April 2013


Älskade unge!

Doftförrådet är påfyllt!

Igår var jag, mamma, Siv, Rut & Sandra iväg på ljusparty hos Elin. Köpte lite härliga dofter & vi fick gofika som vanligt!:)
 
 

Advent är nära

Snart är det 1:a advent! Mys! Har tjuvstartat med att tända ljusstakar & julstjärnor:) Men den där stämningen finns inte riktigt där då det är så mörkt & trist ute. Liite snö kan få komma så vi får lite ljus i tillvaron & det hör ändå till att det ska va snö på packen snart tycker jag.. Fast det är ju himla lämpligt också på många vis!

Vinterskor!

Igår kom hovslagaren så nu har Rattis fått vinterskor med sulor & brodd. Blev ett långt glapp från förra skoningen då hovslagaren blev sjukskriven nästan i samma veva som jag behövde ha skott.. Så väntade i hopp om att skona skulle sitta på ett tag till & att snön inte skulle komma. Klarade oss ifrån tappsko & snön.. :) Så efter 12v har han nu sina vinterskor på sig!

'Grundig'

Vi har blivit med tv igen. Äntligen! Men nu ska vi få fart på skiten också.. Gaah! Alltid ska det krångla med nått! Men den är på plats nu iaf:)

Var iväg & badade på fm & Pontus är alldeles galen i vattnet nu. Skriker, plaskar & myser på för fullt. Något han älskar så är det att bada:) Lillgrodan våran!;) Hihi..
När vi kom hem från tvshoppingen så kikade Lina förbi på kaffe & paj:) Trevligt värre! Tack för titten;)

Låter som jag måste hjälpa Tommy med tvn nu..

Uppladdad med ny energi!

Ibland behöver man 'ladda batterierna' & jag brukar göra det i goda vänners sällskap eller ta en tur med hästen eller bara få vara.. :) Igår kväll gjorde jag ett besök hos Lina & Ante. :) Fick bullar, pepparkakor & julmust!:) & en mysig pratstund såklart:) Va så kul att ses då det va ett tag sen sist.. Varit mkt på båda håll.

Idag fick jag & Pompe besök av tant Emma & hennes mamma:) Bjöd på kladdkaka m. grädde/glass:) Fick superfina ljuslyktor!:) Tusen tack!

 

De första julklapparna

Har klickat hem lite julklappar!:) Inte likt mig att börja såhär sent.. Brukar ju nästan vara klar vid det här laget annars så man slipper stressa. Men de va förr de.. ;) Nu får jag stressa!.. Haha.
 
 
Dags att fixa årets julkort också kanske.. Detta år får man jaga modellen antar jag, va liksom lite lättare förra året när lille man låg stilla;p
 

Gofisen!

 

Hårvård

Äntligen har jag bokat en klipp & färgtid! Stackars mitt hår som inte har blivit klippt på 1 år & jag färgade det i Maj sist.. När bästa frissören i stan flyttade så blir det helt enkelt inte lika ofta att man går till frissan. Inte jag iaf..
 
 

Älskade unge!


Mys framför brasan med bästa pappan! ♥

Okt-Nov 2013

Lek & bus ute i Stocksätter, Rengsjö & Vik!
 
 
 
 

En kväll i Oktober

Bella & Jocke bjöd oss på Tacos en kväll & det blev vin & öl också samt en god efterrätt som Emma hade slängt ihop;) En snoppkaka! Haha..

 
 
Tack för en trevlig kväll med Er!

2013-11-13

 
♥♥♥
 

Stocksätter 2013-11-13



Farsdag

Har varit runt till våra pappor idag & ätit gott;) Fick kalkon till lunch i Vik & i Rengsjö fick vi plommonspäckad fläskfil'e:) Våra pappor blev uppvaktade & pappa Tommys present har inte riktigt nått fram till han än.. :p Haha.. Väntar fortf. på min morsdagspresent ja...?!.. ;) Så han kan få vänta på sin han också då;P Haha.
 
Brasan är tänd & alla har somnat.. Så får roa mig själv ja då eftersom vi fortf. inte har någon tv än!
 
 

9:e November 2013

Förra helgen var Pontus febrig & denna helg är det pappans tur att ligga däckad med feber & halsont. När ska det vända.. Jag har (peppar,peppar) klarat mig! Fast har fått ont i ryggen så var iväg på massage igår så hoppas det onda släpper snart.. Skulle ta det lugnt ett par dagar. Vilket innebär att jag inte kan rida & bära runt på Pompe hur som helst.. Skitrygg!!..
Missade badet idag igen då så nästa Lördag hoppas jag inte att det ska va nå strul. :)
 
Står lite stilla med inredningen mm just nu också & allt plockande som ska göras. Kan inte hinna med allt själv då jag behöver ha Tommy till hjälp nu med en massa så får ta tag i det sen när han är på bena:)
 
Imorgon är det farsdag! :)

Bill & Måns

 
Dessa lurvpösar fick bo inne två dagar innan vi vågade släppa ut dom i det fria igen:) Dom trivs också & efter ett par timmar ute i skog & mark så kom dom in tillbaka & glada blev vi:) Trodde ett tag att dom inte skulle hitta hem eller så.. Men nu springer dom in & ut som vanligt:)

Sjukling

Pompemannen har varit sjuk. Han vaknade alldeles varm & hängig i Lördags. (Mitt i flyttkaoset & urstädningen) Vi var inneboende hos mina föräldrar då under helgen & när vi skulle till & äta frukost så kräktes Pontus & va jätteledssen.. Med en klump i magen från min sida så lämnade vi våran lilla sjukling med momme & moffa så vi kunde köra det sista & städa klart. Tog fleeera timmar. Iaf så har han haft feber i tre dagar, haft dålig aptit, sovit mkt så igår ringde jag HC & förklarade som det var.. Skulle avvakta (som vanligt) & fortsätta ge han alvedon.
Sagt & gjort.. & imorse vaknade han upp feberfri, men fortf. lite kinkig ang. maten. Men har ätit rätt bra ändå. De senaste dagarna har han levt på välling, gröt, vätska, lite frukt.. Har mutat han med det mesta bara han skulle få i sig nå:) Man var glad åt det lilla han åt:)
Men nu är det full fart igen!
 
Kort från 1-års kalaset..

På plats!

Nu har vi äntligen kommit på plats i den nya lyan:) Allt känns så himla bra:) Har fortf. en del kartonger att ta reda på men det får ta den tid det tar.. Måste handla lite mer möbler också då vi inte hade så mkt tidigare eftersom vi bodde rätt trångt. Nu bor vi mkt större & det behövs mer förvaringsmöbler mm. Sen en del inredning till Pontus rum. Han sover i vårat sovrum nu tills vi har gjort iordning hans rum:)

Bilder kommer nå tag framöver då vi fått lite ordning & reda!;)
RSS 2.0