Rensat

Nu har jag äntligen rensat min garderob på kläder! Har lagt undan en påse utifall man vill börja använda dom kläderna igen (tveksamt) en påse tänkte jag skicka på Erikshjälpen & en del kläder åkte i soporna! Men nu är det ordning & reda på mina kläder iaf:) (Till nästa gång man ska lägga in nytvättade kläder) Haha.

Annars har jag nog inte lyft ett finger här hemma idag. Jo, tvättar gör jag;P Tänkte åka & rida, det var min plan idag. Men när jag blev väckt av Tommy vid halv elva så var det -18 grader ute.. :/ Burr! Så jag hoppas på bättre väder imorgon så jag kan rida en sväng:) 
Mamma kom förbi i typ 10 min med nå till Tommys skoter så hann träffa henne en sväng idag också då;p 

Nu ikväll, eller i em vid fem-tiden ska vi hem till Helen, Jk & Lea:) ♥ Vi ska göra hemmagjord pizza tillsammans & äta där hos dom:) Kvällen kommer iaf bli mysig & trevlig!:) Så det ser jag fram emot, att få träffa dom!:)

Ska hoppa in i duschen nu tänkte jag. Tommy åkte precis iväg för att grejsa med nå i förrådet tror ja. Han har inte heller gjort många knop idag vilket är ovanligt när det gäller honom!:P Haha. 

Hoppas alla ni andra där ute får en trevlig Lördagskväll!:)  


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Min profilbild

Anna, -88a från Bollnäs.
Bor tillsammans med min sambo och våran son Pontus som föddes den 30sept 2012. Har ett stort intresse för hästar då jag har ett eget halvblod som jag tränar i hoppning och dressyr.
Här kan du läsa om lite allt möjligt om vad som händer i min vardag!
Enjoy!

RSS 2.0