JULMYS

Nu kommer kylan krypandes så hoppas det börjar snöa snart också då :) Har julpyntat klart nu. Bara julgardiner i tvrummet som ska upp, men mamma ska få sy upp dom lite:P Annars är det klart! Fast vi ska ut & leta gran nå tag också & in med den, men det blir lite senare det.



Gjorde iordning ljusstaken igår då pappa kom med mossa;P



Julmys i köket :P



Sovrummet :)


Min söta jultomte;)


Katterna fick ett julunderlägg också :p

Kommentarer

- Madelene

Jag har bara framkallade bilder.. :/ Men Sofi har nog digitala :) Har du några? Kram

2009-12-02 ♥ 11:29:10
URL: http://maddeluttten.blogg.se/
- Sandra

Men, hej. Du var snabb med en kommentar! :) Alltid lika kul! Hoppas verkligen du är frisk nu, du har haft otur med förkylnigar och allt under hösten! Haha, visst har vi några stekpannor... hihi. Alltid bra att ha! Jag ska kolla, tror att jag ska ha några på datorn. Skickar så snart jag hittar vart dom ligger! :) . Hos oss är det första dagen med minusgrader, tror vi har -4 nu, tidigare har det legat runt +7 grader! Allt är bra med oss båda, blir till att åka hem en sväng i helgen, var ett bra tag sedan sist! Man har så fullt upp! Anna, tänk på att du ska försöka stressa ner lite, vila och ta hand om dig! Fint ni hade fått hemma, med allt julpynt! Håller med, nu fattas bara snö!! Puss kram!

2009-12-02 ♥ 12:15:55
URL: http://litensandra.blogg.se/
- Madelene

[email protected] :)

2009-12-02 ♥ 12:16:10
URL: http://maddeluttten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Min profilbild

Anna, -88a från Bollnäs.
Bor tillsammans med min sambo och våran son Pontus som föddes den 30sept 2012. Har ett stort intresse för hästar då jag har ett eget halvblod som jag tränar i hoppning och dressyr.
Här kan du läsa om lite allt möjligt om vad som händer i min vardag!
Enjoy!

RSS 2.0