Halv åtta hos Emelie!

Tjejmiddag nr: 4 gick av stapeln igår. Då var det Emelie som var kvällens värdinna & hon hade gjort det så mysigt ute på altanen med dukningen & allt:) Maten var hur god som helst & hela kvällen va jättemysig:) Jag & Emilia sov kvar där så när vi hade lagt oss låg vi & pratade ett tag in på småtimmarna:) Tusen tack för ännu en fin kväll tillsammans med Er! ♥
















2012-04-29



Magen i v.19 ♥

Underbart med sol!


En mysig fika på altan:)

Idag åkte jag & mamma till Håkes blommor & köpte panseér som jag har planterat i krukor/rabatter :) Så nu är det lite vår-mysigt här hemma också;)

Tjejmys!

Nu är det dags för ännu en till tjejmiddag!:) Denna gång med övernattning också:) Myspys! Så ska strax bege mig till Emelie då hon är kvällens värdinna! :) Myyys Lördag!

Ultraljud!

Då är vi hemma igen efter en tripp till Gävle:)
Iaf så trodde min bm att jag fick blodtrycksfall eftersom jag har svimmat.. Hon tog blodtryck & nå prover. Men allt visade sig vara bra. Så det känns ju skönt iaf!

Nu till något helt underbart- Ultraljudet! ♥ Gud vad häftigt att se sin bebis:) & det var bara en som tur var!;) haha. Vilken känsla det var att ligga där & kika på dataskärmen när hon förde apparaten över magen:) hihi. Helt fantastiskt! ♥ Men hade en liten buse som hade borrat ner huvudet bredvid moderkakan så hon hade lite svårt att mäta huvudet så vi fick gå iväg en sväng & fika för att sedan kolla om bebisen hade vänt sig;p Men det hade den ju förstås inte gjort. Hehe. Men tillslut kom det in en till bm så hon lyckades få måtten på huvudet:) Till en början låg bebisen men ryggen uppåt, men när hon tog bilderna så hade den vänt sig så den hade magen uppåt:) Så får se vad det kikar ut för en liten buse i September då;) Fick en ny tid att gå efter. Den 23:e Sep. Allt såg bra ut iaf & det känns skönt att veta!

Bebis ligger med huvudet åt höger & sen har den magen uppåt ♥


Efter ultraljudet åkte vi ut till Valbo & där träffade vi på Helen & Jk så då sprang vi i lite affärer med dom:) Tack för sällskapet!:) Hittade lite bebiskläder iaf som fick följa med hem:) Tommy valde pyjamasen med tiger på & jag tog byxorna & strumporna:)


Sigrid & Smulan :)



Svärföräldrarnas sötnosar! :)

27:e April

Ska snart åka till bm & sen åker vi till Gävle & gör ultraljud! ♥

Vad jag är lycklig! ♥

V.19

Är nu i v.19 (18+4). Veckorna springer ju iväg:) Jisses!
Imorgon ska jag först träffa min bm pga. att jag har svimmat så jag vill kolla upp blodtrycket mm. Så ska dit på morgonen sen åker vi till Gävle för att göra ultraljud!! ♥ Känns spännande, nervöst, häftigt, underbart. Allt på samma gång tror jag:) Hihi. Kommer vara en upplevelse man aldrig kommer glömma:) ♥ Längtar sååå mycket!:) Men imorgon är det ju som sagt dags:)

Tack för alla kommentarer:)

Nu kör jag lagligt!

Nu är även sommarsulorna på också på min bil!:) Hjälptes åt så det gick fort, men vi hann ej undan regnet.. Så vi blev lite blöta. Men nu är det fixat iaf. Bara hästtransporten som vi ska byta på nu nån dag så är det bara tuta & köra sen igen!;)

Gravidförsäkring!

Försäkringar hit & försäkringar dit. Men nu är min gravidförsäkring fixad iaf! Det blev Trygg Hansa då vi har ringt runt till alla möjliga försäkringsbolag.

Vad har Ni andra?! :)

Andra gången

Att försöka få tag på min bm är inte det lättaste.. Lämnade ett meddelande imorse & hon har ej hört av sig än.. Får se när hon kommer höra av sig. Måste kolla upp mitt blodtryck eller vad det är igen då jag svimmade på jobbet igårmorse igen!.. Har nu hänt två ggr på kort tid att jag har svimmat sen jag blev gravid. En gång då jag ej hade ätit på ett tag, men igår hade jag nyss ätit & svimmar ändå?.. Knepigt! Så får hoppas jag kan få en tid hos bm nå tag.
Nu är det nära, snart är det Fredag!:) Hihi.

Liten Annapanna



Satt hemma hos mamma & pappa igår & kollade i album sen man var liten:) Hittade detta kort på mig då jag sitter med ölburkar vid Skidtjärn:p Hihi. En massa fina minnen & flera i våran närhet finns tyvärr inte idag.. Alltid kul att kolla på gamla kort! ♥

Vemdalen i bilder!

OM det var skönt att vara borta i ett par dagar då?!!!:) Va borta tor-sön. Hade sol sista dagen såklart. De andra dagarna hade vi mulet eller snö. Men vi trotsade vädret ändå & va ute varje dag:) Åkte skoter, tog härliga promenader, åkte vessla, grillade korv ute vid stugan & bara myste:) Sov middag varje dag & det va så skönt att komma & gå som man ville;p Åt goda middagar i stugan & sista kvällen spelade vi kort. (plump) Har haft det superbra på min lilla mini-semester!:) Nu får bilderna tala för sig!;)




Mamma & Tommy!


Tog med oss fika & fikade vid Vargenstugan uppe på fjället:)










Stugan!












Heej dåå!

Ja nu är det nära, snart åker vi mot Vemdalen!:) Skoter & fyrhjuling är lastade + all packning så nu bär det av snart;P

Hejsvejs!

V.18

V.18 (17+4) ♥

Nästa Fredag ska vi på UL:)

Rattis <3

Någon som låg & myste då jag kom till stallet;)








Storhandling

Kul med lite kommentarer:) Tack,tack!;) Har nu lite fler gravidbloggar att följa, kul!:)

Imorgon inleder jag min lilla mini-semester:) Wiihoo! Ska bli så himla skönt att komma bort! Vi var & handlade ikväll, bara en massa götta & mat:) Så vi kommer absolut inte svälta då vi är borta, snarare tvärtom;p Haha!
Jag som är en "planerare" ut i fingertopparna har inte ens börjat packa?!.. Haha. Vad har hänt? Allt ska ju helst vara klart 1vecka före;p Om inte annat så ska packningen vara påbörjad innan den dagen man ska åka. Men inte denna gång minsann. Haha. Blir lite förvånad över mig själv. Så all pckning tar vi imorgon då vi kommer åka på e.m. Så hinner till & med till stallet & pussa hejdå på min snygging;)

Pysseldag

Idag har snälla pappa varit till oss & mossrivit hela gräsmattan & sen kört upp allt gräs/mossa med en uppsamlare som han hade på sin åkgräsklippare:) Så tack för det snälla pappsen!:) Får ta tag i rabatterna sen efter fjällen för då ska här planteras lite blommor:) Måste få lite vårinspiration här hemma också!;) Har iaf sett tussilago & vitsippor efter vägarna så nog är våren på g allt:) Myyysigt!

Va till stallet en sväng idag & borstade på min lilla kuse. Katarina & hennes son skulle rida ut tillsammans idag så då fixade jag iordning Rattis tills dom dök upp. Så det var bara för henne att hoppa upp & rida:) Pratade med henne sen & det hade gått så bra:) Både Rattis & deras ponny hade skött sig fint. Kul att höra:) Är så glad över att Ylva & Katarina hjälper mig nu då inte jag rider längre. Så himla tacksam för det!!:) Men i sommar blir det ridläger ändå:) Haha. Kan inte låta bli;P Så då får jag vara publik & hästskötare då Ylva kommer rida Rattis för Mia:) Roligt! Kan va nyttigt att se allt från backen också. Inte bara från hästryggen;)

Planering!

Ikväll träffades jag, Tommy, min familj & hans familj för lite planering inför fjällenresan:) Snart är det dags:D Så det innebär att jag kommer jobba tre dagar den här veckan bara sen är jag ledig!:) Ska bli sååå himla skönt!
Får en liten mini-semester!;)

V.17

Är lite seg på att lägga upp bilder här;p Detta kort tog jag häromdagen..




V.17 ♥

Motor revyn m.m



Var ut & åkte en premiärtur med denna bil idag;) Vi va till Motorrevyn & kikade en sväng sen åkte vi till brorsan & hälsade på:) Busade & myste med alla deras små bebisar:) Hihi.




På kvällen kom Emma en sväng så vi käkade pizza/kebab/kött;P Alla vi tog olika! Kikade lite på tv sen åkte vi ut & åkte en sväng. Va ner till Hambologen sen snurrade vi mest runt inne i stan:) Va väl inte så himla mycket bilar ute men träffade på Johanna & Tommie iaf;p

Så glad!


Efter att Ylva & Rattis hade klättrat i en backe såg han ut såhär.

Nu har det löst sig!:)
Ylva kommer ju som sagt att rida Rattis & jag har hittat en till som kommer vilja rida han:) Ylvas kompis Katarina:) Hon blev jätteglad över att jag frågade henne så hon va så nöjd med han igår då hon & Ylva hade ridit ut:) Hon kommer rida mysiga skogsturer med han så det blir ju perfekt:)

Tänk vad saker & ting kan lösa sig ibland!:)

En hästig dag

Har varit bland hästar hela dagen tror ja:) Red ett pass för Mia på Hia då hon kör en tvådagars ridning där nu mån & tis. Så det är dags imorgon igen!:) Gick skit bra idag! Är jätte nöjd!:) Fick även med allt på film denna gång;) Haha. Har velat fram & tillbaka över ridningen, men har nog bestämt mig nu för att lägga av helt tills jag har kläckt ur mig. Rider nog mitt sista pass imorgon för Mia. Har fått för ont i kroppen & det är inte värt det så det känns ju bra på ett vis att lägga av nu när det går bra:) Då vet jag vad jag ska plocka upp då det är dags igen!;) Samtidigt som man skulle vilja ha fortsatt nu också & bygga på allt ännu mer nu när allt går så himla bra! Men nu tar Ylva över ridningen så får jag vila:)

Vaken än?!...

Vad gör jag uppe nu?? Det kan man undra!;) Haha. Brukar ju sova för 1timme sen;p
Har jobbat hela dagen idag,7-16. Åkte & handlade efter jobbet eftersom jag hade bjudit hem mamma & pappa på grillat!:) Årets första grillning hos oss har nu gått av stapeln;) Haha. Blev varmrätt & efterrätt;) De åkte nyss hemåt & nu sitter jag här och kikar runt lite innan jag tänkte göra kväller:p Tommy drog iväg för att dricka lite öl med Philip. Han pratade om Palladium, men vi få väl se hur långt dom kommer. Haha;)
En annan ska ju jobba imorgon.. Suck! Men sen får jag ledigt en dag iaf:)

Godnatt!

<3

V.16 (15+5)

Fredagen den 6:e April 2012

Igår (tor) va det fullt upp!
Började med att vi va hem till Mogge, Carro & lilla Melizza ♥ Fick gofika & jag fick mata lilla M med nappflaska:) Myyys! Hihi. Hon va så fin & söt!:) Lääängtar tills det är min tur ♥





Efter en massa mys hemma hos dom så åkte vi & lastade lite höbalar som jag skulle ha till hästen. Sen vidare till Söderhamn då jag skulle bes. min hästtransport. Den gick igenom!!:) Tjoohoo! Sen blev det även ett stopp hemma hos fam. Nilsson i Svedja. Där fanns det två små gulliga påskkärringar:) Hihi. Gav Amanda & Josephine påskpaket & myste med dom en stund:)

På kvällen va vi bjuden hem till Tommys familj på lite påskmat:) Så där avslutade vi vår dag! I Soffan helt utslagen efter god mat & en fullspäckad dag:) Haha!

GLAD PÅSK!

GLAD PÅSK!!

Ridning

Va till Hia & red idag efter jobbet:) Började rida på ridbanan & sen avslutade jag ridningen med en tur ut i skogen:) Det va sååå hääärligt! Han skötte sig fint & allt gick så himla bra:)

Ett besök i Svedja


Söta lilla Josephine ♥









Hälsade på Fam. Nilsson en dag & lilla J skulle såklart äta själv:) Hihi

Runemo-mys!

Hade en mysig kväll igår med brudarna ♥ Åt kebab hos Johanna först sen drog vi till Lina i Runemo för lite film & götta:) Myste i soffan fram till tolv nästan sen åkte jag & Johanna hemåt för att mötas av lite fulla grabbar hemma hos mig;p Haha. 30-års festen hade dom hos oss. Dom hade ätit pizza & bowlat. Sen fortsatte öldrickandet här. Men alla va påväg hemåt då vi kom hem:) Så igår kväll va jag vaken på övertid. Haha. La mig vid ett tror jag;p

Fick oss en liten sovmorgon idag iaf sen åkte vi mot Rengsjö. Jag va till Hia igen & red:) Gick bra även idag! Han va superfin! Hann rida innan skitvädret kom iaf. Nu regn-snöar det & blåser som fan:/ Jäkla skitväder..



Sista April 2009

RSS 2.0