Påskdagen

Snart är denna påskhelg över.. Ikväll är vi bjuden hem till Tommys föräldrar på lite kalkon. Mums!:) Men först blir det en tur till stallet & Tommy är påväg till Borlänge med far sin. Kika på sommardäck & bil.. Får se om vi blir med en till bil eller hur det blir då:)
 
Har alla kommit ihåg att ställa om klockan?!.. :)
 

Påskmat

Efter att vi hade varit & badat på fm så åkte vi till Rengsjö för att äta lite påskmat med hela tjocka familjen:) Blev gofika & kaffe också:) Allt smakade himla bra!
Ingen ridning idag, men min pålle reds ändå av Ylvas kompis så han fick röra på fläsket han;) Dom hade en liten påskritt i stallet & eftersom vi var & badade kunde jag inte följa.. Blir fler ggr!:) Så då fick Rattis göra dom sällskap ändå & det hade gått bra! När jag ändå pratar ridning så var jag till Nytorp igår igen & jag hade heeela ridhuset för mig själv. Lyx! Känner av lite träningsverk idag.. :p

Nu blir det lite tv innan sängen.. & mys med min sambo:) Imorgon far han iväg till Borlänge & kollar på bil.. Ja bil igen va det ja.. :p Haha. Men egentligen skulle han kika på sommardäck & då fanns det ju såklart en bil där också så då kunde han ju inte motstå det! Så det blir både bil & däck-tittande imorgon.
Natti!..

Rensat mobilen på bilder!

 
♥♥♥

Pontus 6 månader

För 6 månader sen föddes vår lilla älskling & vi är lyckligare än någonsin som har fått uppleva att bli föräldrar till ett litet barn. ♥ Älskar min lilla familj & förhoppningsvis blir det småsyskon någongång i framtiden.. :) Hihi.
John Pontus Erik föddes den 30/9-12 kl:10.53. 3504g kärlek & 52cm lång ♥ Ni är mitt liv!
 
Nyfödd ♥
 
 
Lillprinsen 1 månad
 
2 månader
 
3 månader
 
4 månader
 
5 månader
 
6 månader
 

Nytorpstripp


Idag kom jag iväg till Nytorp & red i ridhuset:) Gick bra med allt så nu blir det fler resor dit iaf:) Pontus hade sovit ute i vagnen hela tiden när vi va borta så de va ingen konst att passa honom tyckte 'moffa' ;)
Ska snart åka från Rengsjö & hem till Bollnäs & invänta pappa Tommy som är påväg hem från Sundsvall. Blev inget bilköp för honom..

Har fått sett söta små påskkärringar idag också:) Kom några barn hem till mamma & pappa. Mina två söta kusinbarn kom förbi också;)

GLAD PÅSK!

Hoppas Ni alla får en trevlig påskhelg:)
GLAD PÅSK!
 

Bilder sen dopet

Här kommer fler bilder sen vi hade dop för Pontus:) Denna gång är det Lina som står bakom kameran:) 
 
 
Tusen tack för de fina bilderna gumman!:) ♥

Pälsfällning=VÅR!

Kom till stallet i em först & påbörjade de vanliga sysslorna där. Tog in lortgubben & putsade lite på han:) Han blev frisserad & en massa päls åkte av. Märks att det blivit varmare för jäklar vad han fäller hår.. Men det tyder också på något annat:) Att våren närmar sig.. :) Packade ridväskan också för imorgon tänkte jag göra en premiärtur till Nytorp & rida i ridhuset. Tanken var att Tommy skulle vara hemma med Pontus, men gissa vad han ska göra;p Åka & kolla på bil. Så då får han vara hemma med 'moffa' istället. :) Så återstår att se om det kommer ännu en till bil på våran gård.. Skulle ha behövt bytt till en större jag också.. ;)

Kattmys

Kattorna är rätt intressanta nu:)
Om några dagar blir du hela 6 månader ♥ Älskade' Pompe' :)

Grädde på nosen :)


Anders & Elins sötnos Alvin

Avbockning..

Skrev tidigare om tre önskningar. (Läs här) Vi har nu fixat en sak av dessa tre & det är en ny DATA! :) Äntligen!

Tre favoriter!

Mina tre favvokillar ♥

Fick följe till stallet idag:) Mys!

5 månaders vaccination

Har varit på bvc med Pontus idag:) Han fick en vacc.spruta i vardera lår & tårarna kom.. Men det gick lika fort över iaf. Han väger nu strax över 9kg (9050g) & är 69,5cm lång:)

Morgonridning

Dags att knoppa in snart tror ja. Varit en lååång dag:p Våran lilla grabb slår upp sina blå runt 6-tiden på mornarna nu.. Men å andra sidan somnar han runt halv nio-nio på kvällen & sover sen heeela nätterna så ska nog inte klaga så mkt!:)
Åkte till stallet tidigt imorse & red. Satt i sadeln redan vid nio:p Inte ofta det händer direkt, men ibland får man passa på:) Annars har vi varit i Vik ( hos svärisarna) tills det var dags att åka till bvc.. (Mer om det i ett annat inlägg)

Ikväll kom Johanna & Tommie förbi & fikade också:) Trevligt!:)

Snart så..

Nästa helg har vi förhoppningsvis en ny data!! Då kommer nämligen Tommys bror hem från Sthlm så då ska vi gå på datajakt:)

Söndag morgon!

Har varit effektiv nu på fm & klockan är bara halv tio.. :) Har städat både sovrummet & tvrummet, diskat & nu sover lilla Pontus & jag njuter av en kopp kaffe i lugn & ro:) Pappa Tommy åkte iväg till garaget & putsade på sin nya bil;p Senare idag blir det ridning iaf. Var nära på att åka till Nytorp, men det får bli en annan dag.. :)


Bad,ridning & bullbak!


Avslutning på babysim idag & det gick bara bra:) Nästa Lördag börjar vi en ny kurs:) Därefter åkte jag till stallet & red:) Solen sken & det var så himla härligt väder! Sen blev det bullbak med mamma så nu är min & hennes frys full med bullar igen:) Muuums! Bara kika förbi på en fika;)

Fredagsmys!


Fredagsmyset började med tacos hos mamma & pappa:) Sen blev det mys i soffan för mig själv en stund:) Pontus somnade sött & Tommy var iväg & tvättade min bil. Men han hann hem till Farmen-finalen!;) Imorgon fortsätter vi myset i badbassängen & det är kursavslutning så vi skulle få fika & bebisarna skulle få diplom:) Hihi.. Eftersom Pontus älskar att bada (även vi) så kommer vi börja i nästa kurs veckan därpå. Mysigt ju!.. ;)     

En bort-två tillkom

(Denna merca såldes för ett tag sen) Försvinner en tillkommer det två.. Haha! Fast en är en reservdelsbil, men bil som bil;p Å det är fortf. Mercedes som gäller för Tommy. Det mönstret bryts inte. Haha;)

Härlig dag!

Drog igång & städade idag på fm, men sen hörde Lina av sig så då avbröt ja städandet & träffade henne istället:) Vi tog en promenad runt vågen sen blev det en långfika på NK ;) Riktigt härligt att vara ute & gå i finvädret & sen avsluta med en gofika med en underbar vän ♥ Att få komma ifrån mammarollen & få lite egentid är ett plus i kanten, men det är lika härligt att komma tillbaka in i den rollen igen:) Jag älskar´t! ♥

Avslutade denna härliga dag med en ridtur på min underbara häst som har lite mycket energi just nu för tillfället:p Haha. Men efter lite böjningar på volt så släppte han loss & gick riiktigt fiiint!!

11:e Mars 2013


Våran lilla skrutt! Lite mer än 5 månader är han här:)

Helgen är över & pappa Tommy är nu hemma efter en vistelse i fjällvärlden;) Alltså, den vanliga vardagen är här:p Jag & Pontus sov i Rengsjö under helgen & det blev sköna promenader i solen & lite besök hos folk:) Kom även ut & red alla dagar också vilket kändes skönt!
Idag åkte jag & besökte Lina:) Blev gofika & massa prat:) Fick även korten som hon knäppte på vårat dop!:) Jättefina kort! Tusen tack! ♥

7:e Mars 2013

Eftersom våran data inte mår så bra har jag därför inte haft lusten att blogga.. Hinner typ skriva ihop nått sen fryser den & stängs av.. :/ Men gör ett snabbt försök nu! Om ca2 veckor hoppas jag att vi har en ny! Då kommer Tommys bror hem från Sthlm så då ska han få hjälpa oss att köpa en ny:) Läängtarr!!

Jag & Pontus blir hemma ett par dagar själva nu då Tommy åkte till fjällen idag. Men på Söndag kommer han hem:) Får hoppas det går bra, men med våran snälla grabb så är jag inte ett dugg orolig;) Han sover sen en stund tillbaka & jag ska slänga mig i soffan & kika lite på tv.

Jippi!

Det går åt rätt håll.. :) Lchfar fortf. men ej fullt ut. Men det har iaf blivit -8kg på vågen!:)

Nästan 9kg kärlek!

I Torsdags va vi på bvc igen & nu väger våran klimp 8905g & är 68,7cm lång:) Han växer så det knakar:) Ger han 1 portion gröt nu på fm & sen har vi börjat med smakportioner till lunch. (potatis, morot, palsternacka) Ska tillbaka i mitten på Mars igen & då blir det läkarbesök också.
RSS 2.0