sig lite mer taggad nu! :) Så nu har Ylva gett mig ännu mer träningsverk;P Får se om man kommer upp ur sängen imorgon. Haha!

Rattis :)





Björn Rosenström

Hade otroligt roligt igår med tjejerna;) Tack för sången & dansen;) Hihi.
Det är nå speciellt med sommar & Björn Rosenström ute på parken;) Härlig stämmning med härliga människor!;)
Idag är man lite smått seg iaf;P Haha!

Bjuder på lite bilder som vi hann med att ta. Sen kommer det kort ifrån parken också då vi knäppte på Rosenström;) Ska sno dom ifrån Emma bara;P
























När jag kom hem blev det mys med katterna;) Hihi.





Parken





Ikväll blir det partyyy;)
Väntar på att Emma, Bella, Emelie & Sofie ska komma nu;)
Blir lite förmys här hos mig sen drar vi ner på parken & sjunger med när Björn Rosenström uppträder;)
SKÅÅÅÅÅL!! :D

CCW

Har haft det kanon i Rättvik:) Vi var där mellan mån-tor.
Hann med massa cruisingkvällar, drive in movie - Bröderna Karlsson & träffade såklart Lina & gänget;) Hihi. 
Nu är man tillbaka till vardagen igen..

























Bollnäs cruising!

Nu är det tillbaka till verkligheten som gäller!
Imorgon börjar jag jobba igen efter min semester. Känns som om dessa två veckor har rusat iväg..

I helgen har Amanda varit här. Eller ja, hon åkte hem igår. Så vi har haft mysiga dagar tillsammans:p 
Så på kvällen var vi till Söderala & grattade min kusin som tagit examen:) Där blev det massa god mat med trevligt sällskap:) Tack för det!;)
Vi åkte vidare till Bollnäs sen där det var cruising;) Träffade på en massa folk man kände & det var hur roligt som helst;) Kom hem runt två-tiden på natten efter en underbar kväll:)

Idag har jag städat & tvättat en massa. Sen har vi handlat & packat klart allt tills imorgon då vi åker till RättvikClassic Car Week;) Vi blir där mellan Måndag-Torsdag. :)
Ikväll var vi hem till mamma & pappa på mat.
Tidigare idag så ringde jag på en hästannons också:) Så i slutet av veckan åker jag & mamma mfl. till Gävle & provrider en Tinker :) Känns jätte kul. Så hoppas det kan vara nått nu då. Spännande.

Måns myser hos Amanda:)


Mys:)




Måns passade på att hoppa upp i Amandas dockvagn när inte hon såg;P

 
RSS 2.0