Borta bra, men hemma bäst!

Har haft en kanonhelg i Stockholm!!:) Har shoppat en massa, ätit god mat, kollat på filmer & bara tagit det lugnt:)

Fredag: När vi kom fram till Johan blev det öl/cider, chips & en rulle!;)


Lördag: Gick på stan i timmar, åt god lunch & myste i solen:)






En stor gran lyste fint utanför Ikea:)


Söndag: Tog en promenad & kollade in området där Johan bor, kikade lite på stan & hade adventsfika:)




Johans jobb!




Mysfika innan vi rullade hemåt Bollnäs igen!:)

Stressigt!

Kan beskriva denna dag med ett ord. S-T-R-E-S-S-I-G!...
Hade en tuff fm på jobbet, men klarade mig igenom den rätt bra ändå! Pjuu..
Åkte till stallet direkt efter jag slutade. Blev ingen ridning idag heller. Kommer nog få rida en pigg häst till veckan eftersom han kommer få stå över helgen också då vi kommer åka till STOCKHOLM!:) Sweet! Men iaf, sen gasade jag hemåt & bilen skulle besiktigas. Tommy hade varit snäll & gjort det iaf:) Tack & bock! Den gick igenom u.a :) Sen åkte vi till banken då jag skulle prata om mina fonder mm. Eftersom man fattar typ nada om alla fonder & allt vad man nu har så fick Tommy följa;p Han har lite mer hjärna för det;) Haha.

Annars så har vi hämtat bord+stolar till Johan som vi har packat in i bilen. Ska ha med oss det imorgon till han då vi ska hälsa på han i Stockholm över helgen!:) Så helgen kommer bestå av en massa shopping & myyys!;) Fikade en sväng hos Tommys föräldrar när vi ändå var där:) Hihi. När vi kom hem så satte vi upp ett ljusnät på en buske;p Får ta resten en annan dag;p Har nå mer ljusnät som ska upp på några enbuskar! När vi äntligen va hemma så började vi packa iordning kläder mm så slipper vi det imorgon:)
Landade nyss här & snart blir det sängen!

Hoppas morgondagen blir ett snäppe lugnare!;)

22:a November!

Har gjort en massa saker på min lediga dag!:) Fick en lååång sovmorgon iaf:) Slog upp ögonen vid elva & då flög jag upp ur sängen. Inte trodde jag klockan skulle vara så mycket.
Då tog jag tag i det sista som jag inte orkade igår kväll.. Satte upp resten av julgardinerna & ljusstakarna:) Nu lyser det så fiint i alla fönster:) Myyys! Skiter i om det inte är advent än! Haha. Resten av julsakerna får komma upp lite senare. Känner att ja inte har tid eller lust med det just nu. Men det är ju inte jul än så;)

Har även varit iväg på träning för Mia & idag kunde vi rida i Rengsjö:) Det är hur underbart som helst att vi kan rida på ridbanorna i November!:) Blev en premiärtur i min nya bil & jag åkte till och med iväg själv på träningen idag:) Gick huur bra som helst! Rattis är det inge som helst problem med då jag bara skickar in honom i transporten så går han snällt in:) Så skönt att det inte är nå problem kring lastningen. 
Tränade mycket övergångar idag mellan alla gångarterna & han var riktigt fin!!:) På slutet red jag lite skänkelvikningar också i trav. Allt bara flöt på & jag är jättenöjd!:) 
Hon som va före mig tömmkörde sin häst & jag blev så sugen. Pratade med Mia om det & hon tyckte att jag kunde slänga på en jord & tömmar & prova:) Så kanske ska ta & göra det;p Vet ju inte ens om Rattis kan, men det visar väl sig då;p Tyckte det va så kul att både rida & tömmköra på den tiden då jag hade Rosang. 

Ikväll har jag bakat matbröd till Tommy:) Sen städade jag toan. Vilket var välbehövligt! Sen landade jag i soffan med en kopp glögg & bara myyyste:) Det luktade jul!;)  

Artikel från Ljusnan..





Min nejbroms brukar funka sisådär..

Breaking dawn



Igår kväll var jag & Lina på bio & såg denna film!;)
Älskar dessa filmer!

Mysig ridtur i solen



Sitter på den bästa ♥

Cavve
står & glåmer ;)

Prada





Fick en snygg Prada väska av Ylva för jag hade skött om hästarna då de va utomlands!:) Tack & bock!

Gävle

Sköna Fredag är här & jag har varit ledig idag:) Dock så har jag en jobbarhelg framför mig. Men har lite trevliga saker inplanderad så det kommer nog bli en bra helg ändå:)

Blev ingen ridning idag då jag inte hann med det riktigt. Fick åka till Sörängsskroten & hämta en framlykta till min bil & sen åkte jag till Kerstin med matbrödet jag gjorde igår:) Gasade sen hemåt & fixade iordning Tacos då vi & mamma & pappa skulle äta det hos oss ikväll innan vi skulle åka mot Gävle:) Har varit dit fram & tillbaka för vi skulle kolla på en bil till mamma. Så nu är det nära. Hoppas gör vi nu & att vi kommer överrens om lite småsaker så att bilen blir hennes;) Hihi. Blivit mycket ang. bilar nu ett tag:p Men så är det ibland. Kan ju hoppas att det lugnar ner sig sen;)

Nu ska ja fortsätta kika på Idol:)

Bakat

Har varit duktig & bakat nu ikväll. Slängde ihop två stycken Lingonlimpor som Rengsjöhästen ska få till sin samling då de ska stå på julmarknaden den 1:a advent & ha försäljning av alla sorters bakverk:) Så då va ja snäll & bakade lite matbröd:)

Puss & kram!

Kort dag!

Jobbade en kort tur idag, 07.00-13.00:) Så då hann jag ut & rida då de va ljust också:) Red inte så länge, men ridpasset räckte för både Rattis & mig:) Red lite ökad & minskad galopp. Han va superfin!:) Efter gårdagens träningspass för Mia så orkade vi inte så mkt mer idag kändes det som;p Haha. Det va full fart i ridhuset igår kan man säga. Red i en stor & ökad galopp & ibland fick jag vända in på en liten volt & korta ihop han jätte, jätte mkt. Efter några varv på den lilla volten fick jag rida ut på en större volt igen & öka rätt mkt. Blev ett svettigt pass! Men efteråt va han hur fin som helst!:)

Har länge letat ny sadel & har haft lite strul med vilken storlek jag & hästen behöver. Men nu ikväll kom Siw (sadelmakare) & kikade på det igen då hon hade med sig en Morris i den storleken vi anade att Rattis kunde ha. Den låg bra på han & även då jag provsatt i den så låg den helt ok. Så nu är det dags att börja leta sadel igen! Om någon har en eller vet av någon Morris and Nolan 17,5'' bomvidd 31 så hör av er!! :)

Myskväll på Alftavägen!

Myset fortsatte igårkväll då vi åkte hem till Johanna & Tommie;)
Spelade spel, drack öl/vin/cider/grogg & hade det allmänt trevligt!:) Runt tolv-tiden fixade vi skjuts hem & det blev såklart ett stopp på Max också för Tommys del;p Jag hade ju ordnat med nattmackor & pepparkakor innan så ja va mätt & belåten;) Hihi. Tack för en mysig kväll!:)

Kampen mellan kvinna & man


Till & med att jag drack öl!


Nattfikat;)


Va inte bara Tommy som va hungrig på hamburgare;p


Missarna va bra sugna också;) Hihi.

Skön stil




Måns ♥

Shopping i Valbo!





Har varit till Valbo idag med mamma:) Shoppade lite kläder & ljus till mig själv sen blev det lite julklappar också:)

Nytt till Rattis

Köpte ett nytt regntäcke på Hööks idag till min kära häst eftersom han hade haft sönder det andra så mycket att det bara var trasor..


(lånad Hööks bild)

11-11-11

Full fart denna Fredag!
Började med att jag åkte & red på fm:)
Sen hem & gjorde mig iordning för att inta stan med Martina ♥ Kikade runt & hittade på lite julklappar;) Tog en mysig fika på Krokanen & snackade en massa som vanligt;p
Något som är ovanligt är att jag har tillbringat några timmar i garaget! Haha. Vi försökte tona min bakruta på bilen, men vi lyckades inte! Men bilen blev ren invändigt iaf då jag tappade tålamodet (inte alls så ovanligt om ni frågar T) med rutan & började putsa på bilen invändigt istället;)

Har myst i soffan framför Idol ikväll:)
Imorgon tar jag & mamma en tripp till Valbo:)

Me like You

Efter kvällens svettiga träningspass i Arbrå på bästa hästen så är jag galet nöjd!:) Tjoohooo vilken häst jag har;)



Julklappshandling

Idag har jag, Emma & Bella varit i Söderhamn hela dagen:) Åt en god Thailunch vid ån i S-hamn & sen blev det en massa shopping:) Jag fick med mig en massa kassar hem & tror det va ja som shoppade på mest;P Haha. Inget ovanligt kanske;) Hihi.

Tommy hade gjort mat tills jag kom hem:) Vilket inte händer ofta! Men idag hände det!;p Får försöka vara glad över de få tillfällena iaf:) Sen började jag slå in alla julklappar som jag köpte:) Mysigt! ♥

Goda muffins

Har bakat lite nu på fm:) Gjorde Philadelphiaostfyllda hallonmuffins:) Så nu är det bara att komma på lite fika:)



Ikväll blir det jobbilijobb. Men sen är jag ledig imorgon:) Då blir det S-hamn med Emma & Bella:)

Är med bil igen..

Torsdag va en fullspäckad dag & jag flängde överallt kändes det som!;p

Va till stallet & fixade på fm. Åkte till Hia & red:) Travade över bommar & tränade på den förvända galoppen & på slutet gick han superfint!:) Sen åkte jag & mamma till Majas café & Glössbomöbler:) Blev lite julklappar så nu börjar paketen öka;) Väntade även hovslagaren denna dag så nu har Rattis vinterkängorna på:) Hihi. Nu är vi redo inför vintern!
Hann lagomt komma från stallet på em så åkte jag & Tommy till Bergvik för att köpa en bil till mig!:) Så nu är jag ägare till en Golf:p

Kvällen va inte slut där.. Gasade sen hem till Emma då hon hade ljusparty så nu har jag lite nya dofter beställda:) Och sen fick jag äntligen åka hem & sooova;) Haha.
Trodde jag ja.. Hade ju druckit två koppar kaffe & ätit lite paj som Emma bjöd på:p Dricka kaffe på kvällen gör jag aldrig mer om tror ja. Jag kunde absolut inte somna & ja skulle upp & jobba delad tur dagen efter.. Jag låg vaken hela natten!! Galet!

..........................................................................................................................................................

Idag har jag jobbat hela dagen. Snart är det slut på denna jobbarhelg också:) Bara imorgon kvar!;p
Hann bara komma hem & duscha så kom mamma & pappa hit:) Det slutade med att jag gjorde mat till oss alla & vi åt en god köttgryta som jag bara slängde ihop:) Tog vad kylskåpet hade att erbjuda;p 

Sitter nu här & är supertrött.. Skjutsade nyss iväg Tommy till hans kompisar då de skulle dricka lite öl ikväll.. Jag myser ner mig i soffan & kikar lite på tv innan jag knoppar in:)

RSS 2.0