Cruising!


Igår drog jag, Lina, Jessica & Johanna till Sandviken på cruising i Linas Manta;)


Tack för en trevlig kväll tillsammans med er ♥

Mys med brudarna ikväll!

Såklart ska det regna när man är ledig. Blir inte nå förvånad!!
Men det blir fredagsmys ändå;) Hihi. Ikväll korkar vi upp flaskorna & stoppar i oss lite räkor, ost & kex;) Kvällen kommer nog bli bra trotts detta skitväder.

Har inte gjort ett skit idag. Man vill bara gå & lägga sig & dra täcket över huvudet.. Tommy ringde & väckte mig vid elva;p Uuupps!;) Haha. Snacka om sovmorgon! Men ja va tydligen helt slut..


Kollade precis ut igenom fönstret & ser Varpen glida förbi:)

Torsdag den 26:e Maj

Tjoolahopp! Idag blev det jobb till tre sen åkte jag till stallet & smörjde ett gäng med sadlar (3st). Den som jag fick låna av Siw ska ja lämna tillbaka då den inte passade mig.. Det va synd för gillade sadeln annars förutom att mina knän petade utanför bossorna. Bara att leta vidare.
När jag kom hem körde jag igång med maten, disken & sen blev det storhandling på Ica. Tommy klippte gräset medan jag gasade till affären:)
Har nyss varit ute & promenerat/joggat. Till kvällsfika blev det en smoothie;) Yummi!;)

Nu har jag förövrigt gjort helg;D Imorgon blir det vinkväll med Emma & Emelie;) ♥

Nu jäklar!

Inte förens nu har jag fått lust med att försöka göra något åt mina matvanor, kondis & alla sambokilon;) Har försökt sätta upp lite små mål till vissa datum. Att jag ska hålla mig ifrån allt sött & onyttigheter till datum som jag har spikat! Men jag kan heller inte sluta helt för då tappar jag lusten direkt. Utan ja ska försöka äta sundrare & röra på mig mer. Börjar så tror ja:) Sen tänkte jag väga mig en gång i veckan för att se om vågen kommer röra sig nå. Men kommer inte stirra mig helt blind på den heller. Utan det kommer inte synas till en början kanske på vågen, men på vissa kläder kommer man kanske märka lite skillnad.. Behöver inte va mycket utan det är det lilla som räknas;) Hihi. & att jag själv blir lite sporrad av det!

Tog en prommis runt "bullerbyn" ;)







Min födelsedag!


Tusen tack för alla fina presenter som jag har fått idag!:) ♥

Återkommer en annan dag.. :)

Hoppning!




Var iväg på hoppträning & jäklar vad bra det gick:D Jessica som är expert på att smyghöja höjde hela tiden;p Haha. Så jag hoppade 1,10cm;) Supernöjd efter passet! Han gick så himla bra & gjorde superfina språng över hindren:) Flöt på jättebra hela tiden! Dock så blåste det storm & dom höll på att gräva med grävmaskin för att göra en läktare utanför ridbanan, men han brydde sig inte så mkt. Var mest jag som va lite nojjig tror ja.. ;p

23:e Maj

Dags att skriva en liten rad om vad jag har gjort i helgen:p

Har jobbat & haft stallet. Men har hunnit med annat också:) I Lördags va jag, Tommy, Johanna & Tommie på bio då dom visade den nya Pirates Of The Carribean i 3D. Det va häftigt!;) Efter det så åkte vi fyra + Anders & Elin till Söderhamn på Cruising;) Knölade in oss i Tommies Plymouth. Gick det åh!;) Drack lite cider & hade en trevlig kväll:) Kom hem vid halv tre. Då va man en aningen trötter..

Idag är jag ledig:D Har slängt ihop två smörgåstårtor, städat & tvättar för fullt. Ingen lugn stund här inte;p Haha. Vid fyra ska jag iväg & hoppa så ska brassa mot Rengsjö om ett tag.

Fullt upp!

Nu i skrivande stund sitter jag & mumsar i mig lite vaniljglass & hallon som Tommy gjorde iordning:) Mums!

Har varit ledig även idag & jag har inte varit stilla en sekund känns det som. Har pysslat med nått hela tiden. Har diskat massor av gånger & tvättat ett berg med tvätt. Så nu ser man golvet i källaren också;) Haha. & lika så diskbänken;p Hihi. Har bakat philadelphiaostfyllda hallonmuffins & nå småkakor till mitt kalas:) Hihi. Sen slängde jag ihop nån köttgryta som vi har mumsat i oss nu ikväll. Men innan maten så var vi ute & grejsade. Tommy klippte gräset & jag passade på att rensa i rabatterna. Växer fort nu & ogräs blir det hela tiden. Sen tog vi en liten promenad. Hann komma hem igen innan det kom lite regn.
Så nu blir det soffhäng resten av kvällen med älsklingen:) ♥

Imorgon blir det jobb & resten av helgen:/ + att jag har stallet denna helg också. Men våra hästar har börjat gått ute om nätterna nu så förhoppningsvis kan de gå ute i helgen om vädret tillåter. Men om det är skitväder så får dom komma in:)  

L E D I G

Vaknade upp till ett finväder imorse:) & jag är L E D I G ! Den senaste tiden man har varit ledig så har det regnat & varit kallt..

Hade tänkt åka iväg på fm & rida, men va så himla trött så får ta det mot kvällen istället. Ska ner på stan & träffa Martina iaf ♥

Igårkväll va jag iväg & tränade med Rattis:) Gick som vanligt bara bra;) Åkte i spöregn men fick rida i solsken:) Då hade man turen på sin sida!;p Har en ny sadel på prov nu som jag red i på träningen så får se om de blir nån ny eller inte. Skulle behöva det iaf. För både min & Rattis skull. Satt så mkt bättre i den ja provar nu & den låg bättre på Rattis också:)

Hästar & bakning

Cavve, lilla Devil syns bakom de andra. Rattis & Bore:)




Elvira kom & red idag på Devil:)


Hon va sååå lycklig efteråt:)






Bakade en långpannekaka nyss också:)

Kossorna hos Säll

Kossorna har härlig utsikt iaf;)



Muuuuu!

Lite kort från när Tommy fyllde år!

Då var det Söndag.. Sista lediga dagen på denna helg då. Helgerna går alltid så fort.. Önskade att jobbdagarna kan göra det också;p

Igår fyllde som sagt Tommy år så på kvällen blev det smörgåstårta & fika med familjen/vännerna:)



Öl från Emma:)


I detta paket från Tommys familj fick han två solstolar att ha i sin cabb;p




Dessa fick vi tillsammans:) Nu slipper jag äntligen hörnsoffan på altan!;) Haha

2011-05-14


GRATTIS PÅ 28-ÅRS DAGEN HJÄRTAT! ♥



Otursdagen

Fredagen den 13:e. Otursdag. Men jag har klarat mig ifrån oturen idag;p

Nu är det äntligen helg & det innebär ledighet:) Har varit full fart sen jag slutade jobba vid tre. Inte förens nu det är lugnt;p Efter jobbet åkte jag till stallet & red ut en sväng på de härliga stigarna i skogen;) Bara luffsade runt & myste på hästryggen. ♥ När jag kom hem så började jag göra iordning två smörgåstårtor till Tommys kalasande imorgon:) Sen igång med grillningen & det blev en premiärgrillning för oss ikväll:) (har ju ätit grillat hos andra. Första gången då vi använde våran grill;p ) Det smakade sommar♥

Nu blir det tv:n resten av kvällen tills jag somnar;)

Torsdag!

Snart är det helg:) Jobbar ikväll & imorgon sen så får jag va lite ledig;)

Håller på att städar lite nu. Har fixat med en massa tvätt,disk, bytt sängkläder & till sommartäcken;) Har precis bytt gardiner & putsat fönstren i köket:) Gäller att ligga i medans man har energi;p

På Lördag fyller Tommy år & då kommer det lite folk hit som ska fika så ska försöka hinna städa undan lite nu så de ser någorlunda fint ut tills dess iaf:) Hihi. Då köööör vi igen!;) 

Älskade kusinbarn!

Bildbomb på Amanda & Josephine! ♥

Amanda ♥








Josephine! ♥








Lennart


Rengsjös största gris. -Lennart! Hans pungkulor är iaf gigantiska! Haha. Verkligen big size;)







Regnig Fredag!

Hej hopp!
Då var det Fredag igen
& jag ska jobba denna helg:/  Trist! Känner inte alls för det. Vill bara vara ledig nu & ta dagen som den kommer.

Igår hängde jag med Lina till Storvik då hon skulle köpa två skåp så vi drog dit på em fram & tillbaka:) Gick kanoners! Blev en massa prat & vi fick umgås lite då det va ett tag sen nu. ♥ Sen åkte jag till Rengsjö & tog in de fyrbenta djuren;p Sov även över där för skulle upp nu imorse & släppa ut dom. Hade tänkt rida, men det regnade så mycket.. Så han fick ännu en vilodag idag. Även jag;) Hihi.

Har sprungit på stan nu på fm en snabbis & letat present till Tommy som fyller år nästa helg:) Någon som har nå tips på vad man skulle kunna köpa??!!:)

Nu ska jag återgå till matlagningen.

Skogsridtur


En ridtur till utsikten på bästa Rattis:)



2:a Maj!


Sista April har varit & helgen är över. Vi va ett gäng hemma hos Helen & Jk på Lördagen:) Vi grillade & drack gott. Helen gjorde blåbärspaj under kvällen som vi mumsade i oss;p Barnen nattades & somnade gott. Men lilla Otto skulle vara med oss vuxna & ha koll på läget;) Så han fick åka hem & sova tillslut. Hade en trevlig kväll! Tack för sällskapet;)

Annars i helgen så har vi oljat in våra utemöbler, kört hö till stallet, hälsat på brorsan & hans tjej, mamma & pappa kom hit igårkväll & hälsade på, tagit hand om "Invalidos" -Måns. Har inte gjort så mycket mer. Vädret har varit piss. Trodde jag skulle blåsa bort igår då vi oljade in möblerna. Fy fasiken!

Idag är det Måndag & jag ska iväg & jobba ikväll. Har varit ute med Måns ett tag nu på fm också:) Han mår bättre & äter bra nu. Men han har fortf. ont när han går. Han går sakta & försiktigt. Sover för det mesta då han är inne. Med tiden så blir han bättre & bättre iaf:)



Måns ute på "grönbete". Haha


RSS 2.0