Härlig utsikt:)





Inte så tokigt att sitta här & blogga;)

Födelsedag-sol-bad-båtåkning

Hipp hipp hurraaa för Johanna som fyllde år igår!;) Vi var dit till Johanna & Tommie på kvällen & åt massa goda tårtor;)

Tidigare innan vi åkte & firade Johanna så kom Lina & gjorde mig sällskap på stranden en stund här vid oss:) Sen när Tommy kom hem så tog vi en tur med båten:) Hur härligt som helst va det iaf!;)

Idag så har jag även solat & badat! Tog årets första dopp;p Burr.. Inte va de varmt iaf;p Haha.







Det är bra hääärligt med sommaren! ♥

Sva

I Söndags så hade mamma ordnat med kusinträff i stugan i Sva så då va vi där hela dagen:) Gick tipsrunda, åt god mat & hade det trevligt :) Det var mammas kusiner med deras familjer som va på plats;p



Vi åkte dit med Tommys pärla;)

Midsommarbilder!

Har varit dåligt med bloggandet nu, men har jobbat som en tok sen när det är finväder vill man passa på att va ute;p Men bjuder på lite bilder sen vi va i Flät & till "Hawaii" i midsommar:) Tråkigt att det regnade & va så kallt bara, men vi hade det mysigt ändå:) Sen sov vi även över där också & tack till Kicke, Hasse, Tommie & Johanna som lät oss få komma dit :D ♥


































Regniga Lördag..

Vi hade iaf tur med vädret..! Annars när jag jobbar helg så brukar det va strålande sol & stekhett. Men denna helg va bra tycker jag;) Mulet & regn. Då spelar de ingen roll att man jobbar;p Så det är bara att hoppas på sol nästa helg när man är ledig då! 

Blev en aningen stressigt på jobbet idag.. Pjuu. Det satt i typ heeela dagen efter fmjobbet. Men i detta yrke så går det alltid upp & ner med det mesta.. Fick lämna "dårhuset" vid fyra & styra kosan hemåt iaf:) Haha. 
Började då med middagen ( som alla andra dagar.. ) & sen slängde jag ihop en smulpaj:) Så den ska vi mumsa på ikväll tänkte jag!;p Tommy åkte hem till hans föräldrar för ett tag sen för att försöka få fram kattungarna som en av katterna har fött (troligtvis) under en liten stuga..

Imorgon kör vi en delad tur.. :/ Sen är det min tur att va ledig!!:)

Huddik

Ledig idag:) Har inte gjort så mycket.. Följde med pappa som sällskap till Huddik då han skulle till Osteopatkleniken. Så satt & tröka i väntrummet i 1 timme medans han va & pratade med en kvinna. Tänkte gå på stan, men orkade inte de heller;p Haha!

Idag va Therese till stallet & red på Rattis:) Det hade iaf gått bra, men dom hade tydligen mött ett rådjur :s ;p
Nu ikväll har i handlat & gjort en massa matlådor. Blä!

Imorgonkväll kliver jag på min jobbarhelg.. :/

En regning dag..

Jag som hade tänkt njuta av solen idag innan ja skulle jobba ikväll. Men icke sa nicke. Regnet öser ner. Har fått lite gjort då iaf;p Perfekt väder att dona med saker inne.

Åkte till Mobackes en sväng & kompletterade med två blommor till & lite blommjord;p Glömde bort att köpa blommor till två krukor igår. Hihi.
Sitter & smuttar på en smoothie nu innan jag ska åka iväg & jobba.

Imorgon ska jag & några från jobbet åka till Albertina & äta! :D  

Betessläpp!

Vilket oväder det var tidigt imorse. Vaknade runt halv fem & trodde först att det va världens kattslagsmål på våran altan.. Knuffa lite på Tommy så han masade sig upp, men inga katter fanns där. Han la sig igen & sen knuffa ja på han igen för då hörde jag hur det lät igen.. Han klev snällt upp & då hörde han hur det åskade. Så det va inga katter utan de va åskan som jag vaknade till;P Haha. Men som tur va så somnade jag om:)

Klockan ringde vid åtta.. Va skapligt trötter då! Skulle åka & fixa sommarhagen till hästarna. Jag va ut på en härlig morgontur först med Rattis:) Tog en lååång galopprunda;)

Nu är hästarna på bete iaf efter mycket slit med hagen, men det gick bra;p Har slagit gräset runt hela hagen, fixat tråd & stolp. Men nu är dom på plats & det blev många härliga skutt;) Hihi.

Jag & mamma va till Håkes sen & handlade massa blommor:) Så nu ikväll har jag planterat en massa blommor i landen & i amplarna på altan:) Full fart hela dagen. Tur jag får lite sovmorgon imorgon;)
 Tillslut blev det soffhäng med lite maxmat & där ligger jag än;) Haha.

Hemma igen..

Har haft en toppendag i Birsta med mina goa tjejer!;) Kom hem med lite allt möjligt. Är väldigt nöjd med dagen & all shopping iaf;) Tack snälla Lina som körde våra rumpor både dit & hem;P Hihi.

Smällde i mig en halv kebabrulle när jag kom hem sen städade jag toan & dammsög överallt. ;p Pjuuu..

Vilket kanonväder det varit idag. Hoppas på lika fint imorgon:)

Birsta


Åker snart till Birsta med mina gullhönor Lina, Helen & Johanna;) ♥

7:e Juni

Vilken värme det är idag!:) U N D E R B A R T! Värsta sommarvärmen!:)
Har fått en del gjort iaf. Gjort mat/matlådor, tvättar för fullt, stått med huvudet nere i rabatterna ute & rensat alla land & jag torkade även av hela altanen då allt är gult nu pga pollen. Hinner bara torka av & få det fint så ser det nästan lika ut efter ett tag:/ Jäkla frömjöl!..

Snart kommer älsklingen hem också:) Sen åker vi mot Rengsjö för jag ska iväg på träning med Rattis;) Han är snäll och följer då han får köra oss till Nytorp;p Hihi. I helgen ska vi ev. släppa hästarna på bete också;)





 

Supris


Igår åkte vi premiärturen i Supran;)





Nu är den igång igen;) Hihi.

Gullungen!


Älskade kusinbarn! ♥





Josephine
kom på pappas kalas:) Även hennes mamma & storasyster;)

Min helg!

Nu är det slut på den långa ledigheten. Iofs så har jag jobbat hela helgen, men idag är ja ledig:)
Har varit mycket kalas i helgen så nu rullar man väl fram:/ Pappa fyllde år i Lördags så då va det fika & mys på altan hemma hos mamma & Pappa:) I Söndags så fyllde kusin år så då va de även fika där;p Igår va vi till Undersvik & fikade hos ett par där för "Igges" fru fyllde år;) Vi åkte dit med mamma & Pappa. Sen kollade vi runt på deras stora hästgård;) Hästar i olika storlekar & raser (araber, travare & shettisar), hundar i olika storlekar & raser;) Haha. Så denna helg har varit bra fast jag har jobbat;p
Nästa helg blir det mys med brudarna;) Jag, Lina, Helen & Johanna drar till Birsta & shoppar;D

Igår va det nationaldagen så knäppte ett kort på flaggan som vi hade hissat upp på jobbet;)


Nestor, den "lilla" hunden på gården.


Denna shettis va 31år & gick helt lös hemma på gården:) Dag som natt.


Shettishingst som gick med alla travare:)

Flät

Vilken dag! Helt underbart sommarväder & jag har varit ledig:D Ska dock jobba lör-mån nu:/
På fm så kom hovslagaren så nu är Rattis fin om fötterna igen;) Va ut på en härlig ridtur efter det:)

Jag & Tommy åkte senare till Flät där Tommie, Johanna, Kicki & Hasse va:) Tommies mamma har stuga där. Vi har tillbringat hela dagen & kvällen där:) Myst ute i solen:) Ätit en god rabarberpaj, åkt fyrhjuling, varit till en mysig brygga vid en liten tjärn & senare på em tände vi grillen & grillade:) Har varit ute hela dagen & bara njutit av solen:) Har haft en kanondag!;) Dit kommer vi åka fler gånger!;) Hihi. Vilket underbart ställe!












Ella


Johanna flätade mitt hår:)


Nu längtar jag till semestern:)

Ljusare


My new colour! Blev väldigt nöjd:)


En dag på jobbet..

RSS 2.0