Småstadsliv live

Ja då va det Måndag igen & en ny vecka..
I helgen har jag varit ledig:)

I Fredags så åkte jag till Emma på kvällen & kikade på Idol & vi myste i soffan med chips & dipp;) Satt & småpratade hela tiden fast Emma knappt hade någon röst. Stackarn va alldeles hes efter förkylningen. Hur som helst så brummade jag hemåt runt halv tolv:p
I Lördags så följde jag med mamma på stan & hon shoppade verkligen loss kan man säga;) Haha. Handlade en massa kläder & sen köpte hon en jacka!;) Nu dröjer det väl ett år innan hon shoppar sådär mycket igen;p Haha. Jag köpte julklapp nummer 2;p Åkte mot Rengsjö sen efter vi var klara på stan. Jag åkte & red sen på kvällen skulle jag, Tommy, mamma, pappa, Per (Igge) & Nina på Småstadsliv live på Folkan;) Lika kul varje gång!! Att se dom live är 10ggr roligare än att kolla på filmerna!;) Haha! Vi skratta så tårarna rann & dom är ju verkligen tokiga. Fattar inte vart dom får allt ifrån ibland!;p Haha. Ont i magen efter allt skrattande gick vi alla vidare till Citypuben (Inte det trevligaste stället om ni frågar mig, men de va inte så mkt annat som va öppet & hade matservering) då Tommy, Igge & Nina käkade då de va sugen på mat:)
Igår va jag bara hemma till en början & putsade fönster, bakade, gjorde mat+matlådor.. Gjorde allt & lite till kändes det som;p Haha. Sen åkte jag & red ett rejält svettigt galopp pass på min kära häst! ♥ Så himla tråkigt att det ska bli mörkt vid halv fem- fem nu.. Hann lagomt tillbaka innan det hade hunnit bli alldeles mörkt.

Bilder på tokarna;)



Tiden flyger fram..

Veckorna bara rusar fram & snart är det redan November! Att dagarna ska gå så förbaskat fort.

Nu är man stallskötare på heltid då familjen Olofsson/Persson har åkt till Egypten:) Så imorse va jag uppe tidigt & släppte ut hästarna. Så det känns som mina dagar framöver kommer bestå av jobb-stallskötsel morgon/kväll-äta-sova... Haha! Känns som man inte kommer orka med så mkt annat. Vi får väl se hur dagarna kommer se ut helt enkelt:) Flickrummet i Rengsjö kommer utnyttjas en hel del under den kommande veckan iaf. 

Ikväll är det jobb som gäller & även imorgon. Men sen är det äntligen helg!!;)   


Skogsmulle


En härlig morgon i skogen på den bästa! ♥

Stan med Lina!

Ännu en lång sovmorgon! Vid elva flög jag upp i sängen;p Myste runt här hemma innan jag fick ett sms av Lina. Så vi sågs på stan & gick där & kikade lite:) Årets första julklapp är inhandlad nu!!;) Sen åkte vi båda hemåt till Växbo & Rengsjö för att rida:) Jag tog en galopprunda & det gick jättebra:) Dock så hostar jag en del än då ja rider. Men det ska väl förhoppningsvis försvinna nå tag:) Tack för idag gumman! ♥

Nu ska ja slänga mig i soffan framför en film - Rio :)

L-O-V-E

Idag fick jag ett blommbud av Tommy ♥
Vi firar 4 år idag tillsammans & denna tanke va söt tycker jag:)
Ikväll ska vi ut & äta på Spicy Cow:)





♥♥♥




Älskar Dig!

Tisdag!!

Har ringt en massa samtal nu på fm!
Klev upp vid åtta & ringde HC så jag fick komma in idag vid 14.00. Hoppas jag får nå dundermediciner för orkar inte gå såhär längre! Diskade & åt lite fruskost innan jag kunde ringa min frissör. Så i början av December ska jag dit & bli snygg;) Får verkligen pina mig ett par veckor nu;p Huuaa!. Haha. Kände att jag fortf. va lite trött så jag kröp ner under täcket igen & vaknade vid elva då Tommy ringde;)
Så har nyss ringt ett samtal till min hovslagare & nästa vecka kommer han & då blir det broddar & sulor! Sen är vi redo för vintern:)

Grattis till Sandra & Johan som fick en liten son igår!:)

Nysnaggad kille!

Fick ett ryck så åkte till stallet & klippte Rattis idag! Så skönt att det äntligen är gjort nu!:) Får säkert klippa han en sväng till i vinter. Jag själv blev tokslut efteråt. Hostan gör det inte direkt bättre heller. Mycket därför som jag knappt orkar nå.

Blev en mysig Söndagslunch i Rengsjö där det bjöds på grillat & där va alla brorsans kompisar också så vi blev ett helt gäng runt bordet:)



Massage



I Måndags passade jag denna gounge!;) Ylva red Rattis & jag va barnvakt.
Vi ska även göra så idag också. Fast ja jobbar ikväll så då ska mamma ha Hanna:)

Var iväg med min onda rygg nu på f.m. Hoppas det kommer bli bättre. Ramlade ihop i famnen på karln som masserade mig också... Han började massera mig i svanken & då fick jag stå upp, sen blev allt svart & jag svimmade. Olustig känsla.

Sjuk igen!!..

Jag blir galen snart. Har fått tillbaka min hosta & ont i halsen började jag få igår också! Sen är inte ryggen bra än. Blir aldrig frisk:( Fick avboka mitt ridpass nu på fm för Mia också då jag är för klen känner jag.

När vänder det?.....

Jobbig vecka..

Vilken mördarvecka!! Har jobbat mån-tor & alla dagar har jag jobbat f.m + delad tur en dag.. Är ledig idag, men i helgen drar det igång igen.. Jobbar lör-mån & även då f.m + delad tur.. Har varit lååånga dagar på jobbet & har fått ont i ryggen igen, men denna gång i svanken. Kan till viss del bero på att vi har haft många som legat på golven som man har behövt dragit upp.. Det sätter sina spår ibland. Denna helg har jag även stallet så då blir det ännu tidigare mornar. Så i helgen kommer jag bosätta mig i Rengsjö! Kommer inte göra annat än att jobba, fixa hästarna & sova känns det som!

Om det ändå kunde vara mån. e.m nu:)

Dressyrpass för Ylva!

Igår kväll var det träning för Ylva & det gick både bra & dåligt:) Han svarade inte upp på framåtbjudningarna & sen tog han inte högerskänkeln på engång heller.. Så vi fick nöta lite med det & när han väl tar skänkeln & lyssnar på framåt då blir det en helt annan häst att rida!:) Jag fick honom i "ramarna" & då gick han som en klocka:) På slutet skulle jag rida förvänd galopp. Det som vi har tränat massor på nu. Jag va taggad & det kändes som om att det här blir lätt som en plätt;p Meen, vid de första försöken gick det bara några steg så bytte han galopp.. Jag som hade fått det att funka förr. Nu blev det bara kattskit. Men vid det sista försöket så red jag två varv på en stor volt utan att han bytte galopp eller saktade av till trav. Om jag blev glad sen då!! :D Det handlar mycket om hur jag rider & vad jag gör med min kropp. Ridning handlar mycket om energi, känsla & balans. Det är mycket att hålla reda på & helst ska man göra allt samtidigt i de olika övningarna.

Så ni som tror att ridning är lätt & okomplicerat har helt fel! ;)

Myser i solen






Min fina & underbara vän ♥

Ny sak till håret!



Nytt från Elgiganten. Endast 199:-

En dag på jobbet..

Gick ut med en tant på jobbet en fm. Så då hamnade vi här en stund, Piren vid Östersjön!:)



Tur i oturen

Eller vad ska man säga.. Började med att när vi skulle åka från stallet med Merca Jeepen så började den låta konstigt & det började lysa tre lampor som varnade för något.. Att det alltid ska bli nå med de där jäkla bilarna! Haha! Tommy kollade upp det lite snabbt, men för att ta det säkra före det osäkra så fick vi ringa pappa. Han kom med mammas bil så vi kom iväg till Arbrå tillslut!:) Men vi blev förstås lite sena..
När vi kommer till Flästa, vilka står där då om inte polisen!! Meen som tur va så va dom bara på sidan av vägen & hade ingen kontroll just då! Pjuu.. Kör nog inte så lagligt med hennes bil:p Kanske om man har BE kort då så tur iaf att Tommy följde med & körde;)
Väl på plats i ridhuset så gick det rätt bra:) Började med skritt & travövningar sen övergick vi till galoppen & sen blev det även lite förvänd galopp också. Så på slutet hade jag slappant av & även han så då va han superfin:)

Sängen nästa tack!! Godnatt!:)

Vad ett sms kan göra mycket

Helt oväntat får jag ett sms av T där det står- I Love You! ♥

Det gjorde min dag!:)

Måndag..

Började denna vecka med en delad tur.. Men slutade elva isf ett iaf:) Så ska tillbaka till fyra sen.
Åkte & pussade lite på Rattis innan ja for hemåt:p Idag vilar vi båda från ridningen. Imorgon ska vi till Arbrå & rida för Mia! Så vi spar krafterna tills dess;p

Har bara slappat sen jag kom hem. Tog reda på en massa tvätt, diskade & åt lunch. Sen tog jag med mig Bill till sängen & vilade en stund:) Vi somnade en stund båda två. Sköönt va de iaf;) Tror han fortf. sover;p Hihi.


Träning på stubbåkern i galopp

Passade på att rida på stubbåkern även idag:) Ett, tu, tre så kommer dom plöja snart.. & då är det skogen som gäller. Tränade mycket galopp idag. Ökade & minskade rätt mycket, sen blev det förvänd galopp på stora & små volter:) Gick riktigt bra!!:) Nu har jag hittat "knapparna" så nu funkar det riktigt bra:) Nu kan jag rida flera varv utan att han byter galopp eller att det blir en övergång till trav. Träning, träning ger tillslut ett resultat;)


♥♥♥

Såld

Har nu läst ut denna bok. Den var riktigt bra!



Såld är en skrämmande, gripande och sann berättelse om en ung rysk flicka som drömmer om ett bättre liv men istället faller offer för trafficking. Sjuttonåriga Natasja lockas av ett erbjudande som barnflicka i Sverige. Hennes biljett till frihet blir en värre mardröm än hon kunnat föreställa sig. Gång på gång säljs hon till olika män, men trots att hon sakta bryts ner vägrar Natasja in i det sista att ge upp. I all tysthet börjar hon planera sin flykt. I Såld berättar hon om hur hon mot alla odds lyckades bli fri.

1:a Oktober 2011

Då har vi gått in i Oktober månad! Jisses vad tiden går fort. Snart är det jul & allt.. Man blir mörkrädd så fort man tänker på det. Inte att det ska bli jul utan att tiden går så himla fort!

Vi har idag kört iväg våra utemöbler för vinterförvaring. Tyckte att vi nyss plockade fram dom.. Så nu är det bara lite blommor som ska klippas ner sen har vi höstfixat klart ute tror ja;p

Lånade en bok av Emelie i Torsdags då ja va där på ljusparty. "Såld" heter den & är en sann berättelse. Man kan knappt slita sig ifrån den så snart har jag läst ut den:) Vet inte när jag hade ro att läsa en bok sist:p Haha!

Ska iväg & gratta brorsan ikväll som har fyllt år! Grattis!:)

Ha en trevlig Lördagskväll!:)

RSS 2.0