VÄNTAR..

Blev så att vi ska vara barnvakt ikväll. Så ja väntar på att Amanda kommer hit snart :) Vi ska åka & handla så fort hon kommer. Tomt i kyl & frys. :P Sen blir vi bara hemma & myser antar jag ;) Min lilla skruttfia;)




Mitt Älskade kusinbarn! ♥

NYFIKEN

Jag är lite nyfiken vilka ni är som brukar läsa min blogg?!;) Lämna gärna en kommentar! ;P


HALLOWEEN

Imorse var vi vaken tiiidigt. Vi var till stallet & släppte ut hästarna & gjorde allt klart där. Får se om jag kan börja rida imorgon igen då jag har vilat från ridningen pga. min rygg. Blir lite sugen när man ser hur Lina har börjat träna med Bonett:) Hihi. Man får en liten kick av att börja träna på då!;) Lika är det när man är på någon tävling, då vill man själv vara med ;P

Nu på fm har jag & Johanna varit iväg & simmat också. Så himla skönt var det :) & nästan inge folk så vi hade nästan banorna för oss själva;P Sen bastade vi efteråt. Mysigt!;) Så nu måste vi försöka hålla oss till att simma ett par gånger i veckan! När jag kom hem tog jag tag i disk & massa annat småplock.

Blir ingen utgång ikväll iaf, varken för mig eller Tommy! Det blir lugnt på den fronten..
Får se om vi ska vara barnvakt istället. Lilla Amanda kommer kanske hit ;)
Får höra med Teresia senare idag hur det blir..

Vad ska ni andra göra ikväll?! :)

DE FÖRSTA..

Har nu inhandlat de första julklapparna;) Hihi. Så har precis slagit in alla & det är lite mysigt också att slå in:P Sååå kul!:) hihi! Det blev en lyckad tur på stan med Martina:) Tack gumman!:)
När vi va på Pepes så knäpptes det kort & en limo var parkerad utanför. Hmm, tänkte vi:P men den som vann på drömchansen var ju & handlade idag!:) Så då såg vi skymten av dom också;P haha!

Ikväll ska jag till Rengsjö. Jag ska ta in hästarna ikväll & släppa ut dom imorgon så då sover jag över där hade ja tänkt!:P Får sova liiiite längre då iaf;P

Blir Idol & mys i Rengsjö ikväll då :)


3 DAGAR LEDIGT!

Gud så underbart!:) Det händer en gång på 5 veckor. :)
Igår kväll bjöd jag hit Tommys familj på mat :) Sen när dom gick hem så slocknade vi rätt fort :P Jobbigt att arbeta;P haha!

Nu ska jag åka till Martina så ska vi kika runt på stan & inhandla lite julklappar;) Det är tanken iaf, så hoppas vi hittar nå!;P
Blev ett kort inlägg nu, men jag återkommer!;)

ONSDAG

Dags att lägga sig nu snart eftersom man ska upp & jobba imorgon igen.. Suck!
Har inte hunnit ett skit idag heller känns det som eftersom jag började vid ett.
Klockan ringde vid nio så jag steg upp & påbörjade göra lite mat. Blev lasange :) Sen hade jag en tid att passa hos Torstensson. Så nu hoppas jag att jag inte behöver dit på läääänge! Ryggen känns iaf bättre:) Får se hur det känns imorgonbitti.

Emmas farmor fyller år idag så eftersom jag jobbade med Lena (emmas mamma) så slank vi in där & fick oss lite smörgåstårta;P Mums!;) Sen va det lite segt att börja om & jobba igen när man ätit & fikat;) Hihi. Men det gick bra & kvällen gick rätt fort :)
Är hemma nu med mina godingar;P Hihi!;) Så det blir sängen nu!

Mormor fyller också år idag! Grattis till henne ♥

Godnatt! :)

HJÄLP!

Vad ska man klä ut sig till på Halloween?! Någon som kan komma med nå förslag!;P Vore tacksam!
Egentligen orkar jag inte engagera mig så mkt heller ang. utklädnad. Meen, om man inte klär ut sig så känns det som om att det inte är någon ideé att gå ens. Har sån dålig fantasi så det finns inte! :P



Såhär såg jag & Lina ut på Halloween -07 ;P






LÖNING!!

Wiihooo!;) meeen, pengarna bara flyger iväg då man har betalat massa räkningar idag.



Suck, det är sååå tråkigt när man knappt har nå pengar kvar:/ Måste försöka spara också eftersom ja drar till Ullared i slutet av November!
Har fått en ny tid till Torstensson iaf. Ska dit imorgon innan jag börjar jobba. Inte direkt billigt heller att gå till en kotknackare/massör.. :/

Hade tänkt rida men min rygg sa ifrån. Så jag pysslade om henne lite extra ikväll:) Klippte manen/svansen & borstade henne fin;P Väntar på mitt nya regntäcke också som jar har beställt åt Rosa:) Hoppas jag får det denna vecka!

Kramar!

FULLT UPP

Ja, det kan man verkligen säga!.. Puh!.
Dagen började med att både jag & Tommy åkte till våra jobb. Just ja, har nog glömt att skriva det men Tommy har fått jobb nu ;) Vilket är jättebra tycker jag :) Han jobbar i Söderhamn som snickare. Verkar ha jobb till December nå tag iaf:P Det är på Skanska igenom Manpower. Så nu är vi båda borta hela dagarna.. Så idag tog Tommy tag i matlagningen vilket är mkt bra! Annars så är det väl oftast jag som ställer mig & fixar maten;P haha! Så det kommer även bli hans ansvar att fixa & ställa iordning saker hemma då jag kommer komma hem senare än han eftersom ja ska till stallet efter jobbet! Oftast så åker jag direkt dit iaf :P Så första dagen skötte han sig bra:P hihi. Bara hoppas på fler såna dagar!;) Men självklart hjälps vi åt! ;) Alltid!♥

Så idag åkte ja till stallet & möttes av jätte blöta hästar som ville in. Sötnosar!:P Tog in dom & pysslade om bruden lite:) Sååå tråkigt väder nu alltså. Hellre kyla än detta pissväder :/ Kanske snö också till och med;P haha! Men det gick rätt fort i stallet då ja hoppade över att rida. Red ju igår så ;P
Kom hem till dukat bord & färdigt käk!;P Det gillas!:)

Sen tog jag tag i massa papper & sortera in i pärmar. Lite ordning & reda här va!;)
Därefter blev det skurning av toan. Städade hela toan, dammsög & torkade golven i hela huset!;) Duktigt gjort efter en hel dag på jobbet! ;P Nu väntar tv:n & sen sängen!;)
Min rygg då, den är inte ett dugg bättre efter helgens ridning samt dansen som blev på Tranan. Så om jag fortfarande har ont imorgon så måste jag nog ringa så jag får komma till Torstensson igen..


Sötisar! ♥

PARTYBILDS!

Vill tacka alla igår för en trevlig kväll!:) Började hos Tobbe där vi blev bjuden på pizza;) Sen spelades det musik, även julmusik som Helen körde igång;) haha! Drog ner till stan senare & jag gick till tranan då de andra skulle prova att komma in på Tuppens! Men det slutade med att alla kom in på tranan tillslut ;P För det var clup 25 på Tuppens. Träffade på Johanna på tranan så vi skakade lite rumpa;) Men det var lite segt även där. Halvkass musik & lite folk till en början. Men var ändå kvar där tills dom stängde :P
Ringde bror & Ogge så vi åkte hemåt. & till min förvåning blev det inte Max. ;P haha. Ville bara hem & soooova!;) Så får se om det blir Max ikväll istället ;) Haha!
















Detta var några bilder, har fler på bdb ;) Kika in där!

FÖDELSEDAGSPARTY!

Nu är jag tillbaka en snabbis;) hihi! Saknat mig?!;P
Har jobbat så har inte hunnit med att blogga.

Igår kväll var vi bjudna till mamma & pappa på mat, Tacos;) Kikade även på Idol där & hade det mys!:)
Ikväll blir det partyyy ;) Ska iväg till Tobias på födelsedagsfest;) Blir mat & dryck;P Så hoppas på en trevlig kväll. Är fortfarande förkyld så får försöka ta det lilla lugna;P Hihi. 
Ha en trevlig Lördagskväll gott folk!;)


SKÅÅÅÅL!! :D

ÄNTLIGEN MIN

Varit iväg & 'lagat' ryggen nu. Fick en tid hos Torstensson så nu har han varit & klämt igenom min rygg ordentligt! Fick även med mig ett par övningar hem som jag kunde göra sen när jag blivit helt bra. Så nu är man lite stel & öm efter att han varit & masserat mig. Så skulle ta det lugnt ett par dagar nu. Visst, imorgon & på Fredag ska jag jobba! Det är ju toppen:P haha! Men det var väl framför allt att jag inte skulle ta i så himla mycket med kroppen. Så då åker mamma & pappa på mockningen ikväll & jag gör de lätta sysslorna i stallet!:P Huvudsaken är att jag blir bra igen!

Ikväll sover jag i Rengsjö för imorgon ska jag släppa ut hästarna samt jobba då. Ska ju upp så tidigt så tyckte det var lika bra att sova hos mamma & pappa:) Köpte ju 'Män som hatar kvinnor', äntligen min, så då blir det lite filmmys hos dom ikväll;)



Har sett flickan som lekte med elden också så nu väntar man bara på att treans film ska komma!:)

JÄKLA RYGG!!

Har så förbannat ont i ryggen, nere vid svanken. Det högg till som fasiken igår när jag höll på att dra loss hö från höbalen. Sen igår kväll kunde jag knappt sitta eller ligga. Spela ingen roll vad jag gjorde så högg det hela tiden i ryggen. & när jag klev upp imorse så var det lika. Har så himla ont idag med. Någon som vet några bra ryggövningar som man kan göra hemma?!



IDIOTER!!!!


Brorsans bil som dom snott vinterdäcken, extra lysen & blinkers ifrån! Jävla idioter!
 


En annan nyhet jag fick idag. Pappa & hans kompis Börje ska åka till USA, Florida nu i November! Fan vad avis jag blev! Det är lyx!;) haha! Kul för dom att få åka dit. Vilket minne! Kan ni fatta?!! :D Dom åker till USA!!:)

VÅRAN DAG <3

Idag är det min & Tommys dag :) Det är våran 2- års dag!!;) ♥


Bild från våran 1 årsdag. Förra året..


Vaknade av att älskling kom hem med röda rosor åt mig idag :) Himla gulligt! :) Tack!;P Sen gjorde jag mig iordning så var jag ner på stan med Martina;) Handlade lite & tog en fika. Tack hjärtat!:) Älskar våra pratstunder. Dom behövs!:) Därefter åkte jag & Tommy till Rengsjö med lite hö till hästarna & jag red samt tog in dom små djuren;P Så ikväll tänkte vi ut & äta, men vi insåg att det skulle blir så sent innan vi blev klar så nu väntas mat från Esras istället. Fläsk filé oskar ;) Mumma! :) Sen blir det film & myyys!:) ♥

Utsikt från våran altan :)




SNOW

Nu har den första snön fallit över oss också! :)
Dagen började med att klockan ringde kvart över fem. Snark. Haha. Jag & mamma åkte till stallet & släppte ut hästarna. Är rätt mysigt att vara i stallet på morgonen :) Dom blev nog lite förvånad också när dom kom ut för det var alldeles vitt på backen. Iaf lill killen ;P För fölet var det första gången han såg snö:P Hihi.
Gick hur bra som helst att släppa ut dom;) Sen var det bara hem & äta frukost & byta om. Sen brassade jag iväg till jobbet. Tur att T bytte till vinterdäck i Lördags åt mig :) Min arbetsdag slutade fyra & sen började det om. Vidare till stallet igen då;P haha. Mocka & red ut! Full fart heeela dagen alltså! Tur att jag är ledig imorgon:) Det gillas!;)

Ikväll åt vi kött som vi gjorde i ugn. & det funkade bra det med :P Mums!
Ikväll blir det soffläge. :) Löööve! 
Imorgon blir det mys hela dagen/kvällen;P Hihi! :P Får se hur våran 2-års dag blir! ♥ Har några planer iaf;)

My med lilla busen;)








RIKTIGT FÖRKYLD

Denna helg betsår av jobba & jag har blivit så förkyld. Är lite tungt att släpa iväg sig till jobbet när man inte har någon ork. Men bara idag & imorgon kvar, sen är jag ledig:) Ska ta hand om hästarna heeela veckan också för Ylva ska bort. Men det ska nog gå bra:) Ska dit imorgonbitti innan jag börjar jobba.. Huaa, blir tiiidigt! :P Så ikväll sover jag I Rengsjö!
Har nyss gjort ordning lite käk som ja ska äta snart sen börjar ja vid 13.00. En riktigt tråkig tur att jobba.

Iaf så hade jag Mary kay party i Fredags :) Så jag betsällde lite saker! Sen fikade vi & hade lite fredagsmys framför Idol:) Tack Johanna för att du kom & visade produkterna:) & tack till Lina, Bella, Emma & Emelie som var snälla & kom på visningen!;) ♥



UPPE TIDIGT

Ingen sovmorgon när man är barnvakt! ;P Haha! Man känner sig en aning trött & seg vid den här tiden nu. Man är inte van att någon vill upp & ha välling :P Sen att dom små inte kan sova. Sen gör inte vädret det bättre heller :/ Uscha, så tråkigt. Regn & rusk. Så jag tog tag i att städa lite:) Amanda låg snällt i soffan & kollade på Emil:) Vi ska köra hem henne nu nå tag efter vi har ätit lunch. Då åker jag till stalle & donar lite där. Får se om ja rider något idag. Inge kul väder samt att jag har träningsvärk sen jag har ridit för Ylva ;P & igår tränade jag på samma övningar själv. & shiiiit, mina ben värker idag;P haha. Börjar känna mig förkyld nu också. Är väl typiskt! På Tisdag ska jag vaccinera mig för svininfluensan iaf.

Ikväll ska jag ha Mary kay party!;) Så då kommer det lite underbaringar hit på visningen & fikar lite sen!;)




 

Amanda & Bill;)

MITT KUSINBARN!


Dagen började med att vi åkte & handlade mat & sen åkte jag & Amanda till stallet ;) Hon är lite rädd för hästar, men ändå ska hon vara med;P Hihi.
Sen gjorde vi oss iordning för jag & T skulle på bankmöte ang. vårat pensionssparande. Det gick bra & Amanda skötte sig fint för hon var med :) Sen blev det maaat;) Amanda fick en Maxbox & vi var lite nyttiga & köpte en salladstallrik från Take Off:) Mumma var det iaf!;)

Senare nu ikväll har Amanda badat & vi har myst framför tv:n med naturgodis & ostbågar :) Har precis lagt henne & hon somnar nästan aldrig själv (dålig vana) så nu ligger Tommy med henne & hon har grinat & grinat. Men det blev nyss tyst ;P Så kan hoppas på att hon somnat!
Lite bilds sen idag bjuder jag på ;)

Busungen badar :)






Goungen min;)


Nu har ljusen kommit från ljuspartyt ;) Här är min söta lilla katt som jag köpte!

BARNVAKT

Nu är jag & Tommy barnvakt till Amanda :) Hämtade henne igår så hon kommer vara här tills imorgon;) Så idag ska vi till stallet :) Sen på em ska jag & Tommy på banken på nå möte. Vi får se vad som händer mer idag;)


Mitt älskade kusinbarn :) 

STOCKHOLMS RESAN

Nu kommer ett litet inlägg sen vi var i sthlm i helgen:)

Fredag:
Vi kom iväg på kvällen & var på plats vid 21- tiden :) Så då bänkade vi oss framför Idol;) Hihi. Så vi missade inte så mkt av det. Jag, Tommy & Johanna trängdes i ett sovrum:) Stackars Johanna fick trycka ihop sig i en soffa & jag & Tommy låg på en stor luftmadrass;)

Lördag: Shoppingdagen!;) Jag & Johanna drog ner på stan medans de andra åkte iväg & hämtade en bil som vi skulle dra hem åt någon. Shoppade en hel del iaf;P Så är nöjd med mina inköp! Vi åt lunch & fikade på stan. Hann springa där vid NK & plattan. :) Tack snälla svärfar för pengarna jag fick att shoppa för!:) 
På kvällen var vi bjudna på 60- års fest! :) God mat, trevligt folk & allt var så klart gratis då vi blev bjuden ;) Så det var bara att fylla på glasen när det var slut!;) haha! Rika stockholmare!;P haha!

Söndag: Sov till typ elva- tiden :) Packade ihop & åkte och tog en lunch med Sofie. Pizza blev det ;) Så nu har jag & Johanna bestämmt att vi ska ta en tripp ner till henne för att gå & shoppa samt att se hur utelivet är där i sthlm;) Stannade på lite fika efter hemvägen hos olika familjer också så vi kom nog hem vid halv elva på kvällen.

Mina inköp:) + att jag köpte en jacka.



 

Sofie & Andres


Micke som fyllde år :)


Johanna:)


Den goda maten :)


Efterrätten:)


Har fler bilder som kommer visas på min bdb.

BIO

Har varit på bio ikväll med Tommy, Lina & Niclas!;) Vi såg Flickan som lekte med elden. Klart värd att se! Tack för sällskapet!:)
Ska försöka sammanfatta helgen i sthlm någon annan dag ;P För nu blir det sängen snart. Upp & jobba imorgon. & sen på em ska vi ha möte. 

Imorgon hämtar jag lilla Amanda som ska bo hos oss till på fredag;) Myyys!:P Hihi. Ska vara barnvakt då föräldrarna är i skogen & jagar älg ;P 

Flickan som lekte med elden



♥Amanda♥
   

Kraaam!

STOCKHOLM NÄSTA!

Snart tar vi vårat pick & pack & drar till Stockholm!:D Wiiihooo!;)
Vi ska vara där över hela helgen, jag+Tommy & hans familj!!;) Så nu ska vi göra Stockholm osäkert!;P haha! Visst Johanna;)
Ska bara göra iordning oss nu & packa in i bilen så drar vi;)
Imorgon väntar stan & sen kalas/fest på kvällen:) Hoppas jag fyndar mycket så jag kommer hem med mååånga påsar!;) Vore kul med massa höstnytt!;)
Vi kommer hem på Söndag igen. När någon är kapabel till att köra;P haha!

Ha det så bra i helgen, för det ska jag ha!:D
Puss&kram!

FIKA HOS EMMA

Har varit & jobbat även idag, men slutade två :) & det är inte alla gånger!
Så åkte till stallet & fixade med allt där. Tänkte rida, men det blåste ju storm nästan så då hoppade jag över det. Rosa ogillar sånt väder när vi är ute & rider så då är hon så fjantig. Det slutar alltid med 'bråk' :P Hehe.

Åkte & tog en fika hos Emma istället ;) Där bjöds det på ett jättegott te så det var jag & köpte ikväll när vi ändå handlade. ;P Sen lite kakor så klart;P Sen bjöds det även på massa snack & mys;) <3

Man bara jobbar & jobbar så man hinner inte med nå annat känns det som & när man väl är ledig så händer det saker hela tiden. Massa måsten hit & dit! Det är lite jobbigt att man aldrig kan vara 'ledig' när man är det! För då ska allt fixas som man inte hunnit med när man har jobbat. För allt som man vill göra på fritiden hinns inte med alla gånger vilket är tråkigt. Alla underbara vänner som man har hinns inte med jämnt & det känns inge kul.. Alla luckor man har täcks fort upp av massa annat! Booooring!
Men ni ska veta att ni betyder väldigt mycket & att ni är mina underbaringar!<3 Även fast inte alla hinns med alla gånger.

Bjuder på lite kattmys ;)







Myyys :)


Bills snygga sovstil ;)



Nu väntar jag på att Bonde söker fru ska börja!;) Sen ska jag packa lite inför Stockholmsresan eftersom jag jobbar imorgon & även på Fredag!



HOME SWEET HOME

Är hemma nu från en helg i Rengsjö:) & det känns så skönt att komma hem igen:)
Har jobbat heela helgen:/ & idag är jag ledig. Men fick ingen sovmorgon då Rosa & Rattis skulle skos. Klockan åtta kom hovslagaren. :s Guuuud så trött jag var.
Stack ut & red sen när han var klar. & det gick bara bra :P
Så det var den fm det ;P Den tillbringade jag i stallet ;)

När jag kom hem började jag tvätta & plocka lite här hemma.
Sen tänkte jag att jag skulle vila en stund för var så himla trött.
Men jag sov nog i 3 timmar. Uuupps;P Haha. Hoppas man somnar ikväll bara! För ska jobba imorgon igen & heeela jäkla veckan! Bläää!
Har tänt ljus nu för blev så frysen efter jag sovit. Ska fixa nå mat om ett tag, bara Tommy kommer in. Han är ute & klipper gräset. Blir bara en lugn kväll & det gillas då jag är så trött & seg :) Samla krafter tills imorgon;P

På Fredag kväll åker vi till Stockholm med hela Tommys familj!:D
Är bjuden på kalas/fest på Lördagen ;) Våra sthlms grannar som har sommarstugan bredvid oss ska ha kalas då Micke fyller år! :) Så då hoppas jag att det bir stan på Lördag;) Du är väl på Johanna?!;D



Somnade med katterna :)

NY MUSIK

Äntligen har jag fixat lite ny musik:) Eller nygammal kan man väl säga;P haha! Har tagit en massa musik från mamma & pappas dator nu:) Musik som man lyssnade på för flera år sen & några låtar jag har saknat :P hihi. Men nu klarar jag mig ett tag till;) Annars brukar jag hojta till;) haha. Lina & Johanna brukar jag ragga ny musik hos annars;P Så nu kan jag spela på i bilen med annan musik iaf;P Annars sitter jag bara & byter låtar heeela tiden! Går väl bra när man åker själv, men om det är någon med mig brukar jag inte få hålla i dosan länge;) haha! Spelar nästan ingen låt klar, utan då blippar jag vidare till nästa;P Kan ju komma någon bättre;P

Nu ska jag ta & krypa ner i sängs här hemma hos mamma & pappa:) Ett jobbigt pass väntar imorgon.. Fyyy fasiken! 7.00-14.30, 16.00-21.15 :/ En delad tur. Endast ledig 1 ½ timme på hela jäkla dagen! Bara att bita ihop!

Godnatt!

HOS MAMMA & PAPPA

Nu är man i föräldrarhemmet i Rengsjö:) Sover här i natt då jag har jobbat & sen ska Tommy ut ikväll med sin gamla klass från Granbergsskolan.  Ska även jobba imorgon så skulle ändå komma hem till tomheten. Faaast, har ju Texas & Bill ;) hihi. Men nu får dom klara sig själva ett tag tills Tommy kommer hem i natt :P

Åkte iaf till stallet efter jobbet. Red på åkern idag & körde lite dressyr typ ;P Hon är mer vild än tam nu hästskrället. Jag blir tokig! Nervös, spänd, rädd, osäker. Ja allt vad man kan vara. Så nu ska vi ta & ringa en tjej från Edsbyn som kan 'tala med djur'. Vi har alltid sagt att vi vill ha hit en sån till Rosa, men det har aldrig blivit av. Men nu känner jag att nu måste vi bara få hit henne. Mamma tror mkt på sånt där & det skulle vara kul att prova också:) Får se om man får veta något vad som försigår i hennes hjärna. Återkommer om den saken när hon varit här, vilket kan säkert ta ett tag;P

Har nyss ätit lite mat hos mamma & pappa. & senare blir det efterrätt :) 
Sitter & njuter av lite choklad nu som det bjöds på;P mmmuumms! 
Så mysigt att komma 'hem' ibland;P Man blir lite ompysslad & så;) hihi.
Har även sällskap av Svinto som ligger bredvid mig, myyys katten ;)


 




Svinto :)

SNART..

Tiden går & snart har vi varit tillsammans i 2 år :) ♥
Och nu skulle jag vilja ha lite tips på vad man kan göra tillsammans för att fira lite :) Vet att vissa inte alls brukar göra något, men för mig känns det ändå speciellt på något vis. Den dagen ska man minnas som om att den vore igår! ;) Så kom gärna med något förslag!:) Förra året tog vi in på ett hotell i Funäsdalen över en helg. Vi gjorde inget speciellt där, utan åt god mat & kollade runt lite :) 

Jag vid ett jättefint vattenfall :)
 

Snö på bergen..







09-10-01


Var till stallet på fm & då var fölet utanför tråden, igen!
Han smet igår med.. Bråkstake. Haha. Så bara Ylva har laddat batteriet till strömmen så kommer det sättas upp. Då kanske han ger fan i att smita;P Men man brukar ju säga att gräset är grönare på andra sidan. ;) & eftersom jag inte fick in han i hagen ensam igen så blev det ingen ridning för då har han väl säkert följt efter oss i skogen.

Här är smitaren ;) haha



Nu är det även ihopplockat ute! Höststädat med andra ord! Har rensat rabatter & slängt massa gamla blommor & altanen är alldeles tom med. Bara katternas lilla vinterhus som står där nu ;P Hihi.
Vi har kört iväg alla möbler & ställt undan dom inför vintern.
Men jäklar vad kallt det blev ute när vi höll på. Fyyyaa! Hörde att det hade varit -6 grader i Edsbyn av mamma. Fy fasiken säger jag bara. Snart kommer väl snön. Uscha! Om det ändå kunde bli sommar nu igen.
Sen har jag även tvättat & städat av golven. Känner mig faktiskt lite duktig!;) 

Ikväll blir det bara lugnt. Ska börja med maten snart & sen blir det självklart mysa ner i soffan framför Idol :D








RSS 2.0