Granngården!

Igår efter jobbet var jag ut & red. Underbart väder var det också!:) Klättrade lite i en backe & tränade på övergångar från skritt till trav. Sen blev det galoppfattningar ifrån skritt/trav. Såklart ska han testa mig lite också. Kom & red på en stig & sen tvärstannade han. Vägrade gå framåt. Men efter mycket om & men så gick han & jag vägrade ge mig. Han skulle inte få vinna! 1-0 till mig;) Haha. Så på slutet var han supermjuk & fin!;) 

På kvällen åkte jag & mamma till Granngården som öppnade upp sina dörrar i den nya lokalen!:) Stort & fräscht! Så det blev en del handling;p Köpte fyra Orkideér i olika färger, ridhandskar, fodermorötter & hästgodis till Rattis, B-vitamin, 2 säckar pellets & strumpor till mig ;)









Älskar dessa blommor!;)

Ord.



Lambi toalettpapper. Gulligt. :)

Kissemissar!

BILL




Söta Svinto satt & lipade när jag var hemma i Rengsjö i helgen;p Haha




24.03.2011

Idag blir det en dejt med underbara Martina!:)


Du är saknad vännen!

Fredag-Lördag-Söndag

Nu är denna lediga helg över. Har hänt både roliga & tråkiga saker..
I Fredags var det begravning för "morfar" Sven. En väldigt fin & enkel begravning. Hoppas du kommit till ro nu & att du har det bra ♥  På kvällen åt vi middag hemma i Rengsjö.

I Lördags så var vi ute på isen med Tommie & hans mamma & sambo, Johanna, Helmer, Mickis & deras barn:) Grillade korv & myste i solen:) På kvällen var det dags för jobb för mig. Jobbade extra på gruppboendet & det gick bra:) 

Igår var vi på SM-finalen i Uppsala. Vi blev 10 st som kom iväg. En härlig dag. Dock förlorade Bollnäs mot Sandviken med 6-5. Men vi hade iaf tur med vädret i år;) Hihi.  



Svärfar spökade ut sig iaf;) haha.


Dagen i bilder..

På f.m var vi ute & åkte snowracer med Amanda;)




Och skoter fick hon också åka;) Tommy va bäst då sa hon;p Hihi.


Knäppt ifrån baksidan. (gräsmattan) Blev en knepig vinkel för att förhindra att knäppa mot solen:p


Nu ikväll har jag varit & jobbat. Nu blir det sängen & i natt får vi stor plats i sängen igen;) Hihi. Men det har varit så mysigt att haft Amanda här:) ♥ Hann pussa lite på lilla Josephine också när jag var hem med Amanda:)

Händelserik dag!

Vid kvällsfikat igår:) Måns var sugen på Amandas macka;p


Kolla in Måns!;) Haha


Idag innan vi åkte ner på stan:) Var & letade en skjorta till Tommy & vi fynda en också.


Vi har bakat muffins också:)


Philadelphiaostfyllda hallonmuffins:)


Ikväll gjorde ja efterrätt till kvällsfikat;) Typ nå hallonfromage m hallon & riven choklad.


Mums tyckte Amanda;) & även vi!


Ikväl har jag varit till Nytorp & ridit för Mia:) Tränade ökningar & minskningar. Gick så jäkla braaa!:D & eftersom Amanda skulle sova hos oss en natt till så fick hon vara med mina föräldrar medans jag & Tommy åkte iväg till Nytorp:) Nu sover hon så snällt & det gör vi också snart tror ja;p Haha. Har varit full fart hela dagen;)

Barnvakt!

Då va man äntligen ledig:) Helgen har gått rätt bra på jobbet ändå;p Hämtade Amanda efter jobbet idag. Vi var & handlade på Ica sen hem & hon ville bada:) Så då fick hon plaska runt lite i badkaret. Det blev en massa mys framför tv:n också;) Men vid åtta-tiden fick hon krypa ner i sängen & sen dess har hon sovit nu:) Känner att även jag måste lägga mig snart. Är så himla trött.

Imorgon ska vi uträtta lite saker på stan:) Misstänker att vi får kliva upp rätt tidigt eftersom Amanda oftast brukar vakna tidigt då hon sover här;p

Godnattt!

2011-03-13

Har jobbat två av tre dagar på denna helg nu. Bara morgondagen kvar sen blir jag ledig en dag:) Wooow! Bättre än ingenting;p
Var & red efter jobbet idag & det gick bra:) Malin var snäll & red honom igår också:) Idag tränade vi på ökningar & minskningar i traven & sen blev det en del galopp också!:) Så på slutet gick han riktigt bra!:) Det märks att Mia-träningarna har gett oss resultat!;) När jag kom hem gjorde vi middag. Kött, strips, bea & sallad. Göttans!;) Sen kollade vi såklart på Solsidan;p Haha!

Imorgon efter jobbet ska jag hämta Amanda:) ♥ Ringde & frågade om jag fick låna henne & det fick jag göra:) Hihi. Så då ska hon sova över hos oss!:) Myspys!


Sötnosar!:)

Ett besök i Svedja

Ikväll var jag & Tommy förbi hos fam. Nilsson:)

Lillgumman på skötbordet. Fick äran att byta bajsblöja. Haha. -Nu kan du träna sa Amanda;) Hihi. ♥



& Tommy fick träna på att hålla i lilla Josephine:) ♥

Slut som människa


Vad händer?!!.. Inte nå kul alls känns det som;p Jobbar & jobbar mest hela tiden tycker jag. Bläää! Nu vill jag vara ledig! Ge mig sommar så jag får semester;) Hinner knappt med mig själv & mycket mindre mina nära & kära känns det som.. Mest jobb nu & när man kommer hem från jobb & stall så orkar man inte så mkt mer. Då ska man röja här hemma.. Då börjar man om liksom. Plocka undan en massa & sen var det maten. Hatar att laga mat nu. Det är inte alls roligt. Gud vad jag är tråkig, bara klagar;p Haha. Är så trött & slut i kroppen också. Vet inte riktigt vad jag ska få energi av. Skulle vara så skönt att komma bort, komma bort från vardagen ett tag. Sluta tänka & strunta i tid & rum:p Bara vara helt enkelt.

Igår var jag iväg på träning med Rattis igen för Mia & det gick bra:) Mamma filmade oss igen så ska kika på filmen nå tag;p Det är så kul nu med ridningen igen. Får se när jag börjar hoppa igen. Har tänkt att jag ska skutta över nå hinder snart så får se när jag gör det;) Hihi.
Imorgon jobbar jag kväll, men ska upp ändå för att släppa ut hästarna för Ylva & hela hennes familj har åkt bort ett tag på en liten mini-semester;p Där rök min sovmorgon!:p

Mys ute på isen!

Igår kväll kom Mogge, Carro, Sandberg, Philip, Lina & Ante förbi till oss;) Killarna kikade på massa skoterfilmer på datan & vi tjejer pratade en massa & spelade musik;p Vi kom igång rätt sent med drickandet & sen fixade vi skjuts ner på stan så jag, Tommy, Mogge & Carro gick till Palladium & tog en drink/öl där;) Var inte sånt drag där direkt. Haha. Tror det var bara vi & typ tre till.. Hehe. Men vi hade det trevligt ändå:) Blev inte så långvariga.. Traskade sedan mot Max & innan vi åkte hem så köpte Tommy med sig lite skräpmat hem;p Hihi. 

Idag har det varit kanonväder!:) Tommy som inte var så pigg idag jagade jag upp strax efter halv tio. Haha. Vi skulle ju ut på isen & grilla korv & åka massa skoter;) Så tillslut kom vi väl iväg;p Åkte till ett ställe som heter Herten. Där väntade lite folk på oss;p  Mogges familj var där & sen kom även Philip & Hanna. Åt massa korv & myste i solen:) Sen påvägen hem blev det kaffepaus i Böle! En härlig dag med ett härligt gäng!;)

Ikväll flörtade jag in oss hos mamma så vi fick komma dit & äta middag;) Hihi.
Imorgon blir det jobb igen & på mina lediga timmar ska jag till frissan;)

2011.03.04

Fick den snabbt & den försvann snabbt. Tack & hej magsjukan! Hoppas för guds skull att jag kommer klara mig ifrån att få det igen. Är piggelinus idag så jag tänka åka & rida;p Försöker få med mig Tommy eller pappa för ja hade lust med att åka till Hia. Men får se om jag lyckas;) Haha.
Imorgon ska jag jobba extra på gruppboendet. Ska bli kul. Har inte varit där på väääldigt länge. Är lite annorlunda där också. Man slipper Intraphone & Laps. Härligt värre;p Jobbar bara mellan 7.30-13.00 :) Så det överlever jag nog!;p Haha.

Boooring!

Gud så uttråkad man blir när man ligger & är dålig.. Har nött filmer hela dagen;p Men är på bättringsvägen iaf. Har inte behövt iväg på toa nått idag. Hoppas det vänt, men det tror jag. Tack & lov så går det fort över. Hade kanske tur denna gång då:p Hehe. Men när man får magsjuka så brukar den komma fort & gå över rätt fort också. Synd nog så ska den gå runt, runt nu.. Hoppas detta var första & sista gången för i år! Vill absolut inte få det nå mer nu! Har fått i mig lite banan, macka & riskaka idag iaf. Magen har kurrat ikväll & det är väl positivt:) Den skriker efter maaaat nu!;p Hehe. Men får ändå ta det lite lugnt med maten så den inte får en chock med tanke på att den typ varit tom sen igår kväll.

Ska inta soffläge nu igen. Synd nog så ska man få ont i hela kroppen. Speciellt i ryggen. För oskön soffa kanske;p

Då var det min tur..

Igår kväll fick jag åka hem från jobbet.. Något otrevligt kom & knackade på hos mig. Äckliga magsjuka! :/
Lever just nu på Cola & blåbärssoppa. Var helt död igår kväll. Känner mig lite piggare idag, men är inte på topp. Så idag bir det soffläge.

RSS 2.0