Miaträning!

Har varit på träning för Mia ikväll! Har inte ridit för henne på två veckor så vi va lite spända i början. Så Rattis rumpa åkte upp i luften några gånger;p Haha. Men efter en stund då vi fått ordning på grejorna så gick han bra:) Fick rida skänkelvikningar, öppna, sluta, rygga & på slutet fick jag rida med tyglarna helt utsläppt & jobba han i en låg & mjuk form. Han va suuuperfin!!:)


Kommentarer

- Lina

Vilka tränar du för mer just nu? När du tränar för Mia.. Tränar du på Nytorp då? Tränar du för Birgitta nå längre? Hade ev tänkt starta träningarna igen jag med.

2011-12-14 ♥ 10:44:07
URL: http://linalinus.blogg.se/
- Lina

Okeej, jaa det är ju det som är så synd med Birgitta tycker jag också! För helt plötsligt så kanske jag får jobb också och jag vet ju inte alls hur man jobbar så. Skulle vara lämpligare att kunna boka upp sig dagen före lr liknande. Jag ville börja träna för Jennie Harrysson, men då är ju hon i Edsbyn och det blir för långt att åka tycker jag. Vore perfekt med Nytorp. Fast jaa, Mia.. jag vet inte ja.. ;p Haha.. Jag får kanske luska vidare. Men det hade vart roligt att börja träna med dig igen! :)

2011-12-14 ♥ 22:53:17
URL: http://linalinus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Min profilbild

Anna, -88a från Bollnäs.
Bor tillsammans med min sambo och våran son Pontus som föddes den 30sept 2012. Har ett stort intresse för hästar då jag har ett eget halvblod som jag tränar i hoppning och dressyr.
Här kan du läsa om lite allt möjligt om vad som händer i min vardag!
Enjoy!

RSS 2.0