Ultraljud!

Då är vi hemma igen efter en tripp till Gävle:)
Iaf så trodde min bm att jag fick blodtrycksfall eftersom jag har svimmat.. Hon tog blodtryck & nå prover. Men allt visade sig vara bra. Så det känns ju skönt iaf!

Nu till något helt underbart- Ultraljudet! ♥ Gud vad häftigt att se sin bebis:) & det var bara en som tur var!;) haha. Vilken känsla det var att ligga där & kika på dataskärmen när hon förde apparaten över magen:) hihi. Helt fantastiskt! ♥ Men hade en liten buse som hade borrat ner huvudet bredvid moderkakan så hon hade lite svårt att mäta huvudet så vi fick gå iväg en sväng & fika för att sedan kolla om bebisen hade vänt sig;p Men det hade den ju förstås inte gjort. Hehe. Men tillslut kom det in en till bm så hon lyckades få måtten på huvudet:) Till en början låg bebisen men ryggen uppåt, men när hon tog bilderna så hade den vänt sig så den hade magen uppåt:) Så får se vad det kikar ut för en liten buse i September då;) Fick en ny tid att gå efter. Den 23:e Sep. Allt såg bra ut iaf & det känns skönt att veta!

Bebis ligger med huvudet åt höger & sen har den magen uppåt ♥


Efter ultraljudet åkte vi ut till Valbo & där träffade vi på Helen & Jk så då sprang vi i lite affärer med dom:) Tack för sällskapet!:) Hittade lite bebiskläder iaf som fick följa med hem:) Tommy valde pyjamasen med tiger på & jag tog byxorna & strumporna:)



Kommentarer

- Lina

Sööött! Gud vad kul gumman! <3

2012-04-27 ♥ 21:53:13
URL: http://linalinus.blogg.se/
- Helen

Underbart! <3 Tack för sällskapet! Vi är många som längtar efter liten i magen <3 Puss

2012-04-28 ♥ 20:04:38
URL: http://helenm.blogg.se/
- Alexandra

Men åhhh va spännande! Söte lillen! Då var det inte många dagars ändring där inte på bf :D



SV: skönt att du mått bra! Det har jag också gjort, första veckorna var det illamående och sånt men efter det - nemas problemas :))

2012-04-28 ♥ 21:31:52
URL: http://xab.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Min profilbild

Anna, -88a från Bollnäs.
Bor tillsammans med min sambo och våran son Pontus som föddes den 30sept 2012. Har ett stort intresse för hästar då jag har ett eget halvblod som jag tränar i hoppning och dressyr.
Här kan du läsa om lite allt möjligt om vad som händer i min vardag!
Enjoy!

RSS 2.0