Räknar ner..

Nu är det iaf inte många dagar kvar tills vi får nycklarna till nya lyan! Läängtar!!
Vart man än vänder sig så snubblar man över en kartong.. Så snart får vi börja packa upp våra liv igen & det känns helt fantastiskt..! :)
 
Kan även säga grattis till brorsan & Elin som flyttade till sitt hus förra helgen :)

Bloggpaus

Kommer ta en paus här då vi ska till & flytta om ca 2 veckor & det är dags att börja packa ner våra liv i lådor.. Så jag återkommer när vi bott in oss lite i vårat nya hus:)
 
 
 

Pontus 1 år & 2v.

Våran kille är det full fart på om dagarna!:) Nu går han för fullt. Han är så söt när han har bråttomt för då småspringer han nästan;p Haha.. Goding! ♥ Han har utökat sitt 'tal' också. Alltså, han pratar inte men han gör olika ljud nu & låter/skriker i olika tonlägen:) Kommer nästan nå nytt hela tiden. Frågar man vart mamma/pappa, lampan, klockan mm är så letar han & tittar på föremålet. Han har inte börjat peka på sakerna än.. Säger man åt han att han ska hämta tex, bok, traktor så kommer han med det. Eller om man pekar på nått & vill ha det så ger han en den saken:)
Kanske nämnde det, men han gick iaf då han va 1 år & 1 vecka:) Han måste stå upp för att kunna ta sig fram. Han kan ej ta sig upp & börja gå om han sitter ner på golvet.. Men det kommer nog snart:)
Har införskaffat nya skor åt han som han får bra stöd ifrån runt vristerna så nu går han ute också:) Men det är ju lite knöligare under hans små fötter så han ramlar omkull lite då & då.. Såå söt när han går runt med sina små ben:) Hihi..
Sen är hans 7:e tand påväg fram också. Har kommit upp ett till litet risgryn.. ;)
 
Händer så otroligt mycket hela tiden tycker jag med utvecklingen så man hinner inte med:)
 
 

Seans

Igår var jag & mamma på seans med Terry Evans på Folkhögskolan här i Bollnäs. Riktigt häftigt, spännande & vilken känsla. Wow. Har varit iväg på seans med han förr för ca 2-3 år sen. Nu bjöd jag med min mamma:) Min kusins tjej som satt vid oss fick 'kontakt' & det var så klockrent.. Häftigt & skrämmande på samma gång..! Men man är olika, man kan tro på detta eller inte. Men det gör jag. Om jag nu inte skulle ha trott på detta innan jag gick på en seans med Terry så skulle jag garanterat tro på det efteråt..
 
 

Dressyr x2

Ridningen i helgen för Mia gick riktigt bra! Vi klättrade upp en nivå båda två så det känns kul:) Har börjat med lite andra övningar nu & som sätter lite mer press på både mig & Rattis:) Nu kräver vi lite mer av han & att han ska svara upp fort för hjälperna eller det jag ber han om! Så jag fick rida med spö, vilket jag inte gör annars. Så att rida med en pinne i handen va lite ovant. Men de gick!;) Red mycket tempoväxlingar, öppna, bak/fram-dels vändningar, jobba han på små/stora volter. Flyttade in framdelen när jag red på volter i skritt, trav & galopp. Rattis blev alldeles vit mellan bakbena & vi jobbade på riktigt bra! Två svettiga pass avverkade vi & jag är så nöjd!!:)

Cavve & Rattis

Uppföljning

I helgen kommer vi ha en uppföljning av ridlägret som vi hade i Aug. :) Kommer rida två pass för Mia & imorgonkväll blir det exotisk planka, vin & hästsnack!:) Härliga helg!
 
 

På andra sidan sjön

Om någon vecka går flyttlasset!:) Som jag längtar!!
 
 

Shopping med Bella

Har haft en mysig dag på stan med tant Bella idag:) Kikade i affärer & Pontus fick ett par skor & ett fleeceställ som han kan ha nu i höst:) Innan det är dags för vintermunderingen:p Sen blev det en lunch & en fika på Krokanen:) Pompe-mannen åt pannkaka med god aptit:) Han sprang runt där & busa också när det blev för tråkigt att sitta still:p Gofisen!
Tack för en mysig dag!
 
Ska mysa vidare i stallet ikväll då jag ska ta in hästarna & försöka hinna rida.. :)

Pontus går mer & mer

Igår gick Pontus alldeles själv & han släppte möblerna & gick mååånga steg här hemma. Runt, runt! Hann få med det på film också;) Roligt att ha kvar! Han gick ett par steg, stannade upp & sen fortsatte han gå ♥ Nu går det undan. Ibland fuskar han & kryper istället;p Hihi.. Sötnosen!
 
Vi var hem till tant Emma igår på fika också:) Skulle visa henne att han kunde gå då men det ville inte Pontus. Han vägra gå:p Haha.. Men hon fick se filmen på mobilen:) Var ute & gick en sväng också i det härliga vädret! Sen åkte jag till stallet & red ut på en härlig ridtur. Blev dock bara skritt för är förkyld & hade nog lite feber också..
 
 

Gratis är bäst!

Eftersom man fick 50 bilder gratis på fujidirekt så passade jag på att beställa lite kort:)
 
 

Torsdagens dressyrpass

I Torsdags var jag iväg & red för Mia igen!:) Rattis sprang på rätt så fint! Så nöjd!!
Blev galopp på stora & små volter, bakdelsvändningar, ökad & minskad trav. Förvänd galopp i båda varven. Han gick himla fint! Nu är det bara en annan som borde komma igång lite mer med kondisen då jag blev helt slut.. Haha. Flåsade på en hel del. Till & med Mia sa det så då är det väl illa;) haha.

Som vanligt igen!

Nämnde tidigare i ett inlägg att Pontus varit stökig vid läggdags osv.. Men nu är det som bortblåst:) Både jag & Tommy kan lägga han utan problem nu & han somnar rätt fort. Är som vanligt kan man säga:) Fick lite tips av Helen förra helgen & vi bröt nog isen då. Alla nöjda & glada! ♥
 

Han går mer & mer nu mellan oss om vi sitter på golvet så det är nog inte långt kvar tills han vågar släppa taget helt & våga gå själv.. :) Känns inte som så iaf!

Bilder från Pontus kalas

Nu kommer bildbevisen sen kalaset. Bättre sent än aldrig.. ;)
 
 

1:a Oktober 2013

Eftersom jag var sen med att skicka in kort på Pontus till Ljusnan så är han med idag! Klicka här!
Idag blir det en lugn dag för oss tror ja:) Känns som det behövs efter denna kalashelg;p Så det blir till att fixa med en massa tvätt, fixa käk, disken ska diskas & sen en massa mys med våran gopojk såklart! Ska nog ta mig till stallet också för att rida:) Skulle ja ta det lugnt sa ja..?!.. ;) Hmm.. Haha!

Pontus Slaviero Säll
Grattis älskling! Önskar mamma och pappa.
 
Kortet som finns på webben! & även i Ljusnan:)
 
 
RSS 2.0